Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

εγώ είμαι πάλι. Αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου εξηγήσει τι γίνεται. Γράφω το μήνυμά μου στο συγκεκριμένο φόρουμ. Το βλέπω, αλλά δεν ξέρω αν είμαι στην κατάλληλη σελίδα. Στα chatrooms πάλι όποτε μπαίνω δε βρίσκω κανέναν. Εν τω μεταξύ μου τα βγάζει και λίγο ανάποδα, δηλαδή το τελευταίο μήνυμα στην κορυφή της σελίδας. Να ρωτήσω και κάτι τις μανούλες που έχουν πρόβλημα με διαβήτη. Σας έχει πει ο γιατρός σας ότι θα σας κάνει εισαγωγή νωρίτερα από την πητ?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Κάντε υπομονή και θετικές σκέψεις. Σε πολύ λίγο θα έρθουν τα μωράκια μας.

Τζιτζίνα με το καλό το κοριτσάκι σου. Το πιο πρόσφατο μήνυμα βγαίνει στην κορυφή της σελίδας όταν είσαι συνδεδεμένη. Αν δεν έχεις συνδεθεί στην σελίδα του forum το πιο πρόσφατο μήνυμα βγαίνει τελευταίο. Για τα chat δεν ξέρω διότι δεν μπαίνω.

Πωλίνα σε καταλαβαίνω με τον γιατρό σου. Γενικά απ' ότι είδα και από τον δικό μου (παρ' όλο που τον ξέρω πολλά χρόνια και είναι και άντρας φίλης μου) το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ευκολία τους και η τσέπη τους. Ο δικός μου μέχρι πρόσφατα μου έλεγε τα καλύτερα για το ΛΗΤΩ και μόλις άλλαξε μαιευτήριο και πήγε στο ΡΕΑ ξαφνικά άλλαξαν τα πράγματα και έγινε το ΡΕΑ το καλύτερο και το ΛΗΤΩ μέτριο. Δυστυχώς έχουμε τους έχουμε ανάγκη.:mad:

Ανια μου περαστικά σου. Το μπεμπάκι μια χαρά θα είναι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Βάσω μου κι' εμένα γνωστός μου είναι, δεν τον ξέρω βέβαια πολλά χρόνια, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, μιλάμε για τα πάντα, και δεν τον έχω ενοχλήσει ποτέ για βλακείες. Θεωρώ ότι αισθάνεται πιο σίγουρος στο Μητέρα, αφού το ξέρει τόσο καλά, αλλά κι' εγώ δεν έχω τα χρήματα που ζητάνε για μονόκλινο. Να μου πεις τωρα, θέλεις κι' εσύ μονόκλινο??? Αφού όμως στο Ρέα μπορώ να έχω μονόκλινο με τα χρήματα που διαθέτω γιατί να μην το κάνω??? Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να τα μετράμε όλα, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για 3000 ευρω διαφορά!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Tzamin σ'ευχαριστώ. κάτι αρχίζω και καταλαβαίνω. Με το καλό και το δικό σου κοριτσάκι. Όσο για τους γιατρούς, δυστυχώς ισχύει το ότι κοιτάνε την τσέπη τους. Ο δικός μου, όσο καλός είναι γενικά σαν επιστήμονας, τόσο κλαψιάρης στο θέμα των χρημάτων. Έχεις ψάξει καθόλου το θέμα με τα βλαστοκύτταρα? Εγώ λέω αύριο μήπως πάω στο σεμινάριο που κάνει η δημόσια τράπεζα να ενημερωθώ.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

στην πρωτη τα βλαστοκύτταρα τα δωσαμε σε ιδιωτικη τραπεζα, μια κοροιδια και μιση, τσαμπα λεφτα, δεν σου εξασφαλιζουν ουτε σου εγγυονται τιποτα, τωρα θα τα δωσουμε σε δημισια τουλαχιστον να μην πανε χαμενα!!!

Πλεον εαν χρειαστει ξου ξου ξου μπορουν να παρουν υλικο και απο δοντια

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες,

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για το κουράγιο που μου δινετε, το απόγευμα θα πάρω τον γιατρό να δω τι αντιβίωση θα μου δώσει ...

Tzitzina καλωσήλθες κ με το καλό κ το δικό σου μωράκι. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου με τα μηνύματα, μήπως δεν είσαι πάντα συνδεδεμένη κ γι αυτό μπερδεύεσαι; Για το chat δεν ξέρω τίποτα...

Για τα βλαστοκύτταρα κ εμέις στο πρώτο τα δώσαμε σε ιδιωτική τράπεζα αλλα επειδή το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία τώρα το σκέφτομαι...

Pola μου έχεις δίκιο σε αυτά που λες , και βέβαια τα 3000 ευρω δεν είναι μαρουλόφυλλα ούτε τα βρίσκεις στο δρόμο. Εγω πιστεύω παντως ότι οι γιατροί επιλέγουν μαιευτήριο με βάση το ποιο τους δίνει μεγαλύτερα ποσοστά από τις γυναίκες που φέρνουν. :evil:

Εγώ είμαι καλύτερα ψυχολογικά, έπλυνα και όλα τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια , γιατί όπως σημείωσε και η mammy 3 την Κυριακή μπαίνω στον μήνα μου (μαμα μου :shock: ) .

Εχω αρχίσει να σκέφτομαι κάπως θετικά και αυτό που λέει η arma ότι τα παιδάκια μας θα την βρουν την άκρη άλλωστε μένουν σε καλά χέρια, και το μεγαλύτερο προβλημα το έχουμε εμείς οι μαμάδες....

P7p2p3.pngZQlrp3.png

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

5.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

6.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

7.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

10.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

11.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

12.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

13.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

14.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

15.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

16.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

17.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

18.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Tzitzina θα πας στο σεμιναριο για τα βλαστοκυτταρα?Αν μπορεις πες μας τι λενε κ στη δημοσια τραπεζα.Οσον αφορα το θεμα του διαβητη, εγω ηταν να παω 38η εβδομαδα λογω προγραμματισμενης καισαρικης και μου ειπε οτι μαλλον θα παμε 37η γιατι συνηθως εκει προγραμματιζονται λογω διαβητη.Εχεις και εσυ θεμα με το διαβητη?Τι σου εχει πει?

Pola εσενα σου μιλησε ο γιατρος σου για νωριτερα?Για τους γιατρους εχεις απολυτο δικιο!!!Εμενα ο δικος μου στο δευτερο ειχε φαγωθει να παω παλι στο Λητω, του ειχα εξηγησει οτι ημουν απολυτα ικανοποιημενη με το Λητω αλλα για ψυχολογικους λογους (4 μηνες πριν τη γεννα η μαμα μου (46 χρονων τοτε) εκανε μαστεκτομη στο Λητω) δεν παω με τιποτα.Στο τελος του ειπα αν δεν μπορει αλλου να κοιταξω να δω τι θα κανω και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα οπου και να παμε.Τωρα την τελευταια φορα που πηγα μου ελεγε για το Μητερα.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας και πάλι!

Αnia τώρα είμαι εντάξει, έβγαλα άκρη και αρχίζω να τα καταφέρνω.

Μammy3 όταν πάω για το σεμινάριο θα σας πω σίγουρα τι άκουσα. Μέχρι στιγμής όμως από αυτά που έχω ακούσει δεξιά και αριστερά, το βασικό πλεονεκτημα της δημόσιας είναι ότι κάνοντας δωρεά, μπορεί να βοηθήσεις κάποιο άλλο παιδάκι και πως έτσι και αλλιώς εάν χτύπα ξύλο το παιδί έχει κάποια αρρώστια, το ίδιο θα ισχύει και για τα βλαστοκύτταρά του.

Ο γιατρός μου δε μου έχει πει ακόμη τίποτε συγκεκριμένο, επειδή έχουμε όμως τον ίδιο με την κουμπάρα μου που είχε το ίδιο θέμα, την έβαλε νωρίτερα, γέννησε όμως και στα δύο παιδάκια της φυσιολογικά και μάλιστα στο πρώτο που είχε τυλιχτεί ο λώρος πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή και απέφυγε την καισαρική.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για το κουράγιο που μου δινετε, το απόγευμα θα πάρω τον γιατρό να δω τι αντιβίωση θα μου δώσει ...

Εγώ είμαι καλύτερα ψυχολογικά, έπλυνα και όλα τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια , γιατί όπως σημείωσε και η mammy 3 την Κυριακή μπαίνω στον μήνα μου (μαμα μου :shock: ) .

Καλημερααααααα!!!! ania μην αγχωνεσαι κι εγω πηρα αντιβιωση και μαλλον θα ξαναπαρω γιατι εχω παλι κολπιτιδα. Δεν βλάπτει το μωρο σ΄αυτην τη φαση που βρισκομαστε. Αλλωστε ο γιατρος θα σου προτεινει αυτην με τις λιγοτερες συνεπειες.

Με το καλο, να ξεμπερδεψεις, κοντευεις !!! Εγω πάλι δεν επλυνα, ουτε ετοιμασα τίποτα. Καλά!!! και την πρωτη φορά εκανα βαλιτσα την προηγούμενη μέρα λες και κατι μου λαλούσε!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα και καλό μήνα εγκυούλες!!

mαmmy αν σου πω ότι είμαι τελειως καλά ψέματα θα πω..Σαν να μη μου έφταναν οι συσπάσεις η ξάπλα και η τρομερή δυσκοιλιότητα που με έχει αγχώσει τρομερά εχτές το βράδυ έκανα 15-16 πίεση και τρελλάθηκα! Ευτυχώς έπεσε στα 5 λεπτά αλλά μου κόπηκαν τα πόδια..Μάλλον παρενέργεια κι αυτό του χαπιού. Σήμερα θα την παρακολουθώ όλη μέρα όπως είπε ο γιατρός. Ευτυχώς σήμερα είναι πολύ χαμηλά..Δεν ξερω τι άλλο θα με βρει σε αυτή την εγκυμοσύνη..έχω αρχίζει να κουράζομαι πάρα πολύ ψυχολογικά..

Για τους γιατρούς που λέτε βρε κορίτσια είναι λιγο μπέρδεμα..Είναι ειδικότητα που δεν αλλάζεις εύκολα ειδικά τώρα. Οπότε αναγκαστικά τους ακολουθούμε..Με το μόνο που τρελλάθηκα ήταν με τις 3000!:shock: Βρε pola όντως τόσο μεγάλη διαφορά ή κάτι δεν κατάλαβα καλά???

tzitzina καλώς ήρθες και με το καλό να έρθει το κοριτσακι σου!

Βλαστοκύτταρα κι εγώ φύλαξα στην κόρη μου σε ιδιωτική τώρα δεν θα το κάνω..Βεβαια λένε ότι τα κανουν δωρεάν στο Ρεα αλλά δεν ξέρω τι ισχύει..Θέλω να μάθω κι εγώ για την δωρεά..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημέρα κορίτσια, καλό μήνα να έχουμε!!!

Αrma μου προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο, μην αγχώνεσαι γιατί τελικά μόνο στους εαυτούς μας κάνουμε κακό...:(:(:( Ναι, 3000 ευρώ είναι η διαφορά γιατί το Ρεα έχει εκπτωση 30% στις τρίτεκνες!!!;););) Θεωρώ λοιπόν κοροϊδια να γεννήσω στο Μητέρα που την έχει δει κάπως :mrgreen::mrgreen:

Mammy μου, δεν μου είπε κατι ο γιατρός για πιο νωρίς. Βέβαια, θα ξαναπάω την Πέμπτη και θα το συζητήσω μαζί του.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...