Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Έχω μια ερώτηση για τις κοπέλες που είναι ήδη μανούλες. Μένουμε στην Αθήνα με τον άντρα μου και οι οικογένειές μας είναι στην επαρχία. Οπότε σε περίπτωση που θέλω κάποιον να με βοηθήσει τις πρώτες μέρες μετά την γέννα (μαμά ή πεθερά) θα πρέπει να μείνουν μαζι μας. Εν τω μεταξύ δεν έχουμε και κανένα ανάκτορο οπότε θα είμαστε λίγο στιμωχτά. Φοβάμαι ότι αν ζητήσω από κάποιον να έρθει δεν θα μπορώ να ηρεμίσω και να περάσουμε λίγο χρόνο μόνοι μας με τον άντρα μου και το μωρό μας και θα εκνευρίζομαι. Η ερώτησή μου είναι: Η πρώτη αυτή περίοδος με το μωρό είναι τόσο δύσκολη που δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας με τον άντρα μου? Χρειάζομαι οποσδήποτε βοήθεια? Υπ' όψιν ο άντρας μου δεν θα δουλέψει για καμιά 10αρια μέρες και είναι καλός και με δουλειές και με μαγείρεμα.

Τί με συμβουλεύετε?:?

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΠΑ.... ΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΠΑΛΙΕΣ" ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ!!!! ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΧΑΖΑ! ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΕΞΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΑΚΟΥΤΣΩΤΗ, ΝΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΛΠ ΚΛΠ Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ... αισθάνομαι πιο σίγουρη για την απόφασή μου τώρα.

Μαρία- ΄Ελενα αυτές τις χαζομάρες φοβάμαι ότι θα αρχίσουν να μου λένε και θα με συγχίζουν γιατί δεν είμαι καθόλου παραδοσιακή και προληπτική. Μου είπε προχτές η πεθερά μου ότι τα μωρά μετά το μπάνιο καλό είναι να τα πιάνεις από τα πόδια και να τα γυρίζεις ανάποδα (με το κεφάλι κάτω) για 2-3 δευτερόλεπτα για να πάνε τα όργανα στην θέση τους. Καταλαβαίνετε πόσα εγκεφαλικά πέρασα.

Άνια μου το σχέδιό μου κι εμένα είναι να θηλάσω αποκλειστικά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με αυτό το θέμα και να μην ταλαιπωρηθούμε μαμά & μπέμπα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

χαχαχχαχα βασω μου πολυ γελασα με αυτο για το μπανιο εμενα παλι καλα η μαμα μου δεν τα ξερει αυτα επειδη δεν ειναι απο εδω και εξω δεν ειχαν τετοιες αποψεις να σου πω μην ακους πολλα πολλα εγω το μονο που εκανα ηταν με τα ρουχ του μωρου και οχι για να μην τα παρουν οι μοιρες αλλα γιατι εχει πολυ υγρασια εδω και για να μην ανεβει καμια γατα πανω τους επειδη ειμαι χαμηλα.

κοριτσια μαλλον ολες το ιδιο αγχος εχουμε και εγω αυτο σκεφτομαι συνεχεια πως θα αφησω τοσες μερεσ το μωρο μου εκτος απο μια βραδια που επρεπε να παω ενα ταξιδι δεν την εχω αφησει ποτε ξανα βραδυ μονη της τωρα 4 μερες ειναι παρα πολλες για εμενα αφου σκεφτομαι να τους παρακαλεσω να με αφησουν νωριτερα να φυγω αν ειναι ολα καλα και ναι μην γελασετε μεχρι και επιλοχια καταθλιψη εχω σκεφτει να επικαλεστω για να φυγω και να ερθω παλι στο κοριτσακι μου.Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω πολυ μακρια της και ας γκρινιαζω πολλες φορες οτι ειναι ζωηρη και με κουραζει (με την εγκυμοσυνη εννοω )

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Μου είπε προχτές η πεθερά μου ότι τα μωρά μετά το μπάνιο καλό είναι να τα πιάνεις από τα πόδια και να τα γυρίζεις ανάποδα (με το κεφάλι κάτω) για 2-3 δευτερόλεπτα για να πάνε τα όργανα στην θέση τους. Καταλαβαίνετε πόσα εγκεφαλικά πέρασα.

Χαχαχα καταπληκτικο!!!:D:D:D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

εμενα που μου ειπαν πως 40 μερες δεν πρεπει να δεχτω στο σπιτι γυναικα που εχει περιοδο ή που εκανε σεξ το προηγουμενο βραδυ γιατι βγαζει σπυρια και κοκκινιλες το μωρο, εκτος κι αν μου το πουν. δηλαδη οποια ερχεται, εαν ερχεται θα πρεπει να τη ρωταω τι εκανε χθες το βραδυ:?::?::?:!!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

εμενα που μου ειπαν πως 40 μερες δεν πρεπει να δεχτω στο σπιτι γυναικα που εχει περιοδο ή που εκανε σεξ το προηγουμενο βραδυ γιατι βγαζει σπυρια και κοκκινιλες το μωρο, εκτος κι αν μου το πουν. δηλαδη οποια ερχεται, εαν ερχεται θα πρεπει να τη ρωταω τι εκανε χθες το βραδυ:?::?::?:!!!!!

Χαχα, με λεπτομερειες πρεπει να μας πουν???

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

χαχαχαχαχαχα τέλειο!!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Έσω γελάσει πολύ που διαβάζω αυτά τα ''κουλά'' για τις πρώτες μέρες. Κι εγώ όταν γέννησα πάντως δεν ήθελα κανέναν. Θέλαμε με τον καλό μου να τα μάθουμε όλα μαζί και να μας τα δείξει η παιδίατρος και όχι μαμα-πεθερά. Βέβαια ο καλός μου έκανε τα πάντα στο σπίτι και καθαριότητα και μαγείρεμα οπότε κι εγώ μέχρι να επανέλθω είχα αφοσιωθεί μόνο στο κοριτσάκι μου.

Τώρα που λόγω της ξάπλας έχω όλη μέρα τη μαμά μου εδώ για να φυλάει το κοριτσάκι μου πραγματικά έχω κουραστεί και έχω τσιτώσει πολύ παρόλο που ούτε ανακατέβεται και γενικα με ακολουθεί ότι και να της πω. Η βοήθειά της αυτή τη στιγμή είναι παραπάνω από πολύτιμη αλλά παρόλαυτα κουράστηκα!Και από νεύρα..ουουουουουου! Ενώ ρε κορίτσια στην πρώ τη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα! Ούτε νεύρα, ούτε κλάματα ούτε τιποτα! Τεσπα. Εχτές είδαμε και τον μπεμπάκο μας είναι 1650γρ και ο πλακούντας μου Ι προς ΙΙ ενώ θα έπρεπε να είναι 0 προς Ι. Με την όλη κατάσταση των συσπάσεων βέβαια πάμε καλά και ο γιατρός μου πιστεύει ότι θα κρατηθώ ένα μήνα ακόμα και βεβαια δεν αποκλείει να φτάσω και στην ΠΗΤ.

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γελας ε??? Για κλαματα ειναι!!!

ευχομαι να σου παν ολα καλα, εγω εχω κοριτσακι και περιμενω γιο. Πολλα νευρα και πολυ κλαμα βρε παιδακι μου στην δευτερη εγκυμοσυνη!!!! το κακο ειναι πως καμια φορα ξεσπαω στο μωρο και μετα την αγκαλιαζω και κλαιω με λυγμους.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Γελας ε??? Για κλαματα ειναι!!!

ευχομαι να σου παν ολα καλα, εγω εχω κοριτσακι και περιμενω γιο. Πολλα νευρα και πολυ κλαμα βρε παιδακι μου στην δευτερη εγκυμοσυνη!!!! το κακο ειναι πως καμια φορα ξεσπαω στο μωρο και μετα την αγκαλιαζω και κλαιω με λυγμους.

Καλέ γελάω τι να κάνω??? Είμαι έξω από το χορό γι'αυτό. Αν τα λέγανε αυτα σε μένα δεν θα τους άφηνα ούτε να πλησιάσοουν στο σπίτι! :lol:

Υπομονή! Κοντεύουμε! Να σαραντίσουμε και με το καλό να φύγουν και οι ορμόνες της λοχείας και μετά όλα θα στρώσουν! (ελπίζω..χαχαχα).

Με το καλό να υποδεχτείς κι εσύ τον γιόκα σου! Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα?

Καλέ γελάω τι να κάνω??? Είμαι έξω από το χορό γι'αυτό. Αν τα λέγανε αυτα σε μένα δεν θα τους άφηνα ούτε να πλησιάσοουν στο σπίτι! :lol:

Υπομονή! Κοντεύουμε! Να σαραντίσουμε και με το καλό να φύγουν και οι ορμόνες της λοχείας και μετά όλα θα στρώσουν! (ελπίζω..χαχαχα).

Με το καλό να υποδεχτείς κι εσύ τον γιόκα σου! Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα?

τυχερη!!! 33w 2d ειμαι, δεν ξερω να βαλω και τυκερακι βρε παιδι μου, θα ξαναπροσπαθησω.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

αμαν με αυτες τις κουλαμάρες γυρω από την λεχώνα κ το μωρό. Δεν μας φτάνει ο πόνος μας εκείνες τις μέρες με τα λόχεια, τις ορμόνες, το νεογέννητο να έχεις και τον καθενα να σε τρελαίνει με τις βλακείες του, έλεος, εγώ το μόνο που θέλω για εκείνες τις μέρες είνια ένα πιάτο φαγητό κ απομόνωση!

Οσο για την παραμονη στο μαιευτηριο katval και εμένα περναει από το μυαλό μου να φύγω νωρίτερα, μάλιστα η παιδίατρος του Άγγελου που είναι στο Αλεξάνδρα όπου θα γεννήσω μου είπε ότι αν το μωρό είναι καλά κ συμφωνει κ ο γυναικολόγος θα μας βγάλει την άλλη μέρα. Ο άντρας μου είναι σίγουρος πως θα το κάνω αλλα εγω δεν ξέρω πως θα είμαι θα τα καταφέρω φρεσκογεννημένη σπίτι με 2 μωρά; το λυπάμαι όμως το Αγγελάκι μου, δεν έχει μείνει ποτέ μόνος κ καθε φορα που ξυπνάει φωνάζει μαμα , πως θα νοιώσει αν δεν με βρει , θα νομίζει ότι τον εγκατέλειψα, κ μόνο που το σκέφτομαι φρικάρω ....:(

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Και εγώ το είχα τρομερό άγχος τι θα κάνει το Ευάκι μου όταν θα μπω να γεννήσω μιας και δεν την είχα αποχωριστεί ποτέ. Άντε κάτι βραδάκια που είχαμε βγει αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι που μπήκα την πρώτη φορά με τις συσπάσεις. Είναι ντροπή που το λέω αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν μου είπε ο γιατρός ''εισαγωγή''δεν ήταν ΄΄θα μελινω να πάνε όλα καλά με τον μπεμπάκο'' αλλά ήταν ''πως θα πιει το γάλα το Ευάκι μου το πρωί χωρίς εμένα?'' ''Δεν της είπα ότι δεν θα γυρίσω'' και άλλα τέτοια:oops::oops::oops:

Τελικά με εξεπληξε ευχάριστα. Ήταν μια χαρά με την γιαγιά και τον μπαμπά της, δεν γκρίνιαξε, δεν με ζήτησε και όταν γυρισα με υποδέχτεικε μες την τρελλή χαρά! Την δεύτερη φορά που ξανανοσηλεύτηκα το ίδιο. Της έχω εξηγήσει αρκέτα βέβαια γιατί είναι σε μια ηλικλαι πια που μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα.Οπότε κάπως ηρέμησα με το θέμα αυτό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...