Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας και απο μένα, μόλις γυρίσαμε, πήγαμε σινεμά να δούμε τον james bond, πολυ ωραία ταινία, και με πολυ καλό καστ, απο τις καλυτερες της σειράς!!!!

Τζαμίν, η παιδίατρος μας είπε ίωση η οποία θέλει τις μέρες της, ευτυχώς χωρίς ακροαστικά και πυρετό, τώρα ευτυχώς είμαστε καλύτερα!!!!

Brooke, χαίρομαι που όλα πήγαν καλα με το τραπέζι, καλα να περάσετε στο πάρτυ!!!

Νινα-Νανα, δεν χρειάζεται να στεναχωριεσαι, το κακό βέβαια ειναι ότι δινομαστε σε ανθρώπους και καταστάσεις που τελικα δεν αξίζουν!!!!

Dimista, πολυ καλός ο μικρός, μπράβο σας!!!!

Καλο σας βράδυ!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα....

Brooke χαίρομαι που περάσατε ωραία. Θα ετοιμάσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που θα κάνει πάταγο.

Εμείς όλα καλά και ήσυχα.

Για την συνάντηση δεν έχουμε πει κάτι. Έχει πέσει και μια ερημιά στο καφέ.... Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να κανονίσουμε γι' αυτό το ΣΚ.

Νινα νανα είναι καλύτερα η Ελενίτσα?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Δεν ξέρω τι έχει πάθει η κόρη μου :( Με προβληματιζει η συμπεριφορα της. Θέλει συνέχεια αγκαλια, γκρινιαζει συνεχεια, κλαιει και δεν εχει όρεξη για τίποτα. Βρε παιδια να ειναι το εμβόλιο; Ελπίζω να μην ειναι αυτισμος :shock:

Χτες την πήρα το μεσημέρι και κατεβήκαμε στην γειτόνισσα να με ηρεμήσει απο τα νεύρα! Γκρινιαζε όλη μέρα κι ήταν τελείως αυπνη. Νυσταζε κ 2 ώρες προσπαθούσα να την κοιμισω για μεσημέρι! Σήμερα πήγαμε στο πάρκο κι όλη την ώρα εκλαιγε! Τι να πω; Δεν ξέρω!

QVjlp3.png

Nina nana από πυρετό πώς είναι? έχει άλλα συμπτώματα? Εξανθήματα? Μην ανυσηχείς για αυτισμό. Και η Έλενα είχε αρκετή γκρίνια την περίοδο του mmr. Βέβαια εγώ την απέδιδα στο mmr για να μην παραδεχτώ ότι είναι γκρινιάρα :tongue:.

Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι? Μήπως καταλαβαίνει την ψυχολογία της μαμάς και επιρεάζεται? Μήπως σε βλέπει πολύ σκεπτική και σοβαρή και είναι ο τρόπος της να διαμαρτυρηθεί?

Ρώτα και τον γιατρό σας, αν θα συνέδεε την συμπεριφορά της με το mmr.

Ελπίζω να βρει γρήγορα το κέφι του το κοριτσάκι σου. Θα τα πούμε κι από κοντά. χχχχχ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι έχει πάθει η κόρη μου :( Με προβληματιζει η συμπεριφορα της. Θέλει συνέχεια αγκαλια, γκρινιαζει συνεχεια, κλαιει και δεν εχει όρεξη για τίποτα. Βρε παιδια να ειναι το εμβόλιο; Ελπίζω να μην ειναι αυτισμος :shock:

Χτες την πήρα το μεσημέρι και κατεβήκαμε στην γειτόνισσα να με ηρεμήσει απο τα νεύρα! Γκρινιαζε όλη μέρα κι ήταν τελείως αυπνη. Νυσταζε κ 2 ώρες προσπαθούσα να την κοιμισω για μεσημέρι! Σήμερα πήγαμε στο πάρκο κι όλη την ώρα εκλαιγε! Τι να πω; Δεν ξέρω!

το αυτιστικό παιδί κάνει ακριβώς τα αντίθετα... μην σκεφτεσαι καλέ τετοια πραγματα μια χαρά παιδί είναι απλώς μπαινουμε στν δύσκολη ηλικία των tantrums.... καμια ιωσούλα?

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γεια σας κορίτσια!

Τζαμίν πώς είναι τα χείλια της Έλενας?

Νίνα Νάνα μην σκέφτεσαι έτσι για την Έλενα -Αφροδίτη.Ίσως να είναι επηρεασμένη από τον πυρετό που είχε.

Βrooke χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά με το τραπέζι και ενθουσιάστηκαν οι καλεσμένοι σου.Να ναι καλά η Τζαμίν που σου έδωσε ωραίες ιδέες.Η σαλάτα που έκανες πώς φτιάχνεται?Μπράβο που πήγατε σινεμά.Και μένα μου έχει λείψει.Δύο χρόνια έχω να πάω.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ax κοριτσάκια, καλησπέρα και απο εμένα.

Έχω χαθεί και πάλι αλλά τρέχω σαν την τρελή και το βράδυ που χαλαρώνω τώρα που κοιμάται νωρίς η μικρή, κοιμάμαι και εγώ. Ψάχνουμε και συνέχεια για σπίτι, οπότε χρόνος περιορισμένος..¨Ηταν και η Ειρήνη άρρωστη. Πυρετός, βήχας, μυξούλες...Τώρα κάπως συνέρχεται..

Τι μου κάνετε? Διάβασα κάτι λίγα..

Nina-Nana μη σκας για ανθρώπους που όπως αποδεικνύεται τελικά δεν αξίζουν! Περαστικά στη μικρή, ελπίζω να είναι καλύτερα.

Tzamin, πως είναι τα χειλάκια της Αντζελίνας?:P Τι καλά που πήγατε Αττικό! Το σκεφτόμουν αλλά δίσταζα λόγω ηλικίας. Αν όμως είναι τόσο καλά, μάλλον θα το σκεφτώ.

Βrooke ήταν ωραίο το έργο? Ο άντρας μου θέλει να το δούμε.

Φιλιά σε όλες, θα προσπαθήσω να ξαναμπώ.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα...τι κανετε?ειχα μια βδομαδουλα αδεια και παρολα αυτα δεν μπορεσα να μπω καθολου,εκανα μια μινι γενικη (μινι την ονομαζω γιατι σε κανα μηνα που θα στρωσω θα ξανακανω,αλλιως ηταν κανονικη) εφτιαξα ντουλαπες και ειχα και τη μικρη σπιτι γιατι ειχε βηχα,μυξουλα και εκανε εναν πυρετο Τεταρτη ξημερωματα.Νινα-Νανα πως ειναι η μικρη σου?Brooke πως αποφασισες να το κανετε στα 2 το MMR?Συμπτωματικα σημερα ολη μερα αυτο σκεφτομαι.Δεν το εχουμε κανει και εμεις ακομα, ολο το αναβαλλω, με εχει πιασει φοβος με αυτο το εμβολιο.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Brooke πως αποφασισες να το κανετε στα 2 το MMR?Συμπτωματικα σημερα ολη μερα αυτο σκεφτομαι.Δεν το εχουμε κανει και εμεις ακομα, ολο το αναβαλλω, με εχει πιασει φοβος με αυτο το εμβολιο.

το συζήτησα με τηνομοιοπαθητικό παιδίατρο που πήγαμε τελευταια...και ύστερα και με την κλασσική παιδίατρο που έχω... όλα τα εμβόλια με ζώντες οργανισμούς θα τα κάνουμε μετά τα 2!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Βrooke ήταν ωραίο το έργο? Ο άντρας μου θέλει να το δούμε.

οχι ιδιαίτερα.... αλλα πήγα σινεμα μετα απο πολύ καιρό με φίλες και ενιωθα πολύ ωραία όποτε ήμουν σε καλή ψυχολογία... Εμαθα και για την ζωή του Βαρβάκη που δεν ήξερα τίποτα.... δες το καλύτερα σε dvd για να μην κλες τα λεφτά σου... ή την Τετάρτη που έχει φτηνό εισητήριο....

πολύ κατώτερο του Ελ Γκρέκο!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Βrooke χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά με το τραπέζι και ενθουσιάστηκαν οι καλεσμένοι σου.Να ναι καλά η Τζαμίν που σου έδωσε ωραίες ιδέες.Η σαλάτα που έκανες πώς φτιάχνεται

περιπου σαν την συνταγή που μου έδωσε η Τζαμιν, εβαλα σπανάκι ροκα μαρούλι καρότο, κρουτόν , παρμεζάνα φλεικς, κουκουνάρι,σουσάμι, λιαστή ντομάτα, ρόδι και σως από λαδι,μπαλσαμικο, λίγο μουστάρδα, μέλι..... και την ονομασα σαλάτα χοκους πόκους!!!!

δηλαδή ότι είχα έβαλα!!! βγήκε νόστιμη

συμβουλές για τραπέζια και εκδηλώσεις στην Τζάμιν... εγγύηση επιτυχίας...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Σαββατοκύριακό γεμάτο...

Ηalloween party περάσαμε τέλεια...του χρόνου θα οργανώσω ένα οποσδήποτε... με την Τζάμιν μαζί... καλεσμένοι θα έιναι όλο το καφέ!!! Απιστευτο δεν είχα ξανα παει και η αισθηση να μασκαρευτείς Οκτωβριάτικα περίεργή....η Λαμπρινή επαιξε, χόρεψε, ξεσάλλωσε ήταν και όλη η παρέα μας και μιλούσαν όλα τα παιδία αγγλικά και η μικρή δεν πίστευε στα αυτιά της!!!είχε πολύ πλάκα!!!

Σημερα πηγαμε στο Ζάππειο στην εκδήλωση πανελλαδικού ταυτοχρονου θηλασμου... ειχε κι ωραία μέρα, ο μπαμπάς μας δούλευες όποτε ευκαιρία για βόλτα...Συνάντηθηκαμε με την και με την ΝΙνα Νανά τυχαία... παιξαμε για λίγο στην παιδική χαρά...

τι θα γίνει καλέ με αυτή την συνάντηση????

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Χάθηκα το ΣΚ αλλά έμεινα από internet.

Τα χειλάκια της Έλενας μια χαρά.

Brooke ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :oops:.

Νινα νανα πώς είναι η Ελενίτσα? Και η δικιά μου την Κυριακή ήταν χάλια. Ξύπνησε στραβά και είχε πολύ γκρίνια το πρωί. Μετά που πήγαμε στην πλατεία με κάτι φίλους καθόταν στο καρότσι και δεν μιλούσε καθόλου. Την γύρισα σπίτι και κοιμήθηκε 2,5 ώρες και συνήλθε.

Το Σάββατο το πρωί πήγαμε Avenue όπου είχε παζάρι από εταιρείες, σωματία & ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και περάσαμε όλο το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Μετά πήγαμε στο σπίτι της νονάς της και μείναμε μέχρι το βραδάκι.

Ρε κορίτσια δεν περνάνε οι μέρες να γυρίσει ο άντρας μου :(.

Tzitzina περαστικά στην Ειρήνη. Είναι οι πρώτες ιώσεις του παιδικού ε? Ελπίζω να μην συνεχίσει.

mammy καιρό έχουμε να μάθουμε νέα σου. Περαστικά και στην δικιά σου... Στα αγόρια σου τί έκανες με το mmr?

Ξέρετε την Πέπα το γουρουνάκι? Πήρα στην δικιά μου παντόφλες με την Πέπα κι έπαθε μεγάλο κόλλημα.

Αυτά προς το παρόν. Τα λέμε και αργότερα.

Νινα νανα σήμερα θα πάμε οπωσδήποτε κούνιες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...