Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.Κανενα νεο κι απο μας.Τωρα το βραδακι μου ανεβασε πυρετο 38,3.Καθε δυο βδομαδες σχεδον ειμαστε αρρωστοι.Ελπιζωνα μην παει ετσι ολο το Σαββατοκυριακο.

Lila's mom,με γεια τα μαλλια και τα νυχια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμείς δεν έχουμε νέα, αλλά καλύτερα χεχε!

Τζιτζίνα τί να πω!!!Ελπίζω σήμερα να είχατε μια καλύτερη μέρα!Εγώ πήγα στη σχολή μετά από τόσες μέρες και βρήκα να με περιμένει μια καρτούλα που μου είχαν φτιάξει κάτι παδιά για τα γενέθλιά μου που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαν βάλει διάφορα άτομα να μου υπογράψουν μέσα σε όλους και τον καθηγητή μου, και συγκινήθηκα :oops:

Μετά έμαθα πως η μία από τις 2 καλύτερες μου φίλες βρήκε δουλειά για του χρόνου κοντά μας (1 ώρα απόσταση!!!). Τέλεια δηλαδή!

Κουίζ : Αυτή η φίλη μου τα τελευταία 3 χρόνια έμενε στην δεύτερη πατρίδα της Τζαμίν χεχε. Βρείτε πού έμενε.

Τζαμίν ακριβώς το ίδιο κάνει κι η δικιά μου!!Από το χεράκι και πάμε εδώ πάμε εκεί, άσε που ακόμα κι όταν κάθεται και παίζει μόνη της, μου δείχνει το πάτωμα για να κάτσω δίπλα της και να την κοιτάζω :shock: :shock: Νομίζω είναι θέμα ηλικίας. Κάθεται καθόλου στην καρεκλίτσα της? Εμείς της πήραμε μια σαν πολυθρονίτσα μπαμπού στα μέτρα της αλλά για την ώρα μόνο η κούκλα της κάθεται εκεί :confused:

Λίλα'ς με γεια τα μαλλιά και τα νύχια!

Ντιμίστα φαντάζομαι οτιδήποτε μπορείς να δώσεις θα είναι καλό. Μπράβο σου που έδωσες και στον Θεόφιλο. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να βοηθάμε όσο μπορούμε ο ένας τον άλλον...

6237481d19.png

Κιττυ μου, πάλι καλά που δε χτύπησες. Αν και ταλαιπωρία και φυσικά έξοδα, τουλάχιστον είναι λαμαρίνες όπως έχουμε πει.

Τζαμιν, ωραίες οι πρωινές αγκαλίτσες!! Η ιδέα σου είναι πολύ καλή, πότε όμως λες να το κάνουμε? Ωρα και ημέρα?

Julie τον παρεξήγησα μάλλον τον άνθρωπο.:oops: Ωραία ιδέα ο διαλογισμός!!

Εγώ συνήθως επειδή όταν τσαντίζεται πιπιλάει δάχτυλο και γυρίζει απότομα το κεφάλι της από την άλλη, της κάνω το ίδιο, την πιάνουν τα γέλια και μετά παίζουμε. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά διαφορετικά θα νευριάζω και εγώ και δε θα έχουμε αποτέλεσμα..

Ευτυχώς σήμερα πήγε καλά στο σταθμό μετά από τόσες μέρες..

Σας αφήνω να κάνω καμιά δουλίτσα η μάνα, γιατί δεν προλαβαίνω άλλη ώρα...Φιλιά σε όλες...

ναι, για 2η φορα δεν χτυπησα.ευτυχως !!! ααα..χι αυτη την φορα πληρωνει η ασφαλιστικη του αλλου.αλλα θελει 10 μερες να εκκριθουν ποσά κλπ κλπ , ακι ημουν χωις αυτοκινητο και χωρις μετρό φυσικά. τωρα το πηραμε μεχρι να γινει η εγκριση.

καλα , σημερα απο την κινηση μου εχοταν να χτυπαω το κεφαλι μου στο ταμπλό:tongue:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

πολυ ωραια ιδεα για το ΠΙΚΠΑ. εγω γενικα δεν εχω πολλα , γιατι τα μοιρασα σε 2 γνωστες , που γεννησαν το καλοκαιρι. επιπλεον , κι εμενα μου δινει παρα πολλα ρουχα μια φιλη , τα οποια της τα επιστρεφω

κοριτσια , το μεσημερι ρωτησα τον Ισαάκι ΄πως σε λενε ?' και μου απαντάει ΄΄άκα΄΄

τρελάθηκα ...δεν περίμενα να απαντησει τίποτα.....

ειναι απιστευτα................

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γιούχου!!

Καλημέρα, έχουμε ήλιο με κρύο!Έχω αράξει στο στρώμα μας (είπαμε τραπέζι/γραφείο δεν έχουμε) και διαβάζω. Να έχετε όλες σας μια όμορφη Κυριακή!Φιλιά πολλά!

6237481d19.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Julie χρόνια σου πολλά!!! Τί ωραία που θα έρθει κοντά σου η φίλη σου. Θα είναι τέλεια!!! Κι εμένα έτσι κάνει. Δεν την νοιάζει να ασχοληθώ μαζί της, αρκεί να είμαι δίπλα της και να την κοιτάω.

Lila's mom μεγειά το κούρεμα!!!

Della περαστικά σας. Πώς ήταν το ΣΚ? Πέρασε γρήγορα ο πυρετός? Στο δωμάτιό της δεν πολυκάθεται, μόνο αν είμαι κι εγώ μαζί. Της έχω πάρει όμως και καρεκλάκι-τραπεζάκι δικότης στο σαλόνι, όπου κάθεται πάρα πολύ. Εκεί ζωγραφίζει, τρώει και γενικά της αρέσει που είναι δικά της. Πολυθρόνα της έχω πάρει επίσης αλλά δεν την πολυχρησιμοποιεί.

Αυτές τις μέρες που είναι εδώ ο μπαμπάς της είναι άλλο παιδί. Εκτός του ότι θέλει να κάνουν μαζί τα πάντα, δεν γκρινιάζει καθόλου. Έχω πάρει κι εγώ μια ανάσα. Το ΣΚ ήταν πολύ ωραίο. Χτες τη νύχτα όμως η μικρή μου είχε πολύ γκρίνια και ήθελε να την έχω αγκαλιά. Σήμερα το πρωί είχε 37.5 :(. Ελπίζω να μείνει εκεί και να μην εκδηλώσει τίποτα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Σήμερα είμαι σπίτι γιατί και η Ειρήνη έχει από χθες πυρετό. Αρκετό..Φτάσαμε και το 39,6. Το απόγευμα είχε πέσει, τη νύχτα πάλι ανέβηκε, σήμερα το πρωί δεν είχε, αλλά τώρα ανεβαίνει. Εν τω μεταξύ, πρωτάκουστο, της κόπηκε η όρεξη.

Della, δυστυχώς με το σταθμό έτσι βλέπω να μας πηγαίνει όλος ο χειμώνας.. Είναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος?

Tzamin ελπίζω να μην ανέβει και στην Έλενα ο πυρετός. Όσο για την παρέα το ίδιο και η δικιά μου. Με θέλει δίπλα της, αλλά να συμμετέχω κιόλας. Όταν πάλι ζωγραφίζει, μου βάζει το μαρκαδόρο μες το χέρι και μου λέει "κου, κου", να της ζωγραφίσω δηλαδή κουλουράκι. Χαχαχα. Τραπέζι και καρεκλάκι θέλω να της πάρω και εγώ, αλλά περιμένω να μετακομίσουμε για να τα πάρω κατευθείαν εκεί. Έχω δει στο ικεα και στο Μουστάκα, δεν ξέρω σε ποιο θα καταλήξω.

Lila's mom, με γεια τις αλλαγές! Το ημιμόνιμο είναι πολύ καλό. Το κάνω και εγώ, αλλά επειδή είμαι ατσούμπαλη και κοπανάω τα νύχια μου, το κρατάω γύρω στις 10 μέρες.

Julie, να τα εκατοστήσεις.

Dellaκαι Dimista, η μικρή ήταν οκ, στον παιδικό μετα από τόσες μέρες. Μάλιστα η δασκάλα της μου είπε ότι είναι πολύ καλή, τους μιλάει, τρώει όλο της το φαγητό (όχι ότι είχα αμφιβολία:tongue:), κοιμάται εύκολα. Και φυσικά εγώ η κουκουβάγια, τρελό καμάρι!! χαχαχαχα

Αχ κορίτσια, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Πότε λέτε να στολίσετε??

Nina-Nana, πως περάσατε Σαντορίνη? Χάλια, ε?:P

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια και καλή βδομάδα.

Άλλο ένα ΣΚ πέρασε γρήγορα.Το Σάββατο πήγαμε στην κουμπάρα μας και την Κυριακή στην πλατεία της Ν.Σμύρνης.

Lila's mom με γεια το κούρεμα και τα νύχια.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Julie γενικά μου αρέσει να βοηθάω.Το Καλοκαίρι είχα πάει στον Θεόφιλο καλοκαιρινά ρούχα δικά μου και τώρα θα πάω χειμωνιάτικα.

Ωραίο το διάβασμα σε στρώμα.Πιο άνετο από γραφείο και τραπέζι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...