Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε???

Πολύ γέλασα με όσα διάβασα...εμείς πάντως και στα 2 παιδιά μόνοι μας ήμασταν από την αρχή, και τώρα έτσι θα γίνει...ούτε τηλ δε σήκωνα (ιδίως όταν έπαιρνε η πεθερά!!!;);););)) Βάσω μου, μια χαρά θα τα καταφέρετε με τον άντρα σου, μην ανησυχείς καθόλου. Και ιδίως άμα έχεις ένα παιδάκι, είναι πιο εύκολα τα πράγματα :):):)

Οσο για τα νεύρα κορίτσια, άλλο πράγμα!!! Μου αρέσει που λένε για happy hormones στην εγκυμοσύνη...χαχαχαχαχαχα!!! Πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν μια χαρά (και 9 χρόνια νεότερη), στη δεύτερη κάπως χειρότερα και σ' αυτή τα νεύρα μου δεν περιγράφονται!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω και τον κ&%*διαβήτη που πρέπει να τρυπιέμαι 4 φορές την ημέρα και χειροτερεύει την κατάσταση...το μόνο θετικό είναι ότι οι μετρήσεις είναι καλές, οπότε μάλλον γλυτώνω την ινσουλίνη!!

Σας έπρηξα εεεε???? :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τι κάνετε???

Οσο για τα νεύρα κορίτσια, άλλο πράγμα!!! Μου αρέσει που λένε για happy hormones στην εγκυμοσύνη...χαχαχαχαχαχα!!! Πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν μια χαρά (και 9 χρόνια νεότερη), στη δεύτερη κάπως χειρότερα και σ' αυτή τα νεύρα μου δεν περιγράφονται!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω και τον κ&%*διαβήτη που πρέπει να τρυπιέμαι 4 φορές την ημέρα και χειροτερεύει την κατάσταση...το μόνο θετικό είναι ότι οι μετρήσεις είναι καλές, οπότε μάλλον γλυτώνω την ινσουλίνη!!

Σας έπρηξα εεεε???? :rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Pola!!!Αυτο με τα νευρα δεν παιζεται...δεν αντεχω, καποιον θα σκοτωσω μεχρι να γεννησω!!!

Μη στεναχωριεσαι για τα τρυπηματα...αφου πας καλα θα σου μειωσει τις μετρησεις!!!;)Εγω τωρα το μετραω δυο φορες μερα παρα μερα (ετσι μου ειπε εγω για να ειμαι σιγουρη μετραω κ ενδιαμεσα)!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα μανούλες,

Αχ κορίτσια μου εσείς έχετε τον διαβήτη εγώ έχω τον στρεπτόκοκκο. Έκανα την καλλιέργεια κολπικού υγρού κ μου βγήκε πάλι αυτό το καθίκι ο στρεπτόκοκκος. Και εκεί που έβγαλα όλη την εγκυμοσύνη χωρίς ούτε μία ιωσούλα τώρα πρέπει να φορτωθώ αντιβίωση κ να έχω το άγχος μην μολυνθεί το μωρό. Τα ίδια πέρασα κ με τον Άγγελο :(

Arma μου, μου έδωσες θάρρος με την αντίδραση της κόρης σου, μακάρι να μου κάνει κ ο δικός μου τέτοια έκπληξη , αν και είναι πιο μικρος κ δεν μπορώ να του εξηγήσω...

Τις τελευταίες μέρες κορίτσια έχω πολύ πίεση χαμήλά , με πονάει η μέση μου , έχω αγχωθεί για τα καλά... Σήμερα έπλυνα τα ρουχαλάκαι του μωρού κ μάζεψα και τα δικά μου, τουλάχιστον να μην έχω και το άγχος ότι δεν έχω έτοιμη βαλίτσα ... άστην εκεί στη γωνία λέω να υπάρχει :rolleyes:

Σας φιλώ κ ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

καλησπέρα κορίτσια! προσπαθώ να δω πως δουλεύει αυτό το cafe ώστε να μπω και εγώ στην παρέα σας. όπου βρίσκω χώρο για μηνύματα γράφω αλλά δεν τα χω καταφέρει ακόμη. Για να δούμε τώρα....

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Tzitzina καλώς ήρθες!!!

Ania μην ανησυχεις θα παρεις την αντιβιωση και ολα θα πανε καλά!Η πίεση που νιώθεις θα ειναι γιατι εχει παρει θεση το μωράκι σου...άντε σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου σωστά???

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

5.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

6.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ (μαλλον)

7.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

8.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

9.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

10.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

11.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

12.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

13.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

14.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

15.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

16.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

17.Maria-Elena

18.Tzitzina

Κοριτσια ελατε να συμπηρωσουμε το πινακακι!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

5.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

6.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

7.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ (μαλλον)

8.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

9.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

10.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

12.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

13.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

14.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

15.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

16.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

17.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

18.Tzitzina

Καλημερα Maria-Elena, πηγες στη σειρα σου!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

ania μην αγχώνεσαι! Να λες καλά που το βρήκες το μικρόβιο, θα πάρεις την αντιβίωση και όλα θα πάνε καλά! Όσο για τον μικρό σου εύχομαι να αντιδράσει κι αυτος καλά. Τις περισσότερες φορές εμείς τρελλαινόμαστε και τελικά αυτά κάνουν την ''έκπληξη'' και περνάνε μια χαρά!

Κι εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά με την βαλίτσα γιατί τον κίνδυνο του πρόωρου τοκετού ακόμα τον έχουμε..

Πόλα και mummy αποφασισατε τελικά τι θα κάνετε με το μαιευτήριο?

Οι υπόλοιπες πως είστε?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Maria-Elena, πηγες στη σειρα σου!!!

ΑΜΑΝ! ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ Ε? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.....:wink:

pm4hp3.pngVPk9p3.png

ΑΜΑΝ! ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ Ε? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.....:wink:

Χαχαχα:-D:grin::-DΞεκινα τις ετοιμασιες!!!!!

Πόλα και mummy αποφασισατε τελικά τι θα κάνετε με το μαιευτήριο?

Αrma χωρις να ειμαι 100% σίγουρη :confused: λεω ΙΑΣΩ...το μονο δηλ που θα με κανει να αλλαξω ειναι αν ο γιατρος μου παει κ στο ΡΕΑ!Εσυ πως εισαι?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Kαλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε...

Αnia πολλά περαστικά!! Δεν θα είναι τίποτα μην ανησυχεις...η αντιβίωση δεν κάνει κακό στο μωρό, ξέρουν οι γιατροί τι δίνουν και είσαι και στο τέλος, οπότε δεν πιστεύω ότι πρέπει να φοβάσαιγια τίποτα!!

Arma μου τα' χω πάρει χοντρά με τον γιατρό μου...:mrgreen::mrgreen: Κρατιέμαι, κρατιέμαι, αλλά όλα μου τα νεύρα σ' αυτόν θα τα ξεσπάσω μου φαίνεται!!! Είχα πάει την Πέμπτη στο Μητέρα να δω τον διαβητολόγο, συναντηθήκαμε και άρχισε να μου λέει μήπως μας κάνουν καλύτερη τιμή και τέτοιες βλακείες...Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επειδή κατοικοεδρεύει στο Μητέρα, του είναι μπελάς να κατεβαίνει στο Ρέα...Και νομίζω ότι δεν μπορώ ν' αλλάξω γιατρό τώρα (και δε θέλω να πω την αλήθεια!)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...