Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Πήγα τελικά σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών για την ενημέρωση.

Με πολύ λίγα λόγια για να μη σας κουράσω, είναι πως δωρίζεις το ομφαλοπλακουντιακό αίμα, το οποίο έχει να κάνει με ασθένειες σχετικά με το αίμα, σε μια τράπεζα η οποία είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εάν (χτύπα ξύλο) το χρειαστείς θα έχεις προτεραιότητα. Αυτό εξαρτάται από ιατρικά κυρίως κριτήρια όπως μας είπαν. Αν όμως όλοι κάναμε αυτή τη δωρεά, τότε δε θα ακούγαμε κάθε τόσο στην τηλεόραση, γονείς να κλαίνε και να εκλιπαρούν για οποιαδήποτε βοήθεια, προκειμένου να βρεθεί συμβατό δείγμα.

Το δεύτερο κομμάτι που αφορά κύτταρα που παίρνουν από τον ομφάλιο λώρο, κρατείται μόνο για την οικογένεια με κόστος 1230 ευρώ. Από αυτό μπορούν στην ουσία να αναδημιουργήσουν κάποιους ιστούς του σώματος. Βέβαια απ'ότι μας είπαν αυτά τα κύτταρα μπορούν να τα πάρουν και από έναν ενήλικα, αλλά του ομφάλιου λώρου είναι πιο νέα, ζωντανά, ευέλικτα, κ.λ.π.

Ελπίζω λίγο να σας βοήθησα. Αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση και μπορώ να απαντήσω...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tzitzina ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Σας είπαν μήπως ποια διαδικασία ακολουθούν αν θες να τα δωρίσεις? Έρχονται και τα πέρνουν όπως στις ιδιωτικές?

mammy μόνο υπομονή κάνω..δεν μπορώ και τίποτα άλλο αλλωστε :lol: Ας πάνε τουλάχιστον όλα καλά..

Pola η διαφορά τεράστια βρε παιδι μου..και όντως είναι κρίμα αν μπορείς να τα διαθέσεις για μονόκλινο να το χάσεις λόγω της τόσης διαφοράς..ελπίζω να τον πείσεις τον γιατρό σου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αrma, η διαδικασία είναι η εξής,

Πηγαίνεις στην Ακαδημία Αθηνών που βρίσκεται πίσω από το νοσοκομείο "Σωτηρία", προκειμένου να ενημερωθείς και να παραλάβεις τον "ασκό συλλογής". Η ενημέρωση διαρκεί περίπου μία ώρα, γίνεται από Δευτέρα εώς και Παρασκευή (11.30-12.30) χωρίς να χρειαστεί να έχεις κλείσει ραντεβού και δύο φορές την εβδομάδα είναι και απόγευμα, αλλά δε θυμάμαι μέρα και ώρα. Μπορείς να μπεις στο www.hcbb.gr να δεις τα ωράρια και το πως θα πας εκεί. Τη σακούλα που θα σου δώσουν θα πρέπει να την έχεις μαζί σου την ώρα του τοκετού και να τη δώσεις στο γυναικολόγο σου, ο οποίος θα κάνει τη συλλογή. Γι'αυτό και θα πρέπει να τον έχεις ενημερώσει σε κάποια επίσκεψή σου. Στη συνέχεια και εντός 24 ωρών από τη γέννα θα πρέπει ο σύζυγός σου, (ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί) να πάει τη σακούλα με το δείγμα και κάποια έντυπα που περιλαμβάνει συμπληρωμένα στην Ακαδημία. Ξέχασα να σου πω, πως και στην ενημέρωση δεν είναι υποχρεωτικό να πας η ίδια. Μπορεί ο άντρας σου ή και κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο (σήμερα ήταν οι γονείς μιας κοπέλας αντί για την ίδια), αρκεί μετά να μπορούν να σε ενημερώσουν κατάλληλα. Δεν είναι βέβαια τίποτα δύσκολο γιατί μέσα στη σακούλα που παραλαμβάνεις έχει και ενημερωτικά έντυπα. Όσο για το πότε, εγώ τους είχα στείλει mail και μου απάντησαν πως στις αρχές του 8ου είναι καλά.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Arma, τώρα με αφορμή το μήνυμα της Pola, είδα ότι δεν ήσουν καλά,

Ελπίζω να ήταν παροδικό.

Κορίτσια με τις συσπάσεις γενικά τι κάνετε? Εγώ αγχώνομαι λίγο όταν με πιάνουν. Έτσι θά είναι μέχρι τον τοκετό?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Arma, τώρα με αφορμή το μήνυμα της Pola, είδα ότι δεν ήσουν καλά,

Ελπίζω να ήταν παροδικό.

Κορίτσια με τις συσπάσεις γενικά τι κάνετε? Εγώ αγχώνομαι λίγο όταν με πιάνουν. Έτσι θά είναι μέχρι τον τοκετό?

Συσπάσεις εεε???:mrgreen::mrgreen: 3ο παιδί θα κάνω, ακόμη εν έχω καταλάβει τι είναι οι συσπάσεις :tongue::tongue::tongue: Εντελώς χαζή είμαι!!

Tzitzina παίρνεις μαγνήσιο??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα, ειχα ενα τρομερο συμβαν στο γραφειο, διαβασα το πρωι στο ιντερνετ για τη Δαναη που ειναι δεμενη με ιμαντες στο κρεβατι της εδω και 5 χρονια στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών και αρχισα να κλαιω με σπαραγμους μπροστα σε ολους. Ειναι τρομερο, ειναι φρικια και καθυστερημενοι αυτοι που το κανουν. Εαν δεν αντεχουν τη δουλεια τους που κανονικα ειναι λειτουργημα να πανεεεεεεεεε στο (δ.....ο) σπιτι τους:mad::-x:-x!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα! Είμαι καλύτερα ευτυχώς, δεν έχω ξαναανεβάσει πίεση ανιτθέτως είναι και αρκετά χαμηλή από χτες. Είναι από το χάπι μάλλον το οποίο αρχίζω σταδιακά να μειώνω..Εχτές είπα και στον γιατρό μου ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω doppler την άλλη βδομαδα γιατί το θεωρώ σημαντικό. Γενικά μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται ακόμα αλλά εγώ θα πάω να το κάνω για να μου φύγει η ιδέα.

tzitzina ήσουν κατατοπιστικότατη! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δυστυχώς όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση αν δεν σηκωθώ από το κρεβάτι μέχρι να γεννήσω δεν βλέπω να προλαβαίνω να παίρνω την σακούλα..Τρέχουν όλοι πολύ αυτό τον καιρό λόγω της κατάστασης οπότε δεν θα μπορούσα να τους ζητήσω να πάνε και γι'αυτό..

Όσο για τις συσπάσεις(εσύ μαλλον δεν το ξέρεις) εγώ έχω έντονες από την 24η βδομάδα, έχω νοσηλευθεί και δυο φορές για ενδοφλέβια αγωγή και είμαι τελείως ξάπλα. Τώρα εσύ μάλλον θα μιλάς για τις προπαρασκευαστικές ε? Αυτές είναι φυσ/κες, το νου σου να το έχεις αν είναι επώδυνες και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Pola μη μου πεις ότι έριξαν κι άλλο το μονόκλινο??? Εγώ σε τρίκλινο θα πάω οπότε δεν αλλάζει κάτι από αυτά που ξέρουμε ε?

Μαρια -Ελενα πραγματικά φρικιαστικό! Τι να πω???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπάκια τους...

Arma, όντως δεν ήξερα ότι τράβηξες τέτοια ταλαιπωρία. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Καταλαβαίνω ότι το να είσαι ξάπλα τόσο καιρό και να έχεις και την ανησυχία σου δεν είναι ότι καλύτερο, όμως κάνε υπομονή, θα περάσει ο καιρός.

Οι συσπάσεις που έχω εγώ πρέπει να είναι όντως οι προπαρασκευαστικές. Χθες το βράδυ με ενοχλούσε για αρκετή ώρα, χωρίς όμως να είναι επώδυνες. Σήμερα δεν έχω καθόλου μέχρι στιγμής. Θα δείξει.

Pola δεν παίρνω μαγνήσιο, μόνο σίδηρο και ασβέστιο μου έχει δώσει (και αυτά καμιά φορά τα ξεχνάω).

Maria Elena, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που είναι ζώα και θέλουν πραγματικά κρέμασμα.

Mammy, βλέπω ότι γεννάς και εσύ στο Ιασώ. Έχεις μάθει καθόλου για τιμές? Το Δεκέμβριο που γέννησε εκεί μια φίλη μου ήταν περίπου 2000 (ΦΤ) αλλά κάπου διάβασα ότι έκαναν και άλλη μείωση.

Πάντως κορίτσια, πολλά λεφτά για μια γέννα... Είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με χώρες του εξωτερικού που δεν πληρώνουν τίποτα και πέρνουν και μεγαλύτερο επίδομα τοκετού! (Και να ήταν μόνο αυτό..)

uwJMp2.png?KqESJfSU

Mammy, βλέπω ότι γεννάς και εσύ στο Ιασώ. Έχεις μάθει καθόλου για τιμές? Το Δεκέμβριο που γέννησε εκεί μια φίλη μου ήταν περίπου 2000 (ΦΤ) αλλά κάπου διάβασα ότι έκαναν και άλλη μείωση.

Πάντως κορίτσια, πολλά λεφτά για μια γέννα... Είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με χώρες του εξωτερικού που δεν πληρώνουν τίποτα και πέρνουν και μεγαλύτερο επίδομα τοκετού! (Και να ήταν μόνο αυτό..)

Καλημερα κοριτσια!!!Πως ειστε???

Δεν εχω μαθει για τις τιμες του Ιασω ακομα.Αυριο θα παω στο γιατρο μου και θελω να τον ρωτησω μηπως ξεκινησε να πηγαινει στο ΡΕΑ και απο βδομαδα θα παρω τηλεφωνο να μαθω τιμες.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Προ παρασκευή σήμερα και 3ήμερο εν όψει... τέλεια ε?

Πώς τα πάτε με τον ύπνο? Εγώ 3 βράδια δεν κοιμάμαι - 1 βράδυ κοιμάμαι. Σήμερα κοιμήθηκα και αισθάνομαι τόσο ωραία.... μεγάλο πράγμα ο ύπνος.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Όσο για τον ύπνο Tzamin, δράμα!!! Να φανταστείς ότι ξύπνησα στις 04.15΄ και δεν έχω κοιμηθεί από εκείνη την ώρα. Ευτυχώς ήρθε η κούνια της μπέμπας σήμερα και μου έφτιαξε τη διάθεση...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα κοριτσακια μου οπως καταλαβαινεται εμενα ακομα να το φτοιαξουν το πισι και σημερα μιας και ειμαι στο γραφειο του αντρα μου ειπα να μπω να δω νεα.

Ειδα και νεες αφοιξεις ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Χαιρομαι που ανανεωσατε καιτο πινακακι μας γιατι αν περιμενατε απο μενα θα ειχαμε γεννησει.

Λοιπον τωρα τα νεα μου η μικρη συνεχιζει και μεγαλωνει αυτην την στιγμη ειναι 1500γρ οποτε ολα καλα συνεχιζουμε και κανουμε ντοπλερ καθε εβδομαδα και ευχομαστε να κρατησει μεχρι τον 9ο μηνα.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα σας φιλω γλυκα και να χαιδεψετε κοιλουμπιτσες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...