Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια ,σας διάβασα αλλά επειδή μαζεύτηκαν πολλά δεν προλαβαίνω να σας σχολιάσω.

Περάσαμε ωραίο ΣΚ.Το Σάββατο πήγαμε Μαλλ και Κυριακή στον Φλοίσβο και ο μικρός ευχαριστήθηκε παιχνίδι.Σήμερα το απόγευμα ήρθαν σπίτι μας ,η ξαδέλφη μου με τον άντρα τους και τον γιο τους.

Αυτά τα νέα μας.Καλό βράδυ σε όλες σας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια

ελπιζω να ειστε ολοι καλα μανουλες και παιδακια.....εμεις ενα κρυωμα εχουμε (εγω και ο μικρος ) , με βηχα και μπουκωμα, ευτυχως οχι πυρετο

κατα τα αλλα ....τι να πω...μια γρουσουζια να πω....

την Παρασκευη το μεσημερι που γυριζα απο την δουλεια και ενω εφτανα σπιτι , ενας ταξιτζης παραβιασε το στοπ και επεσε πανω μου, στην δεξια πλευρα χτυπησε και τις 2 πορτες και στην συνεχεια χτυπησα σε ενα κολωνακι. ακριβως εξω απο το σπιτι ........βγηκα εξω και δεν το πιστευα , βγηκε κ η μανα μου με τον μικρο, ηρθε η τροχαια....καταλαβαινετε.....εγω σε κατασταση σοκ !!!!

οποτε το αυτοκινητο , πηγε στο συνεργειο,αυριο θα το δουν απο την ασφαλιστικη του ταξιτζη κλπ κλπ

Την Κυριακη , ο μικρούλης ειχε αρκετη γκρινια ,,,,οκ λεμε υπομονη , ειναι κ κρυωμενος , κοιμαμαι λιγο μαζι του το μεσημερι και ξαφνικα με ξυπναει ο αντρας μου........ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ !!!! που φυσικα αυτο σημαινει οτι γεμισαμε νερα , αδειαζαμε παταρι ..............μια ομορφια......

το αλλαξαμε χθες το πρωι και παει κι αυτο

αλλα αν σας πω οτι ειμαι ηρεμη, θα πω ψεμματα

το πρωι στις κουνιες, εγινα εξαλλη....ανεβαζα τον μικρο στην τσουληθρα και εντωμεταξυ κατεβαινα για να μην φυγει . εχει μαθει , καθεται στην ακρη και περιμενει. δυο κοριτσια τουλαχιστον 6 κ 8 χρονων , 2 φορες περασαν απο πανω του !!! για να βγουν απο την τσουληθρα.............γονεις αφαντοι !!!!

ευτυχως , μονος του πηγε πηρε το καροτσι του και φυγαμε

ελπιζω αυριο , να εχω πιο πολυ χρονο να σας διαβασω κιολας

Καληνυχταααααααα

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Τί έγινε ρε παιδιά κι έχει πέσει τόση γρουσουζιά?:tongue:

Julie περαστικά στο κοριτσάκι σου. Από πέσιμο? Καλορίζικο το σπιτάκι σας. Θα είναι τέλεια να είστε επιτέλους στον χωρο σας ε? Όσο για την εργασία... κουράγιο!!! Προβλέπω να ρίχνεις ξενύχτι :?.

Tzitzina το σκεφτόμουν κι εγώ το εμβόλιο. Θα ρωτήσω την γιατρό μας. Το στομάχι μου με ενοχλεί λιγάκι και σήμερα. Πακέτο με τον σταθμό ε?

Della μπράβο το αγοράκι σου που δέχτηκε με ψυχραιμία τις συνέπειες των πράξεών του. Η δικιά μου και σκανταλιές κάνει και τις συνέπειες θέλει να αποφύγει και φυσικά γίνεται χαμός.

Δήμητρα όλο βόλτες μου είστε ε? Μπράβο, να περνάτε καλά πάντα!!!

KITTY τί πακέτο είναι αυτό? Ευτυχώς που δεν χτύπησες... Καλά αυτό με τον θερμοσύφωνα μου έτυχε κι εμένα στο προιγούμενο σπίτι... είναι απίστευτη γκαντεμιά.

Όσο για τα παιδάκια στις κούνιες, συμφωνώ μαζί σου. Είναι μερικά εντελώς ανεξέλενκτα και αγενή. Εντελώς τυχαία οι γονείς αυτών των παιδιών δεν εμφανίζονται ποτέ...

Εμείς νέα δεν έχουμε. Σήμερα το βράδυ έρχεται ο άντρας μου!!! Ελπίζω να έχει θερμή υποδοχή από την Έλενα και να μην τον έχει ξεχάσει :shock:. Έχω μια αγωνία για την αντίδρασή της....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια !Δεν έχω νέα.Μπήκα να σχολιάσω ότι θυμάμαι.

Τζαμίν με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου.Η μικρή αποκλείεται να τον έχει ξεχάσει.Θα κάνει σαν τρελή από την χαρά της μόλις τον δει.

Διαφημίσεις

Βrooke xαίρομαι που περάσατε ωραίο ΣΚ.Αυτήν την σαλάτα που έφτιαξες και γω κάνω παρόμοια.Με μαρούλι,ρόκα,σπανάκι,μέλι,βαλσάμικο,καρύδια και σταφίδες και αν έχω βάζω και ρόδι.

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα, μόλις κοιμήθηκε η μικρη μου και ξάπλωσα να ξεκουραστω, δυο μέρες δούλευα και μια γκρίνια ο εργοδότης άλλο πράγμα, ήρθε και μια καινούργια υπάλληλος και πήγαμε σε πελάτες μαζι για να της δειξω κάποια πράγματα!!!

Σήμερα βρήκα την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση με την μικρη, μου λεει φωνάζει συνεχεια, πετάει τα πράγματα κάτω, μαλωνει τις κούκλες, οταν το παιδι ειναι σπίτι του μπορει να ανοίγει τα ντουλάπια και να βγάζει τα πράγματα έξω και γενικά να ψαχουλευει αλλα δεν φωνάζει και ειναι ήρεμο, παιζει με τον μπαμπα της γιατι ο άντρας μου ασχολείται πολυ μαζι της και γενικά δεν έχουμε πρόβλημα, τώρα οταν ειναι με την μητέρα μου πως να παρεμβω ώστε να ειναι πιο ηρεμη; Πιστεύω ότι επειδη ειναι ζωηρή φοβάται μην γίνει τίποτα και την έχει λιγο περιορισμένη!!

Ευτυχώς δουλεύω ξανα την Δευτέρα, αύριο πάω για νύχια και την Παρασκευή επιτέλους για κουρεμα!!!!

Julie, καλοριζικο το σπίτι και περαστικα στην μικρη!!!

Tzamin, καλώς να δεχτεις τον άντρα σου!!!

Brooke, πολυ ενδιαφέροντα αυτα που παρεθεσες, μακάρι να μπορω να έρθω στην ενημέρωση σας!!

Κιττυ, περαστικα σας, ευτυχώς που δεν χτύπησες!!!!

Νινα-Νανα, το hard rock ειναι το αγαπημένο μας, πηγαίναμε συχνά στην Γλυφάδα, αλλα νομίζω έκλεισε!!

Dimista, ωραίες βόλτες κάνετε, μπράβο σας, όσο έχει καλο καιρο πρεπει να το εκμεταλλευόμαστε!!!

Della, όντως απο ότι βλέπω και απο την δικη μου στους ξένους ειναι συγκρατημένη και ήσυχη, ενω σε εμάς μας έχει πάρει τον αέρα και εγω την βάζω τιμωρία συχνά και κάθεται στην γωνία, το καταλαβαίνει και μετα κάνει γλυκές!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα και από εμάς! Είμαστε καλά για την ώρα. Τη Δευτέρα πήγαμε Παιδίατρο και κάναμε δυο εμβόλια. Το επόμενο είναι κανονικά τον Απρίλιο αλλά μου είπε ότι αρχές του χρόνου θα κυκλοφορήσει το εμβόλιο του μηνιγγιτιδόκοκκου τύπου β και θα πρέπει να το κάνουμε. Μου είπε ότι θα πρέπει να εμβολιαστουν όλοι ακόμη και εμείς αλλά θα δοθεί προτεραιότητα σε παιδιά και εφήβους. Κατά τα άλλα μας βρήκε μια χαρά 10270 γρ και 85 εκ. Στη δουλειά χαμός για αυτό έχω χαθεί, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!!! Καλό βράδυ κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...