Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κίττυ τέλειος ο Ισαάκ!Με γεια τα παπουτσάκια.Και μεις geox παίρνουμε του Κωνσταντίνου.Και γω θέλω να φτιάξω κιμαδόπιτα.Μου αρέσει να κάνω πίτες.Είναι δύσκολη ή κάνω λάθος?

Ευχαριστούμε !! ειναι πολύ ωραία τα geox. ειναι λιγο ακριβά βέβαια αλλά χαλάλι του:P τωρα βεβαια τα βρηκαμε σε μιση τιμή , απο ενα μαγαζι που δυστυχώς κλείνει. τι νουμερο φοράνε τα παιδάκια σας ?

εμεις , φοράμε 23

και εμενα μου αρεσουν οι πιτες . και φυσικα ανοιγω και φύλλο , ετσι ?

αμ τι νομίζατε ?

Δεν ειναι δυσκολη , κανεις τον κιμα σαν να τον μαγειρευεις, αν θες τριβεις και τυράκι , φυλλα πάνω-κάτω , και ετοιμη

την αλλη φορα θα φτιαξω μελιτζανοκιμαδόπιτα .....φανταστική !

Γενικά , μου αρεσει η μαγειρική και δεν δυσκολεύομαι , επίσης κανω και παραλλαγες

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Julie και μένα τα ίδια ο Κωνσταντίνος.Τακτοποιώ το δωμάτιό του και όλο ατακτοποίητο είναι.Θέλω να τον μάθω να τα βάζει όλα στην θέση τους αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Συνέχεια εγώ τα βάζω.Έχω βαρεθεί.Ωραία θα ήταν να φτιάχνανε τα δωμάτιά τους μόνα τους.Μερικές φορές του λέμε βάλτο αυτό που βρήκες στην θέση του και το βάζει αλλά τα δικά του πράγματα ή παιχνίδια δεν τα βάζει ποτέ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Julie και μένα τα ίδια ο Κωνσταντίνος.Τακτοποιώ το δωμάτιό του και όλο ατακτοποίητο είναι.Θέλω να τον μάθω να τα βάζει όλα στην θέση τους αλλά δεν τα έχω καταφέρει.Συνέχεια εγώ τα βάζω.Έχω βαρεθεί.Ωραία θα ήταν να φτιάχνανε τα δωμάτιά τους μόνα τους.Μερικές φορές του λέμε βάλτο αυτό που βρήκες στην θέση του και το βάζει αλλά τα δικά του πράγματα ή παιχνίδια δεν τα βάζει ποτέ.

παιχνίδια , ουτε ο Ισαάκ τακτοποιεί ! αλλά μην δει ντουλάπι να ανοιγει , μην ακούσει το ψυγείο να ανοίγει , τρέχει να βάλει τάξη:P

επισης , στρωνει την κουβερτα στο κρεβάτι....χαχαχχαα

εντωμεταξυ , καθε μερα λέει και καινουριες λεξεις

παιρνει το κινητο και λεει...ντεεε...όχι ΄ναι΄

τωρα του μαθαινω ποσο χρονών θα γινει και σημερα το ειπε ...΄ντίο΄:D

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Τζαμίν πω πω μεγάλο ταξίδι!35 ώρες?Πώς αντέχει?Θα έφτασε κουρασμένος φαντάζομαι .Περαστικά σε σένα και στην Έλενα .Είστε καλύτερα?Αυτό με τα κεριά δεν το κατάλαβα.:oops:Να το βάλω στο τζάκι χωρίς τα κεριά?

Κίττυ τυχερή είσαι που έχεις γιο νυκοκοίρη.

Ο Κωνσταντίνος φοράει 21.

Μπράβο που σου αρέσει και σε σένα η μαγειρική.

Ναι , βέβαια:P μερικες φορες βεβαια δεν σε αφηνει σε ησυχία , αλλα σε ξεκουραζει κι απο δουλειες . και δεν θελει βοηθεια ...να τον δεις να σηκωνει (μαζι με τον μπαμπά ή εμενα) , την λεκανη με τα ρουχα για απλωμα. το απογευμα πηγαμε σουπερ μαρκετ και εβαζε κι αυτος πραγματα στο καλάθι

παντα μου αρεσε η μαγειρική, τωρα που θα ειμαι σπιτι θα επιδοθώ περισσότερο , οσο προλαβαινω βεβαια

Ο μικρουλης , πρεπει να χαιρεται πολυ που ειμαι συνεχεια μαζι του. σημερα με φιλούσε στο μάγουλο και μου΄χάιδευε τα μαλλιά ....λιώμα η μαμά :oops::oops:;)

7-4-2011

5s7mp3.png

Του Κωνσταντίνου του αρέσει να τρώει μόνος του.Ξεκίνησε από το Καλοκαίρι.Μερικά φαγητά που ξέρω ότι θα γίνει χάλια η κουζίνα προτιμώ να τον ταίζω εγώ και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα.Τα φρούτα και την ντομάτα τα τρώει με το πιρουνάκι.Αλλά τα περισσότερα φαγητά τα τρώει με το κουταλάκι.Ένα από τα φαγητά που τον ταίζω εγώ είναι οι φακές γιατί ξέρω ότι θα γίνει χάλια.Τρώει και με το χέρι.Και αν του ξεφύγει από το στόμα το βάζει πάλι μέσα.

Καλό βράδυ σε όλες και στα μικρούλια σας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Κουράγιο Della μου... περαστικά σας.....

Δήμητρα επειδή είπες ότι έχεις τα κεριά σε πιάτα στο τζάκι και τα τρώει (αν κατάλαβα καλά), έκανα χιούμορ (μάλλον αποτυχημένο :oops:)....

KITTY o Ισαάκ μου ακούγεται πολύ ωραίο τυπάκι ε? Τουλάχιστον τώρα που θα περνάτε περισσότερες ώρες μαζί θα ευχαριστηθεί μανούλα!!!

Οχ με φωνάζουν, θα ξαναμπώ!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας όμορφες!! Τι κάνετε? Μόλις έβαλα τη μικρή για ύπνο και περιμένω να δω ποια θα νικήσει. Δε θέλει να κοιμηθεί στην κούνια της και φωναζει με παράπονο "μαμααααα.....". Θέλω ομως να την αφήσω αν αντέξω γιατί τα έχουμε κάνει μαντάρα. Το βράδυ, θα ξυπνήσει στάνταρ και την έχουμε πελατάκι στο κρεββάτι μας. Μάλιστα χθες είχαμε και καινούριο κουσούρι. Εκτός του ότι μας αγκαλιάζει για να κοιμηθεί (και εμείς φυσικά λιώνουμε), τώρα ήθελε να κοιμάται πάνω στο κεφάλι μου! Στην κυριολεξία!! Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Εγώ την έβαζα δίπλα μου, αυτή σκαρφάλωνε στο κεφάλι μου και πάλι απ'την αρχή!!!

Εννοείται ότι είναι ακόμη με διάρροια, μύξες και βήχα τρελό. Della σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τι κάνεις όταν είναι άρρωστος ο Κων/νος? Τον στέλνεις σχολείο?

Εγώ σήμερα την κράτησα γιατί ξεκίνησε η άδειά μου. Αυριο θα τη στείλω γιατί έχω κομμωτήριο. Πάω για ρίζα, γιατί στο τέλος θα μοιάζω με τις τσιγγάνες που έχουν μισή ρίζα μαύρη, μισές άκρες ξανθές:tongue:.

Χάθηκα λίγο γιατί επιτέλους κλείσαμε το σπίτι. Αυτό που είχαμε δει στην αρχή και μας άρεσε. Τώρα περιμένω να τελειώσουν τα βαψίματα και να ξεκινήσω τη φασίνα. Και βαριέμαι....

Kitty μου, πολύ στενοχωρήθηκα με τη δουλειά σου...Είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα πολύ αγχωτικό όταν έχεις παιδί. Και φυσικά σ'αυτή τη φάση δε γίνεται δεύτερο παιδί. Κάνε υπομονή, ευχαριστήσου τον Ισαάκ σου και να δεις που κάτι θα βρεθεί. Ωστόσο, προς το παρόν ασχολήσου με τη μαγειρική και με την ευκαιρία στέλνε και σε μας κανένα πιατάκι. Μας λιγούρεψες όλες με τις πίτες σου!!

Η Ειρήνη θέλει να τρώει μόνη της και δε με αφήνει με τίποτα. Ότι φαγητό και να είναι. Γίνεται λίγο χάλια, αλλά δε με πειράζει, θέλω να ανεξαρτητοποιείται. Στις δουλειές ευτυχώς της αρέσει να βοηθάει. Μάλιστα είναι τόσο "ψείρας" που αν αφήσω κανένα ντουλάπι ανοιχτό, ή δε βάλω κάτι στη θέση του μου φωνάζει ή το κάνει μόνη της. Είναι ένας μικρός "Μονκ". Αν βάλω ανάποδα τις παντόφλες μου της βγάζει και τις διορθώνει, αν βρει ρούχα κάτω, τα πάει στα άπλυτα...έχει πολύ γέλιο.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Όπως καταλαβαίνετε, λίγο το ότι έχω να μπω μέρες, λίγο η λογοδιάρροιά μου, δυο-τρία "σεντονάκια" θα τα διαβάσετε:oops::oops::oops:

Lila's mom καλή επιτυχία με την επέμβαση και καλά αποτελέσματα.

Νιna-Nana έχει δίκιο η Della..Πάρε μας μαζί σου!!!

Παιδίατρο και εμείς πάμε μαζί γιατί ο άντρας μου συνήθως είναι στο μαγαζί. Ευτυχώς όμως η μικρή είναι λίγο σκληρόπετση και τις περισσότερες φορές δεν κλαίει. Η παιδίατρος έχει πάθει πλάκα. Εγώ βέβαια ασπρίζω όταν βλέπω τη σύριγγα..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...