Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς.

Από το Σάββατο υποφέρουμε με γκρίνια και πολύ γκρίνια...και ναι βγαίνουν οι κυνόδοντες. Ήδη ο ένας έχει σκάσει και αρχίζει να ασπρίζει ο δεύτερος.

Κορίτσια για τον πονοκέφαλο μην προτιμάτε το mesulid. Πάρτε depon, postan, ασπιρίνη ή ακόμη και algon (για μένα αυτό το τελευταίο είναι το καλύτερο από όλα τα παραπάνω - έχει 3 δραστικά: ασπιρίνη, παρακεταμόλη και καφείνη και εκτός του ότι δουλεύει ως αναλγητικό δίνει και φοβερή τόνωση στον οργανισμό).

Αύριο έχουμε παιδοδοντίατρο για να δούμε πως πάμε. Εγώ το βλέπω μάλλον στάσιμο ή και λίγο καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Θα δείξει!

Tzitzina καλορίζικο το νέο σπίτι! Καλό κουράγιο τώρα μέχρι να τακτοποιηθείτε!

Lila's mom, δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στις εταιρείες σήμερα...μη δίνεις και πολύ σημασία, αλλιώς θα σε πάρει από κάτω στην καλύτερη ή θα σε οδηγήσει σε κινήσεις - αποφάσεις, που αν δεν έχεις καβάτζες καλό είναι να αποφύγεις. Δύσκολα τα πράγματα στην αγορά εργασίας σήμερα...

Μη μας παίρνει από κάτω, happy thoughts!!!Κοιτάχτε τα παιδιά σας και χαμογελάστε...το μόνο για να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε σε κρίση και πάμε από το κακό στο χειρότερο!

Πολλά φιλιά, καλό βράδυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααα.....

Όλα καλά εδώ. Κάναμε χτες το εμβόλιο της γρίπης κι επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάναμε, πρέπει να το επαναλάβουμε σε ένα μήνα. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο γιατί πέρυσι που πέρασε την γρίπη, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Αύριο πάμε εκδρομή στην Δημητσάνα!!! Κάνουν τα Κεντρικά γραφεία της εταιρεία μου εκδρομή. Είμαστε 12 άτομα από την εταιρεία και με τα συνοδά μέλη έχουμε μαζευτεί 23 ενήλικες και 6 παιδιά. Θα φύγουμε αύριο στις 15.00 με πούλμαν και θα επιστρέψουμε Κυριακή απόγευμα. Τα παιδιά είναι όλα από 1-5 ετών. Πιστεύω να περάσουμε ωραία. Βέβαια εγώ θα είμαι μόνη με την Έλενα αλλά έχω συνηθήσει έτσι κι αλλιώς!!! Θα περάσει και το ΣΚ πιο ευχάριστα & γρήγορα...

Βιβή ελπίζω να πάνε όλα καλά με το δόντι.

Della έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες ο Κωνσταντίνος σου ε? Έτσι κάνουν όλοι οι μεγάλοι μουσικοί... κανείς δεν πρέπει να πειράζει το εργαλείο της δημιουργίας τους ;).

Tzitzina ωραίο το μαλλί? Η φασίνα πώς πάει? Πότε με το καλό η μετακόμιση? Καλά κουράγια...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια ,ο πονοκέφαλος πέρασε.Πάντα όποτε έχω κρατάει 2 μέρες.Ήπια 3-4 depon maximum.Προχθές ο μικρός ξύπνησε 4 παρά και έκλαιγε,γέλαγε και "μίλαγε" μόνος του.Ξανακοιμήθηκε κατά τις 5.30.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Lila's mom λυπάμαι πολύ για την άσκημη συμπεριφορά που αντιμετώπισες στην δουλειά σου.:(Πηγαίνουμε βόλτες τις καθημερινές.Αναλόγως τον καιρό.Σήμερα πήγαμε στις κούνιες.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέραααααα.....

Όλα καλά εδώ. Κάναμε χτες το εμβόλιο της γρίπης κι επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάναμε, πρέπει να το επαναλάβουμε σε ένα μήνα. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο γιατί πέρυσι που πέρασε την γρίπη, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Αύριο πάμε εκδρομή στην Δημητσάνα!!! Κάνουν τα Κεντρικά γραφεία της εταιρεία μου εκδρομή. Είμαστε 12 άτομα από την εταιρεία και με τα συνοδά μέλη έχουμε μαζευτεί 23 ενήλικες και 6 παιδιά. Θα φύγουμε αύριο στις 15.00 με πούλμαν και θα επιστρέψουμε Κυριακή απόγευμα. Τα παιδιά είναι όλα από 1-5 ετών. Πιστεύω να περάσουμε ωραία. Βέβαια εγώ θα είμαι μόνη με την Έλενα αλλά έχω συνηθήσει έτσι κι αλλιώς!!! Θα περάσει και το ΣΚ πιο ευχάριστα & γρήγορα...

Βιβή ελπίζω να πάνε όλα καλά με το δόντι.

Della έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες ο Κωνσταντίνος σου ε? Έτσι κάνουν όλοι οι μεγάλοι μουσικοί... κανείς δεν πρέπει να πειράζει το εργαλείο της δημιουργίας τους ;).

Tzitzina ωραίο το μαλλί? Η φασίνα πώς πάει? Πότε με το καλό η μετακόμιση? Καλά κουράγια...

ααααχχχ.τι ωραία , ποσο εχω κι εγώ ανάγκη μια εκδρομή! τέλεια θα περάσετε !!! να μας πεις πως θα ειναι η Ελενα στο πούλμαν:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Lila s mom , ειναι φοβερο αυτό με τους εργοδότες . κανεις τα παντα και στο τελος εισαι και αχάριστος. Μην δινεις σημασία, σκεψου την οικογενεια σου και χαμογελα !!!

κι εγω χθες που πηρα να ρωτησω γιατι 3 μηνες δεν εχω ενσημα , με εωρισαν κι απο πανω. Λες και τους τα χρωσταγα ..και καλα σου εδιναν να φας, λες κι εγω δεν δουλευα. αλλα δεν καταλαβαινουν οτι αν δεν δουλεψουμε εμεις , δεν θα εχουν ουτε αυτοι να φανε

πω πω....δεν με παει τελευταία

με πηρε σημερα , ο φανοποιός που εχει αναλαβει την υποθεση με το αυτοκίνητο και την ασφαλιστική (γιατι εγω δούλευα...εδω γελάμε) και μου ειπε οτι η αλλη εταιρία δεν πληρωνει !!!!!!!!!!! ετρεμα απο τα νευρα μου...........πηρα τον οδηγό του ταξί κ τον ιδιοκτήτη και λενε οτι εχουν κάνει ο,τι πρεπει. αλλα οι ασφαλιστικές ειχαν κλεισει

αυριο παλι.....αναρωτιέμαι.....τίποτα χωρίς καυγά δεν γινεται ?

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!Ο μικρουλης κουραστηκε και παραδοθηκε πια!

Τzamin,καλο ταξιδι και καλα να περασετε!Να διασκεδασετε και να ξεκουραστειτε!

Dimista,το πιανο ειναι του Κωνσταντινου,ειναι παιδικο απο τα easy learning center.

Kitty,εχει γεμισει ο τοπος πια απατεωνες!Κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι:πρεπει να τσακωνομαι γι'αυτα που δικαιουμαι;

NXbrp3.png

Βιβη,δεν προτεινεις το mesulid συγκεκριμενα η γενικα τα αντιφλεγμονωδη;απο πολλες συζητησεις παντως που εχω κανει με γιατρους στη δουλεια παντα προτεινουν αντιφλεγμονωδη για τον πονοκεφαλο.Σ'εμενα παντως πιανει,γι'αυτο και το προτεινα.

NXbrp3.png

Lila 's mom,καλη επιτυχια για αυριο.Η Παναγια μαζι σου!Οποτε μπορεις εννοειται γραψε μας νεα σου.

Καληνυχτα κοριτσακια!

Della μου καθώς και όλα τα κορίτσια σας ευχαριστω για τις ευχές, αλλα σήμερα αδιαθέτησα -μια εβδομάδα νωρίτερα- και ακύρωσα την επεμβαση, θα την κάνω πρώτα ο Θεός την άλλη Παρασκευή, απο την μια επέστρεψα στην καθημερινότητα μου απο την άλλη ο φόβος και το άγχος παρατείνονται!!!

Θα ξεκουραστω λιγο αυτές τις μέρες γιατι και την άλλη εβδομάδα έχω αρκετη δουλειά!!!

Καλο σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...