Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Νίνα Νάνα καλό ταξίδι για αύριο.Να μας πεις πώς φάνηκε της μικρής το αεροπλάνο.Θα κάτσεις μέρες?Είσαι και από Κρήτη?Ωραία πο συναντηθήκατε με την Τζαμίν στις κούνιες.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες είχαμε πάει το απόγευμα για καφέ και μετά πήγαμε να φάμε παγωμένο γιαούρτι. Η Ειρήνη είχε πάρει ένα κουτάλι δικό της, καθόταν στην αγκαλιά μου και μου έφαγε το μισό. Είχε ξετρελαθεί. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου αρέσει πολύ. Βρήκα λοιπόν πως θα την απασχολώ να θέλω να πιω καφέ. θα την κάνω φακλανίτσα!!:tongue::tongue::tongue: Χαχαχαχαχαχα!

Άσχετο. Είδα στην τηλεόραση ένα ρεπορτάζ για κάτι κοριτσάκια που βάφονται από εφτά χρονών. Το έχω ξαναπετύχει στο ίντερνετ. Είναι κυρίως παιδάκια που συμμετέχουν σε καλλιστεία. Σαν κουκλες είναι. Φρίκη κορίτσια. Ποια παιδικότητα, ποια ανεμελιά, θα χάσουν τα καλυτερά τους χρόνια αυτά τα παιδάκια. Εγκληματίες οι γονείς. Πολύ κρίμα..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Τζαμίν χαίρομαι που περάσατε ωραία σο χωριό και εχτές.Είσαι τυχερή που η Έλενα κοιμάται 8.30.

Τα έκανες τα νύχια?

Τζιτζίνα εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου οι libero .Oύτε τα babylino.Με τις μόνες πάνες που είμαι ευχαριστημένη είναι οι pampers baby active.

Kαλό κουράγιο που δουλεύεις βράδυ.

Tzitzina δυστυχώς μέχρι τις 3 είμαι γραφείο και στις 5 έχω κανονίσει μαλλί. Το avenue είναι δίπλα στο γραφείο, θα ερχόμουν σίγουρα αν ήταν άλλες οι ώρες. Κι εγώ της δίνω παγωμένο γιαούρτι της Έλενας και της αρέσει πολύ.

Δήμητρα πράγματι το ωράριο της Έλενας είναι τέλειο... μας έχει βολέψει πολύ!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Brooke ωραία η ιδέα σου για πικ νικ.Εσείς κάνετε συχνά?Βrooke να σε ρωτήσω κάτι?Οι ιδέες που μου έδωσες πώς να απασχολώ τον Κων.αυτά που τα βρίσκω?Τα αγοράζω από κάπου?Μου άρεσε πολύ αυτό με τις χρωματιστές μπάλες.

Διαφημίσεις

Ντέλλα ποιον εννοούσες όμορφο ή ήθελες να γράψεις όμορφη?

Μάμμυ είχες πάρει και τα 3 παιδιά στην συνάντηση?

Brooke τελικά πήγατε στον γάμο στους Μολάους?

Τζαμίν και Τζιτζίνα ο δικός μου το γιαούρτι δεν το τρώει ούτε παγωμένο ούτε μη παγωμένο.Και κάνει καλό το γιαούρτι και δεν ξέρουμε πώς να τον καταφέρουμε.

Τζιτζίνα όχι μόνο εγκληματίες οι γονείς ,αυτά τα παιδάκια αν βάφονται από τόσο μικρά θα γεράσουν πριν την ώρα τους.Και όχι μόνο αυτό,αν πηγαίνουν καλλιστεία από τόσο μικρά και μπλέξουν με την τηλ.ποιος ξέρει τι χαρακτήρα θα έχουν όταν μεγαλώσουν.Ωραία τα μεγαλώνουν οι γονείς.

Καλό μεσημέρι στις μανούλες και στα παιδάκια.

Ντέλλα ποιον εννοούσες όμορφο ή ήθελες να γράψεις όμορφη?

Μάμμυ είχες πάρει και τα 3 παιδιά στην συνάντηση?

Brooke τελικά πήγατε στον γάμο στους Μολάους?

Τζαμίν και Τζιτζίνα ο δικός μου το γιαούρτι δεν το τρώει ούτε παγωμένο ούτε μη παγωμένο.Και κάνει καλό το γιαούρτι και δεν ξέρουμε πώς να τον καταφέρουμε.

οχι εστειλα τους γονείς ου εγώ πηγα στη συνάντησή μας....εμένα τρελένεται για γιαούρτι πίνει και κεφίρ!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke ωραία η ιδέα σου για πικ νικ.Εσείς κάνετε συχνά?Βrooke να σε ρωτήσω κάτι?Οι ιδέες που μου έδωσες πώς να απασχολώ τον Κων.αυτά που τα βρίσκω?Τα αγοράζω από κάπου?Μου άρεσε πολύ αυτό με τις χρωματιστές μπάλες.

κανουμε πολύ συχνα πικ νικ και μόνοι και με φίλους κυρίωςμε φίλους έχουμε ένα πολύ ωραίο πάρκο στην γειτονιάμας... τι να σας κάνω είστε όλες μακριά!!! εγώ πάντως σας προσκαλώ στην ακαδημεία Πλάτωνος... αρχαιολογικός χώρος και πανέμορφο πάρκο ιδανικό για πικ νικ όλα γρασίδι.....

Αν τα μπαλάκια εννοείς τις χάντρες νερού... εχουν και τα jumbo 50 λεπτά το σακουλάκι και ένα σου φτάνει....αν και θα το έλεγα πιο καλοκαιρινή δραστηριότητα αλλα με τετοιές ζέστες γιατί οχι... εμείς ολο το καλοκαίρι τις βάζαμε κάθε μέρα μεσα στην μπανιέρα μας και παιζαμε πολύ... εχω πολλές φώτο αλλα δεν μπορώ να τις ανεβάσω... καθ'ότι γυμνούλικές!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα...

Δήμητρα ούτε η Έλενα το ήθελε το γιαουρτάκι στο σπίτι. Το δίνω μαζί της στο σχολείο και επειδή βλέπει και τα άλλα που το τρώνε, το τρώει κι αυτή. Το παγωμένο της αρέσει πολύ. Αν πίνει γάλα όμως και τρώει τυρί ο μικρός σου, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κακό να μην τρώει το γιαούρτι. Δοκίμασες να του δώσεις κανονικό (όχι παιδικό)? Η Έλενα για ένα διάστημα έτρωγε το fruyo με γεύση βανίλια.

Tzitzina κι εγώ της έβαζα το καλοκαίρι crilen, τσιρότα στην κούνια και δίπλα από την κούνια ένα βαζάκι με τζελ από φυσικά υλικά. Και πάλι την τσιμπούσαν. Νομίζω όμως ότι ίσως ήταν σκνίπες, γιατί η φαρμακοποιός με την οποία συζητούσα το πρόβλημα, μου είπε ότι τα περισσότερα σκευάσματα είναι για κουνούπια και όχι για σκνίπες. Όσο βέβαια ήμασταν Ζωγράφου δεν την είχε τσιμπίσει τίποτα (ούτε κι εμάς). Δεν νομίζω ότι ζούσαν καθόλου έντομα στου Ζωγράφου. Φέτος στα Βριλήσσια μας θέρισαν. Δεν έχουμε και σίτες στα παράθυρα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Μια πολύ γρήγορη καλημέρα!!!

Στη δουλειά χαμός και σπίτι χειρότερα... η Μένια είναι αρρωστούλα με 39,5 χθες το βράδυ! Ξεκίνησε με μπούκωμα, μετά ανέβασε και πυρετό και τώρα όπως φαίνεται την πονάει και ο λαιμός της!!! Δε θα γλυτώσουμε την παιδίατρο όπως φαίνεται!

Χάρηκα πολύ που σας είδα το σάββατο κορίτσια, περάσαμε και οι δύο πολύ ωραία!

Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε!

Φιλιά

Γεια σας και από μένα!

Βrooke δεν εννοούσα τις χάντρες νερού,εννοούσα τις χρωματιστές μπάλες μέσα στο πάρκο που είναι ένα παιδάκι.Και θέλω να μου πεις και για το rainbow.Τι βάζεις μέσα στο μπουκάλι?Και αυτά από τα jumbo θα τα πάρω?Πώς θα τα ζητήσω?Το κεφίρ τι είναι?

Τζαμίν του έχω δώσει και παιδικά και κανονικά.Αλλά δεν τα τρώει.Αλλά σήμερα έφαγε γιαούρτι.Πήρα το "Νatural" και έβαλα μέσα και 2 μπισκότα "Παπαδοπούλου" τα οποία του αρέσουν πολύ και το έφαγε.Πρώτη φορά έφαγε τόση ποσότητα γιαούρτι.

Έκανες μαλλί και νύχια?

Βιβή περαστικά στην Μένια!Είναι καλύτερα σήμερα?

Ντέλλα σε χάσαμε.Όλα καλά?Είχα συνηθίσει που έγραφες κάθε μέρα και μου φαίνεται παράξενο που έχεις να γράψεις 3 μέρες.

Και η Άρμα έχει καιρό να γράψει .

Καλό μεσημέρι μανούλες και παιδάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...