Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Βιβή περαστικά σας γρήγορα!!!

Εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουμε, δουλειά , σπίτι χαμός!

Τζαμίν σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο!Πραγματικά αισθάνομαι πως δεν θα το πιστεύω όταν με το καλό μπούμε στο σπίτι, κάθε φορά νομίζουμε πως φτάσαμε στο τέλος και κάθε φορά προκύπτει κάτι καινούριο στην διαδικασία.

Μετά το τωρινό σπίτι που έχουμε μέχρι τις 17/10 θα πάμε στο σπίτι που νοικιάζει μια γιαγιούλα (η οποία θα λείψει για 20 μέρες να πάει να δει τα παιδιά της). Αυτή είναι καλλιτέχνης και το σπίτι της είναι τέλεια φτιαγμένο. Μάλιστα ψάχνοντας στο ιντερνετ για αυτήν είδαμε πως έχει βάλει αγγελία σε ένα dating site όπου λέει πως είναι 75 χρονών και bisexual, χιχι!Μου αρέσει πολύ που είναι τόσο προχωρημένη! Είναι πολύ συμπαθητική, κι όταν πήγαμε να δούμε το σπίτι είχε βγάλει ένα σωρό παιχνίδια για την Ειρήνη. Μπορεί να ταλαιπωρούμαστε αλλά έχει και πλάκα να μένεις στα σπίτια άλλων :D

Τί ωραία που συναντηθήκατε, ζηλεύω!!

Το γιαούρτι άρεσε πολύ στην μικρή μου, τώρα τρώει αναγκαστικά πάλι soya yogurt, που δεν τρελαίνεται αλλά τί να κάνουμε. Πάντως συμφωνώ, dimista, με γάλα και τυρί νομίζω πως είναι μια χαρά.

Η Ειρήνη έχει προσαρμοστεί πλήρως στην chilminder, δεν έκλαψε ούτε χθες ούτε σήμερα. Όταν της είπαμε πως φεύγουμε μας είπε "bye bye" και πήγε στην αγκαλιά της κοπέλας χωρίς κανένα πρόβλημα :shock:

Γενικά περνάει την φάση που έχει λυθεί η γλώσσα της και κάθε μέρα μαθαίνει καινούριες λέξεις, προσπαθεί να επαναλάβει κάθε λέξη που της λέμε, χθες έμαθε να λέει το "καπάκι" (του μαρκαδόρου) και σήμερα έμαθε να λέει "hija" στην childminder. Έμαθε να λέει και "cow", την αγελάδα. Πραγματικά θα κολλάω να μιλάω μπροστά της αγγλικά που θα έχει τέλεια βρετανική προφορά σε λίγο χεχεχε!

Λοιπόν αρκετά σας έπρηξα με τα κατορθώματα της μικρής μου, σας φιλώ μία μία!Καλό απόγευμα να έχετε.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πφφφφφφφφφφφφ βρέχει!

Επίσης αυτό το term έχει 6 σεμινάρια/graduate courses που μου αρέσουν αλλά δεν προλαβαίνω να πάω σε όλα, έχω και το project στην μέση. Μου την σπάει. Βέβαια είμαι σίγουρη πως όταν ξεκινήσουν θα είναι όλα δύσκολα και τελικά θα καταλήξω να μην πηγαίνω σε κανένα :tongue:

Το Σάββατο πήγαμε την μικρή στον ζωολογικό κήπο κι έπαθε πλάκα με κάτι λουλούδια (εκτός τόπου και χρόνου η μικρή μου). Τα κοίταζε και τα μύριζε, τα έπιανε, τα έκοβε. Μισή ώρα κάτσαμε στο παρτέρι. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τα παιδιά να είναι συνδεδεμένα με την φύση. Μετά πήγαμε στις κατσικούλες και τις χάιδευε, τις αγκάλιαζε, έπεφτε πάνω τους, μόνο στο στόμα δεν φιλήθηκαν!!Όταν φύγαμε οι κατσίκες την έπαιρναν από πίσω, μάλιστα 2 κατσίκες πλακώθηκαν για χάρη της Ειρήνης. Αυτό είχε πολύ γέλιο!

Δεν ξέρω με συγκινεί πολύ η σχέση της με την φύση γενικότερα, ειδικά στη θάλασσα το καλοκαίρι. Αχ!

6237481d19.png

Καλησπέρα, καταρχάς να πω ότι χάρηκα που γνώρισα τα κορίτσια και τα παιδάκια τους, να κανονισουμε να συναντηθούμε όλες σύντομα!!!

Νινα-Νανα, καλα να περάσετε στην Θεσσαλονίκη!!

Τζαμίν, επειδη μου βαρέθηκε και εμένα τα παιδικα γιαούρτια θα της πάρω το fruyo βανιλια, να δούμε εάν θα της αρέσει!

Βιβή, περαστικα στην Μένια, ίσως ειναι ίωση της εποχής!!

Brooke, πολυ ωραία ιδέα το πικ νικ, ειδικά αυτήν την εποχη, πως πάνε οι συναντήσεις με τους γονείς, κάνατε το προγραμμα σας;

Dimista, ωραία τα μπισκότα στο γιαουρτι, πρεπει να βρίσκουμε τρόπους για να τρώνε, εμένα σήμερα πάλι δεν έφαγε, αύριο θα της φτιάξω μπιφτεκακια με πατατουλα και θα της τα δώσω να τα φάει μονη της στο χέρι, για να δούμε!

Julie, μπράβο στην μικρη που προσαρμοστηκε γρήγορα, πολυ ωραία αυτα που μας περιγράφεις στην Αγγλία!!

Επίσης την καλησπέρα μου στις della, tzitzina, mommy3 και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

nJ2dp3.png

Πφφφφφφφφφφφφ βρέχει!

Το Σάββατο πήγαμε την μικρή στον ζωολογικό κήπο κι έπαθε πλάκα με κάτι λουλούδια (εκτός τόπου και χρόνου η μικρή μου). Τα κοίταζε και τα μύριζε, τα έπιανε, τα έκοβε. Μισή ώρα κάτσαμε στο παρτέρι. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τα παιδιά να είναι συνδεδεμένα με την φύση. Μετά πήγαμε στις κατσικούλες και τις χάιδευε, τις αγκάλιαζε, έπεφτε πάνω τους, μόνο στο στόμα δεν φιλήθηκαν!!Όταν φύγαμε οι κατσίκες την έπαιρναν από πίσω, μάλιστα 2 κατσίκες πλακώθηκαν για χάρη της Ειρήνης. Αυτό είχε πολύ γέλιο!!

τα παιδιά μας σε αυτή την ηλικία παρατηρούν τα μικρά πραγματα που μπορούν να πιάσουν και να παρατηροήσουν από κοντα λογικό οτι της έκαναν μεγαλύτερα εντύπωση τα λουλούδια που ήταν κοντά της με τα εντονα χρώματα που μπορούσε να πιάσει παρά ο τεράστιος ελέφαντας στην αλλη ακρη του κλουβιού... εγώ όταν πήγα τον ανηψιό μου στον ζωολογικό κήπο 4 ετών τον ρώτησα ποιό ζωω του αρεσε περισσότερο απο αυτα που είδαμε και μου απάντησε ... η μέλλισα που επαιρνε την γύρη από το λουλούδι... πραγματικά ήταν το πιό κοντινό ζωο που είδε.... Αχ τσάμπα τα λεφτά της εισόδου σκέφτηκα....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Γενικά περνάει την φάση που έχει λυθεί η γλώσσα της και κάθε μέρα μαθαίνει καινούριες λέξεις, προσπαθεί να επαναλάβει κάθε λέξη που της λέμε, χθες έμαθε να λέει το "καπάκι" (του μαρκαδόρου) και σήμερα έμαθε να λέει "hija" στην childminder. Έμαθε να λέει και "cow", την αγελάδα. Πραγματικά θα κολλάω να μιλάω μπροστά της αγγλικά που θα έχει τέλεια βρετανική προφορά σε λίγο χεχεχε!

.

καλέ πως είναι το καπάκι του μαρκαδορου στα αγγλικά;;; δεν μου έρχεται η λέξη....

τελειο το σπίτι της γιαγιας ακούγεται... ωραίο να γνωρίζεις διαφορετικούς ανθρώπους... Γιουλη σας ζηλέυω κάπως... μπορεί να ταλαιπωρήστε αλλα δεν νομίζω ότι βαριέστε ή μουχλιάζετε στην καθημερινότητα....οπως εγώ... πωπω ώρες ώρες βαριέμαι τόοσο πολύ κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια!!!! Θα ήθελα πολύ να φύγω και να ξαναζήσω εκτος Ελλάδος...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γεια σας και από μένα!

Βrooke δεν εννοούσα τις χάντρες νερού,εννοούσα τις χρωματιστές μπάλες μέσα στο πάρκο που είναι ένα παιδάκι.Και θέλω να μου πεις και για το rainbow.Τι βάζεις μέσα στο μπουκάλι?Και αυτά από τα jumbo θα τα πάρω?Πώς θα τα ζητήσω?Το κεφίρ τι είναι?

οι χρωματιστες μπάλλες είναι αυτες που έχουν στους παιδοτοπους... εχουν και τα jumbo . το rainbow είναι μπαλάκια πομ πομ θα τα βρες και αυτά στα jumbo στα είδη χειροτεχνείας.... εγώ έχω βάλει και χαντρες μέσα και το έχει σαν κουδουνίστρα από μωράκι...

το κεφιρ είναι ροφιμα. Πωλείται στα σουπερ μαρκετ και σε γευση ειναι σαν λιωμένο γιαούρτι,,, σαν γιαούρτι αραιωένο με νερό... κάνει πολύ καλό στα νεφρά, στα γυναικολογικά, στο πεπτικό συστημα... εμένα δεν μου αρέσει η κόρη μου το ρουφάει με το καλαμάκι!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα καλησπερα!Τις τελευταιες δυο μερες ο μικρος μου αργουσε πολυ να κοιμηθει αλλα σημερα στις 21.30 παραδοθηκε.Προσπαθουμε κι εμεις τα απογευματα να τον κουραζουμε οσο γινεται γιατι αλλιως πιανουμε 23.00 και μετα το πρωι δεν ξυπναει για το σχολειο με τιποτα.

Χαρηκα πολυ που γνωρισα τη brooke και τη lila's mom προχθες και χαρηκα που ξανασυναντησα τηmammy και τη Βιβη.Παντως τα κοριτσια του καφε μας ειναι κυριες!!"Εχω να το λεω.Καθισαν και λιγο μαζι μας οχι σαν τον δικο μου τον γαιδαρο!

Παντως κοριτσια εχουμε πολυ ομορφο καφε.Τι κουκλακια που ειναι τα μωρα μας!!

Βεβαια,και οι μαμαδες δεν παμε πισω!

NXbrp3.png

http://www.clickatlife.gr/story/diatrofi/oi-euergetikes-idiotites-tou-kefir?id=1966088

Μοιάζει με το γάλα τόσο στη γεύση όσο και στην εμφάνιση, όμως το κεφίρ, φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητές του στην ανθρώπινη υγεία.

Το κεφίρ όπως και όλα τα προϊόντα ζύμωσης του γάλακτος όπως το γιαούρτι, το ξυνόγαλα και το αριάνι, είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο οι γηγενείς λαοί των χωρών του Καυκάσου και της Μέσης Ανατολής καταναλώνουν και απολαμβάνουν τα οφέλη του πολλούς αιώνες τώρα. Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο να ξεπερνούν τα 100 έτη ηλικίας οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Παρά το γεγονός ότι το γάλα είναι από μόνο του μια πολύ καλή τροφή, η ζύμωση που υφίσταται από τους σπόρους του κεφίρ στην ουσία το ʽαναβαθμίζειʼ. Οι "σπόροι" του κεφίρ είναι μια μάζα βακτηριδίων, ζύμης και πολυσακχαρίτη και η μικροβιολογία τους είναι πολύ σύνθετη. Ο πολυσακχαρίτης που περιέχει η μάζα των σπόρων του κεφίρ έχει αποδειχθεί ότι είναι μοναδικός και του έχει δοθεί το όνομα kefiran.

Η ιδιαιτερότητα του κεφίρ είναι ότι αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό –περισσότερο από το γιαούρτι, καθαρίζει το έντερο, παρέχει ευεργετικά βακτηρίδια, ζύμες, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας. Είναι πλήρως ισορροπημένη τροφή και συμβάλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Αναφέρεται ότι η κανονική χρήση του κεφίρ μπορεί να βοηθήσει, να ανακουφίσει όλες τις εντερικές διαταραχές, να προωθήσει την κίνηση των εντέρων, να δημιουργήσει ένα υγιέστατο πεπτικό σύστημα απαλλαγμένο από τη δυσκοιλιότητα. Από τις καλύτερες προβιοτικές και αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρά σε ολόκληρο το σώμα και βοηθά στη διατήρηση ενός ισορροπημένου εσωτερικού οικοσυστήματος για τη βέλτιστη υγεία και μακροζωία. Συνιστάται ιδιαίτερα σε μωρά, εγκύους και ηλικιωμένους.

Οι ευεργετικές ζύμες και τα φιλικά βακτηρίδια του κεφίρ καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της λακτόζης του γάλακτος. Έτσι είναι ιδανικό για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Προσφέρει αφθονία ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, για την σωστή αύξηση των κυττάρων, τη συντήρηση του σώματος και την άφθονη ενέργεια. Το κεφίρ είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β12, Β1 και C. Άριστη πηγή βιοτίνης που βοηθά την αφομοίωση των άλλων βιταμινών Β από το σώμα.

Σύμφωνα με όλες τις έρευνες το κεφίρ έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες όπως:

- Βελτιώνει καταστάσεις όπως η αναιμία

- Βοηθά σε ασθένειες του πεπτικού συστήματος, χρόνιες εντερίτιδες, ασθένειες νεφρών και συκωτιού

- Έχει διουρητικές ιδιότητες

- Υποβοηθά την ανάρρωση από διάφορες αρρώστιες και γενικά επιδρά ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό

- Είναι ένα άριστο διαιτητικό προϊόν με πολύ χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες.

- Αποτελεί ιδανικό προϊόν με υψηλή διατροφική αξία για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και τα σπορ

- Με συχνή χρήση υποβοηθά την καταπολέμηση της αρτηριοσκλήρωσης και της υπέρτασης.

- Βοηθά στην επαναφορά του εσωτερικού οικοσυστήματος μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά.

Άλλες ενδεχόμενες ωφέλειες που έχουν επίσης αναφερθεί είναι η αντικαρκινική δράση και η ελάττωση αυξημένης χοληστερόλης αίματος, ενώ λέγεται πως μπορεί να θεραπεύσει και να επουλώσει εξανθήματα κ εκζέματα τοποθετώντας κεφίρ επάνω στην πάσχουσα περιοχή.

Μπορείτε να προμηθευτείτε σπόρους κεφίρ από καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και να το καλλιεργήσετε μόνοι σας στο σπίτι ή να προμηθευτείτε το έτοιμο ρόφημα κεφίρ που κυκλοφορεί στην αγορά.

Του Ευάγγελου Ζουμπανέα, διαιτολόγου, μέλους της επιστημονικής ομάδας Διατροφή: www.diatrofi.gr .

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα καλησπερα!Τις τελευταιες δυο μερες ο μικρος μου αργουσε πολυ να κοιμηθει αλλα σημερα στις 21.30 παραδοθηκε.Προσπαθουμε κι εμεις τα απογευματα να τον κουραζουμε οσο γινεται γιατι αλλιως πιανουμε 23.00 και μετα το πρωι δεν ξυπναει για το σχολειο με τιποτα.

Χαρηκα πολυ που γνωρισα τη brooke και τη lila's mom προχθες και χαρηκα που ξανασυναντησα τηmammy και τη Βιβη.Παντως τα κοριτσια του καφε μας ειναι κυριες!!"Εχω να το λεω.Καθισαν και λιγο μαζι μας οχι σαν τον δικο μου τον γαιδαρο!

Παντως κοριτσια εχουμε πολυ ομορφο καφε.Τι κουκλακια που ειναι τα μωρα μας!!

Βεβαια,και οι μαμαδες δεν παμε πισω!

μια χαρά είναι ο άντρακλας σου... κουκλάκι!!!κι εμένα που κοιμάται νωρίς πάλι δενξυπνάει με τίποτα το πρωί... 11 η ώρα έρχεται στο σχολείο... κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα... η φυσιογνωμία σου μου είναι πολύ οικία.... δεν πρόλαβα να σου το πω αλλα εχω την αίσθηση ότι κάπου σε έχω ξαναδει... φιλάκια!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Βιβη,εχεις γινει μια θεα.Εισαι υπερκομψη!Μπραβο!

Μammy,αν στο κινητο παιρνεις mms πες μου να σου στειλω τη φωτο της Μαριας με τον Κωνσταντινο.

Lila's mom,τα φαγατε τα μπιφτεκακια στο χερακι;Μινιατουριτσα η Λιλα!

Brooke,νομιζω οτι δικαιως η Λαμπρινη θα στεφθει "κοκετα"του καφε.Ηταν σαν δεσποινιδουλα με το κολιεδακι της.Κουκλιτσα!

Txitzina,τι εγινε με το δαχτυλο της Ειρηνης;πως ειναι;

Dimista,δοκιμασε να του βαλεις και δημητριακα μεσα στο γιαουρτακι.Εγω καμια φορα για απογευματινο του δινω ανθος αραβοσιτου τη βανιλια.Την τσακιζει!

.Julie,η μικρη ειναι καταλαβαινει και τις δυο γλωσσες ε;

NXbrp3.png

Brooke, τι καταπληκτικός σταθμός ειναι αυτός, έστω απο τις φωτογραφίες μπορω να καταλάβω ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά, παρόλο που είμαι νέα μαμά και δεν έχω πείρα απο παιδικούς, στον δικο σας βλέπω όλα τα παιδια να χαμογελούν και να ειναι ενεργά με τις δραστηριότητες που έχετε, συγχαρητήρια, κρίμα που είσαι μακριά.... Η Λαμπρινή πολυ ωραία στις φωτο!

Della, τα μπιφτεκακια θα της τα κάνω αύριο, σκέφτηκα τον γιο σου στην φωτο με τα φασόλια και αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή την οδό, αλλα για αρχη με πιο στέρεες τροφές......Το Λιλακι αεικινητό, ακόμη να κοιμηθεί, την έχω αγκαλια και σας γραφω, τώρα νανουριζεται...

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...