Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Σήμερα περάσαμε ωραία με τον Κωνσταντίνο.Πήγαμε στο πανηγύρι του Αγίου Αντρέα.Η εκκλησία είναι στην Λαμπρινή.Ανάψαμε κεράκι και από το πανηγύρι πήραμε χαλβά Φαρσάλων και λουκουμάδες με ανάμεικτη σοκολάτα.Στο σπίτι ήτανε πολύ καλό παιδάκι σήμερα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν ο Κωνσταντίνος το γάλα το πίνει στο κρεβάτι του.Δεν θέλει με τίποτα να το πίνει στο σαλόνι.Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.Όταν λες να κόψετε το βραδυνό γάλα εννοείς να μην πίνει καθόλου γάλα για βράδυ ή να κόψετε το γάλα που πίνει όταν ξυπνάει.Δεν κατάλαβα.:oops:

Διαφημίσεις

Lila's mom σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά αύριο στην επέμβαση.Κάνε την προσευχή σου πριν κοιμηθείς σήμερα για βράδυ.

Καλό βράδυ σε όλες σας και στα μικρούλια σας!

Lila's mom, όλα να πάνε κατ' ευχήν αύριο. Καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις σήμερα, και να σκέφτεσαι πως αύριο τέτοια ώρα θα έχεις ξεμπερδέψει.

dimista οι λουκουμάδες με σοκολάτα με έκαναν να ζηλέψω!!!Έφαγε κι ο μικρός? Του άρεσαν? Κι εμάς με το γάλα τα ίδια, το θέλει στο κρεβάτι εννοείται. Απόψε πάλι ήθελε να την κοιμίσω αγκαλιά, είχε μήνες να το ζητήσει αυτό!Ίσως να της έλειψα επειδή τις τελευταίες 2 μέρες είμαι μέσα στον πανικό και διαβάζω συνέχεια...??Ποιος ξέρει?

Σε ευχαριστώ dimista, νομίζω πως δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά αυτές τις μέρες σχετικά με την εργασία :(

6237481d19.png

Όντως έπεσε νέκρα, πάντως αν τρέχεις και δεν φτάνεις είναι λογικό, σε κάποιες περιόδους κι εγώ δεν προλάβαινα να μπω να γράψω. Σημασία έχει να επιστρέψετε κοριτσάκια όταν ηρεμήσετε!!!

Φιλιά σε όλες, παρούσες κι απούσες ;)

6237481d19.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Μπήκα για μια στα γρήγορα ίσα να δω τι κάνετε και να γράψω γιατί τρέχω και δε φτάνω. Στο καινούριο σπίτι μου έμειναν μόνο τα μπάνια που θα τα κάνω αύριο που επιτέλους θα έχω ρεύμα. Αυτές τις μέρες έπαιρνα ρεύμα από το ισόγειο με μπαλαντεζα για να ζεσταίνω νερό και να χρησιμοποιώ ηλεκτρική. Ανέβα - κατέβα. Έχω κάνει κάτι πόδια, σούπερ!! Σ'αυτό που μένουμε γίνεται πανικός. 800 κούτες, τα μισά πράγματα έξω, μες τη μέση. Τσαντίρι!! Αν όλα πάνε καλά την Κυριακή θα κάνουμε επιτέλους τη μετακόμιση.

Η μικρή όλη αυτή την εβδομάδα ήταν καλά. Για πρώτη φορά δεν έλειψε καθόλου από τον παιδικό, ευτυχώς. Γενικά τα πάει καλά. Tzamin εγώ καμιά φορά το γάλα της το δίνω το πρωί σε κυπελάκι με καλαμάκι. Θέλω να της κόψω το μπιμπερό. Το δάχτυλο δυστυχώς συνεχίζει. Και αυτό που θέλω να κόψω είναι το ξύπνημα μες τη νύχτα και τη συνέχεια της βραδιάς στο κρεββάτι μας....

Α.....γέλασα πολύ με το "κύριοοοοο". Πρέπει να έχει πολύ πλάκα η Έλενα. Λέει αρκετές λεξούλες έτσι? Η Ειρήνη προσπαθεί, αλλά προς το παρόν νομίζω ότι την καταλαβαίνω μόνο εγώ και αυτοί που τη βλέπουν συχνά.

Lila's mom, καλή επιτυχία αύριο. Think positive!!!

Dimista λουκουμάδες....Μμμμμμ!!!! Ζήλεψα!!!!

Della ωραία κάπου κάπου αυτή η ησυχία του σπιτιού έτσι?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina,με γεια το μαλλι.Τα premig που λες εγω δεν μπορω να τα πιω.Τα φακελακια δεν ειναι;μου φερνουν αναγουλα οπως ολα τα σιροπια και τα αναβραζοντα.Μονο καψουλες και χαπακια πινω.

Nαι, τα φακελακια.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες.Η εφημερια ηταν παρα πολυ καλη.Στο γυρισμο ομως εφτασ παπι!Οδηγω μηχανακι και παρ'ολο που φορεσα αδιαβροχα,εγινε μουσκεμα ο ποπος μου.Εχει ανοιξει η θερμοκολκηση στο παντελονι και βραχηκε ακομα και το εσωρουχο μου.

Τζαμιν,εμεις ακομα δεν σκεφτομαι να κοψουμε τιποτα.Θα τον αφησω. οπως νιωθει.Το γαλα του το βραδυ δεν το πινει παντα στο κρεβατι.Μπιμπερο θελει σαν τρελος.Την πιπιλα του τη δινω στον υπνο και μονο οταν εχει πολυ γκρινια μεσα στην ημερα.

Δεν θα το αφησουμε το καφε μας να πεθανει.Εγω παντως θα γραφω οποτε μπορω εστω και μονη μου.

NXbrp3.png

Dimista, του αρεσε του Κωνσταντινου το πανηγυρι;Εμενα ο δικος μου τρελαινεται για κατι τετοια.

Julie,μπραβο για την εργασια.Θα την κανεις παρουσιαση η θα εξεταστεις μονη σου απο τον καθηγητη;

NXbrp3.png

Lila 's mom,καλη επιτυχια για αυριο.Κανε το σταυρο σου και προχωρα!

Κοριτσια,να ερθετε να σας φιλεψω!Τελικα,ο γιος μου εφαγε ελαχιστο γιατι στο σχολειο εφαγε παστιτσιο και εφαγε διπλη μεριδα.

Ο μικρος τρωει μονο μπουτι κοτοπουλο.Τα δικα σας τι τους αρεσει;

Καλο βραδυ κοριτσακια!:P

NXbrp3.png

Καλημέρα κι από εμάς....

Julie κουράγιο.... κοντεύει η Δευτέρα...

Δήμητρα εννοώ το γάλα που πίνει μέσα στη νύχτα. Εδώ και λίγο καιρό σηκωνόταν μεταξύ 2-4 τα ξημερώματα και έπινε ένα μπιμπερό γάλα. Αυτό της κόβω. 3η νύχτα η σημερινή. Το ζήτησε βέβαια αλλά δεν της το έδωσα. Πριν κοιμηθεί πίνει κανονικά το γάλα της, όπως και όταν ξυπνήσει το πρωί. Βέβαια το γάλα που πίνει πριν κοιμηθεί μέχρι πρόσφατα το έπινε μέσα στην κούνια ξαπλωμένη, αλλά έχω αρχίσει και της το δίνω στο σαλόνι όρθια γιατί η γιατρός μου είπε ότι ξαπλωμένη απαγορεύεται καθώς μπορεί να προκαλέσει ωτίτιδα. Επίσης μου είπε ότι αν το πίνει σε άλλο χώρο και πάει για ύπνο χωρίς το μπιμπερό, όταν θα έρθει η ώρα να σταματήσει το μπιμπερό θα είναι πιο εύκολο, γιατί δεν θα έχει συνδέσει το μπιμπερό με τον ύπνο οπότε δεν θα της είναι απαραίτητο.

Tzitzina κι εγώ της το δίνω σε κυπελάκι μερικές φορές αλλά μόνο ΣΚ γιατί τις άλλες μέρες συνήθως βιάζομαι. Για να κοπούν τέτοιες συνήθειες που σχετίζονται με τον ύπνο, δυστυχώς απ' ότι συνειδητοποίησα πρέπει να το πάρεις πολύ σοβαρά εσύ απόφαση πρώτα, και να προετοιμαστείς για όλα. Ξενύχτι και κλάματα, μέχρι να καθιερωθεί η νέα κατάσταση. Πω πω ρε κορίτσι καλό κουράγιο με την μετακόμηση. Πολύ σε σκέφτομαι....μεγάλο πακέτο!!!

Lila's mom τις θερμότερες ευχές μου σήμερα με την επέμβαση. Ενημέρωσέ μας όταν μπορείς.

Della και η Έλενα όταν έχουν παστίτσιο, τρώει δύο πιάτα. Χτες το βράδυ της έφτιαξα κοτόσουπα κι επίσης έφαγε μπόλικη. Γενικά της αρέσουν όλα. Το μόνο που δεν τρώει είναι πατάτες τηγανητές. Οτιδήποτε άλλο της δώσεις θα το φάει.

Καλή Παρασκεύη. Σε δύο μέρες έρχεται ο άντρας μου :D:D:D!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...