Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Lila's mom αρχίσανε τα δώρα και τα ψώνια για τα Χριστούγεννα?Επειδή και γω χάνω μην.για να μην ξαναχάσω γράφω ένα μην.με τα νέα μου όταν έχω και για κάθε μία από ένα μην.Γι αυτό γράφω πολλά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Julie μπράβο που τελείωσες την εργασία.Ανακουφίστηκες!Η πόλη σου θα είναι ωραία στολισμένη,σε σύγκριση με την Ελλάδα.Εσείς έχετε στολίσει?Οξφόρδη μένετε?Καλά θυμάμαι?

Ντέλλα το river west είναι αυτό που είναι δίπλα στο ΙΚΕΑ?Είναι μεγάλο?

Κομμωτήριο θα πας για κούρεμα ή για βαφή?Εμείς Χριστούγεννα θα κάνουμε εδώ και Πρωτοχρονιά Σπάρτη.

Τζαμίν όλο καινούριες λέξεις λέει η Έλενα.Μπράβο.Θα πρέπει να ξέρει πολλές.

Ο Κωνσταντίνος μου φέρνει βιβλία με λέξεις και εικόνες και μου δείχνει τις εικόνες για να του λέω τις λέξεις.Και τα αυτοκόλλητα του δωματίου του μου τα δείχνει συνέχεια και του λέω τι αυτοκόλλητο είναι το καθένα και μετά τον ρωτάω και μου τα δείχνει.Και με τα βιβλία τον ρωτάω.Για παράδειγμα που είναι η μπάλα και ψάχνει το βιβλίο και μου την δείχνει.

Διαφημίσεις

Kίττυ υπομονή μέχρι 5 Δεκέμβρη.Ελπίζω να έχετε θετική απάντηση.Όλα τα παιδάκια νευριάζουν.Ο δικός μου είναι πολύ νευρικός.

Απορία:Ποιο είναι το ήσυχο παιδάκι του καφέ μας?

ετσι κι αλλιως εχω και το χαρτι της τροχαιας που εχει καταγράψει το συμβάν. δεν μπορουν να κανουν αλλιως , απλά υπάρχει καθυστέρηση

ωραία απορία:P

σημερα με το που σηκωθηκε ο μικρός απο το κρεβατι , ηθελε βόλτα , ουτε αυγό , τίποτα. εκλαιγε γιατι του εβαλα τα παντοφλάκια του και μου εφερνε τα παπουτσια του. αρον-αρον πηγαμε κουνιες. το μεσημερι εφαγε φασολάδα κ ενα αγγουράκι και κοιμαται απο τις 3.

τελευταια δεν τρωει το πρωί αλλα το απογευμα δεν σταματαει:tongue:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζούλη, συγχαρητήρια για την εργασία !!!

μπράβο , η μικρούλα !!! εχουν προσωπικότητα τα παιδιά ..πως να το κάνουμε.....χαχαχχαχα. ωραίο παιχνίδι αυτό , θα το δοκιμάσω κι εγω εξω

το πρωι στις κουνιες ηταν ενα κοριτσάκι 12 μερες μικρότερο απο τον Ισαάκ. αγκαλιαζόντουσαν , φιλιόντουσαν , της εβγαλε το τσιμπιδάκι απο τα μαλλιά. την φωνάζανε μπουμπού και την φωναζε και ο Ισαάκ. κανανε και τραμπάλα , μαζι , πλάκα ειχαν

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσαρες.Σημερα εφημερευω οποτε θα παω πιο αργα δουλεια.Ο μικρουλης πηγε σχολειο και ο ανρας μου δουλεια.Μονη στο σπιτι και απιστευτη ησυχια!

Την Τριτη ειχε για μια μερα 38 πυρετουλη και λιγο διαρροια.Πρεπει να ειναι τα δοντια του.Εχουν μεινει 4 αλλα τον ταλαιπωρουν παρα πολυ.

Παω να φτιαξω τον δευτερο καφε μου.Ψηνω και κοτοπουλα με πατατουλες να ειναι ετοιμα για τος αντρες μου που θα ερθουν το μεσημερι.

Φιλακια πολλα κοριτσια.

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσαρες.Σημερα εφημερευω οποτε θα παω πιο αργα δουλεια.Ο μικρουλης πηγε σχολειο και ο ανρας μου δουλεια.Μονη στο σπιτι και απιστευτη ησυχια!

Την Τριτη ειχε για μια μερα 38 πυρετουλη και λιγο διαρροια.Πρεπει να ειναι τα δοντια του.Εχουν μεινει 4 αλλα τον ταλαιπωρουν παρα πολυ.

Παω να φτιαξω τον δευτερο καφε μου.Ψηνω και κοτοπουλα με πατατουλες να ειναι ετοιμα για τος αντρες μου που θα ερθουν το μεσημερι.

Φιλακια πολλα κοριτσια.

Καλημέραααα....

Μόνη στο σπίτι? Πώς είναι αυτό? Αχ κοτόπουλο με πατάτες είναι από τα αγαπημένα μου. Να περάσω για μια μεριδούλα?

Της Έλενας μόλις έσκασε το 12το δοντάκι. 16 πρέπει να φτάσει ή 20? Δεν το έχω το θέμα των δοντιών.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Βιβή δεν μας είπες για το δοντάκι της Μένιας.... όλα εντάξει?

Εμείς είμαστε σε φάση που προσπαθώ να της κόψω το βραδυνό γάλα. Σας είχα πεί που άρχισε κάποια στιγμή τον Αύγουστο και σηκωνόνταν μέσα στην μαύρη νύχτα και ζητούσε γάλα. Ε εδώ και ένα μήνα έχει καθιερωθεί. Η γιατρός μου είπε ότι μάλλον πεινάει γιατί κοιμάται νωρίς, παρ' όλα αυτά πρέπει να της το κόψω γιατί μπορεί να τραβήξει για πολύ και είναι πολύ κακό για τα δόντια. Επίσης μου είπε ότι είναι θερμίδες που δεν χρειάζεται. Πάνω από 600 γρ. γάλα τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να πίνουν γιατί στερούνται κάτι άλλο που θα έτρωγαν αντί γάλα.

Μετά από πολύ σκέψη το πήρα απόφαση προχτές. Άρχισα από νωρίς και της έλεγα ότι το βράδυ αν ξυπμήσει δεν θα πιεί γάλα γιατί το βράδυ κοιμόμαστε....πλύση εγκεφάλου. Της το έλεγα συνέχεια και μου έλεγε εντάξει. Την πρώτη νύχτα που ήμουν πολύ αποφασισμένη και προετοιμασμένη ...... δεν ξύπνησε :shock:. Χτες λοιπόν κατά τις 1.00 άρχισε να κλαίει. Πάω να την δω και είχε βγάλει το πόδι ολόκληρο έξω από το κάγκελο και είχε παγιδευτεί το ξευτεράκι μου. Την παίρνω αγκαλιά για να ηρεμήσει λίγο και μου ζητάει γάλα. Της λέω ότι είναι νύχτα και την νύχτα δεν πίνουμε γάλα, κοιμόμαστε. Ξάπλωσε και στριφογύριζε και ψιλογκρίνιαζε καμιά ώρα. Ξαναάρχισε να κλαίει στις 2 και ξαναζήταγε γάλα. Τα ίδια εγώ... πολύ αποφασισμένη... βράχος. Τελικά το δέχτηκε αλλά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Βέβαια σε λίγο την έβαλα στην κούνια και συνέχισε τον ύπνο μέχρι στις 7 που σηκώθηκε πολύ πεινασμένη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, γιατί θέλω κάποια στιγμή να αρχίσω να κοιμάμαι τα βράδια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης η γιατρός μας μας είπε να αρχίσουμε σιγά σιγά να κόβουμε πράγματα. Πρώτα μου είπε να δώσω προτεραιότητα στο βραδινό γάλα, και μετά μπιμπερό και πιπίλα (ένα ένα). Έχω αρχίσει πια και της δίνω το γάλα στο σαλόνι και αφήνουμε το μπιμπερό εκεί. Για να διακοπεί η σύνδεση μπιμπερό-ύπνος. Έχει ξεκινήσει κανείς τέτοιες διαδικασίες?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Είπα πολλά? Δεν νομίζω.... συνεχίζω πολύλογία.

Έχω μια αίσθηση τελευταία ότι το καφέ μας "αργοπεθαίνει"..... Εμείς κι εμείς γράφουμε πια.... Κορίτσια γιατί μας ξεχάσατε? Ξέρω έχουμε όλες πολύ βαρύ πρόγραμμα αλλά κάντε μια προσπάθεια.....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ωωωχχχχχχχχχχ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω το κόψιμο πραγμάτων. Κι εμείς πρέπει να τα κόψουμε όλα αυτά που λες με τη σειρά που τα λες αλλά μου φαίνεται τόσο δύσκολο. Ίσως να ξεκινήσω μέσα στις διακοπές κάποιο. Εγώ παρέδωσα την εργασία και την Δευτέρα έχω την εξέταση οπότε είμαι χάλια, πολύ αγχωμένη, μου την σπάει που δεν μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να το δω θετικά κι ότι όλα θα πάνε οκ. Γενικά έχω φοβερό πρόβλημα με την διαχείριση του άγχους. Μετά την Δευτέρα όμως θα είμαι και πάλι ο εαυτός μου. Όπως καταλαβαίνετε προετοιμάζω την ομιλία και ξεψαχνίζω το γραπτό μου ώστε να ξέρω κάθε λεπτομέρεια, ουφ :evil:

Ντέλλα μμμμμμ κοτόπουλο με πατάτες, κι εγώ θέλω, να περάσω με την Τζαμίν?

6237481d19.png

Καλησπέρα και απο εμένα, χθες και σήμερα σχολασα μετα τις έξι το απόγευμα, μόλις τώρα τελείωσα καθαριότητα σπιτιού και είμαι έτοιμη για μπάνιο ώστε να ηρεμήσω λιγάκι για να κάνω αύριο την επεμβαση!!!

Εμείς τα ίδια ευτυχώς που έχει ο άντρας μου αδεια και κρατάει το παιδι γιατι θα είχα επιπλέον άγχος!!!

Διάβασα τα νέα σας αλλα δεν μπορω να σχολιάσω τώρα γιατι δεν προλαβαίνω!

Καλο βράδυ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...