Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Brooke το τραγούδι σε αυτό το link πάντα μου δημιουργεί μια μαγική εικόνα λόγω της εισαγωγής του. Φαντάζομαι ότι πέφτει χρυσόσκονη και χτυπούν μαγικά κουδουνάκια :oops:. Είναι τέλειο τραγούδι και τραγουδά ή Νάνα Μούσχουρη. Να το παίξεις οπωσδήποτε (kisses - bent)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εγώ έχω πονοκέφαλο και ο μικρός είναι κρυωμένος από προχθές το βράδυ.

Lila's mom είναι καλύτερα η κορούλα σου?Κρατάει πολύ ο βήχας.Πόσες μέρες βήχει?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Βrooke δεν ξαναπηγαίνω στα jumbo.To Σάββατο έφαγα όλο μου το απόγευμα για να ψάχνω τα μπαλάκια.Η κάθε κοπέλα μου έλεγε τα δικά της.Μου φάνηκαν εντελώς άσχετες.Βρήκα κάτι άλλο και ασχολείται.Μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι του έβαλα χρωματιστά καλαμάκια και τα βάζει,τα ξαναβγάζει ,του λέω τα χρώματα και τα μετράμε.Ενθουσιάστηκε όταν είδε το μπουκάλι.Και τον απασχολώ και με βιβλία.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Απεργια σημερα και μου δοθηκε η ευκαιρια να παω μια βολτα στα μαγαζια με τους γονεις μου.Πολλα καταστηματα βεβαια ηταν κλειστα.

Χθες πηγαμε παιδιατρο.Ειμαστε 82εκ.και 10900.Αν κανει πολυ βηχα μου ειπε να του δωσω muccosolvan αλλιως τιποτα.

Brooke,το sling μπορεις να το φορεσεις και με το μωρο στην πλατη;Το mei tai μπαινει πιο δυσκολα;

Κοριτσια,στην πολυκατοικια δεν πληρωνουν κοινοχρηστα πολλες οικογενειες(απο τις 12 πληρωνουμε οι 5 μονο) κι εχθες η ΔΕΗ εκοψε το κοινοχρηστο ρευμα.Μενουμε στον 6 οροφο.Καταλαβαθνετε τι αγγουρι να ανεβοκατεβαινεις με το μωρο 6οροφους.Γι'αυτο σκεφτομαι αυτους τους μαρσιππους.Αυτον του εμποριου που ειχα παρει της chicco δεν καθεται με τιποτα.Σκεφρηκα να παρω κατι τετοιο τουλαχιστον για τις σκαλες.Το θεμα ειναι.οτι οταν θα επιστρεφω σπιτι και θα θελω να τον βαλω στην πλατη,θα μπορω να το κανω ευκολα;για ανεβω τις σκαλες το θελω δηλαδη.

NXbrp3.png

Brooke μπορείς να φτιάξεις μενού και να το βάλεις στο τραπέζι με ονομασίες στα πιάτα πχ. το ρολό άμπρα κατάμπρα, σαλάτα hocus pocus, ή η μυστική συνταγή της Μαρίας. Μπορείς επίσης να εκτυπώσεις ετικέτες για τα κρασιά πχ. το φίλτρο της φιλίας, του γέλιου, της αλήθειας κλ. και να τα βάλεις σε κανάτες αντί για τα μπουκάλια. Και στα μπουκάλια μπορείς να τα κολλήσεις και να καλύψεις την ετικέτα του κρασιού. Επίσης αν μπορείς να βρεις δοκιμαστικούς σωλήνες :shock:, (δεν θα είναι δύσκολο γιατί χρησιμοποιούνται παντού για μπομπονιέρες κλ.) μπορείς για το ποτό υποδοχής (ή και μετά το δείπνο) να βάλεις σε μια γυάλα τριμμένο πάγο (μπλέντερ) και να στερεώσεις τους σωλήνες στον πάγο και να τους γεμίσεις με το ποτό που θέλεις να προσφέρεις (πχ. βότκα, μπέιλις). Μπορείς ακόμα, για να είναι πιο εντυπωσιακό, να βάλεις πολύχρωμα κοκτέιλ.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!

μήπως να το κάνεις επάγγελμα;;;;;;

με έχεις σχεδόν πείσει θα είναι ωραία εκπληξη και για τον άνδρα μου... σιγουρα δεν θα περιμένει ότι θα τα σκεφτόμουν όλα αυτά!!!!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Βrooke δεν ξαναπηγαίνω στα jumbo.To Σάββατο έφαγα όλο μου το απόγευμα για να ψάχνω τα μπαλάκια.Η κάθε κοπέλα μου έλεγε τα δικά της.Μου φάνηκαν εντελώς άσχετες.Βρήκα κάτι άλλο και ασχολείται.Μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι του έβαλα χρωματιστά καλαμάκια και τα βάζει,τα ξαναβγάζει ,του λέω τα χρώματα και τα μετράμε.Ενθουσιάστηκε όταν είδε το μπουκάλι.Και τον απασχολώ και με βιβλία.

οταν βρεθούμε θα σου φέρω μερικά... εχω πολλά στο σχολειο για χειροτεχνίες... όμως όχι σε όλα τα χρώματα...ότι βρω... μέσα στα μπουκάλια μπορείς να βάλεις πολλά πραματα... δοκίμασε νερό με χρυσόσκονη να δεις τι μαγικό που είναι.....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Απεργια σημερα και μου δοθηκε η ευκαιρια να παω μια βολτα στα μαγαζια με τους γονεις μου.Πολλα καταστηματα βεβαια ηταν κλειστα.

Χθες πηγαμε παιδιατρο.Ειμαστε 82εκ.και 10900.Αν κανει πολυ βηχα μου ειπε να του δωσω muccosolvan αλλιως τιποτα.

Brooke,το sling μπορεις να το φορεσεις και με το μωρο στην πλατη;Το mei tai μπαινει πιο δυσκολα;

Κοριτσια,στην πολυκατοικια δεν πληρωνουν κοινοχρηστα πολλες οικογενειες(απο τις 12 πληρωνουμε οι 5 μονο) κι εχθες η ΔΕΗ εκοψε το κοινοχρηστο ρευμα.Μενουμε στον 6 οροφο.Καταλαβαθνετε τι αγγουρι να ανεβοκατεβαινεις με το μωρο 6οροφους.Γι'αυτο σκεφτομαι αυτους τους μαρσιππους.Αυτον του εμποριου που ειχα παρει της chicco δεν καθεται με τιποτα.Σκεφρηκα να παρω κατι τετοιο τουλαχιστον για τις σκαλες.Το θεμα ειναι.οτι οταν θα επιστρεφω σπιτι και θα θελω να τον βαλω στην πλατη,θα μπορω να το κανω ευκολα;για ανεβω τις σκαλες το θελω δηλαδη.

μπορείς και με το σλινγκ και με το μει ται... το μει ταί είναι πιο ευκολο στην τοποθέτηση και πιο σταθερο για την πλάτη.. όμως όλα είναι υποκειμενικά μπορεί καποιά αλλη μητερα να σου πει τα ακριβώς αντίθετα... καλύτερα να δοκιμάσεις πριν αγορασεις τι σου ταιριάζει εσένα... επικοινώνησε με την Στέλλα στο babywearing.gr και ρώτησε την ότι θέλεις είναι πολύ γλυκιά , φιλική και εξυπηρέτική...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Kαλησπερα σε όλες! Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Σας έχασα πάλι, αλλά δεν κάθομαι και καθόλου σπίτι.

Tzamin, δεν το πιστεύω. Οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Που τα σκέφτεσαι όλα βρε παιδάκι μου! Να σε έχω υπόψη μου αν θέλω να οργανώσω κανένα "σουαρέ":D

Αχ, το παιδάκι μου αύριο ξεκινάει επιτέλους σχολείο. Θα την πάω για δύο ώρες. Για να δούμε πως θα τα πάει...

Κατά τ'αλλα ησυχία. Ψάχνουμε ακόμη για σπίτι. Σήμερα είδαμε ένα πάρα πολύ ωραίο, αλλά δυστυχως πιο πάνω στην τιμή από αυτό που θέλουμε. Και μ'αρεσε τόσο πολύ...Υπομονή, που θα μας πάει??

Della τι θα κάνεις τώρα? Δηλαδή δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν ξανά? Και θα πρέπει να ταλαιπωρείστε εσείς? Δύσκολο!! Δες το όμως και από τη θετική πλευρά του. Τσάμπα γυμναστήριο και σε ένα μήνα, τύφλα να έχουν και οι Βραζιλιάνες!! Στο ταβάνι θα φτάσει ο π...... Μήπως να κόψω και εγώ το ασανσέρ??:tongue::tongue:

Περαστικά για την επέμβαση. Δε θυμάμαι αν το έχω διαβάσει. Ελπίζω να ξεμπέρδεψες.

Brooke μπήκα στο facebook στον παιδικό σταθμό. Έπαθα πλάκα. Είναι πολύ ωραία αυτά που κάνετε με τα παιδάκια. Συγχαρητήρια!! Σου έστειλα και αίτημα.

Πάω να ξαπλώσω κορίτσια. Είμαι κομμάτια. Φιλάκια...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Brooke μια ωραία συνταγή είναι κοτόπουλο στη λαδόκολα με κεφαλογραβιέρα και λαχανικά. Θα στο πω πολύ γενικά, γιατί εγώ τα αφήνω λίγο "ελευθερα" τα υλικα και παίζω περισσότερο με το μάτι...(Ευτυχώς δε μένουμε νηστικοί)

Σε ένα μπωλ θα βάλεις το κοτόπουλο μαζί με κεφαλογραβιέρα (τριμμένη), καλαμπόκι, μπρόκολο, πιπεριές, καρότα, όλα κομμένα σε μικρά κομματάκια, μέλι, λάδι, κρασί και δυο φέτες πορτοκάλι. Θα τα αφήσεις να μαριναριστούν και μετά θα τα βάλεις σε λαδόκολλα που θα κλείσεις με ένα σπάγγο και θα τα ψήσεις σε ένα ταψί στο φούρνο. Προαιρετικά μπορείς να φτιάξεις ατομικά πουγκάκια με τη λαδόκολλα και να τα σερβίρεις έτσι στα πιάτα. Σόρρυ που δε σου γράφω ακριβώς αναλογίες. Πιστεύω πως αν πατήσεις στο google, ολο και κάτι θα σου βγάλει.

Άλλη ιδεα είναι μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με μέλι και μπαλσάμικο. Πανεύκολο. Σε πυρεξάκι βάζεις τα μπούτια, μέλι, μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και το βάζεις για ψήσιμο.

Για γλυκό, αγαπημένο μου και απ'ότι μου έχουν πει εύκολο (μέχρι στιγμής προτιμώ να μου το φτιάχνουν), είναι το τσιζκέικ.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα...μετά από πολλές μέρες!

Κορίτσια τι τρέξιμο είναι αυτό! Αύριο είναι η γιορτή του άντρα μου και την Κυριακή θα κάνω τραπέζι, οπότε έχουν αρχίσει τα όργανα...και δε νομίζω να σταματήσουν πριν την Κυριακή το βράδυ!

Το μενού θα σας το γράψω άλλη ώρα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω. Το γλυκό όμως θα είναι τούρτα λευκής σοκολάτας με γιαούρτι!!! Εύκολη, αγαπημένη και με εγγυημένη επιτυχία!

Η μικρή οκ για την ώρα με τα δόντια. Tzamin, με είχες ρωτήσει για το πως πέρνουμε τα ούρα...με σακουλάκι ακόμη δε νομίζω ότι μπορεί ακόμη με ποτηράκι. Αν όμως εσείς τα καταφέρετε πες μου πως μήπως τελικά είναι πιο εύκολο.

Tzitzina...αρχές ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ????? πάει αυτό κοπελιά!!!!!!!!Αρχές Νοέμβρη λέγαμε!

Έκανα και μια προσπάθεια για αλλαγή εταιρείας αλλά δυστυχώς δεν πήγε όπως ήθελα και έχω στεναχωρηθεί πολύ! Προτίμησαν κάποιον άλλο για τη θέση που επειδή ήταν άνεργος ήταν και άμεσα διαθέσιμος. Βέβαια είναι παρήγορο που η θέση πήγε σε κάποιον που τη χρειαζόταν περισσότερο από εμένα, αλλά όπως και να το κάνουμε δε μου ήταν πολύ ευχάριστο!

Αυτά από εμάς...φιλάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...