Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...

Della χαίρομαι που όλα είναι εντάξει με την υγεία σου. Αυτό με το sling το έχω σκεφτεί κι εγώ γιατί δεν παίζεται η κατάσταση.

Brooke θέλω μαθήματα για το επόμενο παιδάκι, γιατί στην Έλενα χρησιμοποίησα κλασικό μάρσιπο και δεν μου άρεσε πολύ.

Δήμητρα τα μανιτάρια του τα έκοψες σε κομματάκια ή τα μάσησε μόνος του? Μπράβο για το τικεράκι είναι πολύ ωραίο. Δυστυχώς δεν ξέρω ούτε εγώ πώς σβήνουν. Θα έλεγα να πας στον πίνακα ελέγχου, επεξεργασία υπογραφής και αν τα βλέπεις εκεί να τα σβήσεις. Προσοχή όμως μη σβήσεις το τικεράκι.

Βλέπω λίγο περισσότερο ησυχία απ' ότι συνήθως ή ιδέα μου είναι?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Εχει πέσει τόση δουλεια στο φόρουμ με τα προβλήματα θηλασμου που δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Είμαστε και συνέχεια στο πάρκο, πρωι βράδυ...

Και θέλω να γράψω για τα φαγητά, μάλλον το βράδυ!

Tzamin χαίρομαι που περάσατε ωραία! Τι ωραίες ιδέες ειναι αυτές για το τραπέζι; Μπραβο!

Della τι είχες στο μαστό; Χαίρομαι που όλα ειναι καλα!

QVjlp3.png

Γεια σας και απο εμένα, σήμερα είχα αρκετή δουλεια στο γραφείο, αποχώρησε ένας συνάδελφος ο οποίος έκανε την πιο πολυ δουλεια και μου προτειναν αν θέλω να δουλεύω περισσότερες ημέρες, είπα ότι ειναι δύσκολο γιατι θέλουνε να βγαίνω έξω και να έχω και τα του γραφείου και σίγουρα οι αποδοχές δεν θα ήταν αυτές που έπρεπε, αποφάσισα λοιπόν να τους βοηθήσω όσο μπορω αλλα να κρατήσω την μειωμένη απασχόληση, σαφώς τα χρήματα ειναι στο μισο αλλα η μητέρα μου δεν μπορει να την κρατάει πέντε ημέρες συνεχόμενες, βέβαια θα προσλάβουν καινούργιο άτομο ευτυχώς!!!!

Della, χαίρομαι που πήγαν όλα καλα!!

Τζαμίν, μπράβο σας να το επανέλαβετε οπότε μπορείτε, σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για μας και τον σύντροφο μας, εμείς λέμε μετα απο έναν χρόνο σχεδόν να πάμε σινεμά να δούμε την ταινία του Σμαραγδή!!!!

Νινα-Νανα, στο golden ξέρω για τον παιδοτόπο που έχει έξω δεν ήξερα ότι έχει και μεσα, θα πάω μάλλον την Πέμπτη για δουλεια και θα ρίξω μια ματια γενικά!!!

Brooke πως πήγε η διοργάνωση για το ring sling, ειχατε κόσμο;

Αυτα πάω για ύπνο γιατι κουραστηκα πολυ σήμερα, καλο βράδυ!!!

nJ2dp3.png

Kαλησπερα κι απο μενα.Ο μικρος βγαζει δυο δοντακια και μας εχει ψοφησει στην γκρινια.Ευτυχως εχει κοιμηθει και θα δω grey's anatomy με την ησυχια μου.

Nina-Nana,ειχα σκληρυντικη αδενωση στο αριστερο στηθος μεγεθους 5,8 εκατ. και χειρουργηθηκα.

Επιτελεις σπουδαιο εργο στο φορουμ.Πολλες φορες σε διαβαζω.Ηξερες τοσα απο πριν γεννησεις η στην πορεια τα εμαθες;Μπραβο σου!

Tzamin,κι εμεις με τον μαρσιπο δεν τα πηγαμε καλα.Συνολικα να καθισε 5φορες μεσα!

Lila's mom,της περασε της Λιλας ο βηχας;

Εχει και ο δικος μου βηχαλακι.Η παιδιατρος που τον ειδε στον παιδικο μου το επεσημανε.Αυριο εχουμε να παμε για εμβολιο οποτε θα δω τι θα μου πει και ο δικος μας.

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τζαμίν τα μανιτάρια τα μάσησε μόνος του.Δεν ήταν μεγάλα.Τελικά σωστά μου είπες πως να σβήσω αυτά που έβγαιναν με το τικεράκι.Σε ευχαριστώ!

Νίνα Νάνα δεν το έχω πάρει είδηση που είναι αυτό το φόρουμ που γράφεις και συ.Γράφεις πολύ καιρό?Δεν σε έχω διαβάσει ποτέ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Lila's mom πόσες μέρες την βδομάδα δουλεύεις?Lila's mom εγώ έχω να πάω 2 χρόνια σινεμά.

Ντέλλα ελπίζω ο βήχας που έχει ο Κωνσταντίνος να μην είναι τίποτα ανυσηχητικό.Να είναι ένα απλό κρύωμα.

Δεν έχω δικά μου νέα.

Καλό βράδυ σε όλες σας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

ρολό χοιρινό έτοιμο από τον χασάπη

ωραία ιδέα... το κρατάω... μου φαίνεται πιο εύκολο από τα αλλα που ανέφερες είπα είμαι ασχετη από κουζίνα!!!- αυτό θα το φτιάξει ο χασάπης πόσο χάλια μπορώ να το ψήσω???

Μανιταρόπιτα γρήγορη και εύκολη με φύλλο σφολιάτας έτοιμο, μανιτάρι κονσέρβα, γαλοπούλα καπνιστή (σε φέτες για τοστ και μετά κομμένη σε τετραγωνάκια) & τυρί φιλαδέλφια. Λαδάκι στο ταψί, φύλλο σφολιάτας(να πιάνει και το πλαινό του ταψιού), το μίγμα από τα παραπάνω, το δεύτερο φύλλο σφολιάτας από πάνω και κολλάς τα δύο φύλλα με τα δάχτυλά σου. Λίγο λαδάκι ή γάλα από πάνω (με πινέλο) και στον φούρνο για περίπου 40-45 λεπτά (170). Πολύ σημαντικό να τρυπίσεις λίγο με το πιρούνι την σφολιάτα (και το κάτω φύλλο και το πάνω για να αναπνέει).

ενδιαφέρον ακούγεται μήπως μπορείς να μου στείλεις λίγο πιο αναλυτικά την συνταγή... ποσότητες, ωρες ψησήματός κλπ

Κάνε μια ωραία θεματική βραδιά, ανάλογα με το μενού
Ειναι η γιορτή του άνδρα μου.. μια ανθοδέσμη στην μέση του τραπεζιού δεν αρκεί? Αχ ωραίες ιδέες αλλα είναι δύσκολα όλα αυτά για μένα... θα προσπαθήσω... τι θέμα σχετικό με γιορτή... και δώρα για τους καλεσμένους??? ωχ ακόμα πιο δύσκολο...

Ο άνδρας μου είναι και ταχυδακτυλουργός λες να του κάνω θέμα: μια μαγική βραδιά και να στολίσω το τραπέζι με τραπουλόχαρτα??? και οι καλεσμένοι μας ταχυδακτυλουργοί θα είναι οι περισσότεροι με τις γυναίκες τους

Τζαμιν ευχαριστώωω πολύυυυυ!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke,μπορω να τον βαλω κι εγω σε sling τωρα που μεγαλωσε χωρις αυτο;οταν θελει αγκαλια μου κοβει τα χερια

τωρα στους 18 μήνες δεν ξέρω αν θα τον καταφέρεις να μπει σε σλίνγκ, έμενα μπαίνει αλλα το έχει μάθει από μωρο... ισως αν δοκίμαζες ένα μει ται... οταν βρεθουμε θα σου φέρω το δικό μου να το δοκιμάσεις και αν σου κανει παίρνεις.... γενικά δεν ξέρω αν θα αντέξεις να κουβαλάς το βάρος του... εμένα εχει συνηθίσει το σώμα μου, από μικρή την φοράω και έτσι τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα άν ομως ξαφνικά πάρεις 10 κιλά και τα κουβαλάς ίσως να σε κουράζει... στο επόμενο σίγουρα θα το χρειαστεις όμως και θα σου δώσω πληροφορίες όταν έρθει η ώρα...

περάσαμε ωραια είχε μεγάλη συμμετοχή πανω απο 25 μητέρες ήταν... λοίπουν τέτοιες δράσεις στην γειτονιά μας γι αυτό τις αγκαλιάζει ο κόσμος όταν γίνονται...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Εχει πέσει τόση δουλεια στο φόρουμ με τα προβλήματα θηλασμου που δεν προλαβαίνω να σας γράψω
που είναι αυτό νινα νανα , βάλε μας λινκ να μπαινουμε.... εγώ έχω πρόβλημα αποθηλασμού μήπως μπορείς να με βοηθήσεις!!!!!!!!

Μπράβο που βοηθάς νεες μητέρες είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη στο θέμα του θηλασμου και μόνο μια μητέρα που έχει θηλασει μπορέι να κατευθήνει σωστά και να δώσει σωστες συμβουλές... συνήθως οι παιδίατροι δεν γνωρίζουν και δίνουν λανθασμένες οδήγειες που οδηγούν σε αποθηλασμό.

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

θα δω grey's anatomy με την ησυχια μου
Ντέλλα κι εγώ fan!!!!

καθιστό, όχι μπουφέ,,, πες καμιά ιδέα... ευκολη και γρήγορη

Βrooke στα jumbo ρώτησα για τα μπαλάκια πομ πομ
εκεί με τα ειδη χειροτεχνίας εχει ...εκεί που εχει χάντρες , αυτοκόλλητα πηλούς...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα σας, σήμερα κοιμήθηκα ωραία ευτυχώς και ξεκουραστηκα λιγάκι!

Η Λίλα έχει βήχα κατα διαστήματα, ξεροβηχασ ειναι, δεν εχει ουτε συναχι-μπουκωμα, ουτε πυρετο, δεν τησ δινω τιποτα πατα μονο ντεπον πριν κοιμηθει, την, αφήστε που δεν κάθεται λεπτο, προχθές μόνο που δεν ανέβηκε στον τοίχο σαν τον spiderman γιατι ήθελε να πιάσει μια κουτα που την βάλαμε ψηλά στην ντουλάπα!!!!

Brooke, δεν ανοίγει ο σύνδεσμος που έβαλες στο facebook.

Νινα-Νανα, σε έχω πετύχει να γράφεις πολλές φορές στο παρεντς για το θέμα, μπράβο σου που μοιραζεσαι και βοηθάς τις άλλες κοπέλες.

Della, ρωτά τον γιατρο σου σήμερα για τον ξεροβηχα τι πρότεινει να δώσουμε, ελπίζω να ειναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος!

Dimista, δουλεύω περίπου τρεις ημέρες την εβδομαδα, μετα απο 10 χρόνια που δούλευα απο το πρωι μέχρι το βράδυ μέχρι και Σ/Κ, ειναι καλα αλλιώς δεν την παλευα με το παιδι!!!!

Πάω να ντύθω και να ξύπνησω την Λιλα μου γιατι σήμερα δουλεύω!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα....

Δήμητρα τέλειο το τικεράκι!!!!!!

Brooke ωραίο το βιντεάκι.

Πολύ ωραία ιδέα η μαγική βραδυά (μπορεί να σου την κλέψω κάποια στιγμή). Θα σκεφτώ τί άλλο μπορείς να κάνεις με τέτοιο θέμα και αν μου' ρθει κάτι θα σου πω. Θα σου στείλω πμ με την πίτα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Brooke μπορείς να φτιάξεις μενού και να το βάλεις στο τραπέζι με ονομασίες στα πιάτα πχ. το ρολό άμπρα κατάμπρα, σαλάτα hocus pocus, ή η μυστική συνταγή της Μαρίας. Μπορείς επίσης να εκτυπώσεις ετικέτες για τα κρασιά πχ. το φίλτρο της φιλίας, του γέλιου, της αλήθειας κλ. και να τα βάλεις σε κανάτες αντί για τα μπουκάλια. Και στα μπουκάλια μπορείς να τα κολλήσεις και να καλύψεις την ετικέτα του κρασιού. Επίσης αν μπορείς να βρεις δοκιμαστικούς σωλήνες :shock:, (δεν θα είναι δύσκολο γιατί χρησιμοποιούνται παντού για μπομπονιέρες κλ.) μπορείς για το ποτό υποδοχής (ή και μετά το δείπνο) να βάλεις σε μια γυάλα τριμμένο πάγο (μπλέντερ) και να στερεώσεις τους σωλήνες στον πάγο και να τους γεμίσεις με το ποτό που θέλεις να προσφέρεις (πχ. βότκα, μπέιλις). Μπορείς ακόμα, για να είναι πιο εντυπωσιακό, να βάλεις πολύχρωμα κοκτέιλ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...