Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζαμίν περαστικά στην Έλενα .Παρόλο αρρωστούλα καλοτρώει.Πώς να της κοπεί η όρεξη που μαγειρεύεις τόσο ωραία? Η Έλενα το είπε καθαρά το όνομα της Ελενίτσας?Αυτά που ζωγραφίζεις τα λέει καθαρά ή σου τα δείχνει σε εικόνες?Αν ναι, μπράβο που ξέρει τόσες λέξεις και λέει.Γρήγορα θα κάνει και προτάσεις.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίνα Νάνα ωραία εποχή η άνοιξη για Σαντορίνη.Βρίσκεις και πολύ οικονομικά δωμάτια.Και Σεπτέμβρη είναι ωραία να πάτε.Είχα δει στο Ίντερνετ στο booking com δωμάτια στην Σαντορίνη για Μάιο 25 euro 2κλινο με πρωινό.

Καλό μεσημέρι σε όλες.Και στα μικρούλια σας.

Καλησπέρα κορίτσια και παιδάκια, εμείς μόλις γυρίσαμε απο την γιαγιά η οποία έπαθε λουμπακο, κάνει ενέσεις για να δούμε!! Στρωσαμε την Κυριακή και το σαλόνι οπότε είμαστε κομπλέ!!! Εγω έχω αρκετή δουλεια στην οποία ο εργοδότης λόγω κρίσης βγάζει τον χειρότερο του εαυτό, την Δευτέρα καθησα 2 ώρες παραπάνω για να βγάλω την δουλεια!!!!

Νινα-Νανα, χαίρομαι που περασατε τόσο ωραία, ομολογώ ότι όλα τα ζευγάρια με παιδια χρειαζόμαστε αυτα τα διαλείμματα!!!

Della, ελπίζω ο Κωνσταντίνος να ειναι καλύτερα, και εσυ να ξεκουραστηκες απο την εφημερία σου!!!!

Τζαμίν και σε σένα εύχομαι η Έλενα να συνεχίζει να ειναι απυρετη, και εγω φτιάχνω cup cakes τα κλασσικά βανιλια με σιρόπι σοκολάτας πανευκολα τα τρώω με το γάλα μου το πρωι, δίνω και στην Λιλα μου και της αρέσουν πολυ, θα ήθελα να μου πεις την συνταγη για τα αλμυρά αν μπορείς!!!

Dimista, εσείς πήγατε καμμια βολτουλα, σήμερα είχε υπεροχη μέρα;

Julie, πολυ ευγενικη η χειρονομία της σημμαθητριάς σου, επίσης το ότι πήγε η Ειρήνη για ύπνο στις 7 μου φαίνεται σαν όνειρο για μας, μπραβο σας!!!

Βιβη, μην ανησυχείς θα περάσουν οι μέρες γρήγορα!!! Σίγουρα με τις δουλειες θα ξεχνιεσαι!!!!

Καλο βράδυ και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

nJ2dp3.png

Λέω να στολίσω προς το τέλος του μήνα για τις γιορτές, για να προλάβει και η Μένια να το χαρεί το δεντράκι μας!

σωστή σκέψη... θα προσπαθήσω να στολίσω κι εγώ νωρίς... προς το παρός εβαλα τα χαλια, κουρτίνες, χειμωνιάτικα σε όλο το σπίτι!!!

Περάσαμε φανταστικά στη Σαντορίνη! Όσες μπήκατε fb θα είδατε τις φωτο μάλλον. Τι υπέροχο νησι! Πολυ φαΐ, πολυ κρασί, σαντορινιά μπύρα (volcano λέγεται, εχει μαύρη και ξανθιά, τα μισά έσοδα πανε στο ελληνικό χρέος-αν την πετύχετε πάρτε την).

καλως ήρθατε! Μας ταξιδέψατε με τις φωτογραφίες σας πολύ όμορφες... ήταν το πρώτο ταξιδάκι που πήγαμε με τον άνδρα μου όταν γνωριστήκαμε... μαζί με 2 φιλικά ζευγάρια περάσαμε τόσο όομορφα, είναι απο τα πιο ομορφα μέρη της Ελλαδας... τόσο ρομαντικό.. εμείς πίναμε ΒΙνσάντο, είχαμε πάει και ξεναγηση στην κάβα του νησιού θυμάμαι!!! Να πας και καλοκαιρι αξίζουν και οι παραλίες είναι μοναδικές, η κοκκινη, η μαυρη.. τέλεια έιναι!!!!

della περαστικά σας

(το είχε φτιάξει μια κοπέλα για το cake seminar -Αυτό είναι ένα σεμινάριο όπου κάθε εβδομάδα κάποιος φοιτητής φτιάχνει ένα κέικ με ένα και καλά μαθηματικό θέμα). :-D
Πως είναι δήλαδη τα cupcakes με θέμα μαθηματικό δεν το καταλαβαίνω?
Τώρα που είπα cake, έφτιαξα το ΣΚ cup cakes αλμυρά και γλυκά. Τα αλμυρά με τυρί και τα γλυκά με γεύση μπανάνα. Έγιναν πολύ ωραία. Η Έλενα δεν τα έφαγε βέβαια (ουσιαστικα για εκείνη τα έκανα) αλλά εγώ και ο σύζυγος τα φάγαμε μια χαρά. Σκέφτομαι στα γεννέθλιά της να κάνω cup cakes για τα παιδάκια στον σταθμό, στολισμένα πολύχρωμα για να τα φάνε. Γιατί κέικ είναι κάτι που όλοι δίνουν στα παιδιά. Ενώ δεν δίνουν όλοι γλυκά και τούρτες. Ξέφυγα τελείως ε? Πολύ μακριά σκέφτομαι :oops:.

χρυσοχέρα τι να πώ!!!!!!! για δωσε μας καμια συναγούλα παρακαλώ !!! τα κεικακια στον παιδικό μας δίνουν και παίρνουν πάντως και τα τρώνε και τα μικρά παιδιά και είναι και πιο υγιεινά!!! αυτά που κάνουν πάντα θραυση είναι τα αλμυρα κεράσματα πχ τυροπιτάκια... γίνονται ανάρπαστα σε σχέση με τα γλυκά....κάνε τα αλμυρα καπ κεικ!!!

Lila's mom περαστικά στην γιαγιά σας και υπομονή στην δουλειά!

Τα δικά μας νέα δεν είναι πολλά... εβγαλε το πρωί λίγοες τσίμπλες κιτρινες το ενα ματάκι της και όλη την ημέρα ήταν κάπως... δεν ξέρω τι ειναι αυτό τώρα; τις το καθαρίζω με χαμομηλάκι θα δούμε πως θα εξελιχθεί!

ξεκινήσαμε με την μικρή μια νέα δραστηριότητα κάθε Τρίτη πάμε στο Gymboree και μέχρι στιγμής περνάμε φανταστικά, είναι βεβαια μακρια απο το σπίτι μας αλλα αξίζει τον κόπο σας το συτείνω ειδικά εσας που μένετε στα Βόρεια... εμείς είμαστε και στο αγγλόφωνο τμήμα και μας βοθάει εκτώς των αλλων και στην γλώσσα...http://www.gymboree.gr

Αυριο εχω συνάντηση γονέων θα γυρίσω βράδυ σπίτι και δεν θα δω σχεδόν καθόλου την B. Κλάψ!!!!!!!!!

Αυτά ...

καλά να περνάτε με τα ζουζουνάκια σας φιλιά σε όλες!!!

ΥΓ τι θα γίνει καλέ με την συνάντηση μας ελπίζω να τα καταφερουμε μέχρι τα Χριστούγεννα

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια...

Δήμητρα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η Έλενα την Ελενίτσα την λέει Ενεΐιιιααα και το δικό της όνομα το λέει Νενενα. Τον μπαμπά της τον λέει Γωγώγο (Γιώργο) κι εμένα Άχω (Βάσω). Όταν ζωγραφίζει τον κύκλο τον λέει κύκο, το σκυλί βαβάβ, την γατούλα νιάι, και την Πέπα την λέει κανονικά. Γενικά επαναλαμβάνει όλες τις λέξεις αλλά τις περισσότερες δεν τις πετυχαίνει καλά.

Lila's mom η συνταγή είναι αυτή : 250 γρ. φέτα, 100 γρ. μανούρι, 1 κούπα τσαγιού γάλα, 1 1/2 κούπα αλεύρι & 1/2 φακελάκι baking powder (εγώ έβαλα 1 1/2 κούπας φαριναπ), 2 αυγά. Διαλύουμε τα τυριά (αυτή την φορά έβαλα φέτα & τριμμένο κεφαλοτύρι γιατί δεν είχα μανούρι) με ένα πιρούνι στο γάλα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε τις θήκες για muffin και ψήνουμε στους 180οC για 25-30 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον φούρνο). Επίσης θα του ταίριαζε κι ένα αλλαντικό αν σας αρέσει, γαλοπούλα ή ζαμπονάκι.

Brooke σε ευχαριστώ κι εσένα για τα καλά σου λόγια. Η Έλενα είχε μια μόλυνση στο μάτι όταν ήταν 2 μηνών. Έβγαζε κίτρινες τσιμπλίτσες. Μου είπε στην αρχή με χαμομήλι και επειδή η μόλυνση επέμενε μου έδωσε ένα κολύριο. Νομίζω tobrex λέγεται και της πέρασε σε 2-3 μέρες.

Μπανανοκεκάκια - Νινα νανα αυτά κάνουν και για την Ελενίτσα νομίζω. Δεν έχουν σχεδόν τίποτα μέσα.

3/4 κούπας τσαγιού ζάχαρη, 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, 1/2 κούπας καλαμποκέλαιο, 2 μπανάνες & χυμό από 1/2 πορτοκάλι πολτοποιημένα στο multi, 2 βανίλιες, 1 1/2 κούπα φαριναπ (ή αλεύρι & μισό φακελάκι baking powder).Χτυπάμε στο μίξερ χειρός τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τις βανίλιες, τις μπανάνες -πορτοκάλι και τέλος το αλεύρι λίγο λίγο. Μοιράζουμε την ζύμη στις θήκες (βουτυρωμένες, αλευρωμένες) ή μπορείς να βάλεις τα ειδικά χαρτάκια σε κάθε θήκη. Ψήνουμε στιυς 180οC (σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα και χωρίς να ανοίξουμε την πόρτα του φούρνου κατά το ψήσιμο) για 15 λεπτά περίπου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και την γνώμη σας για ένα θέμα.

Το θερμόμετρο της Έλενας της το βάζω πάντα στην μασχάλη. Εχτές εκεί που παίζαμε την επίσκεψη στον γιατρό, είχε το θερμόμετρο στο χέρι και της λέω να το βάλει για να μετρήσουμε θερμοκρασία και μου έδειχνε τον πωπό της :shock:. Τυχαίο σκέφτομαι. Μετά από λίγο της ξαναλέω να βάλει θερμόμετρο και μου έδειχνε πάλι τον πωπό. Λέτε να της το βάζουν στον σταθμό στον πωπό? Brooke εσείς πώς παίρνετε θερμοκρασία στα παιδιά? Λέω να ρωτήσω την δασκάλα της κι αν μου πει ότι της το βάζουν στον πωπό να της πω ότι προτιμώ την μασχάλη. Τί λέτε? Ο άντρας μου είναι εντελώς κατηγορηματικός σε αυτό. Μου λέει να τους το πω και να μην της ξαναβάλουν στον πωπό. Βέβαια δεν ξέρω αν το κάνουν αλλά πώς αλλιώς της ήρθε να το βάλει στον πωπό. Πείτε μου την γνώμη σας γιατί με έχει ενοχλήσει κάπως.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Lila's mom περαστικά στην γιαγιά.Η μητέρα σου ή η πεθερά σου?Δηλαδή ο εργοδότης παθαίνει κρίση και ο ίδιος.Υπομονή.Σας πληρώνει τις ώρες παραπάνω?Δεν πήγαμε βόλτα εχτές.Το πρωί πήγαμε στις κούνιες.

Τζαμίν ξέρεις πολύ ωραίες συνταγές.Για να ασχολείσαι τόσο φαντάζομαι θα σου αρέσει πολύ η μαγειρική-ζαχαροπλαστική.Τις βρίσκεις σε βιβλία ή από Ίντερνετ?

Καλό μεσημέρι μανούλες και παιδάκια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! Τι κανετε;

Εμείς πάλι φεύγουμε σήμερα. Για 10 μέρες θα είμαστε Θεσσαλονίκη. Εχει ο σύζυγος δουλεια και πάμε κι εμείς μην χάσουμε!:tongue:

Tzamin ευχαριστω για τη συνταγή!!! Ποτε φεύγει ο άντρας σου; Μάλλον σας προλαβαίνω μόνες να σας κάνουμε παρέα ε; 25 του μήνα επιστρέφουμε.

Τα φιλια μου σε όλες! Φτιαχνω βαλίτσες οπότε δεν προλαβαίνω να σχολιάσω.

QVjlp3.png

Καλησπέρα σας, μόλις γυρισα και τρώω!!!!

Τζαμίν, τελειες οι συνταγές, θα φτιάξω τώρα τα αλμυρά και θα σου πω αργότερα το αποτέλεσμα!!

Όσον αφορα το θερμόμετρο μάλλον έτσι παίρνουν την θερμοκρασία αλλιώς πως το παιδι σου δείχνει εκει, φυσικα και να μιλήσεις δεν ειναι νοσοκομείο, παιδικός σταθμός ειναι, εδώ στην μοναδα που είχα την μικρη τόσο καιρο δεν της περνάνε απο τον πωπο την θερμοκρασία !!

Dimista, η μητέρα μου ειναι, έχει πρόβλημα με αυχενικό και μεση και οταν ειναι σε έξαρση έχουμε πρόβλημα, ευτυχώς βοηθάνε λιγο οι θειες μου!!!

Υπερωρίες με πληρώνουν αυτη ειναι η συμφωνία μας!!!

Brooke, εύχομαι να τελειωσεις γρήγορα την συνάντηση!!!!

Νινα-Νανα καλα να περάσετε, τέλεια θα δεις τους δικούς σου!!!

Τα λέμε αργότερα!!!

nJ2dp3.png

Κίττυ τι ωραία που ο μικρός είπε περίπου το όνομά του.Ο δικός μου μέχρι να το πει θα χρειαστεί χρόνος.

ναι , μου εκανε πολυ εντυπωση:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

κοριτσια , δεν ειμαι καλα

σημερα , με απολυσανε ...κλεινουν μαγαζια , κρατανε τους παλιους

αντε να δουμε τι θα κανω τωρα

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Ωχ Κίττυ μου, δεν ξέρω τί να πω. Πολύ άσχημο πράγμα...Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις πολύ σύντομα κάτι άλλο να κάνεις. Κι αν έχεις κάποιο χόμπυ, ή κάποιο άλλο όνειρο επαγγελματικά μήπως να το προσπαθήσεις? Ίσως τώρα να είναι μια ευκαιρία...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...