Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια ,

να σας ρωτησω ? εχετε ξεκινήσει την διαδικασία εκμάθησης για την τουαλέτα ?

εγω , εκει που δουλευα ακουγα τα παντα , αλλα συνηθως μου έλεγαν πρεπει να ειναι ετοιμο το παιδί , χωρίς πίεση κλπ.

καλά, το πιο κουφό ηταν που πηραν γιογιό για μωρό 6 μηνών!!!!!!! πολύ θα ήθελα να το δω.......

τελοσπάντων...........

ειπα , μια που ειμαι τωρα σπιτι να το προσπαθήσουμε κι οτι καταφέρουμε (κι ας ειναι χειμώνας). πηραμε λοιπον χθες ενα απλό γιογιό , και σημερα το απογευμα που ξύπνησε τον εβαλα να κατσει. Σηκωνόταν , τον ξαναέβαζα , του εξηγούσα τι ειναι και....τα καταφεραμε , έκανε τσίτσα ! πριν το μπανιο , τον εβαλα μηπως κανει και κακα , εκανε ξανά τσίτσα. ε, μετα ειπα να μην τον πιέσω άλλο για πρώτη φορά

τουλαχιστον , να καταλάβει την χρηση του

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια....

Είμαστε έτοιμοι για την εκδρομή. Θα φύγουμε από το γραφείο στις 3 το μεσημέρι. Είπα σήμερα στην δασκάλα της Έλενας να μην την κοιμήσει στον σταθμό για να κοιμηθεί στην διαδρομή.

Δήμητρα είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο στα κεντρικά γραφεία. Συνήθως οργανώνονται εκδρομές ανά ξενοδοχείο (έχουμε 5 ξενοδοχεία). Οι υπάλληλοι του κάθε ξενοδοχείου οργανώνουν κάτι μεταξύ τους. Βέβαια πάντα μας καλούν κι εμάς σαν κεντρικά γραφεία, αλλά αποφεύγουμε να πάμε, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε η γενική διεύθυνση και δεν θέλουμε να τους κάνουμε να διατειρούν τυπικές συμπεριφορές, όπως κάνουν πολλές φορές όταν είμαστε εμείς μπροστά. Διασκεδάζουν καλύτερα μόνοι τους. Εμείς σαν γραφείο, (12 άτομα) κανονίζουμε 2-3 φορές το χρόνο κάποια έξοδο στην Αθήνα. Εκδρομή είναι η πρώτη φορά. Ελπίζω να μην σφαχτούμε, αν και έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και κάνουμε ωραία παρέα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Αχ ΚΙΤΤΥ μου κουράγιο... ελπίζω να τα πάρεις άμεσα τα χρήματα του αυτοκινήτου :(.

Lila's mom ελπίζω να μην σου πουν τίποτα απ' την δουλειά που άλλαξε το πρόγραμμα.

ΚΙΤΤΥ την Έλενα έχω αρχίσει και την βάζω στο γιογιο μόνο και μόνο για να μάθει την χρήση του. Προχτές που πήγα στην γιατρό μου είπε να την βάζω συνέχεια και ας μην την βγάλει την πάνα. Να την βάζω κάθε 2 ώρες και μετά να της φοράω την πάνα της. Εν τω μεταξύ η Έλενα έχει μια πολύ κακή συνήθεια, από πολύ μικρή. Κρατάει τα τσίσα της πάρα πολύ. Το πρωί η πάνα της είναι στεγνή. Περνάει κανένα τέταρτο από την ώρα που θα ξυπνήσει για να κάνει τσίσα, και βέβαια κάνει πάρα πολλά γιατί τα κρατάει από τις 7-8 το προηγούμενο βράδυ. Αυτό είναι ότι χειρότερο για την διάταση που έχει στο νεφρό, γιατί όταν έχει πολλά τσισα είναι εύκολο να γυρίσουν στο νεφρό και να κάνουν ουρολήμωξη ή ακόμη χειρότερα να της κάνουν ζημειά. Οπότε μου λέει η γιατρός αν την βάζεις συνέχεια μπορεί να καταλάβει ότι πρέπει να κάνει τσίσα πιο συχνά και να εξασκήσει την ουροδόχο κύστη ώστε να μην τα κρατάει τόσο. Σήμερα το πρωί ξύπνησε στις 6.15 κλαίγωντας και μου έλεγε κακά και τράβαγε την πάνα. Δεν ηρεμούσε με τίποτα. Την κοίταξα μήπως έχει κάνει κακά... τίποτα. Σκέφτηκα μήπως είδε όνειρο ότι έκανε κακά... προσπαθούσα να τη ηρεμήσω... τίποτα, έλεγε συνέχεια κακά και τράβαγε την πάνα και έκλαιγε. Σκέφτομαι μετά ότι η πάνα της είναι εντελώς στεγνή και από την ώρα της την έβαλα είχε πιεί 450 γρ. γάλα (γιατί ξύπνησε και στις 2 το πρωί και ήθελε γάλα). Οπότε κατάλαβα ότι μάλλον θέλει τσίσα. Προσπάθησα να την βάλω στο γιογιό... δεν ήθελε με τίποτα. κάθομαι λοιπόν στο κρεβάτι και την παίρνω αγκαλίτσα και της μιλούσα πολύ ήρεμα και γλυκά και της έλεγα: ηρέμησε αγάπη μου και κάνε τα τσισάκια σου... χαλάρωσε μωράκι μου, άσε τα τσισάκια να βγούνε.... Ρε κορίτσια μπορεί να έκανε και 1 κιλό τσίσα, και μετά έπεσε ξερή για ύπνο. Τί ήταν αυτό τώρα? Γιατί δεν μπορούσε να κάνει τσίσα? Κάνω κάτι γι' αυτό? Σίγουρα θα κάνω σύστημα το γιογιό μπας και κάνει τσίσα πιο συχνά. Λέτε να το έπαθε από τις πολλές καλλιέργεις ούρων?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Τzamin τι έπαθα μωρέ το κοριτσάκι?? Κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι το καημενάκι. Ελπίζω να συνηθίσει με το γιογιό και να καταλάβει για να ξελαφρώνει. Καλά να περάσετε στη Δημητσάνα. Η Έλενα φαντάζομαι θα ξετρελαθεί που θα έχει παρέα.

Εμείς κορίτσια έχουμε το γιογιό που κάνει μουσική, αλλά προς το παρόν το χρησιμοποιεί μόνο για σκαμπω και φοβάμαι μην μπερδευτεί μετά. Λένε πάντως πως από τους 18 μήνες και μετά μπορούν σιγά σιγά να μάθουν. Κιττυ μπράβο του Ισαάκ.

Το μαλλί σαν κούρεμα είναι ωραίο. Το έκοψα αρκετά κοντό (αγορέ), αλλά το χρώμα δε μου αρέσει. Είναι πολύ ανοιχτό (ξανθό ) και θεωρώ ότι δε μου πάει. Θα πάω σε λίγες μέρες να πετάξω κάτι σκούρο μέσα, να σπάσει λίγο. Εν τω μεταξύ σήμερα ξεκίνησα να μαζεύω κουτες και βρήκα φωτο με σκούρο μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι μ'αρεσε και έτσι (¨Οχι, δεν είμαι αναποφάσιστη:tongue:)

Με το μάζεμα τα έχω παίξει ήδη και έχω αγχωθεί. Έχω άδεια μέχρι το άλλο Σάββατο, αλλά ακόμη δεν έχω ρεύμα στο καινούριο και δεν μπορώ να κάνω εκεί τίποτα. Tzamin και Nina-Nana, τώρα καταλαβαίνω τι πακέτο φάγατε και εσείς με τη μετακόμιση και τα μωρά.

Lila's mom άντε να περάσουν οι μέρες να ξεμπερδεύεις με την επέμβαση να ηρεμήσεις λίγο.

Della και εγώ έχω πονοκεφάλους και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει mesulid. Όταν με πιάνει πολύ παίρνω τα premig που είναι για ημικρανία αν και έχω να τα πάρω χρόνια τώρα. Προσπαθώ με depon. Βιβή τα algon είναι αποτελεσματικά? Τί έγινε αλήθεια με τα δοντάκια της Μένιας?

Julie είσαστε καλύτερα?

Dimista τι ωραία που είσαι με τον Κωνσταντίνο και έχεις χρόνο για βολτίτσες!! Εμείς δυστυχώς τις καθημερινές λίγα πράγματα γιατί κοιμάται νωρίς.

Κάτι άσχετο, εδώ και τρεις μέρες, δε μου έχει κοιμηθεί καθόλου για μεσημέρι η μικρή. Ελπίζω σήμερα να κοιμήθηκε στο σταθμό γιατί μετά είναι μες την ταλαιπωρία η ζουζούνα. Σας αφήνω για να πάω σε λίγο να την πάρω.

Ευχαριστώ για το κουράγιο της μετακόμισης!! Θα μου χρειαστεί.

Dimista έχουμε και τζάκι. Αν βαρεθεί ο Κωνσταντίνος το δικό σας, ας έρθει για μια εξερεύνηση! Χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια!Σήμερα ο Κωνσταντίνος με κούρασε πολύ.Στις 9 ήπιε γάλα και όταν κοιμήθηκε είπα επιτέλους ησυχάσαμε.

Κίττυ ,τι έγινε τελικά με τον οδηγό ταξί?Ξαναπήρες τηλ.?

Είμουνα σίγουρη ότι θα τα καταφέρνατε με το γιογιό.Έχω την εντύπωση ότι ο Ισαάκ είναι συνεργάσιμο παιδάκι.Θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να μην του φοράς και πάνες?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Τζαμίν 1α χαρά περνάτε στην εταιρεία.Φαντάζομαι θα έχεις ωραίες αναμνήσεις από τις εξόδους.Σίγουρα θα σου μείνουν και από την εκδρομή.

Τζαμίν να κάνεις αυτό που σου είπε η γιατρός σας.Όσο πιο συχνά την βάζεις τόσο πιο γρήγορα θα το μάθει και θα θέλει να πηγαίνει και μόνη της.

Τζιτζίνα με γεια το μαλλί.Σκέφτεσαι να ξαναπάς να στο σκουρύνει?Ωραία που έχεις άδεια.Να κοιτάξεις να ξεκουραστείς όσο μπορείς.Αν στο τζάκι έχετε κεριά θα στον στείλω να τα φάει.:lol::lol::lol:

Κορίτσια αν το παιδί δεν μιλάει θα δυσκολευτεί να μάθει το γιογιό?Ισχύει?Ο Κωνσταντίνος λέει λέξεις αλλά όποτε το θυμηθεί.Είναι βλακείες αυτά που λένε?

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες σας και στα μικράκια σας.

Διαφημίσεις

:P

Γεια σας κορίτσια!Σήμερα ο Κωνσταντίνος με κούρασε πολύ.Στις 9 ήπιε γάλα και όταν κοιμήθηκε είπα επιτέλους ησυχάσαμε.

Κίττυ ,τι έγινε τελικά με τον οδηγό ταξί?Ξαναπήρες τηλ.?

Είμουνα σίγουρη ότι θα τα καταφέρνατε με το γιογιό.Έχω την εντύπωση ότι ο Ισαάκ είναι συνεργάσιμο παιδάκι.Θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να μην του φοράς και πάνες?

καλησπέρα !

και βεβαια πηρα τηλ τον οδηγό κ τον ιδιοκτήτη υου ταξί. εχουν κανει δηλωση αλλά μαλλον καθυστέρησε στην καταχωρηση και δεν φαινεται ακόμη. τωρα 5 Δεκέμβρη , θα εχουμε απάντηση

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λογια:P γενικα ειναι πολυ συνεργάσιμο παιδάκι. εννοειται φυσικά οτι κ νευριάζει κ αντιδρα καποιες φορες. Αλλέ δεν ειναι γκρινιάρης, ειναι ομως παραπονιάρης (σαν εμένα:oops:)

Σημερα βεβαια δεν ηθελε να κατσει καθόλου στο γιογιο

η καινουρια μας λέξη ΄κουκου΄

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Γυρίσαμε χτες στις 7 το βράδυ από την εκδρομή μας. Ήταν πολύ ωραία. Η Έλενα ήταν απίστευτα ήσυχη και υπάκουη. Αφού όλοι μου έλεγαν "καλά τί ζωηρό παιδί μας λες ότι έχεις?" Δεν γκρίνιαξε ούτε μια φορά. Ήταν η πιο ήσυχη απ' όλα τα παιδάκια. Δεν το πίστευα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστηκό για μένα γιατί ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο αυτοκόλητες. Το καλό ήταν ότι έπιανε η ενδοεπικοινωνία στο ξενοδοχείο και την έβαζα για ύπνο στις 8 το βράδυ και μετά καθόμασταν όλοι μαζί στο σαλόνι και πίναμε κρασάκι. Πάιξαμε και παντομίμα, πολύ γέλιο ρίξαμε. Άντε άλλη μια εβδομάδα μέχρι να έρθει ο άντρας μου :(.

Τζιτζινα ταιριάζει και με τον χειμώνα το σκούρο. Μου αρέχουν πολύ τα κοντά μαλλιά. Σε καταλαβαίνω τόοοοοοσο πολύ με την μετακόμιση. Καλό κουράγιο.

Δήμητρα είναι μερικές μέρες δύσκολες ε? Πάντως εγώ δεν ξέρω πόσο θα άντεχα να είμαι όλη μέρα με την Έλενα και να μην ξεφεύγω λίγο. Ναι μεν απολαμβάνεις το παιδί και βέβαια σε χορταίνει και εκείνο, αλλά για την μάνα είναι πολύ κουραστηκό. Σας θαυμάζω εσάς που το κάνετε, νομίζω ότι έχετε πάρα πολλά κουράγια. Ειδικά αν δεν έχεις κανέναν για βοήθεια και δουλεύει και πολύ ο σύζυγος..... ήρωες!!!

Νίνα νανα γυρίσατε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μαζεύτηκαν πολλά και δεν μπόρεσα να τα διαβάσω!

Είμαστε ακόμα Θεσσαλονίκη, ήταν να γυρίσουμε χτες με τον άντρα μου αλλά επειδή θα φύγει ταξίδι είπαμε να μείνουμε λίγο ακόμη.

Περνάμε πολύ όμορφα, όλη την ώρα έξω, η μικρή έχει γίνει ειδική στο να πίνει καφέδες με τις φίλες μου (όσες έχετε fb το έχετε δει μάλλον). Όλη την ώρα τις φωνάζει με τα ονόματα τους!

Φιλιά σε όλες, μου λείψατε!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλή βδομάδα!

Νίνα Νάνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Το Σάββατο έκανα ένα γρήγορο,εύκολο και νόστιμο φαγητό.Χυλοπίτες κοντούλες με λουκάνικα και τυρί φέτα.

Το Σάββατο δεν πήγαμε κάπου.Είμουνα συναχωμένη.Έτρεχε η μύτη μου,δάκρυζαν τα μάτια μου και φτερνιζόμουνα.Την Κυριακή πήγαμε στους γονείς μου για φαγητό και αφήσαμε τον Κωνσταντίνο και πήγαμε σινεμά μετά από 2 χρόνια.Είδαμε το "cloud atlas".

Γεια σας κορίτσια και καλή βδομάδα!

Νίνα Νάνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Το Σάββατο έκανα ένα γρήγορο,εύκολο και νόστιμο φαγητό.Χυλοπίτες κοντούλες με λουκάνικα και τυρί φέτα.

Το Σάββατο είμουνα συναχωμένη και μείναμε μέσα.Έτρεχε η μύτη μου,δάκρυζαν τα μάτια μου και φτερνιζόμουνα.Την Κυριακή πήγαμε στους γονείς μου και φάγαμε και αφήσαμε τον Κωνσταντίνο και πήγαμε σινεμά μετά από 2 χρόνια.Είδαμε το "cloud atlas".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...