Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, σας ευχαριστω για τις ευχές σας για περαστικα, ευτυχώς ελαττωθηκε ο βήχας και το σημαντικο ότι δεν έχει κάνει πυρετο!!!

Αλλα την τελευταία εβδομάδα το βράδυ ενω πίνει το γάλα της και ειναι λιγο πριν τον ύπνο, ξαφνικά δίνει μια στο μπιμπερο και κατεβαίνει απο την αγκαλια μου για να παίξει, κοιμάται μετα απο καμμια ωριτσα εν το μεταξύ εγω ρακος απο την κούραση γιατι δούλευα όλες τις μέρες, λετε να ειναι παρενέργειες απο το εμβολιο; Έχουν περάσει τρεις εβδομαδες σχεδόν!

Τζιτζινα εγω της βάζω ολοσωμα πυζαμακια απο το mothercare που ειναι λεπτά χωρίς τίποτα άλλο απο μεσα και εμένα μου ξεσκεπαζεται, χθες είχε τόση ζέστη που άναψε κλιματιστικό όπως και τώρα, το πρωι πήγα Γλυφάδα εκει να δείτε ζέστη, αφόρητη!!!

Τζαμίν, καλα να περνάτε στη Σαντορίνη!

Brooke, mommy3, περαστικα στα παιδάκια σας, εύχομαι γρηγορη αναρωση!!!

Βιβη! εύχομαι να ειναι καλύτερα η Μένια, μόλις χρησιμοποιηση την οδοντοβουρτσα πες μας αντιδράσεις, λογικα σας την έδωσε επειδη έχετε βγαλει αρκετα δόντια!

Della, χαίρομαι που επανηλθατε στους ρυθμούς σας, περασμένα να ειναι, μην στεναχωριεσαι!!!!

Dimista, μπράβο στον μικρο που έφαγε την πίτα σου, να δοκιμασεις να φτιαξεις και κολοκυθοπιτα, την έφτιαξε η θεία μου και έδωσε στην μικρη και ξετρελαθηκε!!

Άρμα, εύχομαι ο μικρός σου να ειναι καλύτερα, και καλη αρχη στην κόρη σου!!!

Για το avenue συμφωνώ και εγω, μπορω και καθημερινές φτάνει να κυκλοφορώ, αλλα όπως λέει η Νινα-Νανα, τώρα δεν πρεπει να έχει πολυ κόσμο, επίσης και το golden ειναι ωραίο αλλα δεν έχει κάτι για παιδια!!

Εύχομαι καλο Σ/Κ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σας Αρμα περαστικά σας ... κι έγώ την περασα την γαστρεντερίτιδα ευτυχώς ελαφρια, η μικρή καθόλου... πάλι καλά!!!! Η Λαμπρινή είναι καλά.. ενα ομοιοπαθητικό πηρε και εγιανε αμέσως... ειναι 3 μήνες τώρα που κάνουμε ομοιοπαθητικη και μας παει πολύ καλά...

Σημερα μέσα στα πλαισια της παγκόσμιας εβδομάδας babywearing πηγαμε με αλλες babywearers στο μουσείο της Αγγ. Χαντζημιχάλη όπου και ξεναγηθήκαμε και μετα πικ νικ στον εθνικό κήπο... περασαμε πολυ ωραια φορούσαμε όλες τα μωρά μας μικρά και μεγαλύτερα, η Λαμπρινή επαιξε τόσο ποοολύ, έφαγε και στο τέλος κοιμήθηκε στο σλίνγκ!

Αυριο το πρωι έχουμε συνάντηση στο σχολείο μας baby wearing και μαθαίνουμε στις νέες μητέρες πως να φοράνε τα μωρά τους με μαλακούς μάρσιπους αγκαλιάς... όποια θέλει μπορέι να ερθει για καφεδακι...- η συνάντηση είναι δωρεάν και είναι μέσα στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας εβδομάδας baby wearing....Ξέχασα να σας το γράψω νωρίτερα... εχω τόσα στον νού μου...

http://parents.org.gr/news/a251

στο Avenue ωραια δεν έχω ξαναπάει... πότε λετε;;;

και έχω και δύο ερωτήσεις...

1. Μήπως ξέρετε κανέναν καλό παιδοδοντίατρο στο κέντρο- περιστέρι Αιγάλεω Δυτικά προάστεια αν ξέρετε ...

2. Στις 26 γιορτάζει ο Ανδρας μου και μάλλον θα έρθουν φίλοι στο σπίτι για φαγητό 8-10 άτομα τι να φτιάξω πείτε μου;;; δεν είμαι και καμιά σουπερ μαγείρισσα και δεν έχω και πολύ χρόνο... ευκολες και εντυπωσιακές συνταγούλες παρακαλώ οι προκομένες μανούλες ας μου δώσουν τα φώτα τους sos sos sos !!!!- γλυκό θα παρω έτοιμο μαλλον....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke μπορεί να έρθουμε. Παρολο που δεν την φοράω πλέον θα ήθελα να έρθω μήπως μάθω το μει ται μου. Στο ρινγκ σλινγκ την φορουσα συνέχεια.

Lila's mom το golden hall εχει τα περισσότερα πράγματα για παιδια. Εχει έναν κανονικο παιδότοπο, έναν μικρότερο δωρεάν, τραπεζάκια με λεγκο κι έξω εχει παιδική χαρά κανονική.

QVjlp3.png

καλησπερα κορίτσια και παιδάκια !!!

Ντέλα, πολυ στεναχωρήθηκα για την ταλαιπωρία σας !! σημασία εχει οτι ειναι καλά ο Κωνσταντίνος. του δικου μου πριν λιγο παρα λιγο να τον πλακώσει η σιδερώστρα , οπως ηταν κλειστη , χωθηκε εκει που ήταν και την τραβηξε ...στον αερα την επιασα , ειχε ηδη αρχισει να πεφτει.....ειναι ζιζάνια ..τι να κανουμε

Lila s mom , ελπιζω να ειναι καλύτερα η μικρούλα

Βιβη, ευχομαι να μην μαυρισουν τα δοντάκια της Μένιας. κι εγω το εχω σκεφτει για τα δοντια , ετσι όπως πεφτει καποιες φορες

Τζαμιν , με γεια τα νεγκλιζε. πολυ καλά εκανες !!!

κορίτσια , για την συνάντηση εγώ για να ειμαι σιγουρη , η μονη μερα που μπορώ ειναι Κυριακή (εκτός απο την επόμενη). Γενικά δουλεύω τα απογευματα και θα ηταν προτιμότερο καπου με πρόσβαση στο μετρό. το Ζαπειο ειναι πολυ καλη ιδέα, νομίζω

κατα τα αλλα , τα ίδια , εκτος του οτι εχω ρεπό τις 4 τελευταίες μερες (παω Δευτερα για δουλειά ), οποτε ειμαι όλη μερα με τον μικρούλη.

Brooke, σημερα ημουν κι εγω Γλυφαδα το πρωί. Ζεστη και κοσμος.............

πηγαμε με το λεωφορειο (δεν υπαρχει περιπτωση να παρκαρεις εκει), μια χαρά ηταν

πηγαμε και παιδιατρο , την περασμενη εβδομαδα , καναμε τσιμπηματάκι , αλλα 2 ειπε και τελος....................γιούπιιιιι.......!!!!!!

Ο μικρός ειναι 10800 (μπορει και λιγο παραπανω γιατι δεν καθοταν ησυχα) και 87 εκ.

βρηκαμε και γνωστους με διδυμα παιδάκια στον γιατρό και αλλο ενα (όλα 16 μηνων) και γινοταν χαμός!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.....

Η Σαντορίνη ήταν υπέροχη. Ο καιρός θαυμάσιος. Κάναμε μπανιο στην θάλασσα Παρασκευή και Σάββατο. Χαλαρώσαμε και ξεχαστήκαμε. Μας έκανε πολύ καλό. Η μικρή μου τα πήγε πολύ καλά. Είχε κάποιες αντιδράσεις στον ύπνο, αλλά τελικά όλα καλά. Δεν έβγαινε ούτε δευτερόλεπτο απ'το μυαλό μου και όταν έβλεπα ζευγάρια με μωράκια ζήλευα. Από την άλλη όμως ήταν ωραία να μπορώ να χαλαρώσω χωρίς να έχω την ευθύνη της συνέχεια. Η Σαντορίνη είναι μοναδικό μέρος. Επιστροφή στο πρόγραμμα τώρα. Ο άντρας μου φεύγει Κυριακή για Ισπανία, μετά σειρά έχει η Κίνα και μετά Χιλή :cry:. Τουλάχιστον τον ευχαριστήθηκα λίγο.

Μαμμυ κι εμείς την περάσαμε την γαστρεντερίτιδα. Μεγάλο πακέτο.

Βιβή πώς παίρνετε ούρα τώρα? Με σακουλάκι ή με κυπελάκι? Μάλλον θα της κάνω μια εξέταση αυτή την εβδομάδα αλλά δεν θέλω να την κάνω νοσοκομειακά :(. Δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω πάλι. Χτες το βράδυ όμως που την έκανα μπάνιο μου έλεγε ότι πονάει το πουλάκι της. Και μόλις πήγαινε να κατουρίσει έκλαιγε. Ελπίζω να μην είναι τίποτα, δεν θα το αντέξω. Πρέπει να κάνουμε και ραδιοϊσοτοπική σύντομα για να δούμε πώς είναι η διάταση στο νεφράκι της .

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Brooke πάααααααρα πολύ εύκολο και νόστιμο για τραπέζι είναι ένα μπουτάκι από αρνάκι ή κατσικάκι (αναλόγως τί προτιμάτε). Το βάζεις στην γάστρα μόνο με αλατοπίπερο, λίγο δενδρολίβανο. (Εγώ το αλοίφω σε μερικά σημεία και με λίγο βιτάμ, είναι όμως προερετικό). Στους 150 βαθμούς και το ψήνεις τόσες ώρες όσες είναι τα κιλά του. Το συνοδεύω με πατάτες φούρνου και σαλάτα μαρούλι-κρεμυδάκι-άνιθο ή βραστά λαχανικά. Το γιουβετσάκι είναι πάντα σταθερή αξία όπως επίσης και ένα ρολό χοιρινό έτοιμο από τον χασάπη.

Για ορεκτικά μπορείς να κάνεις σουβλάκια με :

1. τοματίνι-μοτσαρελάκι και φύλλο βασιλικού. Κόβεις το τοματίνι στην μέση, περνάς το μισό στο σουβλάκι σου, περνάς την μοτσαρέλα (υπάρχει έτοιμη στρογγυλή μικρή ή παίρνεις την κανονική και την κόβεις κυβάκι), ένα φύλλο βασιλικού και κλείνεις με το άλλο μισό τοματάκι (η στρογγυλή πλευρά από το τοματάκι πρέπει να είναι προς τα έξω, να κλείνει την μοτσαρέλα στην μέση).

2. γαλοπούλα - γραβιέρα - αποξηραμένο βερύκοκο (γαλοπούλα φουαντρέ σε κομμάτι για να την κόψεις σε κυβάκια, γραβιέρα ότι σας αρέσει σε κυβάκια).

Μανιταρόπιτα γρήγορη και εύκολη με φύλλο σφολιάτας έτοιμο, μανιτάρι κονσέρβα, γαλοπούλα καπνιστή (σε φέτες για τοστ και μετά κομμένη σε τετραγωνάκια) & τυρί φιλαδέλφια. Λαδάκι στο ταψί, φύλλο σφολιάτας(να πιάνει και το πλαινό του ταψιού), το μίγμα από τα παραπάνω, το δεύτερο φύλλο σφολιάτας από πάνω και κολλάς τα δύο φύλλα με τα δάχτυλά σου. Λίγο λαδάκι ή γάλα από πάνω (με πινέλο) και στον φούρνο για περίπου 40-45 λεπτά (170). Πολύ σημαντικό να τρυπίσεις λίγο με το πιρούνι την σφολιάτα (και το κάτω φύλλο και το πάνω για να αναπνέει).

Το ντεκόρ του τραπεζιού αξίζει σχεδόν όσο και το φαγητό. Κάνε μια ωραία θεματική βραδιά, ανάλογα με το μενού (Γαλλική - Ισπανική - Ελληνική) ή βραδυά "αποχαιρετώντας το καλοκαίρι" ή "χειμώνα καλωσήρθες". Προετοίμασε ένα διαφορετικό μέρος για τα ορεκτικά με ένα ποτό υποδοχής (απεριτίφ - ουζάκι ή ρακί ή ένα λευκό ή ροζέ ελαφρύ κρασάκι ή ακόμη και αφρώδη οίνο).

Στο τραπέζι στην θέση του καθενός βάλε ταμπελάκι με το όνομά του και ένα μικρό διακοσμητικό (ανάλογα με το θέμα της βραδυάς) που μπορεί να πάρει μαζί του φεύγοντας.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Δεν πηγα δουλεια σημερα γιατι ειχα ραντεβου στη μαστολογο που με χειρουργησε τον Ιανουαριο.Ολα ειναι καλα και θα ξανακανω υπερηχο του χρονου.

Το Σαββατο ηρθαν οι γονεις μου απο Θεσσαλονικη και χαρηκα πολυ πολυ.

Τzamin,τι ωραια που περασατε στη Σαντορινη!Μπραβο καλα κανατε!

Διαβαζοντας αυτα που εγραψες για φαγητο,πιστευω οτι θα πρεπει να πας στο "κατι ψηνεται"!!!

Lila's mom,οσο δεν ανεβαινει ο πυρετος ειναι καλο αυτο.

Brooke,μπορω να τον βαλω κι εγω σε sling τωρα που μεγαλωσε χωρις αυτο;οταν θελει αγκαλια μου κοβει τα χερια!

Τζιτζινα,εγω τον κοιμιζω με εσωρουχο κοντομανικο και απλα τον σκεπαζω με πικε κουβερτουλα.Παρ'ολα αυτα ειναι μουσκεμα στον ιδρωτα.

Κιττυ,κι εμενα τραβηξε την σιδερωστρα.Ελεος πια!

NXbrp3.png

Καλησπέρα και καλή βδομάδα!

Περάσαμε ένα ήσυχο ΣΚ!

Το Σάββατο πήγαμε στα Jumbo και Μαλλ και την Κυριακή στο Αττικό Άλσος που έχει και π.χαρά και ο μικρός ευχαριστήθηκε πολύ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Βrooke στα jumbo ρώτησα για τα μπαλάκια πομ πομ και άλλες μου λέγανε ότι δεν έχουνε και άλλες δεν τα ήξεραν.Άσχετες!

Για το τραπέζι που ρώτησες εγώ θα έφτιαχνα σουφλέ,1α από τις πίτες που ξέρω,γλυκό ψυγείου και 1α ή 2 σαλάτες!

Κίττυ μοντελάκι ο Ισαάκ!

Τζιτζίνα όταν ξαναφτιάξω θα σου στείλω όσα κομμάτια θέλεις.Πάντως είναι πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή.Το βράδυ στον μικρό του βάζω ή καλοκαιρινά πυτζαμάκια ή καλοκαιρινό φορμάκι .Έχουμε πολύ ζεστό σπίτι και ιδρώνει εύκολα.Εμείς ακόμη με σεντόνι σκεπαζόμαστε και όχι πάντα.

Νίνα Νάνα του άντρα σου του τυχαίνουν συχνά συνέδρια και εκτός Αθήνας?

Κορίτσια έχω επιτέλους τικεράκι μετά από 100 χρόνια.Ποια θα μου πει πώς να σβήσω αυτήν την βλακεία που βγαίνει με το τικεράκι?

Καλό απόγευμα σε όλες σας και σε όλα τα παιδάκια σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...