Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμένα...

Ρε παιδιά τί κίνηση είναι αυτή? Μόλις μπήκα στο γραφείο και δεν είμαι και πολύ μακρυά. Μιάμιση ώρα έκανα.... νευράκια τσαταλάκια...

Ο άντρας μου ήρθε χτες και η μικρή του έκανε πολλές χαρές ευτυχώς. Ήταν όμως τόσο εξαντλημένος (αφού ταξίδευε 36 ώρες) που μέχρι να βάλω την Έλενα για ύπνο είχε κοιμηθεί κι εκείνος. Σήμερα ξύπνησε 5.30 και με ξύπνησε κι εμένα από τις πολλές αγκαλιές :tongue:.

Νίνα νανα καλό ταξίδι. Ελπίζω να σας κάνει καλό καιρό και να μην συνεχίσει έτσι. Να περάσετε τέλεια.

Lila's mom μάλλον την έχει πιο περιορισμένη και εκνευρίζεται. Και η πεθερά μου όλο μη και μη της λέει. Μην ανοίγεις ντουλάπια, μην πειράζεις αυτά, μην ανακατέβεις και η Έλενα τα παίρνει κρανίο. Είναι η περίοδος της εξερεύνησης και θέλουν να ανακαλύψουν τα πάντα. Εν τω μεταξύ οι γονείς μας έχουν μάθει σε σπίτια ταχτοποιημενα και το ανακάτεμα τους φέρνει εγγεφαλικά :tongue:. Πιστεύω ότι θα βρουν το τρόπο τους μεταξύ τους.

Βιβή γιατί θα πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι? Υπάρχει έξαρση?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια είχα μια ιδέα που μπορεί να συνδιάσει την συνάντησή μας με μια καλή πράξη. Κι αφού έρχονται και οι γιορτές ίσως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε παιδάκια που έχουν ανάγκη. Σκέφτηκα λοιπόν να συγκεντρώσει η καθεμία ότι μπορεί από ρούχα και παπούτσια από τα παιδάκια μας και να τα πάμε στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης όπου υπάρχουν πολλά παιδάκια που δεν έχουν τα απολύτως απαραίτητα.

Κυκλοφορεί η παρακάτω λίστα, η οποία δεν είναι ανανεωμένη αναφορικά με τις ηλικές των παιδιών, αλλά τα παιδιά αυτά είναι εκεί και έχουν πολλές ανάγκες :(. Να κανονίσουμε μια ημερομηνία που μας βολεύει και να τους τα πάμε και να συναντηθούμε εκεί.

Διαβάστε:

35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια & πούχα, δείτε τί χρειάζονται ακριβώς στην λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού

1. Πέτρος 20 μηνών No 21

2. Βιβή 3,5 ετών No 25

3. Χάρης 2 ετών No 23

4. Νίκος 12 μηνών Νο 20

5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19

6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20

7. Έλλη 2 ετών No 22

8. Νίκος 12 μηνών Νο 18

9. Μυρτώ 2 ετών No 21

10. Αναστασία 2 ετών No 22

11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36

12. Σήφης 6 ετών Νο 30

13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31

14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24

15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30

16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24

17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31

18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23

19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23

20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23

21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41

22. Γιάννης 10 μηνών

23. Ανδριάννα 11 μηνών

24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών

25. Ηλίας 11 μηνών

26. Νάντια 9 μηνών

27. Μαρίνος 9 μηνών

28. άρρεν 4 μηνών

29. άρρεν 4 μηνών

30. άρρεν 4 μηνών

31. άρρεν 5 μηνών

32. άρρεν 7 μηνών

33. άρρεν 7 μηνών

34. άρρεν 11 μηνών

35. ΘΉΛΥ 11 μηνών

ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟΣΤΙΕΡΑ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ

ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ

ΒΑΦΛΙΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD

ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16

ΣΑΛΙΑΡΕΣ

ΜΠΟΛΑΚΙΑ

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»

ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ -

(ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)

ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!Το χεράκι της το έπαθε καθώς την έβγαζα από τον υπνόσακο, της το έβαλα σε μια περίεργη θέση και μάλλον έτσι βγήκε :( Πήγαμε στο νοσοκομείο την Κυριακή αλλά δεν μας το έφτιαξαν (δηλαδή μας είπαν ότι το έφτιαξαν αλλά δεν είχε φτιάξει) κι αντ' αυτού πήραμε κι αναμνηστικό δωράκι τον πυρετό!Anyway, τέλος καλό όλα καλά. Ο αγκώνας μπήκε μόνος του στη θέση του χθες και σήμερα ήταν απύρετη όλη μέρα, οπότε φτου φτου, μάλλον είναι πλέον καλά!

Για τα tantrums εμείς έχουμε διάφορες τεχνικές, το πιο αποτελεσματικό είναι να την απομακρύνω από αυτό που της το έχει δημιουργήσει και να της αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο. Επίσης συνήθως προσπαθώ να την πάρω αγκαλιά και να την ηρεμήσω. Γενικά τρομάζουν και τα ίδια τα μωράκια με την έκρηξη θυμού τους νομίζω οπότε μια αγκαλίτσα την χρειάζονται. Επίσης τους κάνει καλό να δουν ότι αυτό που συνέβη (δηλαδή η έκρηξη θυμού) δεν είχε καμιά συνέπεια, ούτε θετική ούτε αρνητική κι ότι όλα συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτα. Μερικές φορές προσπαθώ να της κάνω διαλογισμό, της λέω να μετρήσει μέχρι το 10 (μετράω εγώ μέχρι το 10 φυσικά), ή της λέω να κάνει "Ωμμμμμμμ". Αυτό πιάνει ΠΑΡΑ πολύ, σταματάει επιτόπου και με κοιτάζει που κάνω Ωμμμμμ. Τέλος, αν τσαντιστώ κι εγώ βγαίνω από το δωμάτιο και της λέω, πάω λίγο δίπλα να ηρεμήσω. Συνήθως μετά από λίγο έρχεται στο δωμάτιο που είμαι, την παίρνω αγκαλιά και ηρεμεί. Πάντως το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις την έκρηξη θυμού εξαρχής, με λίγη παρακολούθηση του παιδιού νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις πότε είναι έτοιμο να εκραγεί και να λάβεις τα μέτρα σου, χιχι!Από τότε που το έκανα αυτό έχουν μειωθεί κατά πολύ!

Νίνα -Νανά να περάσετε τέλεια!!!

Τζαμίν ελπίζω να μείνει ο άντρας σου μερικές μέρες να τον χορτάσεις!Όντως είναι τέλεια αίσθηση που μπήκαμε στο σπίτι μας επιτέλους!Είναι λίγο άδειο ακόμα αλλά θα οργανωθούμε. Το καλό είναι πως έχουμε καλούς γείτονες από ότι φαίνεται!Μας έστειλαν και καρτούλα για να μας υποδεχτούν ;)

Τζιτζίνα, ωραία ιδέα βραδιά πίτσας!Όχι μωρέ ο καθηγητής μου είναι πάρα πολύ καλός, απλώς είναι κοσμάρα!! Για να καταλάβεις, καθώς ήμουν σε πανικό του έγραψα για την κόρη μου και πως αυτή την εβδομάδα δεν θα δουλέψω καθόλου κι από τότε μου στέλνει κάθε μέρα μήνυμα και με ρωτάει τί κάνει η Ειρήνη!Εϊναι ψυχούλα σου λέω!

Ντέλλα, δεν μου κάνει εντύπωση που δεν καθόταν σε εσένα στην καρέκλα, νομίζω πως έχουν πάρει τον αέρα γενικώς σε όλες μας!Κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα να την πειθαρχήσω, δεν το έχω καθόλου!

Κίττυ τί γκαντεμιά είναι αυτή!Γενικά κάποιος γκαντέμιασε το καφέ μας μου φαίνεται!

Ντιμίστα σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

6237481d19.png

Γκαντεμιά??? Χα,χα,χα!

Ανήκω και εγώ στο κλαμπ!!!!!!!

Εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει το κλειδί του αμαξιού και δεν πιάνει το κλείδωμα με το κοντρολάκι, αλλά κλειδώναμε την πόρτα με το κλειδί. Χθες πήγα τη μαμά μου σπίτι, και φεύγοντας δεν ξεκλείδωνε το αμάξι. Εκανα ταρζανιές μπαίνοντας από το πορτ μπαγκάζ, άνοιξα, αλλά φυσικά δε σταματούσε ο συναγερμός και δε μπορούσα να φύγω...Αφού σταμάτησε, φεύγω άρον άρον να γυρίσω σπίτι. Παρκάρω, βγάζω τη μικρή, πάω να κλειδώσω και κολλάει το κλειδί στην πόρτα. Ούτε κλείδωνε το αμάξι, ούτε έβγαινε το κλειδί. Το αφήνω όπως είναι με το κλειδί πάνω (ευτυχώς έχουμε κλειστό γκαράζ), γιατί παρεπιμπτόντως η μικρή νύσταζε και δεν κατέβαινε από την αγκαλιά μου για να το παλέψω λίγο. Περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει, ο οποίος λόγω βροχής δεν μπορούσε να φύγει με τη μηχανή. Και επιπλέον από τη βροχή πλημμυρίζουν τα ντουλάπια της κουζίνας μου.

Σήμερα πάω τη μικρή σταθμό και πάω στη δουλειά, με το αμάξι ξεκλείδωτο. Σχολώντας πάω να το φτιάξω και μου σπάνε το χερούλι (το οποίο βέβαια ήταν ραγισμένο). και μου λένε, "δε σας το φτιάχνουμε γιατί ήταν να γίνει"...."ναι, τους λέω, αλλά έγινε στα χέρια σας και όχι στα δικά μου''. Αφού τσακώνομαι λίγο, κανονίζουμε να το φτιάξουν, ερχεται ο άντρας μου να με πάρει, πάμε να πάρουμε τη μικρή, γυρίζουμε σπίτι και μετα από λίγο μας παίρνουν να πάμε να το παρουμε. (Ενώ είχαν πει ότι θα κάνουν 1-1,5 ώρα) Και πάει ο άντρας μου με τα πόδια (περπατούσε κανένα μισάωρο) να το πάρει...

Κατά τ'αλλα όμως είμαστε ευτυχώς μια χαρά....:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Κιττυ μου, πάλι καλά που δε χτύπησες. Αν και ταλαιπωρία και φυσικά έξοδα, τουλάχιστον είναι λαμαρίνες όπως έχουμε πει.

Τζαμιν, ωραίες οι πρωινές αγκαλίτσες!! Η ιδέα σου είναι πολύ καλή, πότε όμως λες να το κάνουμε? Ωρα και ημέρα?

Julie τον παρεξήγησα μάλλον τον άνθρωπο.:oops: Ωραία ιδέα ο διαλογισμός!!

Εγώ συνήθως επειδή όταν τσαντίζεται πιπιλάει δάχτυλο και γυρίζει απότομα το κεφάλι της από την άλλη, της κάνω το ίδιο, την πιάνουν τα γέλια και μετά παίζουμε. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά διαφορετικά θα νευριάζω και εγώ και δε θα έχουμε αποτέλεσμα..

Ευτυχώς σήμερα πήγε καλά στο σταθμό μετά από τόσες μέρες..

Σας αφήνω να κάνω καμιά δουλίτσα η μάνα, γιατί δεν προλαβαίνω άλλη ώρα...Φιλιά σε όλες...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια!Από νέα ,τίποτα το ιδιαίτερο.

Lila's mom πιστεύω πως όλες οι γιαγιάδες ίδιες είναι.Τα έχουν περιορισμένα ,γιατί φοβούνται μην χτυπήσουν.Πήγες για νύχια?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Από εμάς όλα καλά. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Πήρα στην Έλενα ένα τραπεζάκι και καρέκλα για το δωμάτιό της μπας και καθήσει λίγο για παιχνίδι εκεί. Δεν περιμένω να καθήσει με τις ώρες, αλλά ούτε ένα λεπτό δεν κάθεται χωρίς να με βλέπει. Αν θέλει να πάει σε άλλο δωμάτιο έρχεται και με πιάνει από το χέρι να πάω μαζί της. Έτσι κάνουν όλα τα παιδάκια ή η δικιά μου είναι πολύ μαμάκιας?

Julie τέλος καλό όλα καλά. Συμβαίνουν τα ατυχήματα. Ο άντρας μου θα μείνει μέχρι την επόμενη Κυριακή, που θα φύγει στην Χιλή για 2 εβδομάδες :?.

Τζιτζίνα ωραία φέτα ε? Το δικό μου αυτοκίνητο πήγαν να το διαρήξουν και δεν τα κατάφεραν, αντ' αυτού μου έσπασαν την κλειδαριά του οδηγού και βαθούλωσαν την πόρτα. Αποτέλεσμα ανοίγω μόνο με τον συναγερμό ή το ηλεκτρονικό κλειδί και πρέπει να αλλάξω όλο το σύστημα ασφαλείας του αυτοκινήτου το οποίο δεν ξέρω πόσο στοιχίζει. Το ίσιωμα της πόρτας είναι 150 ευρώ. Βέβαια έχει αρκετό καιρό που μου συνέβει. Προς το παρόν το αναβάλω όσο μπορώ.

Για το ΠΙΚΠΑ μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να ρωτήσουμε αν μπορούμε να πάμε κάποιο ΣΚ και να το κανονίσουμε. Έβγαλα ήδη μερικά ρουχαλάκια της Έλενας και 2 ζευγάρια παπούτσια που είχα στο σπίτι. Το ΣΚ θα κατέβω και στην αποθήκη να βγάλω κι άλλα. Επίσης μίλησα στην δουλειά για το ΠΙΚΠΑ και κάποιοι συνάδελφοι θα μαζέψουν ρούχα να μου δώσουν και θα συγκεντρώσουμε και κάποια χρήματα για να πάρουμε από τα Jumbo παιχνίδια & χειροτεχνίες. Σας φιλώ!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα!

Τζαμίν δεν ξέρω αν είναι μαμάκιας αλλά σίγουρα σου έχει μεγάλη αδυναμία.

Τζαμίν και συ πρόβλημα με το αυτοκίνητο?

Για το ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ελπίζω να βρω ρουχαλάκια του Κωνσταντίνου γιατί έχω δώσει και στον "Θεόφιλο" χειμωνιάτικα που του έχουν μικρύνει.Μπορούμε και σαλιάρες και φανελάκια?

Καλό ΣΚ σε όλες σας και σε όλα τα μικρούλια σας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας, μόλις γυρίσαμε απο metro mall, ωραία ήταν πήραμε λιγο γεύση προ εορτών, δεν είχε καθόλου κόσμο, ήταν πολυ άνετα!!!

Σήμερα έκοψα τα μαλλια μου επιτέλους, μου τα φιλαρισε και μου έκοψε αφελειες, ωραία ειναι επιτέλους μπορω να τα αφήνω κάτω και να μην τα πιάνω συνεχεια με κοκαλακι, επίσης έφτιαξα και νύχια, με έχει σώσει το ημιμονιμο, το κάνω κάθε μιάμιση εβδομάδα, βέβαια πρεπει να τα αφήσω χωρίς την επόμενη φορα για να δυναμώσουν!!!

Αυτα τα νέα μας, καλο βράδυ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...