Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ντέλλα με γεια το μαλλί.Ωραία ιδέα αυτή με τα δημητριακά.Θα του βάλω και γω στο γιαούρτι.Ο δικός σου έγινε κόκκινος και ο δικός μου κίτρινος από τον κρόκο.Τελικά όλα τα παιδάκια μενοιάζονται.Και γω κάνω την κουζίνα κάθε μέρα γιατί λερώνεται από τον μικρό.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βrooke θα κοιτάξω και γω στο σ.μ. για το κεφίρ.Όλα τα σ.μ .το έχουν?

Julie ωραία ιδέα αυτήν με τον μάρσιπο.Αλλά σε βολεύει να κάνεις δουλειές και να την έχεις πάνω σου?

Καλό βράδυ σε όλες!

Από δημητριακά κι εγώ έχω πάρει cheerios, corn flakes & fitness και τα τρώει όλα εναλάξ. Επίσης τα χρησιμοποιώ για παιχνίδι. Της τα βάζω σε κατσαρόλα να τα μαγειρέψει ή σε μπολ και δεν φοβαμαι μήπως τα φάει (όπως τα φασόλια).

.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Εάν βάλω στην Ειρήνη κορνφλέικς για να μαγειρέψει, θα μαγειρέψει αέρα κοπανιστό, γιατί σε δύο δευτερόλεπτα θα τα έχει φάει.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια είναι παμφάγο, δεν αφήνει τίποτα!!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Σήμερα ξύπνησε στις 5.30΄, δεν κοιμόταν με τίποτα, της έκανα γάλα, πάλι τίποτα. Έκλαιγε και φώναζε "μπα.., μπα...", εννοούσε μπάνιο. Την έκανα μήπως και την ενοχλούσε η μέση της που είναι ερεθισμένη, της έβαλα και κρέμα και μετά ηρέμησε. Ρε γ@μ:(το είναι από τη Δευτέρα έτσι και δεν της έχει περάσει. Θα πάρω το απογευμα την παιδίατρο μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο.

Della γεια το κούρεμα. Όταν λες ότι θα τα σκουρύνεις? Τελείως? ¨Η τίποτα σκούρες ανταύγειες?

Τρώω το τοστάκι μου, πίνω το γάλα μου και πάω για δουλειά. Φιλάκια!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Τζιτζινα και η Έλενα τρώει πολύ. Όλη μέρα. Πόσα κιλά είναι η δικιά σου? Βεβαια είστε και ψηλές εσείς.... Η Έλενα είναι 11.700 και από ύψος 82 εκ. Μου φαίνεται έχει αρχίσει και στρογγυλεύει πάλι :?. Όλη μέρα είναι μπροστά στο ψυγείο ή τον τροφοδότη και λέει μαμ. Είναι σαν τα ψάρια... όσο της δίνεις φαγητό, το τρώει... θα σταματήσει μόνο αν σκάσει. Τί να κάνω? Μήπως να την δει ο παιδίατρος. Δεν θα έπερεπε να έχει περάσει ο ερεθισμός έστω και λίγο? Της άλλαξες πάνες μήπως είναι καμιά αλλεργία?

Αχ Τζιτζίνα.. πλάνταξα χτες με την Ιωάννα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ουφ κορίτσια τα είδα όλα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήσαμε το πρωί κανονικά την μικρή στην childminder η οποία μας είπε πως θα πάει τις μικρές σήμερα για τραμπολίνο. Φεύγοντας μου λέει ο άντρας μου "χμμμμ έχω ακούσει ότι γίνονται συχνά ατυχήματα στο τραμπολίνο".

Τέλοσπάντων δεν του έδωσα σημασία, πήγα στη σχολή, όλα ωραία και καλά, μάλιστα νομίζω πως βρήκα την λύση του προβλήματος μου (φτου φτου μην το ματιάσω γιατί πρέπει να κοιτάξω προσεκτικά πως γίνεται με όλες τις λεπτομέρειες). Και ξαφνικά βλέπω πως με παίρνει τηλέφωνο η κοπέλα, το σηκώνω, αυτή να κλαίει σχεδόν!!Τα έπαιξα εντελώς, μου λέει "μείνε ήρεμη", εκεί πια κορίτσια είχα αρχίσει να τρέμω ολόκληρη!!Δεν μπορώ να σας περιγράψω!Το μυαλό μου πήγε αμέσως στο χειρότερο όπως φαντάζεστε. Τελικά είχε ένα ατύχημα το δικό της παιδί, κι έπρεπε να πάμε να πάρουμε την Ειρήνη για να πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό - έσπασε την κλείδα της. Είχε πέσει με το κεφάλι από ένα σημείο 1 μέτρο περίπου ψηλό. Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ!Κι αναρωτιέμαι πώς στο καλό έγινε αυτό και μήπως θα έπρεπε να ανησυχώ. Ουφ, ευτυχώς το παιδάκι είναι καλά, αυτό μετράει πάνω από όλα.

Επίσης επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά πως ο άντρας μου είναι μαύρη γάτα!

6237481d19.png

Κορίτσια καλησπέρα, κατ'αρχας πολυ στεναχωρηθηκα με την Ιωάννα, να ειναι καλα στον παράδεισο που πήγε, ειναι πολυ λυπηρό....

Julie, άσχημο το περιστατικό, δυστηχώς οι κίνδυνοι στα παιχνίδια ειναι πολλοί, αλλα και τι να κάνουμε, ας είμαστε όσον το δυνατόν προσεκτικοί αλλα έχω παρατηρήσει ότι τα παιδια ειναι τόσο γρήγορα που δεν τα προλαβαινεις!!!

Χαίρομαι που βρήκες την λύση στην εργασία σου, με το καλο να την ολοκληρώσεις!

Εμένα έφαγε τις τελευταίες μέρες, χυλοπιτες σχεδόν ένα πιάτο, μισο κολοκυθι γεμιστό με κιμά, της φτιάχνω τοστ με τυρί και έφαγε το πρωι σχεδόν το μισο, γενικά τσιμπολογαει απο όλα αλλα δεν κάθεται σε μια μεριά για να φάει σωστά, στο πόδι ότι γινεται!!! Τα μπιφτεκακια τα φάγαμε τελικα εμείς με πατάτες τηγανιτες ήταν τέλεια!!!!!!

Επισησ τα καταλαβαίνει όλα, μου δείχνει π.χ το νερο για να της δώσω, μας παίρνει από το χέρι για να την πάμε εκει που θέλει, απο λέξεις λέει μαμά, μπαμπά, γιαγιά καθαρα και συνειδητά και τώρα τελευταία λέει μπερδεμενες διάφορες λέξεις!!

Della, μεγειά το μαλλί, πραγματικα χαίρομαι όσες έχουν κοντα μαλλια με στυλ, εμένα δυστηχώς έχουν τόσες φυτρες καί ειναι φριζαρισμενα που αν τα κοψω κοντα θα πρεπει να τα φτιάχνω συνεχεια!!!

Dimista, εγω τις δουλειές του σπιτιού τώρα με το παιδι και οταν δεν δουλευω τις κάνω το πρωι όσο ειναι στην κούνια της, επίσης μου αρέσει πολυ το σίδερο-μη βαρατε- φτάνει να έχω πρεσοσιδερο, το καλοκαίρι που μου χάλασε και το είχα παει για φτιαξιμο, δανειστηκα της μητέρας μου ένα απλο σίδερο και είδα και έπαθα να κάνω την δουλεια μου!!!!

Νινα-Νανα καλη συνεχεια στην πόλη σου, πολυ ευχάριστο που έχει συντροφιά τα ξαδελφια της!!!

Τζιτζινα, στην δουλεια σου έχεις συγκεκριμένο ωράριο;

Βιβη, η Μένια ειναι καλύτερα τώρα;

Τζαμίν, η Έλενα μια χαρα ειναι, έχει το παιδι όρεξη και θα ρωτήσεις τον παιδιατρο, μπράβο της που τρώει.... Η κουμπαρα μου έχει τρία παιδια (αγόρια) με όρεξη για έξι παιδια, φαντάσου ο βαφτιστηρας μου 8 μηνών ήταν 13 κιλα, τώρα ειναι 11 ετών μια χαρά, ψηλός με στρωτό σώμα!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Επιτέλους τελειώνει η Παρασκευή!

Lila's mom μπράβο για την κορούλα σου που τρώει καλά τις τελευταίες μέρες.Της άνοιξε η όρεξη!

Και μένα μου αρέσει το σίδερο επειδή έχω πρέσσα.

Διαφημίσεις

Τζαμίν μην ανησυχείς για τα κιλά της Έλενας.Μετά θα το πάρει σε ύψος.Ο δικός μου ποιος ξέρει τι ηλικία θα έχει μέχρι να φτάσει τα κιλά της Έλενας.Έχει ακόμα.Πάντως προσπαθούμε να ξεκολλήσσει από το 8.

Τζιτζίνα με έκανες και έκλαψα για την Ιωάννα.Τι άσκημο που είναι να περιμένεις πώς και πώς να έρθει το παιδί σου στον κόσμο και να "φύγει" από την ζωή μέσα σε λίγους μήνες.Πολύ λυπηρό.Μακάρι η λέξη πρόβλημα υγείας να μην υπήρχε.Αφού ερχόμαστε στην ζωή ,γιατί να μην την ευχαριστηθούμε μέχρι τα γηρατειά?Είναι πολύ κρίμα να ταλαιπωρούνται κάποιοι άνθρωποι μέχρι να "φύγουν".Δυστυχώς γίνονται αδικίες.Εύχομαι εκεί που είναι να είναι καλά.

Τζιτζίνα είχα πάρει και γω πάνες libero για τον Κωνσταντίνο και επειδή τον ερέθιζαν σταμάτησα να τις αγοράζω.Έχω δοκιμάσει πολλές πάνες και κατέληξα στις pampers active fit.Mάλλον πρέπει να αλλάξεις πάνες.

Κοριτσακια μου μου λειψατε!!!

Βιβη που ειναι η Μενια???περαστικα!και εμεις το εχουμε το μπουκωματακι μας.

Della στειλε μου το mms!

Brooke τρελενομαι να σε διαβαζω!!!!!!Πρεπει να το παρω και εγω το κεριφ ή κεφιρ, ξεχασα πως το ειπες :oops:,αλλα με προβληματισε η Nina-Nana που ειπε οτι του supermarket δεν ειναι οπως ο μυκητας.Della πως τον ειχες τον μυκητα,τι του εκανες και πως τον χρησιμοποιουσες???

Καλο βραδυ και φιλια σε ολες παω να προσπαθησω να κοιμηθω γιατι αυριο εχω και υπηρεσια:|.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...