Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια...

Δήμητρα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η Έλενα την Ελενίτσα την λέει Ενεΐιιιααα και το δικό της όνομα το λέει Νενενα. Τον μπαμπά της τον λέει Γωγώγο (Γιώργο) κι εμένα Άχω (Βάσω). Όταν ζωγραφίζει τον κύκλο τον λέει κύκο, το σκυλί βαβάβ, την γατούλα νιάι, και την Πέπα την λέει κανονικά. Γενικά επαναλαμβάνει όλες τις λέξεις αλλά τις περισσότερες δεν τις πετυχαίνει καλά.

Lila's mom η συνταγή είναι αυτή : 250 γρ. φέτα, 100 γρ. μανούρι, 1 κούπα τσαγιού γάλα, 1 1/2 κούπα αλεύρι & 1/2 φακελάκι baking powder (εγώ έβαλα 1 1/2 κούπας φαριναπ), 2 αυγά. Διαλύουμε τα τυριά (αυτή την φορά έβαλα φέτα & τριμμένο κεφαλοτύρι γιατί δεν είχα μανούρι) με ένα πιρούνι στο γάλα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε τις θήκες για muffin και ψήνουμε στους 180οC για 25-30 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον φούρνο). Επίσης θα του ταίριαζε κι ένα αλλαντικό αν σας αρέσει, γαλοπούλα ή ζαμπονάκι.

Brooke σε ευχαριστώ κι εσένα για τα καλά σου λόγια. Η Έλενα είχε μια μόλυνση στο μάτι όταν ήταν 2 μηνών. Έβγαζε κίτρινες τσιμπλίτσες. Μου είπε στην αρχή με χαμομήλι και επειδή η μόλυνση επέμενε μου έδωσε ένα κολύριο. Νομίζω tobrex λέγεται και της πέρασε σε 2-3 μέρες.

Μπανανοκεκάκια - Νινα νανα αυτά κάνουν και για την Ελενίτσα νομίζω. Δεν έχουν σχεδόν τίποτα μέσα.

3/4 κούπας τσαγιού ζάχαρη, 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, 1/2 κούπας καλαμποκέλαιο, 2 μπανάνες & χυμό από 1/2 πορτοκάλι πολτοποιημένα στο multi, 2 βανίλιες, 1 1/2 κούπα φαριναπ (ή αλεύρι & μισό φακελάκι baking powder).Χτυπάμε στο μίξερ χειρός τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τις βανίλιες, τις μπανάνες -πορτοκάλι και τέλος το αλεύρι λίγο λίγο. Μοιράζουμε την ζύμη στις θήκες (βουτυρωμένες, αλευρωμένες) ή μπορείς να βάλεις τα ειδικά χαρτάκια σε κάθε θήκη. Ψήνουμε στιυς 180οC (σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα και χωρίς να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου κατά το ψήσιμο) για 15 λεπτά περίπου.

Τζαμίν μιαμ μιαμ έτσι? Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που σε διαβάζω. Τί ωραίες ιδέες!Είπαμε όποια έχει τραπέζι για συνταγές και οργάνωση να ρωτάει την τζαμίν, σίγουρα θα σε συμβουλευτώ αν δεν έχεις πρόβλημα όταν χρειαστώ...Νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνω γιατί η Έλενα αγαπάει το φαγητό, με τέτοια αριστουργηματικά φαγητά που της κάνεις...Εμένα πάλι λες να μην τρώει η δικιά μου επειδή μαγειρεύω χάλια? Βασικά δεν έχω χρόνο και συνέχεια κάνω όσο πιο απλά πράγματα γίνεται, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω κάτι πιο ψαγμένο το τρώει πιο ευχάριστα, χμμμμ.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα! Τι κανετε;

Εμείς πάλι φεύγουμε σήμερα. Για 10 μέρες θα είμαστε Θεσσαλονίκη. Εχει ο σύζυγος δουλεια και πάμε κι εμείς μην χάσουμε!:tongue:

Tzamin ευχαριστω για τη συνταγή!!! Ποτε φεύγει ο άντρας σου; Μάλλον σας προλαβαίνω μόνες να σας κάνουμε παρέα ε; 25 του μήνα επιστρέφουμε.

Τα φιλια μου σε όλες! Φτιαχνω βαλίτσες οπότε δεν προλαβαίνω να σχολιάσω.

Εεεεεεειιιιιιιιιι ακόμα δεν ήρθες, πάλι φεύγεις????Να μας γράφεις πού και πού ε? Φιλιά πολλά και να περάσεις τέλεια!!!

6237481d19.png

Julie πώς πάει η εργασία?Δεν έχεις φτιάξει ποτέ κέικ για το σεμινάριο?Πάντα το χάνεις?Η Ειρήνη τι ώρα ξύπνησε την άλλη μέρα το πρωί που κοιμήθηκε τόσο νωρίς?

Πάντα το χάνω, κλαψ :(

Η Ειρήνη ξύπνησε την επόμενη μέρα στις 8 :shock::shock::shock:

Θαύμα!Συνήθως δεν κοιμάται τόσο πολύ, αλλά δεν με χάλασε χεχε!

6237481d19.png

Brooke τέλεια φαίνεται η δραστηριότητα που ξεκινήσατε!!Έψαξα αν γίνεται κάτι τέτοιο εδώ αλλά δυστυχώς το πιο κοντινό είναι 30 μίλια μακρυά, οπότε λίγο δύσκολο να πηγαίνω εκεί :( Κρίμα, αλλά έτσι είναι οι μικρές πόλεις. Και birthlight ήθελα να κάνουμε αλλά δεν έχει toddler sessions :( Πέρσυ είχαμε πάει λίγο στο mother and baby yoga κι ήταν πολύ ωραία!

Να μπαίνεις πιο συχνά να μας γράφεις!Τί κάνει η Λαμπρινούλα? Να σε ρωτήσω : Καταλαβαίνει εξίσου ελληνικά και αγγλικά? Εμάς στα αγγλικά από ότι μας είπε η childminder τώρα άρχισε να ακολουθεί οδηγίες (πχ πήγαινε αυτό εκεί κτλ), ενώ στα ελληνικά το κάνει εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, της την σπάει φοβερά όταν της μιλάω εγώ στα αγγλικά, κι εσένα το κάνει αυτό?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Ωχ Κίττυ μου, δεν ξέρω τί να πω. Πολύ άσχημο πράγμα...Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις πολύ σύντομα κάτι άλλο να κάνεις. Κι αν έχεις κάποιο χόμπυ, ή κάποιο άλλο όνειρο επαγγελματικά μήπως να το προσπαθήσεις? Ίσως τώρα να είναι μια ευκαιρία...

Σ΄ευχαριστώ πολύ τζούλη μου!

ασε ...το επαγγελματικό όνειρο το προσπαθησα και μας εφαγε η κρίση

απο σημερα ξεκίνησα να στέλνω βιογραφικά

πιο παλια , με χαλαγε κατι στη δουλεια ...εφευγα και αμεσως εβρισκα αλλη,,,τωρα ομως όλα ειναι πιο δυσκολα...η κατάσταση , η ηλικία , για κάποιους το παιδι

πρωτα δεν σε παιρνουν γιατί ισως κάνεις παιδί και μετά γιατί εχεις παιδί

ευτυχως εχω και τον ' Ακα' :P που με κανει να χαμογελάω

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Να ρωτήσω και την γνώμη σας για ένα θέμα.

Το θερμόμετρο της Έλενας της το βάζω πάντα στην μασχάλη. Εχτές εκεί που παίζαμε την επίσκεψη στον γιατρό, είχε το θερμόμετρο στο χέρι και της λέω να το βάλει για να μετρήσουμε θερμοκρασία και μου έδειχνε τον πωπό της :shock:. Τυχαίο σκέφτομαι. Μετά από λίγο της ξαναλέω να βάλει θερμόμετρο και μου έδειχνε πάλι τον πωπό. Λέτε να της το βάζουν στον σταθμό στον πωπό? Brooke εσείς πώς παίρνετε θερμοκρασία στα παιδιά? Λέω να ρωτήσω την δασκάλα της κι αν μου πει ότι της το βάζουν στον πωπό να της πω ότι προτιμώ την μασχάλη. Τί λέτε? Ο άντρας μου είναι εντελώς κατηγορηματικός σε αυτό. Μου λέει να τους το πω και να μην της ξαναβάλουν στον πωπό. Βέβαια δεν ξέρω αν το κάνουν αλλά πώς αλλιώς της ήρθε να το βάλει στον πωπό. Πείτε μου την γνώμη σας γιατί με έχει ενοχλήσει κάπως.

οχι βεβαια στην μασχάλη το βάζουμε και μάλιστα το παιρνάμε με οινόπνευμα μετα από κάθε χρήση... δεν μπορώ να φανταστώ τι απολύμανση θα επρεπε να κάνει κανείς αν το έβαζε στον πωπό!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

κοριτσια , δεν ειμαι καλα

σημερα , με απολυσανε ...κλεινουν μαγαζια , κρατανε τους παλιους

αντε να δουμε τι θα κανω τωρα

λυπάμαι......είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke τέλεια φαίνεται η δραστηριότητα που ξεκινήσατε!!Έψαξα αν γίνεται κάτι τέτοιο εδώ αλλά δυστυχώς το πιο κοντινό είναι 30 μίλια μακρυά, οπότε λίγο δύσκολο να πηγαίνω εκεί :( Κρίμα, αλλά έτσι είναι οι μικρές πόλεις. Και birthlight ήθελα να κάνουμε αλλά δεν έχει toddler sessions :( Πέρσυ είχαμε πάει λίγο στο mother and baby yoga κι ήταν πολύ ωραία!

Να μπαίνεις πιο συχνά να μας γράφεις!Τί κάνει η Λαμπρινούλα? Να σε ρωτήσω : Καταλαβαίνει εξίσου ελληνικά και αγγλικά? Εμάς στα αγγλικά από ότι μας είπε η childminder τώρα άρχισε να ακολουθεί οδηγίες (πχ πήγαινε αυτό εκεί κτλ), ενώ στα ελληνικά το κάνει εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, της την σπάει φοβερά όταν της μιλάω εγώ στα αγγλικά, κι εσένα το κάνει αυτό?

Ασε απο τότε που ξεκίνησε το σχολείο σταμάτησε να μιλάει Αγγλικά και όσες λέξεις μαθαίνει στα ελληνικά δεν της ξαναλέει αγγλικά... καταλαβαίνει όμως και τις 2 γλώσσες και εκτελεί τις εντολές και απαντάει αλλα στα ελληνικά περισσότερο.... την πήγα σε ένα κέντρο διγλωσσίας και μας είπαν να της ενισχύσουμε την γλώσσα που μειονεκτει (τα αγγλικά) της μιλάω αλλα όχι πολύ γιατί δεν τα λέω καλά ο μπαμπας της αποκλειστικά αγγλικά και το gymboree γι αυτό το ξεκίνησα... τρελάθηκε την π ρώτη φορά που πήγαμε κι ακουσε τόσους να της μιλάνε αγγλικά ... κοιτουσε σαστισμένη αλλα εκανε ότι της ελεγε η δασκάλα της... γι αυτό θα την συνεχίσω θα της κάνει καλό η παραπάνω έκθεση στην γλώσσα!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα κορίτσια....

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να μαγειρεύω πάρα πολύ μικρή και δεν έχω σταματήσει ποτέ. Μου αρέσει να ασχολούμαι και να περιποιούμαι :D.

Δήμητρα πάντα ψάχνω για νέες συνταγές, παντού. Παίρνω και περιοδικά και πολλές φορές όταν έχω λίγο χρόνο στην διάθεσή μου για να χαλαρώσω, μπορεί να πάρω ένα τέτοι περιοδικό ή βιβλίο μαγειρικής και να χαζέψω συνταγές.

Julie εννοείται ότι αν θέλεις κάτι μπορώ να βοηθήσω... θα ήταν χαρά μου!!!

Kitty πολύ λυπάμαι για τις εξελήξεις :(. Σε τί τομέα ψάχνεις?

Nina nana καλά να περάσετε. Θα γυρισει ο άντρας μου νομίζω 1 ή 2 Δεκεμβρίου, οπότε με προλαβαίνεις :tongue:.

Αναφορικά με το θερμόμετρο, ρώτησα την δασκάλα της και μου είπε το βάζουν στην μασχάλη. Από πού μπορεί να το είδε αυτό? Δεν την κρατάει κανένας άλλος εκτός από εμένα. Λέτε να ήταν τυχαίο? Χτες που την ξαναρώτησα πού βάζουμε το θερμόμετρο μου έδειξε την μασχάλη. Τέλος πάντον θα είμαι πολύ προσεκτική γιατί με τόσα που ακούς την σήμερον ημέρα, έχεις και μια φοβία...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Α ξέχασα... Χτες πήγα γυναικολόγο. Όλα καλά τα βρήκε και μου είπε να αρχίσω άμεσα προσπάθεια για δεύτερο... Τί λέτε? Εμείς το συζητάμε. Βέβαια από το skype είναι λίγο δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε :tongue:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα, σήμερα είμαι σπίτι, μόλις τελείωσα καθάρισμα και παίρνω πρωινό!!!

Τζαμίν, τέλεια βγήκαν τα αλμυρά κεκακια, έβαλα ψιλοκομμενο μπεικον, φέτα και ρεγκατο, το μόνο κακο ειναι ότι έβαλα χαρτάκια θήκες και κολησε λιγο το χαρτι την επόμενη φορα (σήμερα δηλαδή...) θα βουτυρωσω τις θήκες!

Εύχομαι καλη αρχη στην προσπάθεια σου για δεύτερο παιδάκι!!!

Κιττυ, λυπάμαι για την δουλεια αλλα να έχεις θετική σκέψη και γρήγορα θα βρεις και άλλο, το κακο ειναι ότι με την κρίση μας έχουν κάνει να χάνουμε την αξιοπρέπεια μας και να μας περνει απο κάτω, αλλα θετική σκέψη και όλα καλα θα πάνε!!! Ειναι και μια καλη ευκαιρία να κάτσεις τις γιορτές με το παιδι σου!!!

Brooke, ο άντρας σου ειναι απο Αγγλία; Στον σταθμό σας μαθαίνετε και Αγγλικά;

Πολυ καλο απο μικρα να εξοικιώνονται με δεύτερη γλώσσα, μετα την μητρική!

Julie, εργάζομαι σε μια εισαγωγική εταιρεία και ασχολούμε βασικα με τις πωλήσεις αλλα τώρα που δεν έχουμε επαρκεσ προσωπικο και με αλλα!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα ο μικρός μπήκε μέσα στο τζάκι.Μπήκα στα γρήγορα στο μπάνιο και μόλις βγήκα τον είδα μέσα.Δεν μπορείς να τους έχεις καθόλου εμπιστοσύνη .Να τα αφήσεις για λίγο μόνα τους.Βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν σκανταλιά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...