Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

καλησπέρα σας

πολύ αρρώστια έπεσε καλέ? μα είναι καιρός και αυτός? περαστικά σας κι εγώ μπουκωμένη είμαι ευτυχώς η μικρή είναι καλά..

εχω την γιορτή του ανδρα μου αυτή την εβδομάδα και την γιορτή στο σχολείο και όπως καταλαβαίνετε πολύ τρεξιμό...

ο καιρός αλλαξε και δεν έχω τίποτα σχεδόν χειμωνιάτικο για την μικρή... μεσα σε όλα θα πρέπει να παω και στα μαγαζιά.. ωραία ιδέα το H&M θα το επισκεφτώ σύντομα .... και παπούτσια θέλω..

Ηρθε η παιδίατρος του σχολείου και μου έκανε ένα σχόλιο ότι σαν να της φάνηκε οτι η Λαμπρινή πατάει λίγο στραβά το πόδι της... αγχος, πανικός και αμέσως εκλεισα ραντεβού σε παιδο ορθοπεδικό ( ναι υπάρχει και αυτη η ειδικότητα) ευτυχώς όλα καλά ...φυσιολογικό για την ηλικία της όπως και η πλατυποδία...γιατί μετα μου καρφώθηκε και αυτό στο μυαλό!!!

Αυτα τα νέα της εβδομάδας... δεν έχω αλλο χρόνο φιλιά σε όλες!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.children-orthopaedics.gr/wp-content/uploads/2011/02/TI_PREPEI_NA_GNWRIZOUN_OI_GONEIS.pdf

κι επειδή αυτή την εβδομάδα αγχώθηκα πολύ για ορθοπεδικά θεματα και ειδικά την πλατυποδία διαβάστε κι αυτό που μου έδωσε η γιατρός αν έχετε παρόμοιες ανησυχίες με τις δικές μου....

καλό βράδυ!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια....

Brooke πολύ ωραίο και διαφωτιστηκό το link.

Tzitzina δεν τα πήγα πίσω γιατί τα φόρεσε ήδη η Έλενα τα παπούτσια και έπρεπε να πάω και στο avenue, να θυμηθώ το πρωί να πάρω μαζί την απόδειξη..... έχεις δίκιο έπρεπε να πάω.

Περαστικά και πάλι σε όλους.

Η μικρή μου νομίζω πάει καλύτερα συνεχίζουμε με μύξες & βήχα το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά είναι αρκετά καλά. Έκανε και δύο φορές διάρροια χτες. Αχ ελπίζω να μην μας πάει έτσι όλος ο χειμώνας.

Εν τω μεταξύ μου είπε η δασκάλα της ότι έχει κάνει κλίκα με ένα κοριτσάκι ακόμη και μερικές φορές σπρώχνουν άλλα παιδάκια και δεν τα αφήνουν να πάρουν κανένα παιχνίδι :shock:. Όταν είναι μαζί μου και συναναστρεφόμαστε με παιδάκια δεν έχει τέτοια συμπεριφορά. Ίσα ίσα που νομίζω ότι δεν είναι παιδί που παίρνει πρωτοβουλίες, συνήθως ακολουθεί τα άλλα. Νομίζετε ότι μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό? Έχει κανείς καμία πρόταση?

Brooke έχεις τέτοια περιστατικά στο σχολείο?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσια.Χρονια Πολλα στην.πατριδα μου που γιορταζει σημερα.

Dimista,χρονια πολλα και να εισαι γερη να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Βιβη,χρονια πολλα για τη Μενια.Να την καμαρωσεις οπως επιθυμειτε!

Εμενα γιορταζει το δευτερο ονομα του μικρου.μου,ειναι Κωνσταντινος-Δημητριος.Πηραμε kinder delice να κερσει στο σχολειο σημερα.Το κακο ειναι οτι ενω εχει να κανει πυρετο απο προχθε;,μου εκανε τωρα το πρωι ενα 38.Του εχω δωσει ανιπυρετικο και αναγκαστικα θα τον στειλω σχολειο.

Τζαμιν,μλλον ετσι θα παει ολος ο χειμωνας.

Καλα να περασετε κοριτσια μου.

NXbrp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Σήμερα γιορτάζουμε!!!!!!!!Della μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και εσύ να χαίρεσαι το μικρούλη σου (για το δεύτερό του όνομα).

Dimista χρόνια πολλά και σε εσένα! Πάντα γερή και δυνατή και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!

Γιορτάζει και η μαμά μου σήμερα...διπλή γιορτή!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!Σχολασαμε λιγο νωριτερα σημερα.Ο μικρος στο σχολειο ηταν καλα που πηρα και ρωτησα.

Τζαμιν,ειναι παντεσπανι με κακαο και βανιλια.Η δασκαλα μου το προτεινε γιατι πηρα και την ρωτησα τι να στειλω.

NXbrp3.png

Κοριτσάκια μου, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω το ΣΚ καθώς όπως εξελήχθηκαν τα πράγματα θα είμαι πολύ busy. Κατ' αρχήν έρχεται απόψε το βράδυ στις 12 ο άντρας μου, ο οποίος θα μείνει Σάββατο και Κυριακή φεύγει για Κίνα. Και ενώ έκανα σχέδια για τους τρεις μας να περάσουμε μόνοι μας για να χαρούμε ο ένας τον άλλο, με ενημέρωσε η πεθερά μου ότι έρχεται σήμερα με τον πεθερό μου και αύριο έρχεται και η αδερφή του άντρα μου με τα παιδιά. Θα μείνουν μέχρι Κυριακή απόγευμα.Όπως καταλαβαίνετε πάνε τα σχέδιά μου. Ήθελα να ήξερα δεν σκέφτηκε κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει 1 μέρα μέσα στο 20ήμερο να δει το παιδί του, ας τον αφήσουμε να το απολαύσει? Είμαι παράλογη ρε κορίτσια? Τέλος πάντων ας το καταπιώ. Ήθελα όμως να το μοιραστώ. Καλό ΣΚ σε όλους και ελπίζω από Δευτέρα να ζωντανέψει λίγο το καφέ μας γιατί πολύ ησυχία έπεσε. Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Βrooke να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Βιβή να χαίρεσαι την μητέρα σου.Γιορτάζει και η Μένια?

Ντέλλα γιορτάζει και ο Κωνσταντίνος σήμερα?Τον έχετε βγάλει και Δημήτρη?Αν ναι,να τον χαίρεστε!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλέ τί έγινε κι ερημώσαμε έτσι?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Brooke ξέχασα να σου ευχηθώ την Παρασκευή. Να τον χαίρεσαι τον σύζυγο...

Ο δίκός μου πετάει τελικά σήμερα το μεσημέρι για Κίνα :(. Επιστροφή σε δέκα μέρες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Γυρίσαμε κι εμείς. Καλα περάσαμε αν εξαιρέσουμε ένα σκηνικό που μου χάλασε όλη την ψυχολογία. Θα το ξεπεράσω αλλα χρειάζεται τον χρόνο του.. :(

Dimista χρόνια πολλα! Della, Βιβή να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Brooke να χαίρεσαι τον άντρα σου! Ξεχνάω κάποιον;

Tzamin υπομονη κορίτσι μου! Θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα;

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Το πρωί πήγαμε παιδίατρο.Ο μικρός είναι 9 κιλά και 81εκ.Έκανε το pentavac.Έχει 16 δόντια.Από το Σάββατο φιλοξενούμε την πεθερά μου.Θα μείνει μέχρι την Κυριακή.

Τζαμίν υπομονή.Εύχομαι αυτές οι 10 μέρες να περάσουν πολύ γρήγορα.

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε.Ευχαριστώ για τις ευχές.Εύχομαι αυτό που συνέβη να το ξεπεράσεις γρήγορα,ό,τι και να είναι.

Οι υπόλοιπες που είστε?

Καλό βράδυ σε όλες σας και σε όλα τα μικρούλια σας.

Καλημέρα....

Όλα καλα εδώ. Χτες είχα πολύ τις μαύρες μου το απόγευμα. Τώρα είμαι οκ. Θα περάσουν κι αυτές οι μέρες.

Ξέχασα να σας πω, το Σάββατο πήγαμε την Έλενα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο και της άρεσε πολύ. Είναι βέβαια λίγο ακριβό. 15 ευρώ / ενήλικας και αν θες να δεις και το σόου με τα δελφίνια είναι 3 ευρώ / ενήλικας. Τα παιδιά έως 3 ετών είναι δωρεάν και από 3-12 ετών 11 ευρώ.

Nina nana όποτε θες τα λέμε αφού εμείς είμαστε μόνες. Σήμερα μόνο έχω νύχια. Από αύριο είμαι free.

Αυτή η αλλαγή ώρας μου αρέσει πολύ. Η Έλενα το πολύ μέχρι τις 8 το βράδυ έχει κοιμηθεί και ξυπνάει στις 7.30 για να ετοιμαστεί για το σχολείο. Μια χαρά!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...