Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κίττυ λυπάμαι πολύ που σε απολύσανε.:(Κάθε εμπόδιο για καλό.Πάνω σε τι στέλνεις βιογραφικά?Ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαρείς τον Ισαάκ μέχρι να βρεις κάτι άλλο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν και μένα μου αρέσει η μαγειρική-ζαχαροπλαστική αλλά δεν ασχολούμαι τόσο πολύ όσο εσύ.Μπράβο σου.Είναι τυχεροί ο άντρας σου και η κόρη σου που σε έχουν.

Διαφημίσεις

Τζαμίν χαίρομαι που τα βρήκε όλα καλά ο γυναικολόγος.Αν το θέλετε άμεσα το δεύτερο παιδί να ξεκινήσετε προσπάθειες.Σίγουρα θα βρείτε χρόνο όπως βρήκατε και με την Έλενα.

Καλό μεσημέρι σε όλες σας!

Κίττυ λυπάμαι πολύ που σε απολύσανε.:(Κάθε εμπόδιο για καλό.Πάνω σε τι στέλνεις βιογραφικά?Ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαρείς τον Ισαάκ μέχρι να βρεις κάτι άλλο.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια !!!!

να σου πω την αλήθεια αυτό το ΄΄κάθε εμπόδιο για καλό ΄΄΄έχω κουραστεί να το ακούω στην ζωή και η αλήθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαίνω πια:( ( φυσικά , μην το παρεις προσωπικά ....απλά όταν σου ερχονται πολλά εμπόδια..........). Γενικα όλα τα χρόνια ημουν υπάλληλος γραφειου , εκανα εισαγωγές-εξαγωγες, τιμολογήσεις , πελάτες κλπ

Η τελευταία δουλειά ηταν σε εταιρία με βρεφικά , έπιπλα, καρότσια κλπ

οποτε θα προσανατολιστώ σε αυτά τα 2 είδη

τεσπα...θα δούμε:P

αυτό θα κανω , θα ευχαριστηθώ το παιδάκι μου. :P

Λεω να τον παω καποια μερα στο metro mall, τωρα που θα εχω χρόνο.οποτε μπορούμε να κανονίσουμε με όποια κοπέλα μπορεί να σας γνωρίσω κι εγω

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα ο μικρός μπήκε μέσα στο τζάκι.Μπήκα στα γρήγορα στο μπάνιο και μόλις βγήκα τον είδα μέσα.Δεν μπορείς να τους έχεις καθόλου εμπιστοσύνη .Να τα αφήσεις για λίγο μόνα τους.Βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν σκανταλιά.

α πα πααα...... μα τι σκεφτονται!!! εγω τον βαζω στο καθισμα φαγητού, γιατι αλλιώς αλλίμονο μας

σημερα στις κουνιες ανεβαίναμε μαζί στην τσουλήθρα και δεν κατέβαινε όπως πάντα..περίμενε να φυγω για να γυρίσει μπρούμητα στην τσουλήθρα:shock: τα βλέπει που τα κανουν τα μεγάλα παιδια

τωρα , γυρίσαμε απο το σουπερ μαρκετ , και εβαλε όλα τα πραγματα στο ψυγείο......μεγάλος νοικοκύρης....:P:D

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και πάλι, έφτιαξα άλλη μια δωδεκαδα κεκακια τα οποία γίνανε αναρπαστα!!!

Εγω είμαι λιγο στεναχωρημενη γιατι σήμερα βγήκε μια βιοψια που εκανα συμπληρωματική του παπ τεστ το οποίο έδειξε φλεγμονη στον τραχηλο, η βιοψια έδειξε καλοηθεια αλλα πρεπει να κάνω μια επέμβαση με laser ώστε να καθαρίσει.

Θα την κάνω την άλλη εβδομάδα στο Ιασω, φυσικα εδώ και έναν μήνα σχεδόν είμαι πολυ χάλια αλλα δεν δείχνω στους δικούς μου την αδυναμία μου, ο γιατρός βέβαια μου είπε απο την αρχη ότι δεν ειναι σοβαρό και να μην ανυσηχώ, η ξαδελφη μου που έκανε σχεδόν το ίδιο μου είπε να πάρω και δεύτερη γνώμη αλλα πιστεύω ότι θα καθυστέρησω πολυ επίσης το αποτέλεσμα της βιοψιας δεν αλλάζει άρα θεωρώ ειναι μονόδρομος η επέμβαση!

Θέλω να την κάνω άμεσα για να μου φύγει και αυτο το άγχος, εν τω μεταξυ στην δουλεια θέλουν να δουλέψω όλον τον Δεκέμβριο σερί και φυσικα με πιέζουν να πουλήσουμε τα είδη που ειναι εποχιακα, πολυ άγχος και ουσία μηδέν!!!!

Τελος πάντων ας έχουμε θετική σκέψη και πανω απο όλα υγεία για όλους μας!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Εμεις σχετικα ειμαστε καλα.Χθες ειχαμε συγκεντρωση γονεων στο σχολειο και περασαμε πολυ ωραια.Σημερα τους επισκεφτηκε παιδιατρος στο σταθμο και μου σημειωσε οτι εχει ερεθισμενο λαιμο.Ελπιζω να μην εξελιχθει σε τιποτα.Τη Δευτερα θα παμε για εμβολιο οποτε θα τον δει και ο δικος μας γιατρος.

Lila's mom,περαστικα σου βρε κοριτσι.Ευτυχως που η βιοψια βγηκε καλη.Καν'το να ξεμπερδευεις!

Κitty,κριμα για τη δουλεια.Τελικα,παντου αυτο ακους πλεον.Χθες ειπαν σρην τηλεοραση οτι εκλεισε η neoset.Ευχομαι συντομα να βρεις κατι καινουριο.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Τζαμιν,μπραβο για τα καλα αποτελεσματα.Πρεπει να κανονισω κι. εγω να παω.Εχω να κανω τεστ απι τον Οκτωβριο του 2011.

Brooke και Julie,τι ωραια που οι μθκρες σας ξερουν ηδη δυο ξενες γλωσσες.Τυχερουλες!

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

:evil::evil::evil: Και η γκαντεμιά συνεχίζεται!!!!Το πρωί που πήγα στη σχολή ανακάλυψα ότι είχαν χαθεί κάποιες σελίδες από την εργασία μου!Βασικά τις γράφω σε κώδικα και βγαίνει σε pdf, το pdf τα είχε όλα αλλά ο κώδικας είχε μείνει μισός, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να επέμβω καθόλου στο κείμενο!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Κοινώς μερική καταστροφική (όχι ολική γιατί τουλάχιστον είχα το pdf και δεν είχα να τα ξανασκέφτομαι όλα από την αρχή αλλά μόνο να τα ξαναμετατρέπω σε κώδικα). Πραγματικά δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, γιατί εφόσον τα είχε όλα το Pdf δεν είναι ότι δεν τα είχα σώσει, άσε που είχαν χαθεί πράγματα που είχα γράψει πολλές μέρες πριν, πραγματικά νομίζω πως κάποιος με γκαντεμιάζει!Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά αυτό το term έχει πάει στραβά!

Lila's mom κούκλα μου όπως λες υγεία πάνω από όλα!!Υπομονή ρε καρδούλα, αφού είναι περαστικό θα το ξεχάσεις σύντομα...Μην σε παίρνει από κάτω!

6237481d19.png

Τζαμιν,μπραβο για τα καλα αποτελεσματα.Πρεπει να κανονισω κι. εγω να παω.Εχω να κανω τεστ απι τον Οκτωβριο του 2011.

Brooke και Julie,τι ωραια που οι μθκρες σας ξερουν ηδη δυο ξενες γλωσσες.Τυχερουλες!

Καλο βραδυ κοριτσακια!

Καλά η μικρή έχει μάθει να λέει "Oh dear" ("ο ντίίίίίία" το λέει) (αντιγράφοντας την κοπέλα που την κρατάει), και το λέει με τόσο αστείο και "βρετανικό" τρόπο, έχει απίστευτο γέλιο!:D

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα ο μικρός μπήκε μέσα στο τζάκι.Μπήκα στα γρήγορα στο μπάνιο και μόλις βγήκα τον είδα μέσα.Δεν μπορείς να τους έχεις καθόλου εμπιστοσύνη .Να τα αφήσεις για λίγο μόνα τους.Βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν σκανταλιά.

Η αλήθεια είναι πως το τζάκι είναι ωραία φωλίτσα για τα παιδάκια, είναι σαν σπιτάκι - στα μέτρα τους, δεν τον αδικώ ;)

Πάντως κι εγώ φοβάμαι να την αφήνω, ή την παίρνω μαζί μου όταν θέλω να πάω στο μπάνιο ή την βάζω στο καρεκλάκι φαγητού.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...