Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kίττυ υπομονή μέχρι 5 Δεκέμβρη.Ελπίζω να έχετε θετική απάντηση.Όλα τα παιδάκια νευριάζουν.Ο δικός μου είναι πολύ νευρικός.

Απορία:Ποιο είναι το ήσυχο παιδάκι του καφέ μας?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν θα της άρεσε της Έλενας για να είναι ήσυχη.Τυχερή που κοιμάται στις 8 και μπόρεσες και καθόσουνα στο σαλόνι.Η Δημητσάνα ωραία πόλη?

Τζαμίν εσύ είσαι ήρωας που έχεις την Έλενα μόνη σου.Λείπει συχνά ο άντρας σου για ταξίδια και δεν έχεις βοήθεια και μένεις μόνη σου με την Έλενα και τα κάνεις όλα εσύ.Εγώ έχω την μητέρα μου και 1α φορά την βδομάδα έρχεται σπίτι μου και με ανακουφίζει.

Όταν δεν έρχεται ο Κωνσταντίνος είναι βασανάκι.Μέχρι να περπατήσει έλεγα πως ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου.Και με το που περπάτησε έγινε ανήμερο θηρίο,αλλά αυτό το θηρίο το αγαπάμε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Κοιμήθηκε πριν λίγο η μικρή και εγώ είμαι σε δίλημμα. Να μαζέψω ή να τεμπελιάσω λίγο στον καναπέ??

Η μετακόμιση θα αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα. Πήγα σήμερα στη Δεή για να ανοίξω το ρολόι στο όνομά μου και αφού περίμενα μία ώρα, σε λάθος γραφείο, δεν έκανα δουλειά γιατί ο ιδιοκτήτης δε μου είχε δώσει ένα χαρτί από την εφορία. Και επιπλέον μου είπαν ότι το ρεύμα θα έρθει σε 7-10 μέρες. Έχω φάει τσάμπα τόσες μέρες άδεια και έχω κάνει μια τρύπα στο νερό. Είχα κάτι νεύρα το πρωί!! Δε μπορείτε να φανταστείτε. Σκότωνα άνθρωπο!!!

Τώρα ηρέμησα λίγο γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Nina-Nana, έχω πάθει πλάκα με τις φωτο. Είναι απίστευτη η μικρή. Φαντάζομαι και εσύ θα περνάς πολύ καλά που έχεις τις φιλενάδες σου. Είναι ωραίο να είσαι κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Tzamin καλώς ήρθατε. Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις που είσαι όλη μέρα με την Έλενα. Και εμένα παρόλο που ο άντρας μου δεν ταξιδεύει, ωστόσο λείπει σχεδόν ολη μέρα και είμαι συνέχεια μαζί της. Νιώθω συχνά την ανάγκη να έχω λίγο χρόνο για μένα...Όταν βέβαια δουλεύω και τύχει μετά να την αφήσω για να κάνω κάτι, μου λείπει πολύ και έχω τύψεις, αλλά νομίζω ότι όλα χρειάζονται. Ναι, οκ, γίναμε μαμάδες και εννοείται πως τα μωρά είναι προτεραιότητά μας, χρειάζεται όμως να μην ξεχνάμε πως είμαστε και γυναίκες και θέλουμε κάποια πραγματα για εμάς....Αν και μερικές φορές αναγκαζόμαστε να τα παραμελούμε για χάρη των μικρών μας θαυμάτων. (Βλέπε ρίζα μέχρι το πάτωμα, φρύδι Καραμανλή, τρίχα κάγκελο, κλπ, κλπ, κλπ:tongue::tongue:)

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα και απο εμένα, έγραψα το Σ/Κ μνμ αλλα φυσικα χάθηκε και δεν είχα κουράγιο να το ξαναγραψω!!

Το Σ/Κ ήσυχα περάσαμε, πήγα με την μικρη metro mall για να πάρω κάτι δωράκια και μετα πήγαμε στην Νονά μας, αυτά, σήμερα δούλευα, αύριο κάθομαι, Τετάρτη και Πέμπτη δουλεύω και την Παρασκευή πρώτα ο Θεός θα πάω για την επεμβαση!

Τζαμίν, ωραία βλέπω ότι περασατε, μπράβο σου μονη τόσες μέρες με την μικρη, πλησιάζουν οι μέρες για να γυρίσει ο άντρας σου οπότε υπομονή!

Τζιτζινα, τι να πω έχεις δίκιο για την αδεια σου αλλα τουλάχιστον ξεκουρασου αυτές τι ημέρες!

Dimista, πιστεύω όλες το ίδιο λέμε για τα μικρά μας, όσο ήταν μωρα ήταν ήσυχα, τώρα ασε καλύτερα, εμένα δεν κάθεται λεπτο σε πλάσματα δευτερολέπτου έχει βγει απο την μια μπαλκονοπορτα και έχει μπει απο την άλλη, ασε δε τα ντουλάπια, τόσες φορές που τα έχει ανοίξει και έχει βγαλει το περιεχόμενο τους έχω βρει και χαμένα πράγματα, αφου λέω ο spiderman με φουστανι!!!!

Νινα-Νανα καλα κάνετε και κάθεστε ακόμη εκει, καλα να περνάτε!!!

Καλο βράδυ και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

nJ2dp3.png

Χαχαχαχαχα Λίλα'ς πολλή πλάκα η περιγραφή σου!Εμένα τις τελευταίες μέρες έχει βρει παιχνίδι να καλύπτει το κεφάλι της με ένα ρούχο και να περπατάει στα τυφλά :shock::shock::shock: Και μετά ξεκαρδίζεται!!!Εννοείται ότι κουτουλάει συνέχεια αλλά συνεχίζει ακάθεκτη!

Ουφ εγώ ήμουν άρρωστη το σκ αλλά τώρα συνήλθα!Είχα τα συμπτώματα της dimista, τίποτα σοβαρό αλλά σπαστικό γενικά!

Tzamin τί ωραία!!!!!!Μπράβο η Έλενα, αλήθεια γιατί λες πως είναι ζωηρή? Σε μια βδομαδούλα έρχεται ο άντρας σου? Τέλεια!!!!

Νίνα-Νανά εννοείται καλά έκανες που έμεινες κι άλλο, από τις φωτογραφίες φαίνεται πως τα περνάτε πολύ ωραία!!

Τζιτζίνα υπομονή και κουράγιο κι από μένα (χειρότερα από εμάς σίγουρα δεν είστε που μετακομίζαμε κάθε 2 εβδομάδες!). Θα περάσει, αλήθεια, και μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν!!!!

Κίττυ δεν μας έγραψες σήμερα!Απουσία!!!!!!!

Εγώ τελείωσα με την εργασία (yeyyyyyyyyyyy!), την είδε κι ο supervisor, την εγκρίνει οπότε να πάει στο καλό γιατί δεν αντέχω ούτε να την κοιτάω πλέον, έχω πάθει overdose!

Σήμερα πήγα την μικρή στη σχολή γιατί θα συναντούσα κάτι παλιούς μου φίλους κι είχε πολλή πλάκα!Όλοι της μιλούσαν και την κερνούσαν γλυκά. Εν τω μεταξύ αυτή τους είχε όλους στο φτύσιμο και πήγε από μόνη της και είπε hi στον πιο top καθηγητή της σχολής (κόβει το μάτι της ε???? Τον κατάλαβε τον πιο έξυπνο άντρα χεχεχε). Αλλά κι αυτός ήταν πολύ καλός και την χαιρέτισε ;)

Μετά κάναμε βόλτα στην πόλη που είναι μισοστολισμένη και μοιραστήκαμε ένα σάντουιτς, και μετά παίξαμε το παιχνίδι "που είναι ένα..." , όπου της έλεγα πχ που είναι ένα κόκκινο φως, ένα δέντρο, ένα ποδήλατο και μου έδειχνε!Πρώτη φορά το κάναμε αυτό, έμπνευση της στιγμής, αλλά της απέσπασε την προσοχή για αρκετή ώρα ;)

Ουφ, πολλά έγραψα!!ΦΙλιά πολλά σε όλες!

6237481d19.png

Καλησπερα καλησπερα.Ο μικρος κοιμαται κι εγω βλεπω gray's.Τον πηγα παιδιατρο για το εμβολιο που δεν καναμε την προηγουμενη Δευτερα λογω πυρετου και μετα πηγαμε river west plaza.Αυτα τα εμπορικα μ'εχουν σωσει με τον μικρο!

Αυριο κανονισα κι εγω επιτελους κομμωτηριο!Το εχω αναγκη οχι τοσο για τα μαλλια αλλα πιο πολυ για μενα!

Νινα-Νανα,χρονια πολλα για χθες!Ο,τι επιθυμεις να το αποκτησεις!

Περνατε τελεια στην πατριδα ε;Ποσο πολυ θα ηθελα να δω την πολη μου εστω και για 5'.Σε ζηλευω!

Lila 's mom, στη δουλεια σου ειπαν τιποτα για την αναβολη του χειρουργειου;

Dimista,ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα.Το πιανο του αρεσει πολυ.Ασχολειται απο λιγο καθε μερα.

Tzitzina,με γεια το μαλλι.Τα premig που λες εγω δεν μπορω να τα πιω.Τα φακελακια δεν ειναι;μου φερνουν αναγουλα οπως ολα τα σιροπια και τα αναβραζοντα.Μονο καψουλες και χαπακια πινω.

Κιττυ,εμεις για την εκμαθηση τουαλετας δεν κανουμε τιποτα.Η δασκαλα του μου ειπε οτι οταν κλεισει τα 2 θα τον ξεκινησει εκεινη στο σχολειο και θα μου πει τι να κανω κι εγω στο σπιτι.

Αν η brooke και η nina-nana,διαβαζουν,ας μας πουν τι πρεπει να κανουμε.Αυτες ξερουν σιγουρα.

Julie,μπραβο για την εργασια σου.Της αρεσε της Ειρηνης η στολισμενη πολη;

NXbrp3.png

Tzamin,τι ωραια που περασατε!Εμενα μου εστειλαν απο το σχολειο ενημερωτικο εντυπο για τη διοργανωση εκδρομης σε ενα καταφυγιο στην Παρνηθα με μια διανυκτερευση.Δεν ξερω αν θα το τολμουσα ευκολα με τον μικρο.Εχει λεει και πεζοπορια στο δασος.Κι αν ο μικρος κουραστει θα τον φορτωθω και θα κλαταρω!

Κοριτσια,τι θα κανετε τις γιορτες?Εμεις θα ειμαστε εδω.Ο αντρας μου εχει αδεια τα Χριστουγεννα κι εγω την Πρωτοχρονια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Τζιτζίνα όπως τα λες ακριβώς (ρίζα, φρύδι, τρίχα, χαχαχα). Αχ με την ΔΕΗ είχα κι εγώ θέματα. Και είχα και την Έλενα να την σέρνω παντού 3 μηνών. Ούτε να τα θυθμάμαι δεν θέλω.

Δήμητρα η περιοχή είναι πολύ ωραία. Το τοπίο φανταστικό, τα χωριά γραφικά, ωραίο φαγητό, είναι ωραία εκδρομή.

Julie της άρεσε της μικρής σου η βόλτά? Η Έλενα απ' ότι φαίνεται είναι ζωηρή όταν είμαστε οι δυό μας. Όταν είναι κάποιος ακόμη στο σπίτι είναι άλλο παιδί. Μάλλον με έχει βαρεθεί. Όλο τα ίδια και τα ίδια, μπούχτησε.

Το παιχνίδι το παίζουμε κι εμείς αλλά αντίστροφα. Μου δείχνει η Έλενα πράγματα κι εγώ της λέω τί είναι.

Από προχτές έχει μάθει την λέξη καπάκι και της αρέσει πολύ. Όλη μέρα λέει καπάκι, καπάκι, καπάκι, έχει πλάκα. Επίσης έχει μάθει το κύριος και κυρία και όταν βλέπει ανθρώπους στον δρόμο τους φωνάζει έτσι, αλλά προφανώς δεν ξέρει να κλείνει το κύριος και λέει "κύριοοοο"...

Della χρησιμοποιείς το καρίτσι στα μαγαζιά? Καλό μαλλί σήμερα. Πρέπει κι εγώ να το οργανώσω γιατί όπως είπε και η Τζιτζίνα κοντεύει να φτάσει στο αυτί η ρίζα.

Lila's mom καλό ρεπό σήμερα....

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...