Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzamin εγω να δεις τι μαύρες είχα χτες. Πήγα στην απο κάτω για καφε και με συνέφερε λίγο!

Περνάω περίοδο σοκ κι απογοήτευσης. Στα 26 μου μάλωσα για πρώτη φορα στη ζωη μου με κάποιον που τελικα είχα δώσει μεγάλη αξία χωρίς να αξίζει τίποτα και φάνηκε στη συμπεριφορά του!!!! Θα συνελθω όμως! Έζησα καταστάσεις "λυκείου"!!! Νόμιζα είχε ενηλικωθει, τι να πω;;;;

Εμένα δεν μου αρέσει πολυ η αλλαγή της ώρας, νυχτώνει νωρίς!

Στο ζωολογικό πρέπει να την πάω κι εγω!

Κάναμε το MMR στη Θεσσαλονίκη. Σε εσάς κορίτσια έκαναν πυρετο;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ομορφοκοριτσα.Γκρινιαζε λιγο ο γιος μου και με ξυπνησε οποτε τωρα βρηκα ευκαιρια να δω τι κανει το καφε μας.

Εμεις εχουμε ακομα λιγες μυξουλες και λιγο βηχαλακι αλλα ειμαστε σε καλη κατασταση.Βγηκαν και 4δοντια ταυτοχρονα αυτες τις τελευταιες μερες και τωρα φτασαμε τα 16.Ακομα 4 και τελειωσαμε.

Brooke,ξεχασα να σου ευχηθω για τον αντρα σου!Να τον χαιρεσαι!Πως πηγε το τραπεζι;

Τζαμιν,τι της αρεσε στο ζωολογικο περισσοτερο;Καθισε να δει και το σοου με τα δελφινια;Ειχε κοσμο πολυ;

Dimista, καλως δεχτηκατε την πεθερα σου.Με τα στμπληρωματα διατροφης τι θα κανετε;θα συνεχισετε;Μαλλον εκαναν δουλιτσα και φτασατε τα 9κιλα ε;

Νινα-Νανα,μην αφησεις τιποτα να σου χαλαει τη διαθεση.Αν καποιος δεν αξιζε τη φιλια σου,αυτος εχασε και πολυ καλα να παθει.

Νινα-Νανα και Τζαμιν,τι ωραια που βρισκεστε και τα λετε απο κοντα!Ζηλευω!

Καληνυχτα κοριτσακια και ζουζουνακια!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χάθηκα λίγο, αλλά το σκ άλλαζα ντουλάπες (έβγαλα χειμωνιάτικα) και καταλαβαίνετε τι έγινε!

Σήμερα πάμε πάλι παιδοδοντίατρο να μας ξαναδεί το δοντάκι γιατί νομίζω ότι λίγο έχει γκριζάρει :cry: ! Πολύ φοβάμαι ότι δε θα τη γλυτώσουμε την απονεύρωση :cry: :cry: :cry:

Κατά τα άλλα είμαστε πολύ καλά. Στη γιορτή της περάσαμε πολύ ωραία. Ήρθε και ο νονός μας και έγινε παιχνίδι τρελλό!

Τί κάμουμε κορίτσια με τη συνάντηση???Είχαμε πει για αυτό το σκ ή δε θυμάμαι καλά?

Για να δούμε αν μπορούμε όλες!!!

Φιλάκια

Καλημέρα κοριτσάκια.... πάλι έγραψα και το έχασα ..... τα νεύρα μου!!!

Nina nana κράτα μόνο τα καλά από την σχέση του παρελθόντος και προχώρα. Στο mmr η δικιά μου έκανε πυρετό αλλά μπορεί να ήταν και ιωσούλα γιατί είχε και μύξα.

Della της άρεσαν τα δελφίνια πολύ. Επίσης κατσικάκια, κουνελάκια, μαϊμούδες και ιπποπόταμοι. Δεν είχε πάρα πολύ κόσμο.

Βιβή εύχομαι καλά αποτελέσματα από τον οδοντίατρο. Αυτό το ΣΚ εγώ μπορώ κατά προτίμιση Σάββατο, γιατί μπορεί Σάββατο απόγευμα να έρθει η μαμά μου μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου! Αρχίζω και συνερχομαι! Συνειδητοποιω ότι εχει δίκιο η φίλη μου:είμαι συναισθηματικά ανωριμη και δένομαι με ανθρώπους χωρίς να μπορω να αξιολογώ καταστάσεις. Δεν μπορω να ρίξω Χ σε έναν άνθρωπο! Πρώτη φορα βέβαια μου χρειάστηκε.... Για τον πρώην που συνάντησα πρόκειται. Ειπώθηκαν πράγματα, με έβρισε άσχημα, τι να σας λέω! Μια ομορφιά! Κι η χαζη τόσες μέρες ενω έφαγα το βρισιμο προσπαθούσα να του δώσω άλλοθι και να τον πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας αντί να πω αι σιχτιρ!

Della κι εμείς 16 έχουμε! Απο 12 μηνών εχει κολλήσει εκει!

Βιβή μακάρι να τη γλιτωσετε την απονευρωση. Αν θυμάμαι καλα σε αυτήν την ηλικία γίνεται με ολική αναισθησία. :shock:

Tzamin η δικια μου εχει πυρετό σήμερα αλλα το εμβόλιο το έκανε την Πέμπτη. Η παιδιατρος είπε ότι σε 10 μέρες μπορει να εμφανιστεί, να ειναι τίποτα άλλο;

Όταν γίνει καλα πρέπει να κανονισουμε κάτι αφου είστε μόνες! ;)

Εγω μπορω το Σ/Κ! Ειναι το μόνο που θα είμαστε Αθήνα μέχρι αρχές Δεκέμβρη.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Το πρωί ήρθε 1α φίλη μου σπίτι μου και περάσαμε πολύ ωραία!

Ο μικρός την συμπαθεί πολύ και χάρηκε πολύ που ήρθε.

Τζαμίν είναι πράγματι ακριβό αλλά σίγουρα αξίζει.Το σόου με τα δελφίνια το είδατε?Και γω θέλω να πάω τον Κωνσταντίνο στο Αττικό αλλά δεν νομίζω να δώσει σημασία.Ίσως του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλος.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα κορίτσια, πως πάτε, εμείς είμαστε καλύτερα απο θέμα βήχα, βέβαια ειδικά στον ύπνο έχουμε παροξυσμό αλλά το παλεύουμε, τώρα μόλις καλυτερέψει θα πάμε για εμβόλιο και θα κάνουμε και αιματολογικές.

Εγώ αρκετή δουλειά και χάλια ψυχολογία.

Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα σε όλους τους εορτάζοντες, εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Καλό βράδυ σε όλες σας!!!!!!!!!

nJ2dp3.png

Ντέλλα δεν ξέρω αν βοήθησε το ρόφημα.300 γρ.πήρε από τον προηγούμενο μήνα.Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα αλλά χάρηκα που ξεκόλλησε από το 8.Μόλις τελείωσε το μπουκαλάκι με το ρόφημα σοκολάτα του το σταματήσαμε.Προτιμάμε να πίνει το γάλα λευκό .Να μην συνηθίσει να το πίνει με σοκολάτα.Τα δόντια είναι σύνολο 20?Οπότε και ο μικρός μου άλλα 4 έχει.

Διαφημίσεις

Τζαμίν και Νίνα Νάνα συναντιόσαστε συχνά?Τι ωραία που μένετε κοντά!

Κορίτσια επειδή εμείς φιλοξενούμε την πεθερά μου δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε στην συνάντηση.

Καλό βράδυ.

Καλημέρα !!!

Lila's mom τί σας είπε ο παιδίατρός σας? Είναι αλλεργία?

Δήμητρα της Έλενας της άρεσε πολύ στο πάρκο και ενθουσιάστηκε με τα ζώα. Και τα δελφίνια της άρεσαν. Νομίζω ότι θα σε εκπλήξει ο Κωνσταντίνος με τις αντιδράσεις του. Η Έλενα τάϊσε τις κατσίκες και τα κουνελάκια. Έδωσε κι ένα μπισκότο σε έναν πιγκουίνο (πανικοβληθήκαμε γιατί δεν επιτρέπεται). Είχε καθίσει μπροστά στα πιθικάκια που κρεμόντουσαν από τα μονόζυγα και τραγούδαγε κούνια μπέλα και τα έδειχνε. Χάιδεψε τα πόνυ. Λάτρεψε τους ιπποπόταμους, και έκανε τις φωνές απ' όλα τα ζωα. Πέρασε πολύ ωραία.

Με την Νίνα νανα συναντιόμαστε αρκετά συχνά πια. Χτες περάσαμε το απόγευμα μαζί. Πήγαμε και στην πλατεία όπου έπεσε η Έλενα με την μούρη και έκανε χείλια Αντζελίνα Τζολί. Σήμερα είναι καλύτερα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Χεχε, πράγματι σαν τη Τζολι! Χαίρομαι που ειναι καλύτερα η γλυκουλα! :D

Η δικια μου είχε πυρετο χτες, το βράδυ ξυπνουσε κάθε 1-2 ώρες κ γκρινιαζε. Θηλαζε ασταμάτητα.. Τελικα εχει κ μυξες.. Ειναι πολυ κακοδιαθετη κ γκρινιάρα. Καράβι να φύγω είμαι εγω... :tongue:

Lila's mom περαστικα κ πάλι!

QVjlp3.png

καλησπέρα σας... εχω καιρό να μπω.... πολλά τα νέα!

Η γιορτή και το τραπέζι πήγε καλά... ενθουσιάσε η μανιταρόπιτα...το ρολό χοιρινό και η σαλάτα χόκους πόκους!!! Εκανα ότι μου είπες με το μενού Τζάμιν ξανα ευχαριστώ είσαι φοβερή !!!!!!... γελάσαμε πολύ και με το κρασί μαγικό φίλτρο!!! δεν το περίμεναν τέτοια εμπνευση(ετοιμάσε μου συμβουλες και για το Χριστουγεννιάτικο γευμα παρακαλώ)... χάρηκε και ο άνδρας μου πολύ! Χρονια πολλά σε όλους όσους γιορταζαν...να τους χαίρεστε!!!!

Εχθές αφησα την μικρή και πήγα σινεμα μετα από χροοοονια...είδα το Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι... αλλα θα την ξανααφήσω για να δω και το καινούριο twilight!!! τι ωραία που περασα με τις φίλες μου!!!

Η κοράκλα μου είναι υγιής... πιστέυω ότι την βοηθάει η οποιοπαθητική...της κάνουμε μια μικρή ενίσχυση του ανοσοποιητικού της αυτή την περίοδο και παει καλά... είναι δύσκολος αυτός ο καιρος δυστυχώς ευνοεί τις ιώσεις η υγρασία! Το mmr εμείς αποφασίσαμε να το κάνουμε μετά τα 2...

Το Σαββατο είμαστε καλεσμένοι σε παιδικό halloween παρτυ η Λαμπρινή θα ντυθεί Πασχαλίτσα....ΕΙμαι ενθουσιασμένη γιατί δεν έχω ξανα παει σε Halloween παρτυ...εγώ θα ντυθώ Χαρυ Ποττερ!!!βρηκα και γυαλιά και κασκόλ και περούκα και σκούπα!!!

Νινα νανά μην σκας καλέ... δεν αξίζει... ριξ ' του Χ κεφαλαίο ... αυτός ξανα χάνει... αν και νομίζω ότι η απαράδεκτη συμπεριφορα του είναι για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και μόνο... ξέρεις όπως τα παιδιά που κάνουν αρνητικά πραγματα για να σου τραβηξουν την προσοχή... κάπως έτσι το βλέπω....δεν ξέρω κι όλας την περιπτωση αλλα εγώ τους πρώην δεν τους βλέπω ποτέ με καλό μάτι !!!

Εν τω μεταξύ μου είπε η δασκάλα της ότι έχει κάνει κλίκα με ένα κοριτσάκι ακόμη και μερικές φορές σπρώχνουν άλλα παιδάκια και δεν τα αφήνουν να πάρουν κανένα παιχνίδι :shock:. Όταν είναι μαζί μου και συναναστρεφόμαστε με παιδάκια δεν έχει τέτοια συμπεριφορά. Ίσα ίσα που νομίζω ότι δεν είναι παιδί που παίρνει πρωτοβουλίες, συνήθως ακολουθεί τα άλλα. Νομίζετε ότι μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό? Έχει κανείς καμία πρόταση?

Brooke έχεις τέτοια περιστατικά στο σχολείο?

... η κοινωνικοποίηση εχει και τα αρνητικά της... το παιδί σου θα δει και θα δοκιμάσει κι αλλους τρόπους συμπεριφοράς... δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι εσυ για μια συμπεριφορα που εμφανίζεται μόνο στο σχολείο ... θα το χειριστεί η δασκάλα του... αν το κάνει και μπροστά σου απλώς εξήγησε του εκείνη την στιγμή ότι δεν είναι σωστό να σπρώχνουμε... όταν τελειώσει θα σου το δώσει το παιχνίδι... (φροντισέ όντως να του το δώσει όταν τελειώσει.. )και τράβηξε του αλλου την προσοχή!

το να συζητάς εσύ στο σπίτι για κάτι που εγινε στο σχολείο και πιθανόν να μην θυμάται κάν δεν έχει νόημα... σε αυτή την ηλικια !

Julie που είσαι?

Βιβή ελπίζω όλα καλά με το δοντάκι σας...

Πότε είναι η συνάντηση βρε παιδιά για ξαναγράψτε μάλλον το έχω χάσει αυτό!!!!!

φιλιά!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...