Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα...

Τζιτζινα και η Έλενα τρώει πολύ. Όλη μέρα. Πόσα κιλά είναι η δικιά σου? Βεβαια είστε και ψηλές εσείς.... Η Έλενα είναι 11.700 και από ύψος 82 εκ. Μου φαίνεται έχει αρχίσει και στρογγυλεύει πάλι :?. Όλη μέρα είναι μπροστά στο ψυγείο ή τον τροφοδότη και λέει μαμ. Είναι σαν τα ψάρια... όσο της δίνεις φαγητό, το τρώει... θα σταματήσει μόνο αν σκάσει. Τί να κάνω? Μήπως να την δει ο παιδίατρος. Δεν θα έπερεπε να έχει περάσει ο ερεθισμός έστω και λίγο? Της άλλαξες πάνες μήπως είναι καμιά αλλεργία?

Αχ Τζιτζίνα.. πλάνταξα χτες με την Ιωάννα.

Καλημέρα!

Τzamin η Ειρήνη είναι περίπου στα ίδια κιλά και τον προηγούμενο μήνα που είχαμε μετρηθεί, ήταν 88 εκ. Είναι ψηλή, αλλά έχει μεγάλη κοιλίτσα και μάγουλα. Και η δική σου όμως, απ'ότι βλέπω στις φωτογραφιες μια χαρά είναι. Το πρόβλημα μου είναι για αργότερα. Φοβάμαι μην ξεχειλώσει το στομάχι της και αργότερα έχει πρόβλημα πάχους. Εν τω μεταξύ κάνει αυτό ακριβώς που λες..Όλη μέρα τρώει, δεν έχει σταματήσει ποτέ, δε μου έχει δείξει ποτε ότι έχει χορτάσει. Στην παιδίατρο που το είχα πει, μου είχε πει, απλά να προσπαθήσω αυτά που της δίνω να μην είναι παχυντικά, π.χ. ψωμιά, μπισκότα, μακαρόνια. Όσο μπορώ.. Αφού χθες που είχαμε πάει βόλτα ήταν ένα κοριτσάκι που κράταγε ένα τοστ και είχε κολλήσει τη μούρη της σε απόσταση αναπνοής και κοίταγε σαν πεινασμένο! Φοβήθηκα μην κάνει καμιά κίνηση και το αρπάξει:tongue: Την έχει φοβηθεί το μάτι μου!

Το καταλαβαίνω ότι και τα παιδάκια που τα κυνηγάς για να φας ειναι δύσκολο, όμως και τα δικά μας είναι το άλλο άκρο τα φαγανάκια μας.

Πάντως για να πω την αμαρτία μου, χθες είχα παει να πάρω παπούτσια στο βαφτιστήρι μου. Επειδή δεν καθόταν με τίποτα στο καρότσι της πήρα digestive και της έδινα μέχρι να τελειώσουμε. Και μετά που την κατέβασα, για να μην απομακρύνεται είχα ένα μπισκότο στο χέρι μου για να με κυνηγάει...Σα σκυλάκι....Κακούργα μάνα!

Ο τροφοδότης τι είναι?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις πάνες τις άλλαξα. Περιμένω να δω μήπως δούμε βελτίωση.

Η μικρή προχθές μου έσπασε τα γυαλιά μυωπίας. Τα πήγα χθες για φτιάξιμο και θα τα πάρω την Τρίτη. Δεν έχω βάλει ακόμη φακούς γιατί τσούζουν τα μάτια μου και αν δείτε πόσο έχω μεγαλώσει τα γράμματα για να βλέπω θα γελάσετε πολύ. Μιλαμε για πολύ γκαβομάρα!!

Lila's mom στη δουλειά έχω θεωρητικά συγκεκριμένο ωράριο, το οποίο ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν το πολυτηρώ.:oops: Με παίρνει όμως, γι'αυτό.

Julie φαντάζομαι τι θα έπαθες μέχρι να ακούσεις τι θα σου έλεγε η κοπέλα. Πολύ κρίμα και για το δικό της παιδάκι. Περαστικά. Δεν τα προλαβαίνεις τα άτιμα. Αν είναι να γίνει το κακό...Γερά να είναι τα ζουζούνια μας.

Σήμερα θα είμαι στο τρέξιμο. ¨Οταν σχολάσω θα πάω κομμωτήριο, μετά hondos και το βράδυ έχουμε γάμο. Αύριο έχω τα γενέθλια του βαφτιστηριού μου, οπότε πάει η ξεκούραση. Δεν πειράζει όμως, θα περάσουμε καλά.

Φιλάκια...Να έχετε ένα υπεροχο Σ/Κ

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αχ σήμερα έχει έναν τέλειο ήλιο, πήρα την μικρή πρωί πρωί και πήγαμε στο πάρκο, κι επειδή είχε ήλιο δεν βάλαμε γαλότσες (μέγα λάθος!).

Βρήκε κάτι λακούβες με νερό (από χθες που έβρεχε) κι εννοείται ότι όλη την ώρα πλατσούριζε σε αυτές. Οπότε μόλις τελείωσε το πλατσούρισμα φύγαμε αμέσως γιατί έκανε κρύο και φοβήθηκα ότι θα κρυώνει (κρίμα, εγώ ήθελα κι άλλη βόλτα). Οι κάλτσες έσταζαν όταν τις της έβγαλα!

Τώρα σπίτι λοιπόν, είπα να κάτσω να διαβάσω (μπαμπάς με κόρη έχουν πάει σούπερ μάρκετ) αλλά δεν μπορούσα να μην σας καλημερίσω!

Τα νέα με το σπίτι είναι καλά, σαν να φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά, επιτέλους!Ελπίζω να μην μας προκύψει καμιά βλακεία πάλι.

Θέλω να φτιάξω κι ένα κέικ αύριο να πάω στην childminder για να δίνει στην κόρη της που είναι τραυματίας, είπα στον άντρα μου να της πάρει κι ένα παιχνιδάκι. Το σκέφτομαι συνέχεια μωρέ το ψυχουλάκι που χτύπησε...

6237481d19.png

Τζιτζίνα και Τζαμίν εγώ πάντως που έχω πολύ δύσκολο παιδί στο φαγητό νομίζω πως θα προτιμούσα να έτρωγε όλη την ώρα. Ξέρεις τί είναι να βάζεις τα δυνατά σου, να της φτιάχνεις συνέχεια καινούρια φαγητά μήπως της αρέσουν και η κυρία να μην μπαίνει στο κόπο καν να τα δοκιμάσει?? Πραγματικά σου έρχεται να της φορέσεις το πιάτο καπέλο! Τις προάλλες της έφτιαξα "σαλάτα" με όλα τα αγαπημένα της υλικά (μακαρόνια, ντομάτες, αυγά, dairyfree τυρί). Ε, δεν το έφαγε!!!Που ένα ένα αν τα φάει τρελαίνεται. Πφφφφφφφφ! Επίσης την μία φορά μπορεί να φάει πολύ ευχάριστα ένα φαγητό, και την επόμενη να μην θέλει ούτε να το μυρίσει. Οπότε κορίτσια είστε μια χαρά!!!

6237481d19.png

Αυτό για τις δύσκολες ώρες, που θέλετε 5 λεπτά να ηρεμήσετε και να βρείτε τον εαυτό σας :

http://letslassothemoon.com/2012/05/15/5-minutes-to-find-peace-in-the-chaos/

Με βοηθάει πολύ...

Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω την Alexander Techique (έχω διάφορα προβλήματα και νομίζω πως θα με βοηθήσει), το έχει κάνει καμιά σας να μου πει εντυπώσεις?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

κοριτσιαα.........

απορώ πως ειμαι ξύπνια ακομη...αλλα ειναι η μόνη ωρα που ηρεμω

χθες , ο πιτσιρίκος αποφάσισε να ξυπνησει στις 6 30 το πρωι και να μην ξανα κοιμηθεί....αρχισε το τρεχαλητο, πηγαμε πρωί-πρωί κουνιες (μονο εμεις και αυτος που καθαριζε ηταν εκει) , μετα στην πλατεια εε... και στις 12 το μεσημερι κοιμηθηκε.

σημερα ειχαμε παει σε γενεθλια, το κοριτσακι φιλων μας εκλεινε τα 2. την ωρα της τουρτας ο μικρος χτυπουσε ασταμάτητα παλαμάκια , γελουσε και χοροποηδούσε...πολύ πλάκα ειχε.εφαγε και πρωτη φορά πατατάκια (εμεις δεν δινουμε τετοια) και μετα δεν ξεκολλουσε.να δω πως θα τον μαζευουμε απο τις καφετεριες που θα τα βλεπει στα τραπεζάκια.

κατα τα αλλα το γνωστο εξουθενωτικό πρόγραμμα. σφουγγαρισμα κι εμεις οταν κοιμαται , γιατι αλλιως θελει να αναλάβει εκεινος. το αλλο που κανει ..παιρνει ενα μωρομαντηλο,γονατίζει και σκουπιζει το πατωμα, με επιμέλεια..όχι αστεία !!!!

Την περασμενη Κυριακη, ειδε εναν μεγαλο σκυλο στην πλατεια και πηγε τον χαιδευε μεχρι που εβαλε το χερι του μεσα στο στομα του ..εγω ουτε κατα διάνοια...δεν εχω προβλημα με τα ζωα , αλλα δεν ειχε ποτε στο σπιτι και δεν νομιζω οτι θα ηθελα.

σημερα ειδε ενα σκυλάκι στην τηλεόραση , ειχε κατσει με απλωμενα χερια και φωναζε γιατι ηθελε να το πιασει..............!!!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

κοριτσια , στην επομενη συναντηση ελπιζω να τα καταφερω (νωρις το θυμηθηκα ) , αρκει να ειναι μερα που να μην δουλευω

δεν κερδιζω και κανα τζοκερ , να παω διακοπες διαρκείας

7-4-2011

5s7mp3.png

κορίτσια συγνώμη που θα σας στενοχωρήσω, αλλά το είδα και στενοχωρέθηκα πάρα πολύ. Δείτε www.giatinioanna.com

Δεν εχω λογια ....................και δεν μπορω καν να το διανοηθω:cry::cry:

ποσο τυχερες ειμαστε !!!!!!!!!!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Η Έλενα κοιμάται κι εγώ είμαι λίγο στεναχωριμένη. Άρχισαν τα ταξίδια πάλι. Έφυγε κατά τις 12 ο καλός μου για Ιταλία μέχρι την Πέμπτη.

Το τελευταό μύνημα που έγραψα μπερδεύει λίγο όπως το διατύπωσα. Δεν ενοούσα να δει την Έλενα η γιατρός γιατί τρώει πολύ. Εννοούσα μήπως η τζιτζινα πρεπει να πάει στον γιατρό την Ειρήνη για τον ερεθισμό στην μεση.

Τζιτζινα τροφοθήκη ή τροφοδότης είναι το ντουλάπι που ανοίγει σαν συρτάρι (συρόμενο) και έχει πολλά ράφια για τρόφιμα. Κι εγώ μερικές φορές για να την απασχολήσω της δίνω να φάει.

Julie φαντάζομαι την λαχτάρα που θα πήρες. Κι εμενα αμα με παίρνουν καμιά φορά απ' τον σταθμό, ταράζομαι μέχρι να δω τί θέλουν.

Την Παρασκευή πάμε Σαντορίνη. Από την μια είμαι χαρούμενη κι από την άλλη έχω άγχος που θα την αφήσω για πρώτη φορά. Σήμερα μου κόλησε εν τω μεταξύ ότι αυτή την εβδομάδα θα αρρωστήσει, γιατί σήμερα είχε πιο πολλές μύξες από χτες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Την Τετάρτη θα έρθει η πεθερά μου στην Αθήνα για να έχει δύο μέρες να την συνηθήσει πριν φύγουμε. Θα έρθει μαζί και η ανιψιά του αντρα μου πο είναι 11 ετων και η δικιά μου την λατρεύει. Έχω αγωνία....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ωχ Τζαμινάκι, κρίμα που άρχισαν τα ταξίδια του άντρα σου :( :(

Εμείς θα σου κρατάμε συντροφιά από εδώ!

Καλή σκέψη να έρθει λίγο νωρίτερα η πεθερά σου. Νομίζω πάντως πως η Έλενα δεν θα έχει πρόβλημα, συνήθως σε κάτι τέτοιες φάσεις τα μικρά μας μας αποδεικνύουν ότι είναι πολύ πιο ευέλικτα κι ευπροσάρμοστα από όσο νομίζουμε.

Εύχομαι να περάσετε πάρα πάρα πολύ όμορφα στη Σαντορίνη!

Κίττυ δεν τον φέρνεις από εδώ μια βόλτα τον μικρό να μου σφουγγαρίσει και το δικό μου σπίτι?

Το χέρι στον στόμα του σκύλου είναι στάνταρ μάλλον, κι η δικιά μου το κάνει αν δει σκυλάκι :D

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε κι εμείς! Μου λειψατε!!!

Περάσαμε φανταστικά! Αυτα τα διαλείμματα στη ρουτίνα μας μου αρέσουν πιο πολυ απο την ρουτίνα μας! :oops:

Tzamin αν πάτε κούνιες θα σας δω εκει!

Φιλιά κορίτσια μου!

QVjlp3.png

Γεια σας...

Όλα καλά εδώ. Πολλά κουνούπια ρε παιδιά και απ'ότι φαίνεται μολυσμένα. Τούμπανο γίνονται τα τσιμπίματα.

Νινα νανα μπραβο που περάσατε ωραία. Τελικά έχεις βγάλει διαβατήριο για την μικρή ή με το πιστοποιητικό ταξίδεψε?

Μάλλον θα τα πούμε στις κούνιες. Χτες πήγαμε πρωί-απόγευμα.

Julie ευχαριστώ :D.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα απι μια ταλαιπωρημενη μανουλα και το παιδακι της.Το Σαββατο το απιγευμα,αφησαμε κατα λαθος την προστατευτικη καγκελοπορτα του ΙΚΕΑ που βαλαμε στην κουζινα,ο μικρος μπηκε,εσπασε την ασφαλεια του ντουλαπιου τραβωντας με δυναμη και μανια,πηρε το μπουκαλι του skip και ειπε να το δοκιμασει.Ολα εγιναν μεσα σε δευτερολεπτα.Ξαφνικα ησυχια απολυτη και καταλαβαινεις οτι κατι κακο γινεται.Μολις ειδα την πορτουλα ανοιχτη τρελαθηκα.Μπηκα και τον βρηκα με το μπουκαλι στο χερι,το στομα του μπλε,και πανω του χυμενο απιρρυπαντικο και μια λιμνη κατω.Πηρα στο κεντρο δηλητηριασεων και μου ειπαν κατευθειαν νοσοκομειο.Πηγαμε,του εκαναν πλυση στομαχου και το μωρακι μου ουρλιαζε και πλανταζε στο κλαμα.Δεν με αφησαν να ειμαι παρουσα και ημουν εξω απο την πορτα να τον ακουω να με εκλιπαρει. και να με φωναζει.Οταν μ φωναξαν μεσα,το παιδι ειχε πρηστει απο το κλαμα.Καθισαμε δυο 24ωρα μεσα και βγηκαμε σημερα το απογευμα.Ευτυχως το μωρο ειναι καλα. αλλα εχει παρει φοβια.Τιναζεται μεσα στον υπνο του και εχει λυγμους.Τα χερακια του τα κατατρυπησαν.Βγαινοντας πηραμε μαζι μας. μια επιπεφυκιτιδα και μπολικες μυξες.

Ειμαι απαρηγορητη κοριτσια.Νομιζω οτι εγω ξεχασα την καγκελοπορτα ανοιχτη και εξαιτιας μου το μωρο ταλαιπωρηθηκε τοσο.Αποφασισαμε να βαλουμε λουκετο πλεον στο ντουλαπι.

Κοριτσια,προσεχετε να μην ειστε απροσεχτες σαν κι εμενα.

Συγνωμη για το "βαρυ" μηνυμα,αλλα νιωθω σαν να γερασα αποτομα το Σαββατοκυριακο.

Τωρα θα τον παρω αγκαλια και θα ευχαριστησω τον Θεο που μου τον προστατεψε και μου τον εχει γερο.

Καλο βραδυ σε ολες κοριτσια και στα μικρα σας.

NXbrp3.png

Della μου τι να πω, να ειναι το τελευταίο συμβάν, σαφώς είμαστε υπεύθυνοι για τα πλασματακια μας και πολυ σωστά λες ότι όλα συμβαίνουν σε δευτερόλεπτα, πιστεύοντας ότι "σιγα μην παει εκει ή μην πιάσει αυτο" αλλα έλα που δεν τα προλαβαινεις!

Σημασία έχει που ο μικρός ειναι σπίτι του στην ζέστη αγκαλιά σου και σιγα σιγα θα ηρεμήσει και θα ξεχαστεί το συμβάν!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...