Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντέλλα τα έχουμε σταματήσει τα συμπληρώματα.Αυτόν τον μήνα που δεν του δώσαμε πήρε 300γρ.Τον προηγούμενο που του δίναμε πήρε πάλι 300γρ.

Ντέλλα και μεις όταν σταματήσαμε την σκόνη του δίναμε το aptamil step up αλλά επειδή του έφερνε δυσκοιλιότητα του δίνουμε το advance.

Nτέλλα δεν του δίνουμε βραδυνό.Κατά τις 6.30-7.00 του δίνουμε τοστ ή κρέμα και στις 9.00 γάλα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν μπράβο,τα καταφέρατε με το βραδυνό γάλα.Καλωςήρθε ο άντρας σου.Θα κάτσει μέρες?Μακάρι να μην έχει σύντομα ταξίδι και να τον χαρείτε!

Καλό βράδυ σε όλες σας!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσακια.Ο μικρος κοθμαται κι εγω περιμενω τον αντρα μου να γυρισει μιας και ηταν παλι απογευμα.

Το απογευμα πηγα με τον μικρο στο athens heart και παιξαμε στο volta fun park.Περασαμε πολυ ωραια τα δυο μας.Του πηρα και δυο φορμιτσες απο τα μαγαζια.Με τον σταθμο δεν προλαβαινω τα ρουχα.

Dimista,πηγαμε πολυ νωρις στο Φλοισβο και δεν ειχε κοσμο.Οταν φευγαμε ομως(κατα τις 12-αρχισαν να ερχονται πολλα αυτοκινητα.

Αφου και χωρις τα συμπληρωματα πηρε το ιδιο βαρος καλα κανατε και τα κοψατε.

Tzamin,καλως τον δεχτηκες!Ελπιζω να κατσει αρκετα ωστε να τον χαρειτε.

Μπραβο και στη ζουζουνα σου που τα καταφερε.Και σ'εσενα βεβαια.

NXbrp3.png

Καλημέρα....

Όλη νύχτα κοιμήθηκε η Έλενα πάλι.... γιούπιιιιι!!!!

Δήμητρα όλο βολτίτσες είστε ε? Μπράβο, έτσι πρέπει να βγαίνουμε, να ξεσκάμε και να κοινωνικοποιούμαστε. Ο άντρας μου έχει ένα ταξίδι στην Γαλλία πριν τα Χριστούγεννα για 3-4 μέρες, αλλά μου φαίνεται τόσο κοντινό και σύντομο που δεν με πειράζει καθόλου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Να μαι κι εγω!!!!! :D

Εξαφανίστηκα λίγο :oops:

Κορίτσια δεν τα διάβασα τα νεα σας, συγνώμη! Θα σας παρακολουθήσω απο εδω και πέρα λοιπόν!

Πέρα απο τη Θεσσαλονίκη δεν έχω κανένα σπουδαίο νέο. Μόνο που την Κυριακή που είμασταν βόλτα το απόγευμα στο golden hall ετσι πως μας κρατούσε η μικρη απο το χέρι κι έκανε τρελες ξαφνικα άρχισε να κλαίει και να δείχνει το δεξι της χέρι. Της δίναμε πράγματα να πιάσει κι είδαμε οτι δεν μπορει να το κουνησει. Πήγαμε στο ιασω και τελικα της βγήκε το χεράκι!!!! Με το που την ακουμπησε η ορθοπεδικός έκανε ένα κρακ και μπήκε στη θέση του!

Κατα τ αλλα με εχει πιάσει πανικός! Το σπίτι μου ειναι χάλια:δεν έχω χαλιά στρώσει ακόμα (και μάλιστα για το σαλόνι πρέπει να αγοράσω), δεν έχω παραγγείλει κουρτίνες, δεν έχω αγοράσει δέντρα και στολίδια, σε μια άκρη του σαλονιού εχει ακόμα κούτες, πάνω στην τραπεζαρία έχω ρούχα και παιχνίδια της μικρής για αποθήκη στην οποία πρέπει να βάλουμε κι αλλα ράφια γιατι δεν χωράει τίποτα και οι τοίχοι μας ειναι ακόμα αδειοι! ΧΑΜΟΣ δεν ξέρω τι θα κάνω, ο άντρας μου φεύγει Παρασκευή για Αμερική κι εγω δεν οδηγω να πεις οτι θα πάω για ψώνια μόνη. Τα Χριστούγεννα θα μας βρουν χάλια μάλλον :( Εχει 6 μήνες που μετακομίσαμε κι ακόμα ετσι είμαστε. Βέβαια δεν έχουμε κάτσει και καθόλου σπίτι :shock:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Ντέλλα με γεια οι φορμίτσες του Κωνσταντίνου.Το πιο κατάλληλο ντύσιμο για παιδικό.

Ντέλλα δεν έχω αποφασίσει ακόμη για δώρο.Είμαι ανάμεσα σε 3.Ή το πικ νικ,ή η πρώτη μου τοστιέρα ή κάποιο ξύλινο.Και τα 3 είναι της easy learning centre.

Νίνα Νάνα καλως ήρθατε!Πως έγινε αυτό με το χεράκι της?Πάλι καλά που μπήκε τόσο γρήγορα στην θέση του.Εμείς golden hall είχαμε πάει το Σάββατο.Κυριακή νόμιζα πως είναι κλειστά.Θα λείψει πολύ ο άντρας σου στην Αμερική?

Δεν έχω δικά μου νέα.

Καλό βράδυ σε όλες και στα μικράκια σας.

Γεια σας και απο εμένα, άλλη μια δύσκολη μέρα στην δουλεια, καθησα πάλι παραπάνω και προμηνύεται όλος ο Δεκέμβρης έτσι να παει γιατι πρεπει να πουλήσουμε όλα τα είδη ώστε να μην μας μείνει απόθεμα γιατι μετα ειναι άχρηστα!

Πριν λιγο η κυρία Λιλα ενω έπινε γάλα και λαγοκοιμοταν ξαφνικά ξύπνησε και ήθελε παιχνίδια, την έβαλα με το ζόρι στο κρεβάτι της και έκλαιγε συνεχεια, ο άντρας μου δεν άντεξε και πήγε και την πρόλαβε στο τσακ να μην κάνει εμετό, έβγαλε μόνο μια μεγάλη γουλια, φυσικα καταλαβαινετε τι έγινε, η μικρη δεν με ήθελε με τα πολλα ηρεμησε της έδωσα και άλλο γάλα και τώρα κοιμάται δίπλα μου, τι να πω είμαι και εγω πολυ κουρασμένη και αγχωμένη με τα δικα μου και δεν έχω υπομονη να χειριστώ πιο ήρεμα τα πράγματα, ξέρω ότι ειναι λάθος αλλα μου βγαινει έτσι, το αποφάσισα με τον καινούργιο χρόνο θα πάω για γιογκα μπας και ηρεμήσω λιγο!!!

Νινα-Νανα καλώς ήρθατε, όντως ειναι ένα θέμα το σπίτι αλλα σιγα σιγα θα βάλετε μια σειρά!!!

Della, μεγιά τα ρούχα του Κωνσταντίνου, έχω να πάω καιρο στο Athens heart και ειναι δίπλα στο σπίτι μου, ίσως πεταχτω κάποια στιγμη, άνοιξε στην Καλλιθέα h&m στο οποίο γινεται χαμός σε δυο μέρες αδειασανε τα ράφια, τοθλαχιστον στα παιδικα!

Τζαμίν καλώς δέχτηκες τον άντρα σου, δεν πας και εσυ μαζι του στην Γαλλία!

Dimista, οταν οδηγεί ο άντρας μου φυσικα και κάθομαι πίσω μαζι της, αλλα οταν οδηγώ εγω και είμαι μονη μου αναγκαστικά πρεπει να μην έχει νυχτωσει γιατι φοβάται το σκοτάδι και κλαίει! Για δώρο μου αρέσουν οι ιδέες σου για παιχνίδια απο το elc, έχει ενδιαφέροντα πράγματα , εμένα μου άρεσε ο πινακας που γράφεισ και σβηνεις και ειναι +18 μηνών, μάλλον αυτο θα της πάρω!!

Εύχομαι σε όλες σας καλο βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...