Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν περαστικά στην Έλενα και με γεια τα ρουχαλάκια που της πήρες.Στο εκπτωτικό χωριό πήγαμε για να το δούμε.Δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε ψώνια.Μόνο 1α μπλούζα"matou france" πήραμε του Κωνσταντίνου που έκανε 10 ευρώ από 34.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Lila's mom είσαι πολύ τυχερή που κοιμήθηκε στις 9.Ο δικός μου συνεχίζει και κοιμάται στις 11 παρόλο που στην κούνια του είναι από τις 9.30.Μαζί με την μητέρα του τον βάφτισε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Δεν έχω νέα, έτσι μπήκα να πω ένα γεια.

Η Έλενα είναι καλά γενικά μόνο λίγος βήχας τη έμεινε και λίιιιγες μυξούλες. Κατά τα άλλα, μοναξιές.....

Νινα νανα πού πάτε με την βροχή? Παιδική χαρά παίζει? Δεν ξέρω τί να την κάνω την δικιά μου. Βαριέται στο σπίτι. Κανονίζουμε καμιά μέρα να έρθετε από το σπίτι για καφέ και παιχνίδι? :P

Γιατί έχουμε αραιώσει έτσι ρε κοριτσάκια?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin στο μυαλο μου είσαι! Ήθελα να στο πω χτες να έρθετε να παίξουν αλλα μετα σκέφτηκα ότι αργά το θυμήθηκα! Στο παρκο δεν πάμε γιατι ειναι όλα μουσκεμα. Σήμερα φεύγουμε για Θεσσαλονίκη αλλα όταν έρθουμε να κανονισουμε τα βροχερά απογεύματα να ανταλλαζουμε επισκέψεις, χιχι! :D

QVjlp3.png

Tzamin στο μυαλο μου είσαι! Ήθελα να στο πω χτες να έρθετε να παίξουν αλλα μετα σκέφτηκα ότι αργά το θυμήθηκα! Στο παρκο δεν πάμε γιατι ειναι όλα μουσκεμα. Σήμερα φεύγουμε για Θεσσαλονίκη αλλα όταν έρθουμε να κανονισουμε τα βροχερά απογεύματα να ανταλλαζουμε επισκέψεις, χιχι! :D

Τέλεια!!!

Καλά να περάσετε....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin, aχ, πρόβλημα οι βόλτες με τα μικρά τώρα το χειμώνα, όταν βρέχει. Εν τω μεταξύ είναι και όλα άρρωστα και άντε να βρεθείς με άλλους.

Σπαστικό αυτό με τα παπούτσια. Γιατί δεν τους τα πήγες πίσω μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα και σου δώσουν κανένα πιστωτικό? Από παντοφλίτσες τί τους έχετε πάρει κορίτσια?

Εμείς με τον παιδικό μια χαρά. Αύριο θα κάτσει ακόμη περισσότερο. Ο βήχας της είναι χάλια, ξεκινήσαμε σιρόπι και με κόλλησε και εμένα. Έχω ένα μπούκωμα τρελό.

Dimista είναι το βιβλίο που είχε προτείνει η Brooke, "Πως να μεγαλώσετε ένα υπέροχο παιδί" και είναι εξαιρετικό.

Για σπίτι πάλι εδώ γύρω στο Περιστέρι ψάχνουμε, αλλά ακόμη δεν έχουμε βρει κάτι που να έχει ότι ζητάμε.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Σήμερα αφου γυρισα όλα τα Νότια προάστια για να στησω τα είδη μας στα public, μόλις γυρισα στο γραφείο για να αφήσω το αυτοκίνητο τσουπ να κάνω παραγγελίες, έφυγα στις 5 με τρελό πονοκέφαλο, ευτυχώς εκανα μπάνιο εφαγα και συνηλθα λιγάκι, τώρα περιμένω έναν μηχανικό για να δει τα σώματα του καλοριφέρ ώστε να κάνει μελέτη για εξοικονόμηση, για να δούμε .....

Χθες μετα το atarax εβηξε τέσσερις φορές σε σημείο να πνίγει αφου φανταστείτε την βρήκαμε στα γόνατα, Τζαμίν της σηκωσαμε και το στρώμα και όντως. έκανε δουλεια, πήρα ξανα την γιατρο και θα πάμε αύριο να την δει γιατι δεν παει άλλο....

Τζιτζινα για παντοφλακια βρήκα σε ένα μαγαζι τύπου παπούτσι σαν μποτακι με φερμουαρ και σαν μπαλάρινακι υφασματινα με τιμές απο 13 εώς 25, δεν της πήρα ακόμη, επίσης βρήκα στο H&M καλτσοπαντοφλα με δερμάτινη σολα στα 8-9? δεν θυμάμαι ακριβώς!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες.Ευτυχως μετα τον χθεσινοβραδυνο πυρετο δεν ξαναεκανε.Αυριο θα παει σχολειο.Χωρις υπερβολες επαθε μελαγχολια μεσα στο σπιτι.

Lila's mom,οι γονεις μου μενουν Θεσσαλονικη και ειχαν ερθει για 10μερες.

Το αταραξ φερνει και υπνηλια αν δεν κανω λαθος ε;

Tzamin,κι ο δικος μου βαριεται μεσα.Εχουμε παρει σβαρνα εμπορικα,παιδοτοπους και σουπερ μαρκετ.

Nina-Nana,καλο ταξιδι τυχερουλα!

Tzitzina,αληθευει οτι επεσαν οι τιμες ενοικιων;

Dimista,με γεια τα πραγματακια του Κωνσταντινου.

Καλο βραδυ κοριτσακια μου.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...