Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζιτζίνα περαστικά στην Ειρήνη.Λογικό είναι που της κόπηκε η όρεξη αφού έχει πυρετό.Εμείς θα στολίσουμε το πρώτο ΣΚ του Δεκεμβρίου.Ελπίζω ο μικρός να μην ρίχνει κάτω το δέντρο.Διαφορετικά θα αγοράσουμε ένα μικρό δεντράκι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά...είχα γράψει την ιστορία της ζωής μου και μόλις χάθηκε στο διαδίκτυο!!!!!

Εν τάχει σας ξαναγράφω ότι αυτή την εβδομάδα θα λείπει ο άντρας μου και έχω φρικάρει!!!Είχα μήνες να φύγει και το θεωρούσα δεδομένο ότι θα σταματούσαν τα ταξίδια!!!Μέγα λάθος!

Δε μου αρέσει να γκρινιάζω και ξέρω ότι υποσέθηκα στον άντρα μου ότι όλα θα είναι οκ, αλλά η απουσία του λόγω του μεταπτυχιακού - ασκήσεων - διαβάσματος κλπ. με έχει βγάλει νοκ αουτ...και τώρα φεύγει, οπότε πανικός με έχει πιάσει!

Λέω να στολίσω προς το τέλος του μήνα για τις γιορτές, για να προλάβει και η Μένια να το χαρεί το δεντράκι μας!

Το δοντάκι μας νομίζω πάει καλύτερα (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να βλέπω). Προς το τέλος του μήνα θα ξαναπάμε και ελπίζω να μην έχει μαυρίσει.

Αυτά από εμάς, φιλιά σε όλες!

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Περάσαμε φανταστικά στη Σαντορίνη! Όσες μπήκατε fb θα είδατε τις φωτο μάλλον. Τι υπέροχο νησι! Πολυ φαΐ, πολυ κρασί, σαντορινιά μπύρα (volcano λέγεται, εχει μαύρη και ξανθιά, τα μισά έσοδα πανε στο ελληνικό χρέος-αν την πετύχετε πάρτε την).

Σας διάβασα αλλα δε θυμάμαι πολλα :oops: συγνώμη αλλα είμαι σε φρικτή φάση, το σπίτι ειναι χάλια κτλ κτλ κτλ. Έν τω μεταξυ δεν έχω στρώσει χαλιά και να πω την αλήθεια πρέπει να αγοράσω μεγαλύτερα. Το καινούριο σπίτι ειναι πιο μεγάλο.

Χτες ήταν σπίτι μου μια φίλη απο τη Θεσσαλονικη. Κοιμήθηκε σε εμάς. Περάσαμε φανταστικά, ήπιαμε ένα κρασακι με τα παρελκομενα και τα είπαμε μέχρι το πρωι σχεδόν. :shock:

Στη Σαντορίνη βγήκαμε με μια παλιά συμμαθητρια και τον φιλο της που μένουν εκει :D

Περαστικά στα αρρωστουλικα.

Αύριο θα γράψω καλύτερα μάλλον!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Περασαμς ενα σκ@τ@ ΣΚ.Ο πυρετος κρατησε ενα 24ωρο ζκριβως και μετα ξεκινησε η διαρροια.Απο τις 02.00 ξημερωματα Κυριακης μεχρι τις 06.00 εκανε 8φορες το καημενο.Απι χθες το μεσημερι σταματησε ευτυχως.Σημερα αναγκαστικα πηγε σχολειο.

Νινα-Νανα,ειχε κοσμο στο νησι;τι ωραια που πηγατε και περασατε καλα!

Τζαμιν,ανεβασε τελικα πυρετο η Ελενα;Ελπιζω οχι παντως.Της λειπει ο μπαμπας της πολυ ε;λογικο ειναι.

Τζιτζινα,περαστικα και στην Ειρηνη.Τι εκανες με σπιτι;

Ντιμιστα,κι εμενα μ'αρεσει πολυ στην πλατεια της Ν.Σμυρνης.Παμε πολυ συχνα.Εχει και πολυ χωρο για τον μικρο.

Βιβη,θα λειψει μερες ο καλος σου;υπομονη!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin ελπίζω η Έλενα τελικά να είναι μια χαρούλα και να μην ανέβασε πυρετό. Τί ωραία που περάσατε το σκ οικογενειακά, χόρτασε κι η μικρή τον μπαμπά της!!

Νίνα-Νανά οι φωτογραφίες είναι υπέροχες!!!Δεν έχω πάει Σαντορίνη και ζηλεύω ;) Εν τω μεταξύ λατρεύω τη σχέση σου με την κόρη σου όπως αντικατοπτρίζεται στις εικόνες. Αχ τί ωραίες στιγμές να μιλάς με τις ώρες με τους φίλους σου μέχρι το πρωί...Μου λείπουν πολύ οι φίλοι μου :(

Ντέλλα περαστικά!Είναι καλύτερα τώρα? Μισώ τις γαστρεντερίτιδες :evil::evil::evil: Το χειρότερό μου είναι όταν παθαίνει η μικρή...

Τζιτζίνα μπράβο που προσαρμόστηκε τόσο καλά στον σταθμό, θα σου έφυγε ένα άγχος όσο να'ναι. Τέλειο αυτό με το "κουκου", εμάς μας λέει να της κάνουμε κύκο (=κύκλος).

Ντιμίστα ωραία περάσατε το σκ!Εμείς μέσα την βγάλαμε αυτή τη φορά, δεν είχε κανένας μας ενέργεια (ήταν που ήταν αρρωστούλα η μικρή την προηγούμενη εβδομάδα).

Βιβή κουράγιο!!!Πόσο θα λείψει ο άντρας σου? Από ότι καταλαβαίνω έχουν πέσει όλα τα βάρη πάνω σου ε?

Εμείς είχαμε μια κλασσική Δευτέρα. Σχολή, είχα και συνάντηση με τον καθηγητή μου, γράφω την εργασία μου κτλ κτλ. Ωραία στιγμή της μέρας : Που μπήκα στο γραφείο μου και βρήκα ένα γλυκάκι να με περιμένει (το είχε φτιάξει μια κοπέλα για το cake seminar -Αυτό είναι ένα σεμινάριο όπου κάθε εβδομάδα κάποιος φοιτητής φτιάχνει ένα κέικ με ένα και καλά μαθηματικό θέμα). Εγώ δυστυχώς το χάνω επειδή πρέπει να πάω να πάρω την Ειρήνη από την childminder και για αυτό μου το άφησε στο γραφείο μου :D

Σήμερα η Ειρήνη ήταν πολύ νυσταγμένη και πήγε για ύπνο από τις 7!Να'ναι ο καιρός? Περίεργο μου φάνηκε...:confused:

6237481d19.png

Καλημέρα..... κι εγώ είχα ένα κατεβατό και χάθηκε :mad:.

Λοιπόν πάμε πάλι...

Η Έλενα έκανε χτες το απόγευμα 38 και στις 1.00 τη νύχτα 38.5. Με depon ο πυρετός έπεσε εντελώς και σήμερα ήταν μια χαρά και πολύ κεφάτη. Ελπίζω να τελειώσαμε.

Della ο 24ωρος πυρετός είχε άλλα συμπτώματα, γιατί η Έλενα δεν έχει τίποτα άλλο και φοβάμαι λίγο και για ουρολήμωξη (λόγω ιστορικού & παλινδρόμισης).

Δήμητρα μην το λες ότι ο πυρετός κόβει την όρεξη... η δικιά μου χτες το βράδυ έφαγε ένα πιάτο μακαρόνια με μοσχαράκι κοκκινιστό :tongue:.

Tzitzina εμείς θα στολίσουμε μόλις γυρίσει ο μπαμπάς μας από Χιλή, δηλαδή μάλλον 8-9 Δεκεμβρίου.

Βιβή μου κουράγιο, κι ο δικός μου φεύγει Σάββατο και θα λείψει για δύο εβδομάδες :cry:.

Νίνα νάνα ήταν όπως το είχες φανταστεί? Θα μπω να δω φωτό. Ευτυχώς που ήρθατε γιατί πάμε με την Έλενα παιδική χαρά και αρχίζει και φωνάζει την Ελενίτσα και όταν της λέω ότι δεν είστε εκεί πάει προς την καντίνα για φαγητό και μετά σπίτι.... δεν θέλει πάρκο χωρίς Ελενίτσα..... άμα είναι κλειστή και η καντίνα .... άστα .... μεγάλο δράμα. Πολύ γέλιο!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ανέβασα το πρώτο μέρος γιατί δεν θα άντεχα να το ξαναχάσω :).

Julie ωραία να σου δείχνουν ότι σε σκ'εφτονται ε? Τί εννοείς cake με θέμα μαθηματικό? Την διακόσμιση? Ακούγεται ΄πολύ ωραία τάξη.

Τώρα που είπα cake, έφτιαξα το ΣΚ cup cakes αλμυρά και γλυκά. Τα αλμυρά με τυρί και τα γλυκά με γεύση μπανάνα. Έγιναν πολύ ωραία. Η Έλενα δεν τα έφαγε βέβαια (ουσιαστικα για εκείνη τα έκανα) αλλά εγώ και ο σύζυγος τα φάγαμε μια χαρά. Σκέφτομαι στα γεννέθλιά της να κάνω cup cakes για τα παιδάκια στον σταθμό, στολισμένα πολύχρωμα για να τα φάνε. Γιατί κέικ είναι κάτι που όλοι δίνουν στα παιδιά. Ενώ δεν δίνουν όλοι γλυκά και τούρτες. Ξέφυγα τελείως ε? Πολύ μακριά σκέφτομαι :oops:.

Λοιπόν σας αφήνω και τα ξαναλέμε

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Και κάτι τελευταίο που ξέχασα. Η Έλενα έμαθε να ζωγραφίζει κύκλο!!!! Εμένα μου ζητάει να της ζωγραφίσω, πεταλούδα, γάτα, σκύλο πάπια & την Πέπα. Έχω γίνει μεγάλος καλλιτέχνης!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin το νησι και τα τοπία ήταν καλύτερα απο οτι το είχα φανταστεί! Εχει μια θέα που δε βαριέσαι ποτε να τη χαζευεις κι όπου κοιτάξεις ειναι μια ωραία "φωτογραφία". Πολυ περιποιημένο νησι! Ο μπαμπάς μας είχε εκστασιαστεί, έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες και δεν μπορούσα να του πάρω τη μηχανή απο τα χέρια για να τον βγάλω! Τελικα κατάφερα 2-3 αλλα με τα χίλια ζόρια κι εν τελει δεν ειναι και καλές χαχα! Το μόνο που μου κακοφανηκε ειναι οτι ήταν ερημιά. Δεν είχε καθόλου κόσμο γιατι λόγω απογορευτικου στα πλοία δεν έδεσε ούτε ένα κρουαζιερόπλοιο οπότε τα καταστήματα ήταν κλειστά. Την Κυριακή που κατάφερε να δέσει ένα έγινε της τρελης! Γέμισε το νησι κι ήταν όλα ανοιχτά! Πάντως καλοκαίρι δεν θα πήγαινα! Ίσως πάμε την άνοιξη, το υποσχέθηκα και στη φίλη μου που μένει εκει οτι θα το προσπαθήσουμε.

Σοβαρά μιλάς για την Έλενα;; Τι γλυκιά που ειναι! :D Σήμερα ελπίζω να πάμε λιγο στο παρκο γιατι υποτίθεται ειναι να πάμε και στα πεθερικα μου. Σήμερα το πρωι που πήγαμε πάρκο σκάσαμε απο τη ζέστη! Απίθανη μέρα!

Μπράβο της που ζωγραφισε κύκλο! Ειναι απίθανη! ;)

Περαστικά πάντως, εύχομαι να τελειωσατε!

Julie ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.

Τα Χριστούγεννα ειναι να έρθετε καθόλου; Άσχετο!

Μετακόμισε ένας φίλος μου Οξφορδη πριν λίγες μέρες.

Della ειναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος; Περαστικά!

Φιλιά πολλα!

QVjlp3.png

Νίνα Νάνα καλωςήρθες!Χαίρομαι που περάσατε φανταστικά.Η Σαντορίνη είναι πολύ ωραίο νησί με καταπληκτική θέα. Ο άντρας σου βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες.Αν ξαναπάτε να πάτε και στην Θηρασιά που είναι απέναντι από την Σαντορίνη.Εμείς είχαμε πάει το 2007 και μέναμε Φηροστεφάνι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...