Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Αχ τυχερές μανούλες!!!!!!Μακάρι να έκανε κι εμένα καμιά δουλειά!Είναι το ακριβώς αντίθετο η δικιά μου, μόλις φτιάχνω κάτι πάει και το χαλάει. Δεν μένουν πάνω από 3 δευτερόλεπτα τα παιχνίδια στο κουτί, μόλις τα μαζεύω έρχεται και το αναποδογυρίζει όλο!!Κίττυ εσένα βάζει ρούχα στη ντουλάπα, εμένα τα παίρνει και τα σκορπάει!!!:P

Τζαμίν πολύ γέλασα με την περιγραφή σου, πάντως κι εμείς την Ειρήνη μέσω skype την κάναμε (ήμασταν μακρυά, βρεθήκαμε για 3 μέρες και τσουουουουουουπ!) οπότε μην το γελάς!!!Τί ωραία διαδικασία να ξεκινάς να σκέφτεσαι δεύτερο μωράκι...Με το καλό κοριτσάκια!!!!

Della όντως γενναία!Εμένα για εμβόλιο την πάει πάντα ο μπαμπάς της, χεχε, εγώ σφυρίζω :cool:

Βιβή τέλεια που γύρισε ο άντρας σου!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο μένα, τα νέα μου ειναι ότι πήρα και δεύτερη γνώμη και επειδη η αλλοίωση ειναι 2ου βαθμου πρεπει οπωσδήποτε να γίνει αυτη η αφαίρεση ώστε να καθαρίσει και να μειωθούν οι πιθανότητες μελλοντικής εμφάνισης καρκίνου του τραχηλου, οπότε την άλλη Παρασκευή πάω να την κάνω!!! Όλα για την υγεία μας, βέβαια μετα θέλει επανέλεγχο πιο συχνα αλλα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα! Σας ευχαριστω για τις ευχές σας!

Εμείς σήμερα έχουμε παιδικό πάρτυ του ανιψιού μας απο την πλευρά του μπαμπα μας, την έβαλα για ύπνο στις δυο και στις τρεις ξύπνησε ωραία τώρα παιζει με τον πατέρα της!

Καλο Σ/Κ.

nJ2dp3.png

Lila's mom, να πάνε όλα καλα στην επέμβαση και περαστικα! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεις καθόλου!

Kitty λυπάμαι πολυ για τη δουλεια!

Το gymboree το ήθελα απο πέρυσι αλλα ειναι δυσκολο να την πηγαίνω Κηφισιά μόνη μου αφου δεν οδηγώ κι ο μπαμπάς μας δεν προλαβαίνει.

Σήμερα ήρθαμε Λιτόχωρο, μένουμε στη σουίτα ενός κτήματος! Είμαστε με ένα φιλικό ζευγάρι απο Θεσσαλονίκη και την κόρη τους (21 μηνών). Πολυ γέλιο οι μικρές!

Φιλιά σε όλες! Μου λειψατε, ήθελα να σχολιάσω κι αλλα αλλα δύσκολο αυτές τις μέρες δεν έχω και καλο δίκτυο!

Καληνυχτα!

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο Κωνσταντινος μου κοιμαται κι εγω βλεπω dancing.Ειχα πολλες δουλιτσες το απογευμα και δεν βγηκαμε.Λυσσαξε μεσα στο σπιτι.

Νινα-Νανα,σου εχω ξαναπει οτι ζηλευω!Θελω κι εγω να κανω τα ταξιδια σας!Παρ'τε με μαζι σας!!

Lila 's mom, πως περασε η Λιλα στο παρτυ;ειχε πολλα παιδακια;

Την επεμβαση καν'την να ξεμπερδευεις!Να περασει απο μονο του δεν προκειται οποτε μην το αναβαλλεις καθολου.Υποθετω θα βγεις την ιδια μερα η την επομενη;

Julie,εσυ δηλαδη μετακομισες στην Αγγλια μετα τη μπουμπου;σου πεσαν ολα μαζι ε;εγκυμοσυνη,προσαρμογη εκει.Που γεννηθηκε η Ειρηνη;Ελλαδα η Αγγλια;

Αυτα τα λιγα κοριτσακια μου.

Καλο βραδυ μανουλες!

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Ευτυχως ξημερωσαμε καλα σημερα και ξεκουραστηκε λιγο το κορμακι μου.

Κitty,παρα πολυ ψηλος ο Ισαακ!Νομιζω οτι. μικρος σου και η Ειρηνη της tzitzina ειναι τα πιο ψηλα παθδακια του καφε.Θα τους κανουμε σημαιοφορους!!!

Εμεις παιδιατρο εχουμε τη Δευτερα και κλασικα θα τον παω μονη μου!Ο μπαμπας μας ειναι απογευμα οποτε ο κληρος πεφτει στη γενναια!

Παντως εχει απιστευτο γελιο να τα βλεπεις να προσπαθουν να κανουν οτι κθ εμεις οι μεγαλοι.Τον απολαμβανω πραγματικα!

Καλησπέρα κορίτσια :D

ναι, με την Ειρηνούλα κοντράρονται:P;)

χθες πηγαμε σε καποιους φιλους που εχουν ενα κοριτσάκι ακριβώς 6 μηνες μεγαλύτερο. κάποια στιγμη αρχισαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται , ο Ισαάκ της χαιδευε τα μαλλιά ....πολύ πλάκα ειχαν , τα τραβληξαμε στο βινετο

τωρα το απογευμα μου ζητουσε ποτηρι και μου εδειχνε την βρυση , βαλαμε νερο και το ήπιε.

εντωμεταξύ θέλει να τρωει μονος του...τρωει το γιαουρτι του , τα καταφερνει , αλλα πεφτει κι εξω βεβαια. το μεσημερι εφαγε παστίτσιο με πηρουνάκι

Τα δικά σας παιδάκια , σας αφήνουν να τα ταίσετε ?

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα' date=' τα νέα μου ειναι ότι πήρα και δεύτερη γνώμη και επειδη η αλλοίωση ειναι 2ου βαθμου πρεπει οπωσδήποτε να γίνει αυτη η αφαίρεση ώστε να καθαρίσει και να μειωθούν οι πιθανότητες μελλοντικής εμφάνισης καρκίνου του τραχηλου, οπότε την άλλη Παρασκευή πάω να την κάνω!!! Όλα για την υγεία μας, βέβαια μετα θέλει επανέλεγχο πιο συχνα αλλα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα! Σας ευχαριστω για τις ευχές σας!

Εμείς σήμερα έχουμε παιδικό πάρτυ του ανιψιού μας απο την πλευρά του μπαμπα μας, την έβαλα για ύπνο στις δυο και στις τρεις ξύπνησε ωραία τώρα παιζει με τον πατέρα της!

Καλο Σ/Κ.[/quote']

Lila s mom , επιτυχία με την επέμβαση:P Ολα καλά θα πανε !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Αχ τυχερές μανούλες!!!!!!Μακάρι να έκανε κι εμένα καμιά δουλειά!Είναι το ακριβώς αντίθετο η δικιά μου, μόλις φτιάχνω κάτι πάει και το χαλάει. Δεν μένουν πάνω από 3 δευτερόλεπτα τα παιχνίδια στο κουτί, μόλις τα μαζεύω έρχεται και το αναποδογυρίζει όλο!!Κίττυ εσένα βάζει ρούχα στη ντουλάπα, εμένα τα παίρνει και τα σκορπάει!!!:P

Τζαμίν πολύ γέλασα με την περιγραφή σου, πάντως κι εμείς την Ειρήνη μέσω skype την κάναμε (ήμασταν μακρυά, βρεθήκαμε για 3 μέρες και τσουουουουουουπ!) οπότε μην το γελάς!!!Τί ωραία διαδικασία να ξεκινάς να σκέφτεσαι δεύτερο μωράκι...Με το καλό κοριτσάκια!!!!

Della όντως γενναία!Εμένα για εμβόλιο την πάει πάντα ο μπαμπάς της, χεχε, εγώ σφυρίζω :cool:

Βιβή τέλεια που γύρισε ο άντρας σου!

καλά , και να τα σκορπάει του αρέσει....δεν το συζητώ

εμεις , συνηθως παμε μαζί παιδίατρο , τωρα τελευταία κλείνω τα μάτια οταν τον τσιμπαέι:shock::oops:

εφτιαξα μια πρασοκιμαδόπιτα και μολις την εσβησα . εντωμεταξυ οταν με βλεπει ο Ισαάκ στην κουζίνα ερχεται και με τραβάει....δεν θέλει το παιδί να πλένω πιάτα κλπ κλπ

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο Κωνσταντινος μου κοιμαται κι εγω βλεπω dancing.Ειχα πολλες δουλιτσες το απογευμα και δεν βγηκαμε.Λυσσαξε μεσα στο σπιτι.

Νινα-Νανα,σου εχω ξαναπει οτι ζηλευω!Θελω κι εγω να κανω τα ταξιδια σας!Παρ'τε με μαζι σας!!

Lila 's mom, πως περασε η Λιλα στο παρτυ;ειχε πολλα παιδακια;

Την επεμβαση καν'την να ξεμπερδευεις!Να περασει απο μονο του δεν προκειται οποτε μην το αναβαλλεις καθολου.Υποθετω θα βγεις την ιδια μερα η την επομενη;

Julie,εσυ δηλαδη μετακομισες στην Αγγλια μετα τη μπουμπου;σου πεσαν ολα μαζι ε;εγκυμοσυνη,προσαρμογη εκει.Που γεννηθηκε η Ειρηνη;Ελλαδα η Αγγλια;

Αυτα τα λιγα κοριτσακια μου.

Καλο βραδυ μανουλες!

Κι ο Ισαάκ έχει ξαπλώσει με τον μπαμπα του ...ησυχία ακούω, το πιο πιθανό να κοιμάται ο μπαμπάς και θελει να φαει και πίτα , παω να δω τι γίνεται

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ,πες μου που μενεις να ερθω να φαω.Η κιμαδοπιτα ειναι η αγαπημενη μου πιτα.Μου τρεξανε τα σαλια λεμε!

Ο Κωνσταντινος τρωει μονος του εδω κανα 3,5μηνες.Δεν δεχεται να τον ταιζω με τιποτα.Βεβαια,το πως γινεται ειναι αλλη υποθεση.Στο σχολειο ομως καθεται κανονικα να τον ταισει η δασκαλα.Εδω αν με δει να του δινω εγω,γυρναει το κεφαλι του και μου σπρωχνει το χερι.

NXbrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Εμείς είμαστε μόνες ξανά :(. Τον πήγαμε τον άντρα μου στο αεροδρόμιο το Σάββατο και έφυγε για Χιλή στις 12 το μεσημεράκι. Έφτασε χτες το βράδυ στις 11 (ώρα Ελλάδος) στον τελικό προορισμό. Μετά από 35 ώρες και 4 πτήσεις.

Η Έλενα το ΣΚ ήταν με πολύ βήχα και μπούκωμα. Κι εγώ το ίδιο. Ευτυχώς πυρετό δεν κάναμε.

Δήμητρα αφού τα βλέπει μέσα στο πιάτο, μάλλον φαγητό είναι, σου λέει, ας το φάω. Χαχαχα.... Αν δεν τρώει το φαγητό του, βγάλε τα κεριά από το τζάκι και βάλτο εκεί, να δεις πώς θα αντιδράσει :tongue:.

ΚΙΤΤΥ σε καταλαβαίνω που σκέφτεσαι έτσι για το δεύτερο. Τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, γιατί έχουμε συνηθήσει να μην στερούμε και τίποτα από τα παιδιά μας. Από την άλλη κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλό τα παιδιά να μεγαλώνουν με αδέλφια. Κυρίως γιατί αν έρθει μια δύσκολη στιγμή στην ζωή τους, τα αδέλφια πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται πολλά βάρη.

Για τα εμβόλια την πάω πάντα εγώ, ούτως ή άλλως τώρα πια με έχει συνδιάσει με την δραστηριότητα του γιατρού, οπότε δεν θα δεχόταν με τίποτα να πάει με τον μπαμπά. Κάνουμε σχεδόν τα πάντα οι δυό μας αφού ο μπαμπάς μας λείπει τόσο πολύ, κι ακόμη όταν είναι εδώ έχει πολύ δουλειά.

Julie και η δικιά μου έτσι έκανε αλλά από πολύ μικρή της ζητούσα να με βοηθήσει με οτιδήποτε έκανα. Για πολύ καιρό με αγνοούσε αλλά σιγά σιγά το συνήθησε και τώρα μαζεύουμε μαζί τα παιχνίδια της πριν πάμε για ύπνο και γενικά έχει καταλάβει ότι όταν παίρνουμε κάτι, όταν τελειώσουμε το βάζουμε πάλι στην θέση του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως τελευταία είναι ότι όταν τελειώνει το φαγητό θέλει να βάζει το πιάτο και το κουτάλι/πιρούνι πίσω στο ντουλάπι και δεν δέχεται ότι είναι βρώμικα :?. Πρόσπαθώ να της δώσω να καταλάβει τί γίνεται αλλά δεν θέλει να το δεχτεί.

ΚΙΤΤΥ πολύ καλός ο Ισαάκ ε? Μοντελάκι σκέτο. Εγώ την Έλενα την ζύγισα χτες 13 κιλά :shock: και ύψος 84. Όλη μέρα μαμ μαμ, πόσο να αντέξω να της λέω όχι.... Μόνη της τρώει από πολύ μικρή (1 έτους) και δεν της φεύγουν και πολλά γιατί όπως καταλαβαίνεις, όντας πολύ φαγανή, δεν περισσεύει φαγητό να πέσει απ' έξω :tongue:. Ωραία η πίτα? Σχεδόν μου μύρισε.....!!!

Μια ιδέα για τον παιδίατρο που εμένα με έχει βοηθήσει. Της έχω πάρει παιχνίδια εργαλεία γιατρού και παίζουμε στο σπίτι επίσκεψη στον γιατρό. Κάνουμε ενέσεις ο ένας στον άλλο, εξετάζουμε με το στηθοσκόπιο, βάζουμε θερμόμετρο κλ.

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Ηρθε ο μικρος 15.50 απο το σχολειο.Δεν εφαγε μπουκια,παραξενο βεβαια.Ετοιμαζομαστε. 16,30 να παμε παιδιατρο,ευτυχως ηρθε και ο αντρας μου στις 17.00 και φευγουμε.Οση ωρα περιμεναμε στον παιδιατρο ο μικρος ηταν Παναγιτσα.Ηταν σιγουρο οτι κατι δρν πηηαινε καλα.Του βαζουμε θερμομετρο 38,3.Ελεος πια!Βαρεθηκα καθε 10 μερες να τον βλεπω αρρωστο.Εμβολιο βεβαια δεν καναμε.Απο υψος ειμαστε 83 εκ και βαρος 11040.Το εμβολιο μαλλον την αλλη βδομαδα αν ειναι καλα γιατι εχει παρα πολυ ερεθισμενο λαιμο.

Αυτα βρε κοριτσακια μου!

Φιλακια πολλα!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα ήτανε η πιο βαρετή και αργή μέρα της ζωής μου.Δεν έλεγε να τελειώσει η μέρα.Και όλα γινόντουσαν με αργούς ρυθμούς.:evil::evil::evil:

Το ΣΚ πέρασε γρήγορα όπως κάθε φορά.Το Σάββατο παντρεύτηκε 1α φίλη μου και την Κυριακή βγήκαμε με την κουμπάρα μου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κίττυ τέλειος ο Ισαάκ!Με γεια τα παπουτσάκια.Και μεις geox παίρνουμε του Κωνσταντίνου.Και γω θέλω να φτιάξω κιμαδόπιτα.Μου αρέσει να κάνω πίτες.Είναι δύσκολη ή κάνω λάθος?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα !!

Tzamin , συμφωνώ απόλυτα οτι πρεπει να εχουμε αδέρφια !! αλλα αν ειναι να στερώ πράγματα απο 2 παιδια ...δεν ξερω...

Κι ο Ισαάκ ειναι τοσο κοινωνικός , χαιρετάει και στέλνει φιλιά σε όλα τα παιδάκια , γελάει συνεχεια , παει και χωνεται παντου οπου εχει παιδια , δεν εχει πρόβλημα με την ηλικία τους....παει να παιξει μπαλα με τα μεγάλα αγόρια

αλλα ετσι κι αλλιως , τωρα και χωρις δουλεια και γενικά υπαρχουν διαφορα εμπόδια.

επισης , λογω της πιεσης που εχω στα ματια , πραγματικα δεν ξερω αν μπορω να περασω κι αλλη εγκυμοσύνη χωρις τα κολλύρια μου

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...