Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρες από τα Σίδερα Χαλανδρίου..... Πόσο καλοκαίρι να αντέξεις????

Julie ζηλεύω την βροχή που πέφτει στην λατρεμένη Βρετανία. Καλά... θεά η γιαγιά. Ελπίζω να έχει κλειδωμένα τα δικά της "παιχνίδια" και να μην τα ανακαλύψει η μικρή σου πουθενά. Brooke κι εμένα μου έχει λείψει το εξωτερικό.... σκεφτόμαστε αν πάμε καλούτσικα οικονομικά να πάμε ένα Εδιμβούργο. Το καπάκι νομίζω είναι lid?

Η δικιά μου άρχισε πάλι να ξυπνάει μέσα στην νύχτα και να ζητάει γάλα :?.

Βιβή πώς είναι η Μένια?

Δήμητρα έκανα νύχια και μαλλί... ρίζα έκανα. Την επόμενη φορά θα τα κόψω.

Από Κυριακή αρχίζει ο σύζυγος τα ταξίδια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Είμαστε λίγο καλύτερα σήμερα. Φαίνεται να ξεμπερδέψαμε με τον πυρετό - όσο απότομα ανέβηκε στο 39,5 τόσο απότομα έπεσε - αλλά ο λαιμός της είναι φωτιά όπως μας είπε η παιδίατρος. Είναι ίωση που κάνει 3 ημέρες να περάσει και μπορεί την τρίτη μέρα να δεις και εξάνθημα τύπου ιλαράς. Κάνει πολύ υψηλό πυρετό και περνάει με απλά αντιπυρετικά. Τουλάχιστον γλυτώσαμε την αντιβίωση. Θα κάνουμε προληπτικά όμως μια γενική ούρων και μια καλλιέργεια, γιατί έχουμε και το ιστορικό μας.

Το καημένο κάθε φορά που βήχει λέει "ντα" μετά...να ΄κάνουμε δηλ. ντα το βήχα που την ταλαιπωρεί!!!

Della μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχω ακόμη λίγο...αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω βρει ξανά τον εαυτό μου!

Δε σας το είχα πει ότι όταν συναντηθούμε δε θα με γνωρίζετε!!!!????? Νομίζατε ότι έκανα πλάκα???Ε, όχι λοιπόν!!!

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια!Σήμερα έδωσα στον γιο μου να φάει το αυγό μόνος του μέχρι να απλώσω τα ρούχα και όταν μπήκα μέσα είδα 1α κουζίνα κίτρινη από τον κρόκο.Είχε φάει το ασπράδι και τον κρόκο τον είχε λιώσει στα χέρια του και είχε πετάξει και κάτω θρύμματα από τον κρόκο.Ο ίδιος,το καρεκλάκι του και το πάτωμα ήταν κίτρινα.Μου ήρθε να πάθω εγκεφαλικό.Δεν ήξερα από που να αρχίσω να σκουπίζω και από που να τελειώσω.:confused:

Και παρόλο που τον μάλωσα γέλαγε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Βrooke όταν πάω jumbo θα τα αγοράσω και θα σου πω αν ασχολήθηκε.Το κεφίρ δεν νομίζω να αρέσει στον γιο μου, που έχει γεύση γιαούρτι.Η κόρη σου πίνει κάθε μέρα?Σε ψυγείο το βρίσκεις ή θέλει ψυγείο αφού το ανοίξεις?

Julie τι ωραία που πήγες την Ειρήνη σε ζωολογικό κήπο.Εκτός από τα κατσικάκια της άρεσαν άλλα ζωάκια?Πώς λέγεται το καπάκι του μαρκαδόρου.

Μπράβο της που λύθηκε η γλώσσα της?Από Ελληνικές λέξεις τι λέει?Πράγματι προχωρημένη η γιαγιά.Να σε ρωτήσω?Σε ποια πόλη μένετε?Που θέλετε να πάτε τώρα?

Κορίτσια τα δικά σας παιδάκια τρώνε μόνα τους?Γάλα-φαγητό?

Τι λένε από λέξεις?

Και κάτι τελευταίο.Πώς προλαβαίνετε και κάνετε τις σπιτικές δουλειές μετά από την δουλειά σας και πώς προλαβαίνετε να αχοληθείτε με τα παιδιά σας.Ρωτάω επειδή σήμερα σκεφτόμουνα πώς μετά από την τόση κούραση της δουλειάς μπορείτε και τα συνδυάζετε όλα.Η μητέρα μου ,μένει κοντά μας και όταν έχω γενική καθαριότητα στο σπίτι τον κρατάει για να μην τον έχω μέσα στα πόδια μου και να τις κάνω με την ησυχία μου.Εσείς τι κάνετε όταν έχετε γενική καθαριότητα?Πραγματικά σήμερα σας σκεφτόμουνα.Καλό απόγευμα,μανούλες και παιδάκια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είμαστε λίγο καλύτερα σήμερα. Φαίνεται να ξεμπερδέψαμε με τον πυρετό - όσο απότομα ανέβηκε στο 39,5 τόσο απότομα έπεσε - αλλά ο λαιμός της είναι φωτιά όπως μας είπε η παιδίατρος. Είναι ίωση που κάνει 3 ημέρες να περάσει και μπορεί την τρίτη μέρα να δεις και εξάνθημα τύπου ιλαράς. Κάνει πολύ υψηλό πυρετό και περνάει με απλά αντιπυρετικά. Τουλάχιστον γλυτώσαμε την αντιβίωση. Θα κάνουμε προληπτικά όμως μια γενική ούρων και μια καλλιέργεια, γιατί έχουμε και το ιστορικό μας.

Το καημένο κάθε φορά που βήχει λέει "ντα" μετά...να ΄κάνουμε δηλ. ντα το βήχα που την ταλαιπωρεί!!!

Della μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχω ακόμη λίγο...αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω βρει ξανά τον εαυτό μου!

Δε σας το είχα πει ότι όταν συναντηθούμε δε θα με γνωρίζετε!!!!????? Νομίζατε ότι έκανα πλάκα???Ε, όχι λοιπόν!!!

Φιλιά σε όλες!

περαστικα σας..... μπραβο και για τα κιλα εγω αρχισα να τα ξαναπαιρνω... πρεπει να ξεκινησω παλι αλλα δεν εχω διαθεση......

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Κορίτσια τα δικά σας παιδάκια τρώνε μόνα τους?Γάλα-φαγητό?

Τι λένε από λέξεις?

Και κάτι τελευταίο.Πώς προλαβαίνετε και κάνετε τις σπιτικές δουλειές μετά από την δουλειά σας και πώς προλαβαίνετε να αχοληθείτε με τα παιδιά σας.Ρωτάω επειδή σήμερα σκεφτόμουνα πώς μετά από την τόση κούραση της δουλειάς μπορείτε και τα συνδυάζετε όλα.Η μητέρα μου ,μένει κοντά μας και όταν έχω γενική καθαριότητα στο σπίτι τον κρατάει για να μην τον έχω μέσα στα πόδια μου και να τις κάνω με την ησυχία μου.Εσείς τι κάνετε όταν έχετε γενική καθαριότητα?Πραγματικά σήμερα σας σκεφτόμουνα.Καλό απόγευμα,μανούλες και παιδάκια.

δεν κανω γενικη... εχω γυναικα αλλα δραμα η κατασταση δεν μπορω να κανω τιποτα... Στο ειπα μην αγχωνεσαι με τον λογο του σε αυτη την ηλικια σημαασια εχει μονο η γλωσσικη κατανοηση τιποτε αλλο...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Βrooke όταν πάω jumbo θα τα αγοράσω και θα σου πω αν ασχολήθηκε.Το κεφίρ δεν νομίζω να αρέσει στον γιο μου, που έχει γεύση γιαούρτι.Η κόρη σου πίνει κάθε μέρα?Σε ψυγείο το βρίσκεις ή θέλει ψυγείο αφού το ανοίξεις?

το βρίσκεις στα ψυγεία των σούπερ μαρκετ... οχι δεν πίνει κάθε μέρα ... αρεσει στην αδερφή μου κι έχει και πίνει και της δίνει και της Λαμπρινής και κάνει σαν τρελή... εμένα δεν μου αρέσει... τώρα βγήκε και σε γευση φραουλα- επινα στην εγκυμοσύνη μου καμιά φορά!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke κι εμένα μου έχει λείψει το εξωτερικό.... σκεφτόμαστε αν πάμε καλούτσικα οικονομικά να πάμε ένα Εδιμβούργο..

παρε με μαζί... σίγουρα θα είναι ενα από τα επόμενα ταξίδια μου Λονδίνο ή Εδιμβούργο.... θα πάω να βρώ και την Γιούλη!!!! προσπαθω για Χριστούγενα κάνω οικονομίες....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...