Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα ....

Νινα νανα καλωσήλθατε.... νόμιζα ότι είχατε μετακομίσει Θεσαλονίκη μόνιμα και δεν μας το είχες πει :tongue:. Πάντως φαίνεται ότι περάσατε πολύ ωραία από τις φωτό στο fb. Κρίμα η Ελενίτσα να ταλαιπωρηθεί έτσι. Τί πληρώσατε στο Ιασώ αν επιτρέπεται? Ή έχετε ασφάλεια?

Μην στεναχωριέσαι καθόλου για το σπίτι. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα.

Δήμητρα δυστυχώς η δουλειά είναι τέτοια που έχει πολλά ταξίδια. Κι εγώ πήγα για λίγο golden hall το Σάββατο αλλά μετά έφυγα και πήγα Mall.

Lila's mom δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω άδεια από την δουλειά μου για να ακολουθήσουμε στην Γαλλία. Επείσης δεν έχω βγάλει ακόμη διαβατήριο στην Έλενα.

Εμείς μισοστολίσαμε χτες. Έστησε ο άντρας μου το δέντρο και έβαλε φωτάκια και κορδέλες. Έβαλα με την Έλενα καμιά δεκαριά μπάλες χαμηλά (πλαστικές) και μου έμειναν οι γυάλινες μπάλες που θα βάλω ψηλά για να μην φτάνει η Έλενα. Δεν είχα τίποτα να τις κρεμάσω (κλωστή ή κραμαστράκια). Θα πάω σήμερα Jumbo να πάρω.

Τί μαγειρεύουν σήμερα? :rolleyes:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Νίνα-Νανά καλώς ήρθατε!Το είχε πάθει κι η Ειρήνη αυτό με το χέρι, δεν ξέρω αν θυμάσαι...εμείς είχαμε ταλαιπωρηθεί πιο πολύ γιατί ο γιατρός δεν κατάφερε να το βάλει, μπήκε μόνο του στη θέση του μετά από 2-3 μέρες όμως. Μην μου μιλάς για χάλια σπίτι γιατί κι εμείς είμαστε χάλια!2 δωμάτια είναι σαν αποθήκη, και τα μισά έπιπλα ακόμα δεν έχουν έρθει. Εν τω μεταξύ εδώ μαζεύουν τα σκουπίδια κάθε 2 εβδομάδες και δεν μαζεύουν έξτρα αν βγάλεις πιο πολλά, οπότε δεν μπορούμε και να πετάξουμε όλα τα χαρτιά, πλαστικά, προστατευτικά, κούτες κτλ κτλ και μαζεύονται και γίνεται ένας χαμός.

Κορίτσια η παρουσίαση τη Δευτέρα πήγε εντάξει, με πέρασαν , βέβαια εγώ νόμιζα πως είχα πάει χάλια κι έκλαιγα όλη μέρα κι όλη νύχτα :cry: Έγινα και ρόμπα στον καθηγητή μου γιατί πήγα να τον βρω μετά την εξέταση να του πω τί έγινε και μόνο που δεν ξέσπασα σε κλάματα μπροστά του (αυτός μου είπε πως τα πήγα μια χαρά κι ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο). Νομίζω πως η αυπνία και η κούραση αυτό το δίμηνο με έχουν τσακίσει και κοντεύω να πάθω κατάθλιψη. Για αυτό κι αντέδρασα τόσο άσχημα μετά την εξέταση...

Τέλοσπάντων, Τζαμίν εμείς μακαρόνια με κιμά έχουμε σήμερα. Κορίτσια συγγνώμη που δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα, είμαι σε αρκετά χάλια ψυχολογική κατάσταση , θα συνέλθω και θα επανέλθω. Φιλιά!

6237481d19.png

Julieeeee .... kουράγιο κοριτσάκι, έρχονται τα Χριστούγεννα και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου και να οργανωθείτε :P. Think positive!!!!

Σκέφτομαι ίσως κοτόπουλο με χυλοπίτες?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα!

Lila's mom υπομονή και κουράγιο με την δουλειά.Σκέψου ότι δεν δουλεύεις κάθε μέρα οπότε για σένα θα τελειώσει γρήγορα ο Δεκέμβρης.Παίρνεις άδεια ,Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν ωραία που στολίσατε!Και του χρόνου!Της Έλενας πως της φάνηκε το δέντρο?Εμείς σήμερα είχαμε μπιφτέκια και το απόγευμα θα κάνω τυρόπιτα.Το κοτόπουλο με τις χυλοπίτες είναι ωραία ιδέα.Χυλοπίτες κοντούλες ή μακριές?Στείλε 1α μερίδα και στον Κωνσταντίνο.Το τρώει αυτό το φαγητό.

Διαφημίσεις

Julie συγχαρητήρια που σε πέρασαν!Κανονικά θα έπρεπε να ήταν ανεβασμένη η ψυχολογία σου.Δεν ανακουφίστηκες που πήγαν όλα καλά με την παρουσίαση?

Καλό μεσημέρι μανούλες και παιδάκια!

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε πια καλά αν και την Κυριακή το μεσημέρι η μικρή μου έκανε έναν εμετό και σκέφτηκα ότι ψωνισαμε καινούρια ίωση. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα μάλλον κάτι θα την πείραξε. Στο αυτοκίνητο πλέον δεν κάθομαι δίπλα της. Συγκεκριμένα από όταν της γυρίσαμε το κάθισμα κανονικά. Το Σάββατο πήγαμε στο metro mall και τη βάλαμε στο καρουζέλ...τρελάθηκε!!!

Εγώ έχω ακόμη πέντε μέρες άδεια οπότε θα καθίσω από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι και τις 2! Επιτέλους θα ξεκουραστώ λίγο! Και εμείς στολίσαμε την Κυριακή και η Μένια δεν ξεκολλάει από το δέντρο! Κορίτσια όταν ανέβηκε ο πυρετός απότομα και μελάνιασε τα είδα όλα. Της τριψαμε τα χέρια και τα πόδια με οινόπνευμα για να ζεσταθούν και της έβαλα υπόθετο depon. Αυτά από εμάς! Πολλά φιλιά! Καλό βράδυ!

Καλησπερα κοριτσια μου.Καταρχην,Νina-Nana,καλως ηρθες!Καλοεμαθες στη Θεσσαλονικη ε;Κι εγω ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν θα ξαναερθετε.Περασες ωραια ε;Μπραβο!

Περαστικα για το Ελενακι!Τι εκανε και το εβγαλε;Ποναει πολυ μωρε!

Julie,συγχαρητηρια συγχαρητηρια!Ειναι λογικο να νιωθεις τοση εξουθενωση αλλα το καλο ειναι τα πας καλα σε ολα οποτε κουραγιο!

Tzamin,αντε και του χρονου να στολισετε!Εμεις δεν καναμε τιποτα ακομα.

Dimista,κι ο δικος μου τρελαινεται για χυλοπιτες.Τις μακρυες!

NXbrp3.png

Κίττυ έτσι αργά κοιμάται ο Ισαάκ?

Καλησπέρα:P

Συνήθως κοιμάται απο τις 10 30 - 11 00. χθες δεν κοιμήθηκε όλη μερα και στις 9 το βραδυ , ισα που πρόλαβε να πιει το γάλα του

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Βιβη,περαστικα στη μικρουλα σου.Εχω μπουχτησει πια απο αυτες τις κωλοιωσεις.Φτανει!

Lila's mom,κι εμενα ο δικος μου κανει κατι τετοια "κουλα".Κουραγιο!

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Nina-Nana , καλώς ήρθατε. περαστικά στην μικρούλα !

Τζούλη, συγχαρητήρια !! άντε σιγά - σιγά , να ηρεμήσεις τωρα

Κορίτσια , πολύ ωραία που στολίσατε !!! εμεις δεν εχουμε πολυ χωρο , αλλα κάτι θα κάνουμε

7-4-2011

5s7mp3.png

Φιλεναδες,τι δωρο θα κανετε στα μικρα σας για τις γιορτες;Φερτε καμια καλη ιδεα.

Αυτα τα νεα κοριτσακια μου.Καλο βραδυ σε μανουλες και μωρακια:-P

και εγω δεν εχω σκεφτεί ακόμη κατι. τον πινακα που γράφουν , ζωγραφιζουν , τον εχουμε παρει. το θεμα ειναι οτι δεν πολυασχολείται με τα παιχνιδια του. καθε μερα μας εχει προγραμμα. ξυπναμε , πινουμε χυμό πορτοκάλι, ισως φαει τοστ , παμε κουνιες, οταν γυρισουμε πρεπει να σκουπισουμε , με παει στην ηλεκτρική σκουπα και επιμένει ( συχνά θέλει να σκουπίσουμε και 2η φορά μεσα στην ημέρα ), γενικά οτι δουλειές κανουμε εμείς θέλει κι αυτός

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα.....

Η Έλενα δεν πολυασχολείται με το δέντρο, γιατί στον σταθμό έχουν στολισμό υπερπαραγωγή, οπότε το δικό μας μάλλον της φαίνεται φτωχό. Καλύτερα για να μην ανυσηχώ μήπως πέσει πάνω της.

Τελικά έκανα το κοτόπουλο χυλοπίτες (μακριές) και της άρεσε πολύ.

Αχ Δήμητρα αν είμασταν πιο κοντά σίγουρα θα του έτσελνα του παιδιού. Είναι από την μαμά μου οι χυλοπίτες χειροποίητες.

Βιβή περαστικά στο κοριτσάκι σου... ελπίζω να ήταν το τελευταίο. Ούτε κι εγώ κάθομαι δίπλα στην Έλενα στο αυτοκίνητο, από τότε που γυρίσαμε το κάθισμα. Βέβαια συνήθως είμαστε οι δυό μας οπότε δεν γίνεται ούτως ή άλλως. Και με τον μπαμπά μας όμως όταν είμαστε, κάθομαι στην θέση του συνοδηγού.

Το Σάββατο έχουμε την γιορτούλα του σχολείου. Η Έλενα με τους συμμαθητές της θα είναι ντυμένα αστεράκια και θα χορέψουν.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια! Ήθελα να γράψω χτες βράδυ αλλα τελικα πήγα στην απο κάτω μου που έλειπε ο άντρας της κ κατσαμε μέχρι τις 3:30! :shock: Έχω ξεσυνηθισει τελείως! Ήπιαμε κι ένα μπουκάλι κρασι...

Δε θυμάμαι και πολλα να σχολιάσω.. Julie συγχαρητήρια!!!!!

Αύριο το πρωι φεύγει ο άντρας μου για Αμερική. Εγω θα πάω μάλλον Θεσσαλονίκη γιατι στο καπάκι του βγήκε ταξίδι στο Βόλο οπότε θα έρθει να με πάρει απο εκει. Αλλα δεν ξέρω ακόμα ποτε θα φύγω, ίσως Σάββατο.

Tzamin τα απογεύματα βγαίνετε με την Έλενα;

Φιλια κορίτσια μου!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...