Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα!

Η κόρη μου μέχρι το Σάββατο το απόγευμα είχε πυρετο. Χτες ήταν καλα αλλα παρα πολυ γκρινιάρα. Πήγαμε στο Ζάππειο στον Πανελλαδικό ταυτόχρονο θηλασμο αλλα φεύγοντας την έπιασε υστερία. :rolleyes: Πάλι!!! Μετα συνήλθε και πήγαμε στο hard rock cafe κοντα στο Συναγμα για φαγητο. Ήπια και κοκτέιλ με ρούμι κι έκανα κεφαλι, χιχι! Οποία μαμα ακούει ροκ το συνιστώ! Τις Κυριακές τα παιδια τρώνε δωρεάν, εχει κλόουν 13:00-17:00, παιδικό μενού, καρεκλάκια και φέρνουν ξυλομπογιες και σελίδα δραστηριοτήτων. American dream, χεχε!

Tzamin θα πάμε κι εμείς. Πήγαμε και το πρωι για 2-3 ώρες και ήταν η πρώτη μέρα εδω και καιρο που έπαιξε καλα και δεν ήθελε αγκαλιές.

Tzitzina περαστικά!

Mammy κι εγω το φοβόμουν το MMR. Βασικά, με τον άντρα μου έχουμε αντίθετη άποψη περί εμβολιων. Εγω δεν ειμαι πολυ υπέρ, εκείνος επειδη δουλεύει σε φαρμακευτική κι ενημερώνεται διαρκώς ειναι υπέρ. Η γιατρός μας που ειναι κι ομοιοπαθητικός στα παιδια της δεν εχει κάνει κανένα εμβόλιο (τώρα ειναι σχεδόν 10 χρονών) αλλα στο ιατρείο κάνει αν θέλει ο γονιός. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ένα βασικό σχήμα, δλδ κάνουμε μόνο απαραίτητα εμβόλια σε μεγαλύτερη ηλικία για να γίνουν λιγότερες δόσεις. Γενικώς είμαστε πίσω σε εμβόλια αλλα δεν με ενοχλεί.

Αυτα!

Α! Με τον τύπο που μαλώσαμε τα "βρήκαμε".. Έτσι για την ιστορία.. :tongue:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κι απο μενα.Χαθηκα κι εγω λιγακι αλλα ας οψεται ο γιοκας μου.

Νινα-Νανα,μια απο τα ιδια κι ο δικος μου.Ειναι μεσα στη γκρινια και στα νευρα!Θελει μονο αγκαλια και δεν ικανοποιειται με τιποτα.Με εχει διαλυσει στην κυριολεξια!Αν συνεχισουμε ετσι,καηκαμε!

Brooke,συμβαινει και σε αλλα παιδακια στην ηλικια τους να εχουν τετοια νευρα;στο σχολειο ειναι μια χαρα μου ειπε η δασκαλα του.Εδω στο σπιτι ειναι πολυ στριμενος!

Τελεια θα ηταν να ειχαμε κι εμεις αποκριες τωρα!

Τζαμιν,πως ειναι τα χειλακια της Ελενας;

Τζιτζινα,περαστικουλια στην Ειρηνουλα!

NXbrp3.png

Μαμυ,περαστικα και στο Μαρακι μας!

Κοριτσια,εσεις που ξερετε τα της ομοιοπαθητικης,υπαρχει κατι που δινετε στα μικρα για ενισχυση του ανοσοποιητικου;σκεφτηκα εχινακεια,εσεις τετοια σιροπακια δινετε;

NXbrp3.png

Brooke,συμβαινει και σε αλλα παιδακια στην ηλικια τους να εχουν τετοια νευρα;στο σχολειο ειναι μια χαρα μου ειπε η δασκαλα του.Εδω στο σπιτι ειναι πολυ στριμενος!

ειναι φυσιολογικό σταδιο για την ηλικία που έχουν τα παιδιά μας οι εκρήξεις θυμού...

κορίτσια είναι το θέμα που θα συζητήσουμε με την ψυχολόγο του σχολείου μας στην επόμενη σχολή γονέων... Επειδή όλες λίγο πολύ μας αφορά το θέμα, η συγκέντρωσή μας είναι ανοιχτή σε όποια κοπέλα από το καφέ μας επιθυμεί να την παρακολουθήσει... θα σας ενημερώσω και πιο συγκεκριμένα όταν ορίστεί η ημερομηνία... εννοείται ότι είναι δωρεάν και οι μπαμπάδες, γιαγιάδες θείοι θείες είναι ευπρόσδεκτοι!!!

Δες εδώ:

http://www.mariakyriakidou.gr/images/stories/files/odigies_gia_thymo.pdf

και αυτό το αρθρο είναι ενδιαφέρον:

Εκρήξεις θυμού

Στο θέμα των εκρήξεων θυμού ενός νηπίου, η Edwina Froehlich θυμάται τις προσωπικές τις εμπειρίες:

«Οι εκρήξεις θυμού μπορεί να είναι πάρα πολύ τραυματικές για τη μητέρα αλλά και για το παιδί. Προσωπικά, αντιμετώπισα τις εκρήξεις θυμού σε δύο από τα παιδιά μου, κάτι που με δίδαξε πολλά. Με τον πρώτο γιό μου ακολούθησα τις συνηθισμένες υποδείξεις – η ξυλιά στον πωπώ, τον έκανε φυσικά να φωνάζει δυνατότερα, η προσπάθειά μου να τον μεταφέρω στο δωμάτιό του, έκανε το καλάμι μου να υποφέρει και οι αυστηρές επιπλήξεις μου δεν μπορούσαν να ακουστούν πάνω από τις στριγγλιές του. Από όλες τις συμβουλές που δοκίμασα, η αδιαφορία ήταν ίσως η καλύτερη, γιατί τουλάχιστον δεν χειροτέρευε την υστερία του παιδιού. Παρʼόλα αυτά όμως, ούτε αυτή έλυνε το πρόβλημα ή προλάμβανε τις εκρήξεις θυμού στο μέλλον. Καθώς άρχισα να ενημερώνομαι περισσότερο γύρω από τις διατροφικές ανάγκες, κατάλαβα ότι συχνά οι εκρήξεις θυμού συνέβαιναν όταν ο γιός μου πεινούσε. Πάρα πολύ σπάνια συνέβαιναν αμέσως μετά από κάποιο γεύμα. Φυσικά, την ώρα που συμβαίνει μια από τις εκρήξεις θυμού δεν μπορείς να την σταματήσεις προσφέροντας κάτι φαγώσιμο, αλλά το να καταλάβεις την αιτία σε βοηθάει να την αντιμετωπίσεις καλύτερα. Το καλύτερο ακόμα είναι ότι μπορεί να σε βοηθήσει να προλάβεις ή τουλάχιστον να μετριάσεις την έντασή της στο μέλλον.

Όταν ο μικρότερός μας γιός ήταν δυόμιση χρονών, ένας φίλος μας είχε έρθει για φαγητό το μεσημέρι. Για αρκετή ώρα ο Peter έπαιζε μόνος του. Αργότερα όμως, όταν του ζήτησα να σταματήσει κάτι που έκανε, η υπομονή του ξεπέρασε τα όριά της και είχε την πρώτη του έκρηξη θυμού! Πήγα κοντά του και κάθησα δίπλα του στο πάτωμα και τον άγγιξα απαλά. Κάθησα απλώς κοντά του και περίμενα, ψυθιρίζοντάς του «Σʼαγαπώ, μικρέ μου Peter». Πολύ γρήγορα ησύχασε κι έγειρε πάνω μου βάζοντας το πρόσωπό του στην «ποδιά» μου και στο τέλος άρχισε να κλαίει ανακουφισμένος. Όταν πέρασε η «μπόρα», είχε ξεχάσει τι ήταν αυτό που την προκάλεσε και επιστρέψαμε μαζί στην κουζίνα. Παρʼόλη τη χαρά και την ανακούφισή μου που κατάφερα να τον ηρεμήσω, προετοιμάστηκα ότι κάτι παρόμοιο θα αρχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον. Προς μεγάλη μου έκπληξη, είχε μονάχα δυο-τρεις εκρήξεις θυμού κι αυτές ήταν ήπιες και ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα.»

Αν το παιδί σας έχει συχνές εκρήξεις θυμού, τότε προσπαθήστε να ανακαλύψετε αν αυτές ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο. Μήπως συμβαίνουν κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας; Όταν βρίσκεται με κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Ποιά νομίζετε ότι είναι η αιτία που του προκαλεί το αίσθημα του θυμού και της απογοήτευσης; Μήπως μπορείτε να απομακρύνετε την αιτία; Προσπαθήστε να κάνετε κάτι για να αποφύγετε καταστάσεις που του προκαλούν αυτό το αίσθημα και το κάνουν να «εκραγεί».

Την ώρα που το παιδί σας περνάει μια από αυτές τις εκρήξεις θυμού, θα ηρεμήσει γρηγορότερα αν εσείς μείνετε ήρεμη και μη-απειλητική. Μόλις σας το επιτρέψει ακουμπήστε το απαλά και προσπαθήστε να το βοηθήσετε να την ξεπεράσει. Όταν σταματήσει να κλαίει, τότε μπορείτε να του προσφέρετε κάτι υγιεινό να φάει, αν υποψιάζεστε ότι πεινάει. Σιγουρευτείτε όμως ότι δεν είναι κάτι γλυκό γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει μια καινούργια έκρηξη θυμού.

Οι εκρήξεις θυμού ενός παιδιού σε κάποιο δημόσιο χώρο, δεν είναι για εκείνο δυσκολότερες από ό,τι αυτές στο σπίτι, αλλά είναι «μαρτυρικές» για το γονιό. Οι περαστικοί αμέσως εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για το «κακομαθημένο» σας παιδί. Παρά την αμηχανία που νοιώθετε, θυμηθείτε ότι η βασική προσέγγιση για να αντιμετωπίσετε την έκρηξη θυμού είναι η ίδια: ο γονιός δεν πρέπει να αντιδράσει με θυμό, αλλά να παραμείνει ήρεμος και να μιλήσει με ήπιο κι ήρεμο τρόπο. Στην περίπτωση της έκρηξης θυμού σε δημόσιο χώρο και η μητέρα αλλά και το παιδί είναι πάρα πολύ αναστατωμένοι, το παιδί όμως είναι εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια. Δεν μπορεί να σταματήσει την οργή του «κατʼεντολή». Αν είναι δυνατόν, σηκώστε το και μεταφέρτε το σε κάποιο πιο απομονωμένο μέρος, όπου θα ενοχλεί και λιγότερους ανθρώπους. Ενώ βρίσκεται σε αυτή την φορτισμένη συναισθηματικά κατάσταση, κάθε προσπάθειά σας να συζητήσετε λογικά μαζί του, θα πάει χαμένη. Ίσως το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε κοντά του και να περιμένετε με ηρεμία να το ξεπεράσει.

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα.....

Κοριτσούδια μου πήγαμε σήμερα για εμβόλιο. Κάναμε την 4η δόση Infarix (τετάνου, κοκύτη, ινφλουένζα). Ευτυχώς δεν απεργούσε ο γιατρός, διαφορετικά θα χάναμε το ραντεβού το οποίο προγραμματίζεται 2 μήνες πριν. Νομίζω το έχω αναφέρει ξανά ότι κάνουμε τα εμβόλια στο κέντρο μάνας & παιδιού στο Κ. Χαλάνδρι (είναι του ΙΚΑ) και είναι δωρεάν. Ήταν μια νοσοκόμα όμως μόνο, οπότε δεν κάναμε μετρήσεις.

Αυτά τα ολίγα, θα ξαναμπω πιο μετά.χχχχχ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Εμεις εχουμε συνέχεια κρίσεις θυμού κι επειδη τις περισσοτερες ώρες είμαστε έξω, όλες δημόσια λοιπόν! Μια ομορφιά!

Tzamin εμένα χτες μετα το σκηνικό με τα κλειδιά με έπιασε το στομάχι μου αλλα μάλλον επειδη αγχωθηκα. Μέχρι το βράδυ ήταν οκ. Ελπίζω να μην ειναι κάτι!

Della εμείς επειδη δεν πάμε παιδικό δεν παίρνει κάτι. Η αδερφή μου στα παιδια της έδινε ομοιοπαθητικο για ενίσχυση θυμάμαι.

QVjlp3.png

Συγνώμη ρε κοριτσάκι που σε άγχωσα έτσι :oops:.

Αισθάνομαι καλύτερα ευτυχώς. Ίσως να ήταν κι εμένα από άγχος που θα την πήγαινα για εμβόλιο και δεν ήξερα αν θα απεργήσει ο γιατρός και άργησα και στην δουλειά.

Θα τα πούμε κούνιες.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κοριτσάκια συγγνώμη που χάθηκα αλλά είμαι σε πανικό!

Μετακομίσαμε το προηγούμενο σκ, και δεν είχαμε και σύνδεση για κάποιες μέρες. Επίσης ανακάλυψα τυχαία ότι έχω να κάνω μια εργασία (για μια εξέταση πρώτου χρόνου του διδακτορικού) την οποία είχε ξεχάσει να μου αναφέρει ο καθηγητής μου και το deadline είναι 01/12! :evil::evil::evil:

Κι ενώ ήμουν ήδη πανικόβλητη με την μετακόμιση και την εργασία, η Ειρήνη έβγαλε τον αγκώνα της και στο καπάκι αρρώστησε!Οπότε είμαστε και κουλοί και με πυρετό στα ύψη!Εννοείται ότι όσο είναι άρρωστη δεν πηγαίνει στην childminder, όλη την εβδομάδα δεν θα καταφέρω να διαβάσω και να γράψω γραμμή και γενικώς όπως καταλαβαίνετε είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού!Αυτά τα ωραία από εμάς!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γεια σας...

Julie μου, πως τα κατάφερε η Ειρηνούλα? Το έχει δεμένο το χεράκι της? Θα πόνεσε η κακομοιρούλα μωρέ. Περαστικά και για το χεράκι και για τον πυρετό. Καλορίζικο το σπιτάκι σας. Είναι όλα οπως τα θέλατε? Για την εργασία νομίζω σου έχει ξαναδημιουργήσει πρόβλημα ο καθηγητής σου, έτσι δεν είναι?

Σας ευχαριστώ για τα περαστικά της μικρής μου. Είναι ήδη καλύτερα. Εγώ μου φαίνεται ότι συναχώνομαι σιγά σιγά.

Τzamin ελπίζω να μη σε πιάσει καμιά ίωση..

Κορίτσια, εχετε κάνει το εμβόλιο της γρίπης? Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε ότι καλό είναι να το κάνουμε.

Σήμερα, χθες και αύριο δεν έχουμε παιδικό λόγω απεργιών. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον πυρετό δεν πήγε..Να δω πότε θα πάει κανονικά...

Σας αφήνω γιατί έχουμε βραδιά πίτσας...Εχω και τη μανούλα μου παρέα..Φιλιά..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα ομορφες!Ο μικρος μου κοιμαται εδω και κανα 40' και εχει απολυτη ηρεμια το σπιτι.

Πηρα στον παιδικο να μαθω πως τα παει ο μικρος μου.Ειναι κι εκει ζωηρουλης αλλα τη δασκαλα του την ακουει.Τον εβαλε και "τιμωρια"(λεμε τωρα) χθες.Ενω τους ειχαν στην αυλη και τους ειπαν να μην ανεβαθνει κανεις αναποδα στην τσουληθρα,το καμαρι μου εννοειται οτι αναβηκε αναπιδα.Τοτε η δασκαλα,τον εβαλε να καθισει στο παγκακι και εχασε τη σειρα του.Καθισε σαν Παναγιτσα και υπεμεινε την τιμωρια του.Ειπα κι εγω να το δοκιμασω λοιπον σπιτι.Ξεκινησα να τον αλλαζω και κλασικα αρχισε να κλωτσαει.Αφου τον προειδοποιησα κανα δυο φορες,τιν εβαλα κι εγω να καθισει σε μια καρεκλα.Ουτε με σφαιρες δεν καθοτανε.Χτυπιοταν και τσιριζε πανω στην καρεκλα.Απορω στον παιδικο,πως τον καταφερνουν.Τελικα εκατσε για δυο λεπτα στην καρεκλα αφου εννοειται τον.κρατουσα εγω και μετα ηταν μεσα στη γλυκα.Πολυ δυσκολο να εισαι γονιος τελικα!

NXbrp3.png

Julie,καλοριζικο το σπιτι σας.Να το χαρειτε και να το γεμισετε παιδακια.

Ο αγκωνας της μικρης πως ειναι;την ποναει;περαστικα σας!

Τζιτζινα,περαστικα και στη δικη σου την Ειρηνη!Στειλε και κανα κομματι πιτσα ε;

Τζαμιν,πως ειναι το στομαχι σου;περαστικα και σ'εσενα!

Νινα-Νανα,κι εμεις τη δειχνουμε τη χαρη μας δημοσια μη νομιζεις.Την Κυριακη το βραδυ ξαπλωσε στην Ερμου προκειμενου να μην τον βαλω στο καροτσι.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...