Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα, η Λίλα βηχει μόνο οταν ειναι ξαπλωμενη σε σημείο να κόβεται η ανάσα της, χθες μάλιστα έκανε και εμετό, της δίνω σιρόπι, τουλάχιστον δεν έχει πυρετό και συναχι. Το Σ/Κ εκανα το μισο σπίτι γενικη ώστε να στρωσω μεσα στην εβδομάδα, μετα θα μένει το σαλόνι αλλα αργότερα, τουλάχιστον να ειναι ζεστά τα υπνοδωμάτια γιατι μένουμε στον έκτο και ειναι βορινά!

Della, Tzamin & Julie, περαστικά στα παιδια σας, εύχομαι να ειναι καλύτερα!!!

Julie, με το καλο η μετακόμιση σας, σιγα σιγα θα το τελειοποιησετε!!!

Βιβη, να χαίρεσαι τον άντρα σου, χαίρομαι που περασατε ωραία!

Καλο βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Το Σάββατο πήγαμε στο εκπτωτικό χωριό και περάσαμε πολύ ωραία!

Ντέλλα όταν φύγανε είπα και με ένα καλά είμαστε.Ο Κωνσταντίνος είναι καλύτερα?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Lila's mom ακόμα βήχα η μικρή σου?Της κρατάει πολλές μέρες.Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά η κακομοίρα.Τι της δίνεις για να της περάσει?

Καλό βράδυ σε όλες σας και εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά τα μωράκια σας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα!

Γύρισα πριν λίγο από τον παιδικό και θα πάω κατά τις 10.30 πάλι να την πάρω. Χθες δεν την έστειλα γιατί είχε μυξούλες και δεν είχε κοιμηθεί όλη νύχτα και αφού έχω άδεια είπα να κάτσουμε παρεούλα. Το απόγευμα όμως που είχαμε συνέλευση μου είπαν να την πάω επειδή είναι η προσαρμογή για να συνηθίσει. Κορίτσια μου φάνηκε πολύ περίεργο ότι πήγα σε "γονική" ενημέρωση. Ώρες-ώρες μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαι μαμά! Βρήκα και το βιβλίο του Tim Seltin και ανυπομονώ να το διαβάσω.

Σας αφήνω γιατί θέλω να ψάξω και για σπίτι. Φιλάκια σε όλες και περαστικά στα μωράκια μας.

Della, Julie, Tzamin και Lila's mom, ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα τα μικρούλια:P

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα....

Η Έλενα έχει μύξες και βήχα σήμερα :(. Ελπίζω να περάσουν γρήγορα. Άλλα νέα δεν έχουμε. Πήγαμε χτες H&M και της πήρα 4 εσωρουχάκια μακριμάνικα € 16. Πήραμε μια πυζαμούλα ολόσωμη μαύρη που γράφει "Never too young to rock" και ένα ζευγάρι παπουτσάκια τα οποία ήταν σε προσφορά € 7, αλλά μου τα χρέωσαν € 15 :evil:. Ενώ στην φίλη μου που πήρε τα ίδια για την μικρή της € 7. Όχι ότι είναι πολλά τα 15 για παπούτσια αλλά αφού η τιμή ήταν 7 γιατί να τα πληρώσω τα παραπάνω? Είναι και δύσκολες οι εποχές....

Αυτά τα ολίγα. Εύχομαι να γίνουν καλά γρήγορα τα μωράκια όλα.

Julie με το καλό!!!

Δήμητρα κάνατε ψώνια?

Τζιτζίνα καλή προσαρμογή.

Lila's mom της σήκωσες λίγο την κούνια από την πλευρά του κεφαλιού? Μου είχε πει η γιατρός για τέτοια περίπτωση, βιβλία στα πόδια του κρεβατιού ή ένα μαξιλάρι κάτω από το στρώμα για να είναι το κεφάλι πιο ψηλά. Κι εγώ θα στρώσω αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο που θα έρθει ο άντρας μου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Σήμερα βρέχει και δε βγήκαμε, οπότε βρήκα χρόνο να γράψω!!!

Βασικά δε μαζευομαστε κι όλα έχουν μείνει πίσω!

Σας διάβασα αλλα δε θυμάμαι και πολλα, είχαν μαζευτεί άπειρα!! Θυμάμαι ότι ρωτήσατε που γράφω κι όπως είπαν και η Della κι η Lila's mom γράφω "δίπλα" στο parents.gr και σε 3 ομάδες του fb (αλλα να πω την αλήθεια δυσκολεύομαι να προλάβω οπότε πιο σταθερά στο parents).

Brooke ο αποθηλασμος ειναι θέμα-αγκαθάκι, χιχι! Ειδικα σε αυτήν την ηλικία.. Πάντως αν θέλεις το συζητάμε (δεν ξέρω τι θέλεις να κανεις και τι εννοείς με το ότι δυσκολευεσαι).

Περαστικά στην Έλενα, στην Ειρήνη, στη Λιλα και στον Κωνσταντίνο (ξέχασα κάποιο παιδάκι?)

Julie με το καλο!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.Ο μικρος κοιμαται!!!!Εχω να τον δω να κοιμαται μεσημερι μηνες.Κοιμαται στον παιδικο κατα τις 12.30 και οταν ερχεται σπιτι εχουμε πανηγυρια!Σημερα εμεινε σπιτι λογω της ιωσης και τον κρατησαν οι γονεις μου εδω.Πυρετο εχει να κανει απο χθες στις 20.00 που εκανε 38,6.Ελπιζω να μην ξανακανει!

Τzamin καθ. Lila's mom,περαστικα στην Ελενα και στη Λιλα!

Julie,περαστικα στην Ειρηνη και με το καλο το καινουριο σας σπιτι.

Dimista,σου αρεσε το εκπτωτικο χωριο;εγω ξετρελαθηκα.Δεν ειναι για χειμωνα ομως.

Νινα-Νανα,μαυρα ματια καναμε να διαβασουμε νεα σου!Μηνμας ξεχνας!

Καλα να περασετε κοριτσακια!

NXbrp3.png

Γεια σας, μίλησα με την παιδιατρο ξανα και μου είπε να της ξεκινήσω atarax, σαν αντισταμινικό και βλέπουμε, μήπως ειναι αλλεργία!!

Τζαμίν, έχεις δίκιο για το στρώμα, ίσως αν ανασηκωθεί αισθάνεται καλύτερα, γιατι οταν ειναι ξαπλωμενη έχει παροξυσμό, αποστειρωσα και το στρώμα της αν και έχω βάλει υπόστρωμα, για να δούμε...Περαστικα και στην Ελενα

Απο τα H&M της πήρα φόρμουλα πολυ ωραία και ζέστη απο 18? την είχε 10?, η ποιότητα του ειναι πολυ καλη και μάλιστα έχουν φαρδια φόρμα, αύριο θα πάω metro mall για δουλεια και θα περάσω μια βολτουλα.

Tzitzina, εύχομαι να βρεις το σπίτι που θέλεις, πιστεύω λόγω κρίσης έχουν ρίξει τα ενοίκια και μπορει να βρεις και καινούργιο σε τιμη παλιού, σε ποιες περιοχές ψάχνεις;

Dimista, τόσο μικρο νονο έχει ο γιος σου;

Della, πως ειναι ο Κωνσταντίνος; οι γονεις σου μένουν μόνιμα Αθήνα ή ήρθαν να σας δουν;

Νινα-Νανα, τώρα που αλλάζει ο καιρος, νομίζω ότι μόνο πρωι και απογευματακι ειναι καλα για έξω, εκτός και αν πηγαίνετε σε παιδοτόπο.

Mommy3, πως περνάτε;;

Για την συνάντηση τι λέτε να κανονισουμε και ποια μέρα επίσης, εγω μάλλον θα δουλεύω τριήμερο την άλλη εβδομάδα, ίσως και τέσσερις μέρες και ίσως πάρω αδεια την μεθεπόμενη εβδομάδα γιατι έχω ακόμη 16 ημέρες!!!

Α! Το atarax έκανε δουλεια, η Λιλα κοιμάται απο τις 9.... Ευκαιρία να κάτσω λιγο!!καλο σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...