Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ουπς....Βιβή, αυτό εννοώ:oops::oops:!!

Κορίτσια, ξεκίνησε η Ειρήνη σήμερα στον παιδικό. Τα πήγε μια χαρά. Μόλις μπήκαμε μέσα, πήγε στα παιδάκια και δε μας έδωσε σημασία. Ούτε όταν φύγαμε. Οι δασκάλες μου είπαν ότι και μετά δεν έκλαψε καθόλου. Όταν πήγα να την παρω, ήρθε στην αγκαλιά μου, αλλά μου έδειχνε και τα παιδάκια. Για να δούμε την επόμενη εβδομάδα πως θα πάει...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια.Ωραιες μερες κανει ακομα!Απο Κυριακη ομως μπρρρρρ!

Τζιτζινα,καλη αρχη στην Ειρηνουλα!Μπραβο στο κοριτσι που περασε ωραια.Τη Δευτερα ποσες ωρες θα καθισετε;

Βιβη,πως και ηθελες να αλλαξεις εταιρεια;

Αυριο τη γιορτη ειναι;Να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Βrooke,μου αρεσαν πολυ κατι mei tai που ειδα!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!Λίγο αργά σήμερα αλλά δεν μπορούσα νωρίτερα.

Από χτες το βράδυ φιλοξενούμε έναν ξάδελφο του άντρα μου.Σήμερα το απόγευμα μας επισκέφτηκαν η νονά και ο νονός του Κωνσταντίνου.Ήρθαν από Σπάρτη.Ο νονός του Κωνσταντίνου είναι 5 χρονών και είναι πολύ ζωηρός.Έκανε ένα σαλόνι άνω κάτω.Πήρε και ο μικρός θάρρος με τον νονό του και έκανε ότι έκανε και ο νονός.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Nτέλλα 1α χαρά είναι ο Κωνσταντίνος από ύψος και κιλά.Νόμιζα πως ήταν πιο ψηλός.Και μεις φοβόμαστε ότι θα μας κόψουν το ρεύμα γιατί δεν πληρώνουν όλοι τα κοινόχρηστα.Κολλήσανε χαρτί στο ασανσέρ και έγραφε για την ΔΕΗ.Είναι ένας που έχει να πληρώσει 8 χρόνια από ότι μου έχουν πει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια.Εχω τον μικρο μου αρρωστουλη.Εχει απιστευτη καταρροη,τρεχουν ακομα και τα ματακια του,φτερνιζεται ασταματητα,εκανε 4-5φορες διαρροια και ανεβασε θερμοκρασια 38,3 τα ξημερωματα.Ακομα ενα Σαββατοκυριακο σκατα!

Dimista,ξεθαρρεψε και ο Κωνσταντινος με τον νονο του ε;σκεψου τι γινεται αν εχεις δυο παιδια στο σπιτι.Το ενα παρασερνει το αλλο!

Καλο Σαββατο κοριτσια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν κάνω πλάκα! Δεν προλαβαίνω να γράψω!!!! Λειπουμε συνεχώς απο το σπίτι πχ σήμερα πήγαμε εκδρομή στο Ξυλοκαστρο σε έναν φίλο με παιδάκι. Δεν ξέρω ποτε θα σας διαβάσω, ελπίζω αύριο!!

Τα τελευταία διάβασα μόνο, Della περαστικά στο αγοράκι σου! Βιβή να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Ειμαστε ακομα πανουκλωμενοι.Τα ξημερωματα "χτυπησαμε" 39,3.Ηπιε αντιπυρετικο και οταν του επεσε ο πυρετος σηκωθηκε να παιξει.Απο τις 3.30 ξανακοιμηθηκε στις 5.30.Ειμαι σαν μπαγιατικο μυδι σημερα!

Καλο απογευμα Κυριακης κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλημέρα στο καφέ μας!!!

Κορίτσια είμαι πτώμα!!! Ωραία περάσαμε χθες αλλά μάζευα το σπίτι μέχρι τις 12 το βράδυ!!! Η μέση μου πονάει όσο δεν πάει!!!

Η μικρή το ευχαριστήθηκε! Έπαιξε με τα ξεδέρφια της και κοιμήθηκε το βράδυ με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Dimista, ναι αυτή είναι η τούρτα, από όσο θυμάμαι.

Della, υπήρχε μια αγγελία για μια εταιρεία πολύ καλή, θέση λίγο καλύτερη από αυτή που είμαι τώρα και ...απίστευτες παροχές, όπως αποδείχθηκε! Άξιζε τον κόπο να το προσπαθήσω! Γενικά πάντα κοιτάζω τι θέσεις υπάρχουν διαθέσιμες.

Αυτά από εμάς, φιλάκια και καλή εβδομάδα!

Καλημέρα κορίτσια....

Περάσαμε ένα τριήμερο γεμάτο απ'όλα. Την Πέμπτη το βράδυ η Έλενα έκανε 39 πυρετό. Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Την Παρασκευή δεν την πήγα στον σταθμό και έμεινα κι εγώ σπίτι. Από την Παρακευή το βράδυ ήταν καλά και είχε μόνο καταροή την οποία αντιμετωπίσαμε με πααααααρα πολύ ορό. Το Σάββατο είχαμε κόσμο στο σπίτι και περάσαμε τέλεια μόνο που κοιμήθηκα 2.30. Την Κυριακή όρθια από τις 8.30, περάσαμε το πρωινό τα τρία μας και μετά ο μπαμπάς έφυγε για Ισπανία κι εμείς πήγαμε σε παιδικό πάρτυ. Η Έλενα ήταν μια χαρά. Ξαφνικά στις 2 τα ξημερώματα άρχισε ένας φοβερός βήχας, πολύ άσχημος. Αφού δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν βήχας ή αν της είχε κοπεί η αναπνοή. Χ......κα πάνω μου. Την κουκούλωσα και βγήκαμε στο μπαλκόνι όπου και την πήρε ο ύπνος. Κοιμηθήκαμε μαζί την υπόλοιπη βραδυά. Σήμερα έβηξε 2-3 φορές και μου έδειχνε το λαιμό και μου έλεγε "καίει". Την πήγα στον σταθμό. Αχ ελπίζω να μην είναι τίποτα :(. Δεν μπορώ καθόλου όταν λείπει ο άντρας μου και η Έλενα είναι άρρωστη. Φοβάμαι μήπως χρειαστεί να την τρέξω πουθενά και θα πρέπει να οδηγήσω εγώ, ενώ αυτή θα πλαντάζει στο πίσω κάθισμα.

Βιβή χρόνια πολλά για τον σύζυγο. Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια. Della μεγάλο πακέτο αυτό με το ασανσέρ. Και στην δικιά μας πολυκατοικία είναι κάποιοι που δεν πληρώνουν τίποτα εδώ και πολύ καιρό.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!

Κι εμείς στο club των άρρωστων, η μικρή είναι ψιλοάρρωστη (χθες ήταν όλη μέρα κάπως περίεργη και το βράδυ έκανε 38, σήμερα ήταν απύρετη το πρωί αλλά την κράτησα σπίτι για ασφάλεια). Περαστικά σε όλα μα όλα τα άρρωστα μωράκια!

Κατά τα άλλα δεν προλαβαίνω καθόλου να μπαίνω αυτές τις μέρες, νομίζω δεν έχω ξαναυπάρξει τόσο απασχολημένη στη ζωή μου. Την Παρασκευή, αν όλα πάνε καλά, τελειώνουμε με το σπίτι κι ελπίζουμε να μπούμε μέσα στο σκ, βέβαια δεν θα έχει τίποτα από έπιπλα για κάμποσο καιρό, αλλά σιγά σιγά θα οργανωθούμε. Θα έχει και χώρο η Ειρήνη να παίζει έτσι που θα είναι άδειο χεχεχεχε:D

Μόνο ένα στρώμα θα έχουμε να κοιμόμαστε - Σουρεάλ καταστάσεις!

Σας φιλώ κι ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ σύντομα να διαβάσω πιο αναλυτικά τα νέα σας!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...