Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρε με μαζί... σίγουρα θα είναι ενα από τα επόμενα ταξίδια μου Λονδίνο ή Εδιμβούργο.... θα πάω να βρώ και την Γιούλη!!!! προσπαθω για Χριστούγενα κάνω οικονομίες....

Α, τότε να έρθω κι εγω! :tongue:

QVjlp3.png

Ομορφες καλησπερα.Πηγαμε παιδοτοπο και περασαμε πολυ ωραια.Και τωρα...ησυχια!Κοιμαται!

Αυριο θα παω να βαψω μαλλι.Το ξανακουρεψα προχθες(μοικανα παρακαλω) και αυριο λεω λιγο να το σκουρυνω.

Nina-Nana,πως περνατε επανω;η Ελενη πως ηταν στο ταξιδι;

Βιβη,σου ειπε για το αιφνιδιο εξανθημα;σημαινει οτι ηταν ιος και φευγει.Περαστικα σας βρε παιδακι μου.

Brooke,τον μυκητα εννοουσα.Εγω τον τελευταιο καιρο τον ειχα παραμελησει και τα τιναξε.

Dimista,δημητριακα εχω παρει τα cherrios.Οσο για την καθαριοτητα,το πηρα πλεον αποφαση.Τιποτα πια δεν θα ειναι τελειο.Δεν μπορω να τρελαινομαι συνεχεια.Ενα σκουπισμα το κανω σταδιακα μεσα σε ενα απογευμα γιατι εχει την κακη συνηθεια να καβαλαει την ηλεκτρικη σκουπα και μου την ανοιγοκλεινει.Το σφουγγαρισμα αφου κοιμηθει.Ξεσκονισμα κτλ.σταδιακα μεσα στη μερα.Και μαλιστα οχι καθε μερα.Μονο την κουζινα κανω καθε μερα γιατι οταν τρωει κατι ριχνει κατω οποτε αν ειναι σαλτσα καταλαβαινεις τι γινεται.Σημερα εφτιαξα πεννες με κοκκινη σαλτσα και αφου εφαγε σηκωσε το πιατο να το γλυψει και σαφεστατα εγινε κοκκινος. απο πανω ως κατω οποτε επεσαν και κατω.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα della γέλασα πάρα πολύ με την περιγραφή σου σχετικά με την κόκκινη σάλτσα σήμερα!!

Με γεια το καινούριο σου μαλλάκι!

Εγώ είχα ρεβύθια κι ήθελε να φάει μόνη της με κουτάλι και μάλιστα το ζουμί, δεν χρειάζεται να σας περιγράψω τί έγινε!!!!

Το καθάρισμα φαντάζομαι είναι πονεμένη ιστορία για όλες. Εγώ τις περισσότερες δουλειές τις κάνω με την μικρή στο μάρσιπο εκτός από αυτές που έχουν χημικά (πχ μπάνια) οπότε τότε την κρατάει ο άντρας μου.

Γενικά η λύση μου είναι :

1) μάρσιπος και

2) το σπίτι συνήθως απλά είναι χάλια!Αλλά 1000 φορές να κάθομαι με την μικρή παρά να έχω σπίτι στην εντέλεια.

6237481d19.png

Brooke το καπάκι στα ελληνικά το έλεγε, στα αγγλικά ούτε εγώ θυμάμαι πώς είναι!

Μακάρι να τα καταφέρετε να έρθετε προς τα μέρη μας!!!Αν είστε Λονδίνο θα έρθουμε να σας δούμε, πω πω υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις με τα παιδιά στο Λονδίνο - Αν τελικά μείνετε περισσότερες μέρες και προλαβαίνετε να μας έρθετε κι εσείς, να ξέρεις πως είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι!!! :D

Τζαμίν εσύ δεν το σκέφτεσαι να περάσετε κι από Λονδίνο ή Οξφόρδη?

Νίνα-Νανά πώς τα περνάτε στην πατρίδα σου???

6237481d19.png

Julie τι ωραία που πήγες την Ειρήνη σε ζωολογικό κήπο.Εκτός από τα κατσικάκια της άρεσαν άλλα ζωάκια?Πώς λέγεται το καπάκι του μαρκαδόρου.

Μπράβο της που λύθηκε η γλώσσα της?Από Ελληνικές λέξεις τι λέει?Πράγματι προχωρημένη η γιαγιά.Να σε ρωτήσω?Σε ποια πόλη μένετε?Που θέλετε να πάτε τώρα?

Πιο πολύ της άρεσαν τα κατσικάκια επειδή σε άφηναν να μπεις μέσα και να παίξεις μαζί τους. Της έκαναν όμως εντύπωση και οι πιγκουίνοι και οι καμήλες!

Μένουμε στην Οξφόρδη, κι εδώ θα παραμείνουμε, απλώς αποφασίσαμε να αγοράσουμε σπίτι (ανάθεμα την ώρα, πού να ξέραμε τί θα τραβούσαμε).

6237481d19.png

Καλημέρα στα γρήγορα. Μου φαίνεται ότι θα μπαίνω τέτοια ώρα πριν πάω για δουλειά, για να μη σας χάωνω.

Εμείς είμαστε καλά. Ο καλός μου είναι λίγο άρρωστος και καταλαβαίνετε τώρα..Ένα απλό μπούκωμα και κάνει σα μωρό....

Πήγα προχθές και δήλωσα τη βάφτιση. Ξεμπέρδεψα και μ'αυτό. Μετά πήγα για καφέ με μια φίλη και το μικρό της. Είναι ένα αγοράκι 1 έτους και λυσσάξανε στο παιχνίδι με την Ειρήνη. Αυτό είχε πιπίλα και είπα να προσπαθήσω να πείσω και τη δικιά μου μήπως σταματήσει το δάχτυλο (το χαβά μου εγώ). Της έλεγα τι όμορφος που είναι με την πιπίλα, μήπως θέλει και εκείνη να τη δείξουμε και μετά στο μπαμπά μας και συμφώνησε. Πήγαμε και πήραμε μαζί, την πλύναμε κατευθείαν, την έβαλε, ενθουσιάστηκε, έλεγε "μπιμπι, μπιμπι".........και φυσικά στο αμάξι την πέταξε και τάπωσε ωραιότατα το δάχτυλο!!!!

Με πήραν από το σταθμό προχθές και μου είπαν πως βγήκαν τα τροφεία και πρεπει να πληρώσω και για το Σεπτέμβριο, άσχετα αν δεν έχει πάει ακόμη η μικρή. Μα, τους λέω, δεν ήρθε γιατί εσείς δεν την έχετε πάρει, αφού λέτε πως δεν έχετε προσωπικό. Τροφεία για ποιο λόγο? Τί καταναλώθηκε? Και με πήραν την άλλη μέρα, πως με απόφαση δημάρχου θα πληρωθεί μόνο ο Οκτώβριος τελικά. Καλά, οι άνθρωποι είναι τραγικοί...

Δουλειές κορίτσια εγώ κάνω ότι μπορώ μαζί της και τα υπόλοιπα τα μεσάνυχτα ή νωρίς το πρωί, δε γίνεται αλλιώς. Ευτυχώς προς το παρόν βοηθάει και η μητέρα μου που την κρατάει τα πρωινα.

Βιβή περαστικά στη Μένια σου και συγχαρητήρια για τα σχόλια που διαβάζω από τα κορίτσια.

Η μικρή γιαούρτι και φρουτόκρεμα τα τρώει μόνη της. Τα υπόλοιπα εξαρτάται απο το φαγητό.

Dimista μην αγχώνεσαι για τις λεξούλες. Και εμένα λέει ελάχιστες, αλλά καταλαβαινει τα πάντα και επίσης μου δίνει να καταλάβω πάντα τι θέλει, οπότε νιώθω οκ προς το παρόν.

Πάω να ετοιμαστώ γιατί ήδη άργησα η πολυλογού!! Φιλιά κοριτσάρες

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμάς...

Δήμητρα οι δουλειές του σπιτιού είναι πονεμένη ιστορία. 2 φορές τον μήνα έχω μια κυρία που μου κάνει γενική και σιδερώνει. Στο ενδιάμεσο ότι μπορώ κάνω. Δεν αγχώνομαι όμως και πολύ για το σπίτι, ούτε την περιορίζω για να μην λερώσει.

Το φαγητό το τρώει μόνη της και επίσης πίνει και νερό από κυπελάκι μόνη της. Μερικές φορές βρέχεται την αφήνω όμως για να μάθει να το κουμαντάρει. Το γάλα το πίνει ξάπλα στην κούνια, αλλά θέλει το μπουκάλι να της το κρατάω εγώ κι αυτή να κρατάει 4 πιπίλες.

Από λεξούλες λέει μπόλικες αλλά όχι καθαρά. Επαναλαμβάνει τα πάντα και έχει πολύ πλάκα. Παράδειγμα τα καλτσάκια τα λέει τατάκια και το γάλα το λέει γάγα.

Tzitzina απίστευτο που θέλανε τροφεία και για τον Σεπτέμβριο. Τραγικό.

Julie πολύ θα ήθελα να πάω και μια Οξφόρδη (London... not so much), αλλά το Εδιμβούργο έχει προτεραιότητα αφού έμεινα εκεί 5 χρόνια. Είναι σαν σπίτι μου. Επίσης μια πολύ καλή μου φίλη είναι έγκυος και θέλω πολύ να την δώ.

Brooke & Nina να οργανωθούμε να πάμε όλες μαζί :P.

Από δημητριακά κι εγώ έχω πάρει cheerios, corn flakes & fitness και τα τρώει όλα εναλάξ. Επίσης τα χρησιμοποιώ για παιχνίδι. Της τα βάζω σε κατσαρόλα να τα μαγειρέψει ή σε μπολ και δεν φοβαμαι μήπως τα φάει (όπως τα φασόλια).

Della μεγεια το μαλλί. Πλάκα θα έχει ο μικρός καβάλα στην ηλεκτρική.

Σας αφήνω, έχω πολλύυυυυυυ δουλειά.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια περνάμε πολυ ωραία. Μένουμε στον αδερφο μου και παίζει με τα 3 ξαδερφια της και τρέχουν στο τεράστιο κήπο! Πως θα την μαζεψω δεν ξέρω!!! Κοντευω να πάθω μαστιτιδα γιατι ξεχνάει να θηλασει! :shock:

Στο αεροπλάνο μια χαρα, ευτυχώς ήταν σύντομη η διαδρομή, μόλις άρχισε να βαριέται φτάσαμε!

Χτες πήγα για μαλλι και αποτριχωση, ούτε κατάλαβε ότι έλειπα!

Δεν έχω χρόνο να σχολιάσω κι ήθελα αλλα ούτε τα θυμάμαι! Μόνο να πω ότι το κεφιρ απο το σούπερ δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το κεφιρ που γίνεται απο τον μυκητα. Το άρθρο αναφέρεται στο κεφιρ απο τον μυκητα.

Φιλια πολλα κορίτσια!!

Με την συνάντηση τι γίνεται;

QVjlp3.png

κι εμένα τρώει κορν φλεικς. Είτε σκετα, είτε με κατσικίσιο είτε με βουβαλινό γάλα. Επίσης τα μαγειρεύει στα κατσαρολικα της.

Καταλαβαίνει πολλα, συνεννοούμαστε μια χαρα, λέει λίγα.

Για δουλειές σπιτιού και σίδερο έχω γυναίκα.

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!Επιτέλους ο μικρός κοιμήθηκε.

Νίνα Νάνα μπράβο που περνάτε πολύ ωραία και η μικρή επίσης!

Με γεια το μαλλί.

Τζαμίν μπράβο για την Έλενα που λέει μπόλικες λεξούλες.Από δημητριακά δεν παίρνουμε κάποια συγκεκριμένα.Παίρνουμε διάφορα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζιτζίνα περαστικά στον άντρα σου.Αν είναι δυνατόν αυτό με τα τροφεία.

Μην αγχώνεσαι που η Ειρήνη προτιμάει το δάχτυλο από την πιπίλα.Εσύ προσπάθησες αρκετά.Ελπίζω να την κόψει μόνη της αυτήν την συνήθεια.

Δεν αγχώνομαι για τις λέξεις.Απλά λέει λίγες όποτε το θυμηθεί .Μέχρι μαμά και μπαμπά τα λέει όποτε τα θυμηθεί.Τουλάχιστον τα καταλαβαίνει όλα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...