Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα και καλο μηνα κοριτσιαΜπηκε ο Δεκεμβριος,ερχονται Χριστουγεννα.Τα δευτερα Χριστουγεννα των μωρων μας.

Το πρωι πηγαμε στο river west plaza μια βολτα.Μετα τον μεσημεριανο υπνο ο μικρος ξυπνησε με γκρινια.Δεν εφαγε τιποτα το απογευμα.Πριν μια ωρα που κοθμηθηκε ηπιε το μισο του γαλα.Παλι με τα δοντια πρεπει να εχει θεμα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lila's mom,πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με την επεμβαση.Καλη και γρηγορη αναρρωση.

Τzamin,τα δοντια τους ειναι 20 συνολικα οποτε εχετε λιγο δρομο ακομα.Κι εμεις στα 16ειμαστε και τα τελευταια 4τον τυραννανε παρα πολυ.

Το γαλα τα ξημερωματα του το ειχα κοψει σταδιακα.Στην αρχη του εδινα χαμομηλι και μετα νερο.Δεν ξερω αν πιανει σε ολα τα παιδια.Σ 'εμας επιασε παντως.

Τι τυχερη που εισαι που δεν τρωει τηγανητες πατατες.Ο δικος μου τρελαινεται!

Dimista,ο Κωνσταντινος παιρνει βαρος αργα αλλα σταθερα ε;Με τα συμπληρωματα τι θα κανετε;θα τα συνεχισετε;

Βιβη,περαστικα σας!Τι παλιοιωση βρε παιδακι μου.Ευτυχως που ηταν μονο ιωση και δεν χρειαστηκατε αντιβιωση.

Κιττυ,εγω του δινω της milupa το aptamul step up που ειναι ετοιμο σε χαρτινη συσκευασια και μονο το ζεσταινω.Γιατι θελεις να του δωσεις φρεσκο;Εγω δεν σκεφτομαι ακομα να του αλλαξω.

NXbrp3.png

Lila's mom,πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με την επεμβαση.Καλη και γρηγορη αναρρωση.

Τzamin,τα δοντια τους ειναι 20 συνολικα οποτε εχετε λιγο δρομο ακομα.Κι εμεις στα 16ειμαστε και τα τελευταια 4τον τυραννανε παρα πολυ.

Το γαλα τα ξημερωματα του το ειχα κοψει σταδιακα.Στην αρχη του εδινα χαμομηλι και μετα νερο.Δεν ξερω αν πιανει σε ολα τα παιδια.Σ 'εμας επιασε παντως.

Τι τυχερη που εισαι που δεν τρωει τηγανητες πατατες.Ο δικος μου τρελαινεται!

Dimista,ο Κωνσταντινος παιρνει βαρος αργα αλλα σταθερα ε;Με τα συμπληρωματα τι θα κανετε;θα τα συνεχισετε;

Βιβη,περαστικα σας!Τι παλιοιωση βρε παιδακι μου.Ευτυχως που ηταν μονο ιωση και δεν χρειαστηκατε αντιβιωση.

Κιττυ,εγω του δινω της milupa το aptamul step up που ειναι ετοιμο σε χαρτινη συσκευασια και μονο το ζεσταινω.Γιατι θελεις να του δωσεις φρεσκο;Εγω δεν σκεφτομαι ακομα να του αλλαξω.

Καλησπέρα (τι καλησπέρα δηλαδή:P)

το θηριάκι κοιμήθηκε πριν λίγο:shock: και μεσα στην μερα ειχε κοιμηθεί μονο μια ωρα.απο γάλα εμεις του δινουμε το noulac (εβαπορε), απλα ειπαμε να πινει και φρεσκο , χωρις ζαχαρη (αν και το advance εχει γλυκοζη).

παντως το ηπιε το βραδυ , θα δούμε

τηγανιτες πατάτες ειναι οι αγαπημένες του,μπαινοβγαινει στην κουζινα και παιρνει

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,τους δινετε να φανε και βραδυνο;Εγω μεχρι τις 7οτι του δωσω,τοστακι,γιαουρτακι η κατι τετοιο.Μερα κατα τις 9-9,30 γαλα και υπνο.

τελευταία τα απογευματα τρωει περισοοτερο, σιγουρα θα φαει ενα αχλαδι , ισως γιαουρτι, φρυγανιες, μπισκοτα. τα πρωινά εχει το μυαλό του στην βόλτα:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Μολις φαγαμε.Νωρις νωρις γιατι ο συζυγος δουλευει και θα φυγει.

Το πρωι οηγαμε μια βολτα στον Φλοισβο.Τρελαθηκε ο μικρος.Ετρεξε,περπατησε και γενικα περασε πολυ ομορφα!

Κιττυ,κι εμεις με τις τηγανιτες πατατες τα ιδια.Αρχιζει να φωναζει με το που τις βλεπει να τις καθαριζω.Πολυ καλο που του αρεσε το γαλα.Πιστευω οτι αν δεν το ηθελε δεν θα το επινε καθολου.

Να περαδετε ενα πολυ ωραιο Κυριακατικο απιγευμα!

NXbrp3.png

Γεια σας και απο εμένα, μόλις κοιμήθηκε αφου είχαμε μάχη αλλα νικήτρια είμαι εγω!!!!!!

Περιμένω το απόγευμα την κουμπαρα μου για καφεδάκι να τα πούμε λιγάκι να δει και την μικρη αν και βρισκόμαστε πολυ συχνά!

Della ωραίες οι βολτουλες σας, εγω της μικρής της δίνω όπως και εσυ μέχρι τις οκτώ περίπου κανένα τοστακι, ή αν έχουμε φτιάξει κάτι ελαφρύ και κατα τις 9 ξεκινάμε με το γάλα και όσο τραβήξει γιατι δεν κοιμάται εύκολα το πίνουμε με δόσεις!

Βιβη, εύχομαι καλη ανάρρωση!!!

Κορίτσια τελικα θα κανονισουμε να βρεθούμε σε κανένα εμπορικό να τα πούμε και απο κοντα;

Εγω μπορω και καθημερινές εάν δεν δουλεύω βέβαια και πρωινές ώρες γιατι οταν βραδιάζει η μικρη φοβάται στο αυτοκίνητο και κλαίει!!

Καλο μεσημέρι!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα & καλό μήνα!!!

Lila's mom εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.... πάει κι αυτό... το αφήνεις πίσω και προχωράς με αισιοδοξία!!!

Τελικά το κόψαμε το νυχτερινό γάλα. 3 μέρες μας πήρε να το ζητάει και να μην της το δίνω. Το Σάββατο κοιμήθηκε σερί χωρίς να ξυπνήσει καθόλου και χτες το βράδυ παρ' όλο που πετάχτηκε 2 φορές μέσα στην νύχτα, δεν μου ζήτησε καθόλου γάλα. Εξαρτάται από τον γιατρό φαντάζομαι. Η δική μας γιατρός μου είπε να της το κόψω για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν ότι η Έλενα είναι αρκετά εύσωμη και της κάνει κακό να πίνει κι άλλο γάλα. Πάντως τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο να της το κόψω απ' ότι φανταζόμουν. Περίμενα πολλά κλάματα για πολλές νύχτες. Αλλά από την πρώτη βραδιά έκλαψε 1 λεπτό. Κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι όσο και να το ζητήσει δεν θα της το δώσω. Μάλλον νύσταζε και πολύ οπότε δεν επέμεινε. Τις άλλες δύο βραδιές που το ζήτησε δεν έκλαψε καν. Γκρίνιξε για 10 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν βοήθησε ότι κατά την διάρκεια της ημέρας της εξηγούσα πολλές φορές ότι το βράδυ αν ξυπνήσει δεν θα πιει γάλα γιατί της κάνει κακό. Ή ότι ήμουν πολύ αποφασισμένη και η φωνή μου ήταν σταθερή και κοφτή, γιατί ξέρει ότι όταν της μιλάω με αυτό τον τρόπο, ότι και να κάνει δεν θα περάσει το δικό της.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

ΚΙΤΤΥ και η Έλενα πίνει το Noulac αλλά αν θελήσει μέσα στην ημέρα της δίνω φρέσκο. Δηλαδή ας πούμε χτες το πρωί που έφαγε γάλα με corn flaces τα έφαγε με φρέσκο. Ή αν είμαστε έξω της δίνω το advance που έχει ωραίες συσκευασίες γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Δήμητρα μια χαρά είναι το αντράκι σου....μοντελάκι...

Το τικεράκι το έκανα χειμερινό για να συμβαδίζει με την εποχή. Το χιόνι μου αρέσει αλλά μόνο για να το κοιτάζω μέσα από το τζάμι σε ζεστό περιβάλλον :tongue:.

Mammy3 μην μας ξεχνάς...

Βιβή περαστικά σας. Την πήγατε στο νοσοκομείο? Πώς το αντιμετωπίσατε όταν μελάνιασε :shock:?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Della το πρόγραμμα φαγητού της Έλενας είναι το εξής. Το πρωί στις 7.30 πίνει 240 γρ. γάλα. Στο σχολείο στις 9 τρώει πρωινό (τοστ, αυγό, φρυγανιά με μαρμελάδα ή μερέντα, ψωμί με πάριζα ή κάτι τέτοιο) και πολλές φορές μετά το πρωινό τρώει και φρούτο, στις 12.30 τρώει μεσημεριανό, στις 3 το απόγευμα τρώει γιαουρτάκι, στις 4.30 που πάμε σπίτι, θα φάει κάποιο σνακ (κρακεράκι με γαλοπούλα & τυρί, φρούτο ή κάτι ελαφρύ), κατά τις 7 το βράδυ τρώει βραδυνό (κανονικά) και στις 8-8.30 πίνει 240 γρ. γάλα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ο άντρας μου ήρθε χτες το βράδυ στις 12 :D. Κάτσαμε μαζί μέχρι τις 1.30 και σήμερα είμαι ολίγον κουρασμένη. Την Έλενα την είδε το πρωί 10 λεπτά μέχρι να φύγουμε. Ουσιαστηκά μέχρι να ετοιμαστώ εγώ. Ο καημένος είναι πολύ κουρασμένος. Πολλά φιλιά!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Lila's mom και μένα μου αρέσει ο Δεκέμβρης επειδή πλησιάζουν οι γιορτές.Σου φεύγουν όμως λεφτά επειδή κάνεις δώρα.

Lila's mom την μικρή την έχετε μόνη της στο αυτοκίνητο?Γιατί δεν κάθεσαι δίπλα της για να μην φοβάται?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...