Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κitty,παρα πολυ ψηλος ο Ισαακ!Νομιζω οτι. μικρος σου και η Ειρηνη της tzitzina ειναι τα πιο ψηλα παθδακια του καφε.Θα τους κανουμε σημαιοφορους!!!

ναι, με την Ειρηνούλα κοντράρονται:P;)

Χαχαχαχα!! Γιγαντάκια...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια.Σήμερα από το πρωί έχω πονοκέφαλο.Δεν τον αντέχω με τίποτα.Πριν λίγο ήπια το δεύτερο depon maximum.

Τζαμίν εσύ καλά κατάλαβες.Εγώ δεν κατάλαβα.

Πώς καταφέρνεις και μας γράφεις πάντα από την δουλειά σου?Είσαι σε δικό σου χώρο?Ώρα διαλείμματος μας γράφεις?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσια μου.Ο μικρος σημερα δεν εκανε καθολου πυρετο ευτυχως.Τι κουλο κι αυτο ε;Εκανε χθες το απογευμα μονο και δεν ξανακανε.Αχ το παιδακι μου,δεν αντεχω να το βλεπω αλλο πια να αρρωσταινει.Μακαρι να αρρωσταινω εγω αντι γι 'αυτον.

Τzitzina,περαστικα και στην Ειρηνουλα.Οταν αρρωσταινει ο Κ ωνσταντινος,αν μπορω δεν τον στελνω σχολειο.Σημερα ας πουμε ηταν ο αντρας μου απογευματινος οποτε το πρωι τον κρατησε ο μπαμπας του.Αυριο εχω εγω ρεπο οποτε δεν θα τον στειλω.Αν δουλευα θα πηγαινε αυριο κανονικα αλλα αφου θα καθομαι,θα τον κρατησω εδω.

Για πες μας για το καινουριο σας σπιτι;που θα πατε τελικα;της μικρης της αρεσε;

NXbrp3.png

Τζιτζίνα περαστικά στην Ειρήνη.Πόσες μέρες έχεις άδεια?Ωραία θα ξεκουραστείς και θα χαρείς και την Ειρήνη.Καλορίζικο το σπίτι σας.Ανταύγειες θα κάνεις ή βαφή?Τι χρώμα?Μπράβο στην Ειρήνη που δεν κλαίει με τα εμβόλια.

Καλό βράδυ σε όλες σας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από την φίλη σας το ζόμπι!

Μείναμε ξάγρυπνοι όόόόόόλη νύχτα, γιατί κάποιος (ονόματα δεν λέμε) ξυπνούσε κάθε 10 λεπτά (στην κυριολεξία). Της καημένης της έτρεχε η μύτη της, από το πολύ υγρό έπαθε παλινδρόμηση κι έβηχε, κι από τον βήχα ξυπνούσε κι έκλαιγε. Την πήραμε εννοείται στο κρεβάτι μας αλλά δεν έπαψε να ξυπνάει :(. Οπότε όλη μέρα ήμουν κομμάτια, κι είχα και 5 ώρες σεμινάριο σήμερα :evil: (με έπιασε και μια ανακατωσούρα, ένα -χάνω τον κόσμο γύρω μου- στο ένα σεμινάριο, είχα κι αυτό το απλανές βλέμμα του κοιμισμένου, ο ορισμός του να με κλαίνε οι ρέγγες ήμουν).

6237481d19.png

:tongue:.

Χάθηκα λίγο γιατί επιτέλους κλείσαμε το σπίτι. Αυτό που είχαμε δει στην αρχή και μας άρεσε. Τώρα περιμένω να τελειώσουν τα βαψίματα και να ξεκινήσω τη φασίνα. Και βαριέμαι....

Kitty μου, πολύ στενοχωρήθηκα με τη δουλειά σου...Είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα πολύ αγχωτικό όταν έχεις παιδί. Και φυσικά σ'αυτή τη φάση δε γίνεται δεύτερο παιδί. Κάνε υπομονή, ευχαριστήσου τον Ισαάκ σου και να δεις που κάτι θα βρεθεί. Ωστόσο, προς το παρόν ασχολήσου με τη μαγειρική και με την ευκαιρία στέλνε και σε μας κανένα πιατάκι. Μας λιγούρεψες όλες με τις πίτες σου!!

Η Ειρήνη θέλει να τρώει μόνη της και δε με αφήνει με τίποτα. Ότι φαγητό και να είναι. Γίνεται λίγο χάλια, αλλά δε με πειράζει, θέλω να ανεξαρτητοποιείται. Στις δουλειές ευτυχώς της αρέσει να βοηθάει. Μάλιστα είναι τόσο "ψείρας" που αν αφήσω κανένα ντουλάπι ανοιχτό, ή δε βάλω κάτι στη θέση του μου φωνάζει ή το κάνει μόνη της. Είναι ένας μικρός "Μονκ". Αν βάλω ανάποδα τις παντόφλες μου της βγάζει και τις διορθώνει, αν βρει ρούχα κάτω, τα πάει στα άπλυτα...έχει πολύ γέλιο.

Tzamin , καλορίζικο το νέο σας σπιτι:P κουραστικό , αλλα ωραία διαδικασία

Ο Ισαάκ το μεσημερι εφαγε σαλάτα λαχανο κ καρότο με πηρούνι, ηθελε και μεγάλο πηρουνι και όχι το δικό του. και εμας δεν μας πειράζει να γίνεται χάλια, πως θα μάθει το παιδί ?

τα ίδια εχουμε κι εμες με τα ντουλάπια και τα παντα γενικά . το απογευμα σιδερωνα και μετα εβγαλα το σίδερο στο μπαλκόνι για να κρυώσει και να μην το πιάσει. μετα απο λιγο , μου εδειχνε να βγουμε και την ντουλάπα να βάλουμε το σίδερο:PΔεν μπορεί το παιδί να αφήνει δουλειές στην μεση:tongue:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ,με γεια τα καινουρια σας παπουτσακια.Κι εμεις πηραμε νουμερο 23 της εταιρειας garvalin.

Dimista,πιες καλυτερα ενα mesulid για τον πονοκεφαλο.Περαστικα σου!

Ευχαριστούμε ! Με γεια κ τα δικά σας παπουτσάκια

εγω κοριτσια ή depon ή ponstan τα πινω δύο-δύο. μονο ετσι με πιανουν

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από την φίλη σας το ζόμπι!

Μείναμε ξάγρυπνοι όόόόόόλη νύχτα, γιατί κάποιος (ονόματα δεν λέμε) ξυπνούσε κάθε 10 λεπτά (στην κυριολεξία). Της καημένης της έτρεχε η μύτη της, από το πολύ υγρό έπαθε παλινδρόμηση κι έβηχε, κι από τον βήχα ξυπνούσε κι έκλαιγε. Την πήραμε εννοείται στο κρεβάτι μας αλλά δεν έπαψε να ξυπνάει :(. Οπότε όλη μέρα ήμουν κομμάτια, κι είχα και 5 ώρες σεμινάριο σήμερα :evil: (με έπιασε και μια ανακατωσούρα, ένα -χάνω τον κόσμο γύρω μου- στο ένα σεμινάριο, είχα κι αυτό το απλανές βλέμμα του κοιμισμένου, ο ορισμός του να με κλαίνε οι ρέγγες ήμουν).

κρύωσε ? πω πω ταλαιπωρία :( είναι καλύτερα τώρα ?

Περαστικά !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα σας, έγραψα την Δευτέρα ένα κατεβατό και φυσικα χάθηκε!!!!

Τα νέα μας ειναι ότι στην δουλεια πέρασα τις πιο φρικτές μέρες, με φωνές, εκνευρισμό και άσχημη συμπεριφορά, μετα απο 11 χρόνια ούτε που σεβάστηκαν το γεγονός ότι ένας άνθρωπος θα κάνει μια επεμβαση να πούμε ένα "περαστικα" το μόνο που είπαν ειναι ποτε θα έρθεις για δουλεια; Επίσης τους ζήτησα το χρωστουμενο επιδομα άδειας και δεν μου το έδωσαν! Τα λόγια περιττά!

Στο παρτυ το παιδι χάρηκε αλλα και στο πήγαινε και στο γυρισμό επειδη η απόσταση ήταν μεγάλη έκλαιγε σπαρακτικα και την είχα στην αγκαλια μου, η πεθερά μου το μονο που έλεγε ήταν "πεισματαρα", τι λες μανταμ το παιδι αναστατωθηκε για να πας εσυ την βόλτα σου, γιατι μας πήρε τηλ αν μπορούμε να πάμε να την πάρουμε και αναγκαστικά πήγαμε, φυσικα ευτυχώς που έγινε έτσι γιατι δεν πρόκειται να ξαναπαω, αφήστε που το παιδι ήταν πολυ ματιασμενο και κοιμήθηκε στις μια την νύχτα!!!

Το ευχαριστο ειναι ότι κάθομαι όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, να κάνω και την επεμβαση την Παρασκευή και να χαλαρωσω λιγο!!!!

Α! Πρεπει να κάνουμε και εμβολιο αλλα μάλλον θα πάω την άλλη εβδομάδα!!

Della, χαίρομαι που ο Κωνσταντίνος ειναι καλύτερα, ευτυχώς που θα τον κρατήσεις σήμερα γιατι ο καιρος ειναι χάλια!!!

Τζιτζινα, μεγειά το μαλλί προκαταβολικά και καλοριζικο το σπίτι, τουλάχιστον ειναι αυτο που θέλεις!!!!

Julie, πως ειναι η μικρη σήμερα;; Ελπίζω να ξεκουραστηκες και εσύ!

Κιττυ, πολυ καλός ο Ισαακ, μπράβο σας, εγω δεν ρισκάρω να της δώσω κουταλι γιατι φοβάμαι, αλλα φυσικα θέλει να τρώει μονη της και απο το πιάτο να μην της το δίνω εγω στο χέρι, επίσης ανακατεύει τα πάντα και σιγα μην τα τακτοποιεί, τρέχω συνεχεια απο πίσω της!!

Εμείς φοραμε οριακα 21, της πήρα κάτι camper μποτακια 22 τουλάχιστον να βγάλουμε τον χειμωνα!!

Μπορούμε να κανονισουμε για καφεδάκι στο metro mall, εγω πηγαίνω συχνά, λέω να πάω σήμερα το μεσημερακι να πάρω ένα δώρο για την ξαδελφη μου που γιορτάζει!!!

Dimista, πέρασε ο πονοκέφαλος; Τις καθημερινές δεν πάτε βόλτες;

Τζαμίν, πολυ καλη η Έλενα, ολόκληρη κοπέλα!! Μιας και είσαι ειδική μήπως έχεις φτιάξει μπισκοτα με κουακερ και μελι;; Τα παίρνω έτοιμα αλλα είδα ότι δεν ειναι δύσκολη η συνταγη!

Αυτα πάω να σηκώθω για να καθαρίζω το σπίτι γιατι το έχω παραμελησει!!!

nJ2dp3.png

Αχ μόλις έιχα γράψει το κατεβατό μου και το έχασα :evil:.

Δεν τα θυμάμαι κι όλα και επίσης δεν μπορώ να τα ξαναγράφω...

Περαστικά σε όλα τα μικρούλια που είναι άρρωστα.

Δήμητρα περαστικά και σε εσένα, ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα. Έχω δικό μου γραφείο, οπότε είμαι αρκετά ελεύθερη στον χώρο μου.

Lila's mom αφού θα έχεις άδεια χαλάρωσε και μην τους σκέφτεσαι. Κοίτα να είσαι εσύ καλά γιατί το άγχος παίζει και τον ρόλο του. Το σκηνικό που περιγράφεις συμβαίνει πολύ στην Ελλάδα. Είναι αρχαιολογικό και κομπλεξικό management και κατάχρηση εξουσίας. Δείχνει ανθρώπους απαίδευτους, κομπλεξικούς, με χαμηλή νοημοσύνη, και καμία γνώση πάνω στην διαχείρηση ανθρώπων, που εκμεταλεύονται την ανάγκη του άλλου για να βγάλουν τα αποθυμένα τους. Κάτι τέτοιοι έφεραν και την χώρα εδώ που είναι :evil:. Θυμώνω πολύ με τέοιους τύπους γιατί έχω βρεθεί κι εγώ αντιμέτωπη μαζί τους. Έξαλη έγινα όταν το διάβασα. Κουράγιο... κάνε θετικές σκέψεις και θα έρθει η μέρα που θα μπορέσεις να τους δώσεις μια μούτζα και να φύγεις. Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Πόσταρα το πρώτο μην το χάσω πάλι.

Από μπισκότα δεν έχω πολλές γνώσεις ... δεν μπορώ να βοηθήσω.

Εγώ και η Έλενα είμαστε λίγο καλύτερα από μπούκωμα και βήχα. Χτες μίλησα με το άντρα μου ο οποίος έχει 38 πυρετό, είναι όλη μέρα έξω, σε ένα ανοιχτό ορυχείο στην Χιλή, σε 3000 μέτρα υψόμετρο, στην μέση μια ερήμου :?. Η ταλαιπωρία του αιώνα....

Αυτά από εμένα

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα μανουλες.Ο Κωνσταντινος εδω και μια ωριτσα κοιμαται.Ηρθε μια φιλη μου το πρωι με το κοριτσακι της που ειναι 17μηνων και περασαμε πολυ ωραια.Τα μικρα τα πηγαν πολυ καλα.Μονο στο πιανο αντιμετωπισαμε ενα θερμο επεισοδιο αλλα κατα τ' αλλα μια χαρα.

Lila's mom,ειναι πολυ αδικο αυτο που σου εκαναν αλλα δυστυχως ειναι πια πολυ συνηθισμενη αυτη η γκρινια.Θελουν ρομποτ να δουλευουν κι οχι ανθρωποι.

Tzamin,περστικα στον αντρουλη σου.Τι ταλαιπωρια τραβαει ο ανθρωπος!

Τζιτζινα,πως πηγε το μαλλι;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...