Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Χεχε, Tzamin!!! :tongue: Μπράβο!!! Εγω έχω κόλλημα με τα νεκλιζε, έχω παρα πολλα, κάποια δεν τα έχω βαλει καν! Ολόκληρο συρτάρι! :P Και παίρνω συνέχεια, έχεις δίκιο ειναι τρομερή ανανέωση!!! Καλο ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!!!!

Lila's mom περαστικά!!!! :(

Βιβή αυτο με τα δόντια το έπαθε η ανιψια μου. Τα έσπασε οσο ήταν ακόμα νεογιλα και μαυρισε, βρωμουσε και χρειάστηκε απονευρωση για να μην βγει και το μόνιμο δόντι χαλασμένο. Τώρα ειναι οκ το μόνιμο.

Tzitzina την εξέταση αυτη θα την κανετε τώρα ή αργοτερα; Δεν το είχα ξανακούσει. Του άντρα σου το μάτι οσο περνάει ο καιρος θα χειροτερεύει ή μένει στάσιμη η απώλεια όρασης; Θεραπεία;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καληπέρα... κι εμείς ψιλοαρρωστουληδες είμαστε.. βηχα και συνάχι όχι τιποτα το φοβερό αλλα ταλαιπορία... μα καλά μας ματιασανε????...

Βιβή περαστικά και σε σας ευχομαι...

Ντελλα εχω δεί παιδάκι με μαυριμένο δοντι από πτώση όμως γίνεται αμέσως μάυρο...μεσα σε 1 ημέρα εχει εμφανιστεί το μαύρο αν δεν το εχεις δει μέχρι τώρα μαλλον την γλιτώσατε....

καλέ πότε είναι η συνάντηση ξανα γράψτε το γιατί δεν το διάβασα μάλλον...

Νεγκλιζέ, κεριά και κρασί... πολύ ωραία ιδέα θα κανονίσω και ένα μινι baby sitting στην θεια για λίγε ώρες για να είμαστε πιο ήσηχοι!!!!:tongue:

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα μετά απο πολυυυυυυυ καιρό! Οι φορές που θα σας γράφω από εδώ και πέρα θα είναι λίγες, μιας και δεν προλαβαίνω με τίποτα..Ο Βασιλάκος μου όλη μέρα τρέχει και η μεγάλη μου ξεκίνησε προνήπιο και προσπαθούμε οι γονείς μαζί με την δασκάλα να φτιάξουμε κάποια πραγματάκια. Υπάρχει κέφι και όρεξη και μ'αρέσει πολύ που ασχολούμαι με αυτό! Κατα τ'αλλα καλά σχετικά, με τα πεσίματά μας φυσικά, τις ψιλοιώσεις(ο Βασίλης πέρασε κι αιφνίδιο εξάνθημα που ήταν πολύ βαρία ίωση) και πολύ πολύ κούραση. Θέλω κι εγώ ύπνο αλλά θα περιμένω μάλλον 2-3 χρόναι ακόμα...:rolleyes:

Dellaki μου γλυκό τι περάσατε? Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου κοριτσάκι μου, δίπλα τους να είσαι το κακό δεν αργεί...εγώ που την πάτησα μια φορά με το πάρκο που έπεσε μυαλό δεν έβαλα και την προηγούμενη βδομάδα μου ξαναέπεσε και αυτή τη φορά ήμουν ακόμα πιο κοντά του από την προηγούμενη..:-(. Ε, τώρα το μάζεψα..το καλό είναι ότι είναι καλά, αυτό να σκέφτεσαι μόνο..

tzasmin μου καλά να περάσετε και μεγειά τα νεγλιζέ σου!!!!Να τα ευχαριστηθε΄ςι όσο πιο πολύ μπορείς!;)

tzitzina τεμπέλικο μάτι μαζί με πολυ΄μυωπία και αστιγματισμό έχει η κόρη μου. Όσο πιο νωρίς το βρεις τόσο καλύτερα, εμείς ξεκινήσαμε πέρυσι να κλείνουμε το ένα μάτι και ήδη από εκεί που έβλεπε 6/10 τώρα βλέπει 10/10. Πρόσεξε όμως που θα την πας γιατί εγώ την πήγα στα 2 σε παιδοοφθαλμίατρο στο Αττικό και ούτε που το κατάλαβε, έκανε λάθος διάγνωση. Όταν την πήγα σε αυτή που την πάω τώρα τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα.Μετά που ήθελα κι άλλη γνώμη όπου πήγα και είπα ότι την έχει εξετάσει η συγκεκριμένη μου είπαν όλοι ''ό,τι πει είναι εγγύηση''. Οπότε πάω σε αυτήν. Ευτυχώς ακόμα ήταν νωρίς (στα 3) οπότε επανήλθε γρήγορα.Αν θες να μου πεις να σου δώσω τα στοιχεία της.

Βιβή περαστικα στην μικρή σου. Και του Βασίλη του είχε φύγει ένα μικρό κομμάτι από το δόντι μια φορά που έτρωγε το ξύλο της κούνιας και τώρα που έπεσε ξανά από το πάρκο έφυγε κι άλλο ένα κομματάκι.Προς το παρόν δεν έχει μαυρίσει.

dimista εμφανίστηκα! :lol: Ελπίζω να είστε καλά! Αν θυμαμαι καλά είχα διαβάσει ότι θα έδινες κάτι στον μικρό με περισσότερες θερμίδες. Το έδωσες τελικά? Έκανε δουλειά? Η δική μου η παιδίατρος πάντως δεν μου έδινε με τίποτα τέτοια, παρόλο που την παρακαλούσα για την κόρη μου μπας και έπαιρνε κανα γραμμάριο. ήταν αντίθετη όμως και τελικά δεν πήραμε ποτέ.

lila's mom περατικά σας! Να ξέρεις ότι ο βήχας θέλει καθαρό αέρα. Αν δεις τα πολύ σκούρα, το βράδυ κουκούλωσέ την και βγάλτην στο μπαλκόνι. Οι σταγόνες της κορτιζόνης πάντως είναι θαυματουργές..ταλαιπωρήθηκε πολύ ο Βασίλης πέρυσι με βήχα και της είχε πάρει κι εκείνος..

nina-nana, julie, brooke, κιττυ, mammy,και όποια άλλη έχω ξεχάσει τα φιλιά μου! Ελπίζω να ξαναβρώ την ευκαιρία σύντομα να σας ξαναγράψω. Να είστε καλά κι εσείς και τα παιδάκια σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα κοριτσια.Καταρχην,να σας ευχαριστησω ολες για τα λογια συμπαραστασης και τα περαστικα σας.Ειμαστε καλυτερα.Το βραδυ ξυπναει βεβαια με κλαματα και χωνεται στην αγκαλια μου αλλα οχι σαν τις πρωτες μερες.Και μονο που ηρθαμε σπιτι μας,του εκανε καλο.Επεστρεψε και στο σχολειο χθες και χαρηκε που ξαναβρηκε τη ρουτινα του.Κανενας γονιος να μην βλεπει το παιδακι του σε κρεβατι νοσοκομειου.

Βιβη,περαστικα σας βρε παιδακι μου.Που την τσιμπησε την ψευδομοναδα ρε γ@μωτο;Οσο τα προσεχουμε τα κανουμε χειροτερα μου φαινεται.Εχει παιδακια που μεγαλωνουν στους δρομους ξυπολητα με βροχη και κρυο,χωρις εμβολια,και ειναι μια χαρα.Ξερω βεβαια,οτι πολλα απι αυτα πεθαινουν,αλλα εμεις λιγο να μην τα κουμπωσουμε καλα,θα κανουν πνευμονια.

Στον παιδοοδοντιατρο πηγατε;

Tzamin,να περασετε τελεια!!!

Lila's mom,περαστικα και σ'εσας.

Τζιτζινα;αυτο με το ματι πως το καταλαβατε;οπτικα δεν φαινεται τιποτα στην Ειρηνουλα.

Καλο βραδυ κοριτσακια

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε armaki,χρηκα πολυ που εμαθα νεα σου!

Κοριτσια,αν ο καιρος ειναι καλος μπορουμε να παμε και στο avenue στον πανω οροφο.Εχει χωρο να πιουμε καφε,παιχνιδια για τα παιδια και φουσκωτα.Επιπλεον εχει παρκινγκ και μαλιστα δωρεαν.

NXbrp3.png

Della συμφωνώ για το avenue. Ειναι κι ήσυχο!

Χαίρομαι που ειναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος, ειδικά σε αυτήν την φάση το ότι κοιμάστε μαζι ειναι ευεργετικό!

Arma επιτέλους!!!! Σε χάσαμε!!!! Πολλα φιλια!

Brooke περαστικά!!!!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι η ψευδομονάδα αποδείχθηκε λάθος αποτέλεσμα. Η δεύτερη εξέταση ήταν καθαρή, οπότε από αυτό ξεμπερδέψαμε. Βέβαια την αντιβίωση θα την πάρουμε κανονικά για 10 ημέρες, αλλά δε φοβόμαστε το νοσοκομείο.

Χθες πήγαμε στην παιδοδοντίατρο και μας είδε. Μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να μαυρίσει το δόντι μέχρι και 6 μήνες μετά το χτύπημα, οπότε πρέπει να το παρακολουθούμε προσεχτικά μέχρι τότε για τυχόν αλλαγή χρώματος. Επίσης μπορεί να δημιουργηθεί φυσαλίδα στο ούλο, που επίσης μπορεί να σημαίνει μόλυνση και θα πρέπει αμέσως να το εντοπίσουμε για να το αντιμετωπίσουμε. Μας χάρισε μια οδοντόβουρτσα ειδική για την ηλικία μας και μας είπε να πλένουμε τα δοντάκια μας 2 φορές την ημέρα μόνο με νεράκι. Οδοντόπαστα θα χρησιμοποιήσουμε αργότερα.

Επίσης μου είπε ότι η πιπίλα που έχουμε δεν είναι ορθοδοντική (άλλα έγραφε η συσκευασία της!!!!!!...και γιʼαυτό την είχα πάρει!!!!) και να προσπαθήσουμε να την κόψουμε...πως να το κάνουμε τώρα αυτό σε αυτή την ηλικία!!! Πολύ δύσκολο...να δούμε!

Αυτά τα νέα μας.

Arma επιτέλους, είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε!!!

Della, υπομονή!!!Θα περάσει και αυτό.

Φιλάκια!

Γεια σας κορίτσια !Εχτές έφτιαξα μανιταρόπιτα πρώτη φορά και ο μικρός έφαγε 2 κομμάτια.Δεν το περίμενα να φάει 2.Οπότε του άρεσε από τα χέρια της μανούλας.

Τζαμίν επιτέλους ήρθε η Παρασκευή .Σε λίγες ώρες θα είστε Σαντορίνη.

Ντέλλα χάρηκα πολύ που ο Κωνσταντίνος σας είναι καλύτερα και ξαναγύρισε στον παιδικό.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Βιβή μπράβο που οι εξετάσεις της Μένιας ήταν καθαρές.

Άρμα επιτέλους εμφανίστηκες!Καλή σχολική χρονιά για την κόρη σου.Άρμα του αγόρασα και την κρέμα και το ρόφημα.Την κρέμα την έφτιαξα μόνο 1α φορά και μύριζε άσκημα και δεν του την έδωσα και την πέταξα.Το ρόφημα με την γεύση σοκολάτα του το βάζω στο γάλα.Όποτε βρίσκεις χρόνο να μας γράφεις τα νέα σου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,διαβασα λιγο στα γρηγορα...μα τι παθαμε?

Brooke και Lila'sMom περαστικα,Βιβη και στη Μενια περαστικα ευτυχως γλυτωσατε το νοσοκομειο και ελπιζω το δοντακι να παει μια χαρα!Della τι παθατε κοπελα μου?ευτυχως ο μικρουλης ειναι μια χαρα!!!Σε καταλαβαινω γιατι δυστυχως το ειχα περασε και εγω με το Βαγγελη,να του κανουν πλυση στομαχου και εγω απ'εξω να ακουω τις φωνουλες του...ευτυχως και να κανουμε το σταυρο μας να ειναι ολα περαστικα!

Εμεις απο την Δευτερα το μεσημερι ΧΑΛΙΑ...ξεκινησε εμετους η μικρη,μετα από λιγες ωρες εγω,μετα απο λιγες ωρες ο Βαγγελης και εχθες ο μεγαλος... γαστρεντεριτιδα...τι κ@λο ιωση κοριτσια ηταν αυτη...ασταματητους εμετους και τρομερους πονους σε ολο το σωμα!Ο Βαγγελης χτυπησε και σαρανταρια.Τη Δευτερα το βραδυ στο τσακ ημασταν για νοσοκομειο.Τωρα ειμαστε αρκετα καλυτερα!

Τzamin να περασετε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Καλο βραδυ!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα!

Μπρρρρ! Τι κρύο είναι αυτό? Κορίτσια ξύλιασα το βράδυ. Καιρός να κατεβάσω καμιά ελαφριά κουβερτίτσα μου φαίνεται. Τα μωρά σας πως τα ντύνεται όταν κοιμούνται? Της Ειρήνης της φοράω φανελάκι με μανίκι, παντελονάκι μακρύ και καλτσάκια. Τη νύχτα ξεσκεπάζεται. Ελπίζω να μην κρυώνει. Εγώ βέβαια είμαι πολύ κρυουλιάρα οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω.

Tzamin υποθέτω θα είστε ήδη Σαντορίνη. Να περάσετε τέλεια, να ευχαριστηθείτε πολύ ο ένας τον άλλον και μην αγχωνεσαι για την Έλενα. Να δεις που θα είναι μια κυρία!!

Arma, επιτέλους, θα σε ψάχναμε στη Νικολούλη...Καλή αρχή στο προνήπιό σας και περαστικά στο Βασιλάκη. Mammy, Βrooke, Lila's mom, περαστικά στα παιδάκια σας. Ξεκίνησε η εποχή των κωλοιώσεων.

Della να δεις που σε λίγες μέρες θα έχει ηρεμήσει τελείως ο μικρούλης σου.

Dimista στείλε και σε εμάς κανένα κομματάκι από την πίτα. Μας λιγούρεψες..

Αχ Βιβή μου, περαστικά, ελπίζω να μη μαυρίσουν τα δοντάκια της ζουζούνας σου...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Για τη συνάντηση, νομίζω ότι το avenue είναι πολύ καλή ιδέα. Και άσχημο καιρό να έχει μπορούμε να κάτσουμε στον εσωτερικό παιδότοπο. Το μόνο που σκέφτομαι μήπως Σ/Κ γίνεται χαμός και δε βολευτούμε επειδή θα είμαστε πολλές. (Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλες). Τις καθημερινές κορίτσια μπορείτε εσείς κανένα απογευματάκι ή σχολάτε αργά?

Κορίτσια για το μάτι δεν έχει κάτι τώρα. Η παιδίατρος μου είπε ότι αυτή την εξέταση λέει σε όλα τα μωράκια προληπτικά να την κάνουν μέχρι να γίνουν 2 χρονών έτσι ώστε αν υπάρχει κάτι να το προλάβουμε. Απλά εγώ αγχώθηκα που το έχει ο άντρας μου και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό.

Αrma ναι, αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία της γιατρού που λες. Η παιδίατρος μας πρότεινε και τον Μάνιο, στο Παίδων Πεντέλης.

Φεύγω για δουλίτσα. Καλά να περάσετε κορίτσια...Φιλιά..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina της φοράω ολοσωμο φαρμάκι από ελαφρύ ύφασμα χωρίς κάτι απο μέσα και δεν τη σκεπαζω-δε θέλει με τίποτα.

Το avenue προς το παρόν που ο καιρος ειναι καλός, δεν μαζεύει πολύ κόσμο τα Σαββατα.

Mammy περαστικά!!! Χαμός!!!!

Βιβή, χαίρομαι για τα αποτελέσματα της Μενιας. Της ανιψιάς μου μαύρισε το δόντι 3-4 μήνες μετα το χτύπημα.

Tzamin είδα την Έλενα χτες στις κούνιες! :D Η πλάκα ειναι ότι πλησίασε με μια χαρα την δικια μου, λες και συναντήθηκαν 2 παλιοί καλοί φίλοι! Τι πλάκα! Κι η δικια μου ενθουσιασμενη!!!

Ελπίζω να περνάτε τέλεια!

Εμείς σήμερα είμαστε μόνες μας, ο μπαμπάς μας εχει συνέδριο στο κεντρο. Πήγαμε το πρωι στο πάρκο βόλτα και τώρα η μικρη κοιμάται. Θα ξαναπάμε κούνιες και το απόγευμα και λίγο σούπερ μάρκετ.

Φιλακια!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...