Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας, καταρχάς σας ευχαριστω όλες για τις ευχές!!!

Η επεμβαση πήγε καλα, Τώρα περιμένουμε την ιστολογική και θα με δει σε 20 ημέρες, ευτυχώς δεν ποναω πολυ, θα πάρω αντιβιωση για 4 ημέρες, αλλα όπως και να έχει αισθάνομαι μια ενόχληση, η μικρη ειναι στην μητέρα μου και έτσι ξεκουραστηκα λιγο!!!

Τζαμίν και εγω το ίδιο αντιμετωπίζω στο έχω ξαναπεί, σηκώνεται μια φορα τουλάχιστον μεσα στην νύχτα για γάλα, το κακο ειναι ότι εάν δεν της δώσω κλαίει με λυγμους και παρα να μας ακούνε όλοι της δίνω. Η παιδίατρος μου είπε ότι όσο ζητάει το βράδυ να της δίνουμε, πάντως εάν μπορείς να της το κόψεις ειναι ένα βήμα.

Και εμένα δοκιμάζει τα πάντα, χθες έφαγε κρεμμυδακι φρέσκο, όποιον βλέπει να τρώει παει απο πίσω, αφήστε που στον δρόμο ενω έχει φάει πριν φωνάζει μαμ ρεζίλι γίνομαι σου λέει πεινασμένο το έχει!!!!!

Della, ίσως χορταινει ο Κωνταντινος στον παιδικο, το βράδυ σου τρώει κανονικό φαγητο;

Julie, καλη επιτυχία με την εργασία σου!!!

Dimista, ωραία η βόλτα σας, ζήλεψα με τουσ λουκουμάδες!!!

Τα λέμε αργότερα κορίτσια!!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzitzina , κουράγιο....και με το καλό το νέο σπιτι !!

Lila s mom, πολύ χαίρομαι που πηγε καλά η επέμβαση. Ξεκουράσου όσο μπορείς κ καλά αποτελέσματα!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια , ο γιος μου δεν μαζεύεται με τίποτα, όλο εξω θελει. και σημερα το πρωί , μολις σηκώθηκε απο το κρεβάτι , μου εφερε τα παπούτσια του, για βολτα. ουρλιαζε ασταμάτητα, για να φαει ουτε λογος.........λες και είναι φυλακισμένο

άρον -άρον , βγήκαμε , πηγαμε κουνιες ,ταίσαμε τα πουλάκια , μετα θέλει να μπαινει και στο αυτοκίνητο. το μεσημερι εφαγε γεμιστά (ένα κολοκυθι , φετα και μισό αγγουράκι). το αγγουράκι του το δινω μετα το φαγητό γιατι αλλιώς τρώει μονο αγγούρι. τωρα κοιμαται με τον μπαμπά του.

Λεμε , το ΣΚ , να του δωσουμε φρέσκο γάλα. εσεις τι γάλα δινετε ?

Ο Ισαάκ , εδω και πολλούς μηνες δεν ξυπνάει την νυχτα για γάλα . Ξυπναει κατα τις 6 ή 7 το πρωί και ξανακοιμαται. μερικες φορες ξυπνάει κατευθείαν στις 9 ή 10 και τοτε δεν θελει καθόλου γάλα.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Julie δεν έδωσε σημασία στους λουκουμάδες.Εμένα πάντως μου άρεσαν!Δοκίμασε λίγο χαλβά Φαρσάλων αλλά δεν τον έφαγε.Το έβγαλε από το στόμα του και μου το έδωσε πίσω.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Ντέλλα του άρεσε του μικρού το πανηγύρι.Χάζευε και κοίταγε τους πάγκους με ενδιαφέρον!Του άρεσε πολύ ένας πάγκος με κουνελάκια,ψαράκια και πουλάκια.

Ωραία φαγητά τρώνε στον παιδικό.Μου έχει λείψει το παστίτσιο.

Του μικρού του αρέσει γενικά το κοτόπουλο.Το μπούτι το τρώει πιο ευχάριστα από το στήθος.

Τζαμίν μου αρέσει πολύ το τικεράκι που έβαλες.Σου αρέσει το χιόνι?Πως και έτσι δεν τρώει πατάτες τηγανιτές?Στα περισσότερα παιδάκια αρέσουν!Με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου.

Lila's mom xαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά στην επέμβαση.Άνοιξε η όρεξη της μικρής σου?Θυμάμαι που είχες γράψει ότι δεν τρώει εύκολα.Ή κάνω λάθ

ος?Μπράβο της πάντως.Επειδή δεν θυμάμαι ,πώς την έχετε βαφτίσει?Άσχετο λίγο αλλά δεν το θυμόμουνα.

Κίττυ και ο δικός μου όλο βόλτες θέλει.Παρόλο που λέει λίγες λέξεις η μόνη λέξη που δεν ξεχνάει ποτέ είναι το άτα.Την λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μόλις δει ανοιχτό το ασανσέρ τρέχει και μπαίνει πρώτος .Εμείς του δίνουμε το advance.Γιατί δεν του έχετε δώσει ακόμη?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλο μήνα να έχουμε, μου αρέσει ο Δεκέμβρης γιατι ότι και να περνάμε έρχονται γιορτινές μέρες και θα ξεχάσουμε λιγο απο τα προβλήματα!!!!

Εγω κοιμήθηκα καλα αν εξαιρέσεις λίγα πονάκια και ελαφριά ζαλαδα, τώρα είμαι καλύτερα! Η Λιλα ήταν πολυ αναστατωμενη κοιμήθηκε στις μια παρα, την είχε αναλαβει ο άντρας μου βέβαια ο οποίος επιμένει ότι αναστατωθηκε οταν ήταν στην μητέρα μου, πραγματικα επειδη μαζεύονται εκει οι θειες μου και τις κάνουν όλα τα χατιρια, την κρατάνε αγκαλια κλπ, τους έχει πάρει τον αέρα και κάνει τρελες και νεύρα αν δεν γίνει το δικο της, στο σπίτι έχει εντελώς άλλη συμπεριφορά ειναι ηρεμη, ακούει σε λογικα πάντα πλαίσια, επίσης άλλο πρόβλημα που έχω ειναι ότι καπνίζουν στην μητερα μου με ανοικτα παράθυρα και κεράκια, φυσικα τους κάνω παρατήρηση αλλα τίποτα αυτές εκει και μου λέει ο αντράς μου ότι ίσως απο αυτο συνεχίζει ο βήχας, πραγματικα τόσες μέρες που δεν πήγε στην μαμα μου της είχε σταματήσει, χθες ξανά άρχισε!

Dimista, την βαφτισαμε Φωτεινη-Ζωη αλλα εμείς την φωνάζουμε Λιλα, οι υπλ Φωτεινή, ας διαλέξει άμα μεγαλώσει πιο όνομα θέλει....

Τρώει τα πάντα αλλα δεν καθετε σε μια μεριά για να φάει σωστά, βέβαια δεν της έχω καθισματακι φαγητού αλλα και να το πάρω τώρα ειναι αργά πια, το βασικό ειναι ότι τρώει!

Γάλα της δίνω ακόμη σκόνη το frisogrow, της είχα πάρει το νουνου advance, αλλα δεν της άρεσε, δεν θέλει πια γιαουρτι και της δίνω όχι καθημερινά κρέμα βανιλια εάν δω ότι δεν έχει φάει φρούτα!

nJ2dp3.png

Καλημέρα και Καλό Μήνα!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα...δεν εχω διαβασει καθολου τα νεα σας,ελπιζω να καταφερω αργοτερα να σας διαβασω και να επανελθω με σχολια :D.

Φιλια πολλα!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα και καλό μήνα! Στα πολύ γρήγορα θα σας πω ότι περάσαμε μια εφιαλτική εβδομάδα ξεκινώντας από το προηγούμενο Σάββατο. Η μικρή ξύπνησε με 38 εκείνο το πρωί και ο πυρετός συνέχιζε να ανεβαίνει! Το ίδιο βράδυ ξαφνικ άρχισε να τρέμει και να μελανιάζει και τα είδαμε όλα! Μέχρι και την τρίτη το βράδυ είχε πυρετό και παλευαμε με αντιπυρετικά. Μετά έπεσε ο πυρετός και έβγαλε το αιφνίδιο εξάνθημα!

Φυσικά κόλλησε και εγώ! Τώρα συνήλθαμε αλλά πολύ ταλαιπωρία! Και με τον άντρα μου να λείπει... Κίττυ, εμείς της δίνουμε φρέσκο γάλα εδώ και δύο μήνες. Το αλλάξαμε σταδιακά γιατί στην αρχή δεν της άρεσε. Έχει αρχίσει να λέει πολλές λέξεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...