Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα....

Lila's mom περαστικά. Αν τον ξέρεις πολύ καλά τον γιατρό σου και τον εμπιστεύεσαι, να κάνεις αυτό που σου συστήνει.

Δήμητρα θα είχε πολύ πλάκα μέσα στο τζάκι ε? Φαντάζομαι δεν το έχετε ανάψει ακόμη για να το λες με ψυχραιμία. Εμείς το ανάβουμε εδώ και καμιά εβδομάδα. Έχει καταλάβει όμως ότι καίει και δεν το πλησιάζει.

Julie κουράγιο... θα τελειώσει κι αυτό. Καλά πρέπει να έχει πολύ πλάκα η μικρή ε? Μια μικρή poss βρετανιδούλα ;).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα γυρίζει ο άντρας μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!! Η μικρή τον ζητούσε συνέχεια όλες αυτές τις ημέρες και της έλεγα πάντα ότι είναι στη δουλειά. Δεν ήθελα να της πω ότι λείπει και δε θα τον έβλεπε. Ειδικά το πρώτο βράδυ δεν ήθελε να μπει στο κρεβάτι το βράδυ για ύπνο, γιατί πάντα τον βλέπει πριν κοιμηθεί.

Μπήκα λίγο στο site του Geemborie (το έγραψα καλά?) και ενθουσιάστηκα. Μας πέφτει λίγο μακριά, αλλά θα πάρω ένα τηλ. μήπως και την πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα.

Tzamin άντε για το δεύτερο...να μην αισθάνομαι και μόνη στην προσπάθεια! Θα είναι δύσκολα τον πρώτο καιρό, αλλά δεν πειράζει...αντέχουμε εμείς οι ταλαιπωρημένες μάνες.

Kitty μου λυπάμαι πολύ για τη δουλειά...το κάθε εμπόδιο για καλό είναι παρηγοριά στον άρρωστο...προσπάθησε να μη σε πάρει από κάτω και ξεκίνα αμέσως να στέλνεις βιογραφικά. Υπομονή πρέπει να κάνεις γιατί είναι δύσκολη εποχή, αλλά μην περιμένεις να δεις αγγελίες. Στείλε παντού ανεξάρτητα από το αν ζητάνε κόσμο ή όχι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ανοίξει θέση και είναι καλό να έχεις προηγηθεί. Πες το σε όλους τους γνωστούς σου που κινούνται στο χώρο να σε έχουν υπόψη. Επίσης, μπορείς να γραφτείς στο linked in, είναι μια καλή αρχή να δικτυωθείς γιατί είναι για επαγγελματίες και να βάλεις το βιογραφικό σου εκεί.

Εγώ μένω κοντά στο metro mall, όποτε έρθεις θα χαρώ να σε δω...θα βάλουμε και τα μικρά στο καρουζέλ που έχουν στην είσοδο.

Αυτά από εμένα, φιλιά σε όλες!

Γεια σας και από μένα!

Κίττυ πράγματι νοικοκύρης ο Ισαάκ.Μπράβο που σε βοήθησε με τα ψώνια του σμ.Ωραία ιδέα.Θα βάλω και γω τον Κωνσταντίνο να μου τακτοποιεί τα πράγματα.Ελπίζω να του αρέσει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα γυρίζει ο άντρας μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!! Η μικρή τον ζητούσε συνέχεια όλες αυτές τις ημέρες και της έλεγα πάντα ότι είναι στη δουλειά. Δεν ήθελα να της πω ότι λείπει και δε θα τον έβλεπε. Ειδικά το πρώτο βράδυ δεν ήθελε να μπει στο κρεβάτι το βράδυ για ύπνο, γιατί πάντα τον βλέπει πριν κοιμηθεί.

Μπήκα λίγο στο site του Geemborie (το έγραψα καλά?) και ενθουσιάστηκα. Μας πέφτει λίγο μακριά, αλλά θα πάρω ένα τηλ. μήπως και την πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα.

Tzamin άντε για το δεύτερο...να μην αισθάνομαι και μόνη στην προσπάθεια! Θα είναι δύσκολα τον πρώτο καιρό, αλλά δεν πειράζει...αντέχουμε εμείς οι ταλαιπωρημένες μάνες.

Kitty μου λυπάμαι πολύ για τη δουλειά...το κάθε εμπόδιο για καλό είναι παρηγοριά στον άρρωστο...προσπάθησε να μη σε πάρει από κάτω και ξεκίνα αμέσως να στέλνεις βιογραφικά. Υπομονή πρέπει να κάνεις γιατί είναι δύσκολη εποχή, αλλά μην περιμένεις να δεις αγγελίες. Στείλε παντού ανεξάρτητα από το αν ζητάνε κόσμο ή όχι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ανοίξει θέση και είναι καλό να έχεις προηγηθεί. Πες το σε όλους τους γνωστούς σου που κινούνται στο χώρο να σε έχουν υπόψη. Επίσης, μπορείς να γραφτείς στο linked in, είναι μια καλή αρχή να δικτυωθείς γιατί είναι για επαγγελματίες και να βάλεις το βιογραφικό σου εκεί.

Εγώ μένω κοντά στο metro mall, όποτε έρθεις θα χαρώ να σε δω...θα βάλουμε και τα μικρά στο καρουζέλ που έχουν στην είσοδο.

Αυτά από εμένα, φιλιά σε όλες!

Βιβή μου ,αυτό κανω απο την πρωτη μέρα..εχω στείλει πολλά βιογρφικά και συνεχίζω και όπως λες άσχετα αν ζητανε άτομα ή οχι.

βεβαίως να συναντηθούμε στο metro mall .

πηγα και σημερα , γιατι ηταν μια φίλη και πηγα να την βρω και τον εβαλα στο καρουζελ. πριν ξεκινησει ηθελε να κατεβει , αλλα μετα του αρεσε.

καναμε και μεσα βολτα , εντωμεταξυ και χθες και σημερα δεν εφαγε ουτε το αυγο του , ουτε το χυμό του ούτε την μπανανα του. και τελικα αναγκάστηκα και του πηρα πατάτες (που δεν θέλω απ εξω ) , αλλα πεινουσε. τωρα κοιμάται , το απογευμα εχουμε παιδίατρο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Α ξέχασα... Χτες πήγα γυναικολόγο. Όλα καλά τα βρήκε και μου είπε να αρχίσω άμεσα προσπάθεια για δεύτερο... Τί λέτε? Εμείς το συζητάμε. Βέβαια από το skype είναι λίγο δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε :tongue:.

καλά θα κανετε γαι 2ο παιδάκι !!!

κι εγω θα ηθελα αλλά δεδομένης της κατάστασης , απο δύσκολο εως αδυνατο:cry::cry:

πολλοι λενε ΄ελα μωρέ τι ένα τι δύο ΄. εγω δεν συμφωνώ . Δεν μιλάω για ρουχα κλπ αλλα τα καθημερινα του εξοδα ..μονο πανες και γάλα , 50 ευρω την εβδομαδα , και αλλα πόσα......

αν ειχαμε τωρα και εξτρα εξοδα , δεν ξερω τι θα κάναμε....πραγματικά

εντωμεταξύ τα λενε αυτοί που δεν εχουν παιδιά...αυτό είναι το ωραίο

Δεν ξέρω...........κλαίω και μονο στην σκέψη οτι θα ειναι μόνος του , αλλα ......................

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες.Πριν κανα 15' ηρθε ο Κωνσταντινος απ'το σχολειο και τωρα τρωει.Τρωνε κατα τις 12+στον παιδικο οποτε τωρα στις 4 εχει πεινασει παλι.

Τζαμιν,οταν νοσηλευτηκε ο μικρος στο ΑΤΤΙΚΟ που ηπιε το skip,κολλησε επιπεφυκιτιδα.Το ματακι του εβγαζε τσιμπλα πολυ και οπως τα ετριβε πηγε και στο αλλο ματι.Βαλαμε tobrex κολλυριο απο 2σταγονες τρεις φορες τη μερα και σε τρεις μερες ηταν μια χαρα.

Κιττυ,καλη επιτυχια στον παιδιατρο το απογευμα.

Julie,η προφορα των αγγλων ειναι τελεια.Μου αρεσει πολυ πολυ.

Καλο κουραγιο για τη στραβη με την εργασια.

Brooke,ποσο κοστιζει το μαθημα στο gymboree;

Dimista,εμενα ο δικος μου μπαινει στη ντουλαπα.Τους αρεσει πολυ να κρυβονται.

Βιβη,καλως να δεχτεις τον αντρουλη σου!

Καλο απογευμα κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλησπερα ομορφες.Πριν κανα 15' ηρθε ο Κωνσταντινος απ'το σχολειο και τωρα τρωει.Τρωνε κατα τις 12+στον παιδικο οποτε τωρα στις 4 εχει πεινασει παλι.

Τζαμιν,οταν νοσηλευτηκε ο μικρος στο ΑΤΤΙΚΟ που ηπιε το skip,κολλησε επιπεφυκιτιδα.Το ματακι του εβγαζε τσιμπλα πολυ και οπως τα ετριβε πηγε και στο αλλο ματι.Βαλαμε tobrex κολλυριο απο 2σταγονες τρεις φορες τη μερα και σε τρεις μερες ηταν μια χαρα.

Κιττυ,καλη επιτυχια στον παιδιατρο το απογευμα.

Julie,η προφορα των αγγλων ειναι τελεια.Μου αρεσει πολυ πολυ.

Καλο κουραγιο για τη στραβη με την εργασια.

Brooke,ποσο κοστιζει το μαθημα στο gymboree;

Dimista,εμενα ο δικος μου μπαινει στη ντουλαπα.Τους αρεσει πολυ να κρυβονται.

Βιβη,καλως να δεχτεις τον αντρουλη σου!

Καλο απογευμα κοριτσια!

άστα , Della oy μεγάλη επιτυχία είχαμε .........μας άκουσαν όοοολοι !!!!

απο την ώρα που αρχισα να τον γδύνω.....ουρλιαχτό........

τελοσπαντων , όλα καλα ειναι 11140 κιλά και 88 εκ.αλλο ένα εμβόλιο και τελος:D

μετα πηγαμε και πηραμε καινουρια παπούτσια, μεχρι τωρα φοραγε 22 , αλλα απ οτι είδα χρειαζόταν μεγαλύτερο. πηραμε κατι φανταστικά geox , 23 No , εχουν και μπλε λαμπάκια:tongue: γενικά δεν μου αρεσουν τα παπουστια με φωτάκια , αλλα αυτα δεν είναι έντονα

ειχε πλάκα, τον κοιταζαν στον δρόμο και του έλεγαν ΄τι ωραία παπούτσια΄

νωρίτερα, πριν παει για υπνο , χαιρετησε τον Μπέζο στην τηλεόραση:P:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα!

Κίττυ πράγματι νοικοκύρης ο Ισαάκ.Μπράβο που σε βοήθησε με τα ψώνια του σμ.Ωραία ιδέα.Θα βάλω και γω τον Κωνσταντίνο να μου τακτοποιεί τα πράγματα.Ελπίζω να του αρέσει.

εχει πολυ γελιο ....κανει οτι κανουμε . μας παιρνει τα παπούτσια και τα βαζει στην παπουτσοθήκη, παταει το κουμπί στην ηλεκτρική σκούπα , βαζει ρουχα στα συρτάρια.......κι αν σκεφτεστε γιατι δεν εχουμε πια ασφαλειες σε ολα ...απλά τις ξεπάστρεψε

ξερει ολες τις διαδικασιες ...τον κραταει ο μπαμπας του αγκαλια στο ντουλαπι κ του δινει καφε, ζαχαρη και μετα παγακια για τον καφε

Σιγουρα , θα αρεσει και του Κωνσταντίνου!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Ευτυχως ξημερωσαμε καλα σημερα και ξεκουραστηκε λιγο το κορμακι μου.

Κitty,παρα πολυ ψηλος ο Ισαακ!Νομιζω οτι. μικρος σου και η Ειρηνη της tzitzina ειναι τα πιο ψηλα παθδακια του καφε.Θα τους κανουμε σημαιοφορους!!!

Εμεις παιδιατρο εχουμε τη Δευτερα και κλασικα θα τον παω μονη μου!Ο μπαμπας μας ειναι απογευμα οποτε ο κληρος πεφτει στη γενναια!

Παντως εχει απιστευτο γελιο να τα βλεπεις να προσπαθουν να κανουν οτι κθ εμεις οι μεγαλοι.Τον απολαμβανω πραγματικα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...