Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου!

Λοιπον Nina-Nana,Lila's mom και Βιβη σας στελνω pm.Η εκδηλωση ξεκιναει στις 6μμ,εγω υπολογιζω να ειμαι κατα τις 6:30...σας ειπα οτι θα λειπω εκτος αυριο ο αντρας μου και θα εχω και τρια παιδια:shock: :shock: :shock:χαχαχα κλαψ κλαψ

Tzamin, Dimista κριμα που δεν θα σας δουμε αυριο.Να το κανονισουμε συντομα παλι,εξαλλου εχουν δικιο τα κοριτσια οτι εκει δεν μπορουμε να πουμε και πολλα, ειναι καλη ιδεα να παμε καπου αλλου για καφεδακι μετα...θεου θελοντος και παιδιων επιτρεποντος :)!

Καλο βραδυ!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Λοιπον Nina-Nana,Lila's mom και Βιβη σας στελνω pm.Η εκδηλωση ξεκιναει στις 6μμ,εγω υπολογιζω να ειμαι κατα τις 6:30...σας ειπα οτι θα λειπω εκτος αυριο ο αντρας μου και θα εχω και τρια παιδια:shock: :shock: :shock:χαχαχα κλαψ κλαψ

Tzamin, Dimista κριμα που δεν θα σας δουμε αυριο.Να το κανονισουμε συντομα παλι,εξαλλου εχουν δικιο τα κοριτσια οτι εκει δεν μπορουμε να πουμε και πολλα, ειναι καλη ιδεα να παμε καπου αλλου για καφεδακι μετα...θεου θελοντος και παιδιων επιτρεποντος :)!

Καλο βραδυ!

Καλημέρα.

Έχω χαθεί γιατί ψάχνουμε για σπίτι και τρέχω. Μάλλον θα έρθω και εγώ το απόγευμα με μια φίλη, σας στέλνω πμ. Αν μπορεί να μου στείλει και εμένα κάποια. Φιλιά

uwJMp2.png?KqESJfSU

καλημέρα σας... αν όλα μου βγούν συμφωνα με το πρόγραμμα θα προσπαθήσω να έρθω.. 6:30 στο mall του Αγ Δημητρίου σε ποιο σημείο δεν κατάλαβα καλά; Δεν γνωρίζω καμιά σας εκτώς από την Νινα Νανα... ελπίζω να ερθει για να γνωρίσω και τις υπόλοιπες... φιλιά σας

Υγ δεν προλαβαίνω να ξεχωρίσω κάποιο ρούχαλάκι ελπιζω να έχει κάποιο κουτί για δωρεες εκεί...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Όπως καταλάβατε εγω δεν ήρθα! Είχαμε μια τρελη μέρα! Μπλεξαμε με τους Κρητικους συγγενείς μου (με τους Κρητες δύσκολα ξεμπερδεύει κάποιος ειδικα αν κάτσει για φαγητο μαζι τους)!!! Χάρηκα τουλάχιστον, τους είδα. Πήγαμε κέντρο. Και στον Εθνικό Κήπο, δεν είχα ξαναπαει! Τα πόδια της μικρής απο τα πεσιματα παραμορφωθηκαν απο τις γρατζουνιες. Εσείς πως περάσατε; Ποιες πήγατε τελικα;

(τα τηλέφωνά σας πρέπει να τα αποθηκεύσω για να μην σας τα ζητάω συνέχεια)

QVjlp3.png

Nina-Nana αποθηκευσε μας γιατι θα κανονισουμε συντομα συναντηση!

Ειμασταν...η Della,η Brook, η Βιβη, η Lila's mom και εγω!Ωραια ηταν που βρεθηκαμε για λιγο,γινοταν ενας χαμος και τα πιτσιρικια μας μας ειχαν στο "περα-δωθε"!Κριμα που δεν σε ειδαμε και εσενα.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα.

Δυστυχώς και εγώ δεν μπόρεσα να πάω. Όπως έστειλα μηνυμα και στα κορίτσια, η μικρή δεν είχε κοιμηθεί όλη μέρα. Ηταν μες την γκρίνια, είχε λίγες μύξες και την πήρε ο ύπνος κατά τις 5. Πως περάσατε εσείς? Είχε πολύ κόσμο? Συγκεντρώθηκαν πολλά πράγματα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη?

Άντε να κανονίσουμε οπωσδήποτε τη συνάντηση μας!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γειά σας και από εμένα... μπηκα στα γρήγορα για να γραψω πόσο χάρηκα που σας γνώρισα mammy3, Della, Βιβη και Lila's mom... νιώθω καλύτερα τώρα που ταυτίζω και τα πρόσωπα με τα γραπτά... παντα υπάρχει αγωνία όταν γράφεις σε αγνώστους... αν και δεν την ένιωσα ιδιαίτερα μπαινωντας σε αυτό το φόρουμ απο την αρχή ήσασταν φιλόξενες...

Τα παιδάκια όλα ήταν υπέροχα... αν και η Λαμπρινή ήταν αρκετά κουρασμένη έπαιξε πολύ και ξεπερασε και την φοβία με τα μηχανοκίνητα παιχνίδια... μέχρι το καλοκαίρι τα φοβόταν ... εχθές την είδα πιο ανετη... να κανονίσουμε μια επόμενη συναντηση... ίσως ένα πικ νικ σε παρκο να είναι μια καλή ιδέα... θα φέρω και τον μπαμπά μας αυτή την φορά για να κυνηγάει την Λαμπρινη και να μπορεσω να σας δω περισσότερο....;)

Μολις γυρίσαμε από πικ νικ στο παρκο μας η Λαμπρινή κοιμάται μετά το μπανιο της... μαγέιρεψα για αυριο και μετά εχουμε να παμε σε ένα παιδικό παρτυ γενεθλίων...ευκαιρία να κάνω και ένα γρήγορο ντουζάκι... είπαμε το μπανιο είναι πολυτέλεια.... σας αφήνω για να προλάβω να βάλω και μάσκα μαλλιών.......... φιλάκια στο επανειδείν.....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα....

Εμείς περάσαμε ωραία στο χωριό. Οι παπούδες και γιαγιάδες χάρηκαν πάρα πολύ γιατί δεν την βλέπουν συχνά την Έλενα. Χτες επιστρέψαμε το μεσημέρι και ήρθαν στο σπίτι φίλοι για καφέ, μεσημεριανό, απογευματινό καφέ, βραδυνό φαγητό και ποτό. Ήταν πολύ ωραία αλλά κοιμήθηκα 2 και είμαι πτώμα. Η Έλενα κοιμήθηκε στις 8.30 και δεν την ενόχλησε ούτε η μουσική ούτε το τραγούδι ούτε οι φωνές. Ευτυχώς έχει μάθει να κοιμάται σε φασαρία και δεν έχουμε διαταραχές στο πρόγραμμα όταν έχουμε παρέα.

Julie κουράγιο. Θα έρθει η στιγμή που θα μπείτε στο δικό σας σπίτι και θα είναι τέλεια.

Lila's mom την δικιά μου την τσιμπάνε σχεδόν κάθε βράδι και είναι και πρίζεται η καημενούλα. Έχω δοκιμάσει οτιδίποτε κυκλοφορεί σε φυτικό για κουνούπια και σκνίπες και δεν γίνεται τίποτα. Χημικό δεν έχω βάλει ακόμη αλλά από του χρόνου μάλλον θα εφαρμώσω κάτι πιο δυνατό, γιατί φοβάμαι και τις μολύνσεις. Άντε να δροσίσει λίγο μπας και γλιτώσουμε.

Τί ωραία που βρεθήκατε... Κι εγώ με την Νινα νανα σηναντηθήκαμε την Πέμπτη στις κούνιες.

Πολλά φιλιά.... και καλή μας εβδομάδα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Φτιαχνω βαλίτσα, αύριο πετάω το πρωι με την μικρη για Θεσσαλονικη, θα πάμε με τους γονείς μου στο χωριο! Είμαι κατενθουσιασμενη! Ο μπαμπάς μας θα μας παει αεροδρόμιο και μετα φεύγει για Πελοπόννησο που εχει δουλεια μέχρι Παρασκευή. Μετα θα έρθει Θεσσαλονίκη.

Tzamin θα πάτε κούνιες σήμερα; Εγω θα την πάω μετα τις 5. Αν πάτε θα σας δούμε!

Φιλια πολλα!!!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια ,καλή βδομάδα και καλό μήνα!

Το Σάββατο ο άντρας μου γύρισε στις 5.00 και ήταν κουρασμένος για να έρθουμε.Την Κυριακή βγήκαμε με 2 φιλικά μας ζευγάρια και πήγαμε Χαλάνδρι.

Είχε και 1α παιδική χαρά και συνδυάσαμε κούνιες και καφέ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Tι κανουν τα κορίτσια (μικρά-μεγάλα) και τα αγόρια της παρέας (από αυτά έχουμε μόνο μικρά, χι, χι). Εγώ μαγειρέυω και περιμένω τη μικρή να ξυπνήσει. Σήμερα είμαι νυχτερινή και ήδη νυστάζω.

Είχε λίγο γκρίνια η καημένη. Ίσως την ενοχλεί το ότι συγκάηκε, στη μέση, χαμηλα από την πάνα μάλλον. Της έβαλα libero, βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά έχει γίνει χάλια πίσω. Είναι κατακόκκινη και έχει μικρά σπιθουράκια και βάζει συνέχεια το χεράκι της. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να της βάλω μια κρέμα και να την αφήνω όσο μπορώ γυμνή. Και κάποια στιγμή κατούρησε και έκλαιγε. Δεν ξέρω αν τρόμαξε ή αν σιχάθηκε (γιατί είναι πολύ σιχασιάρα), αλλά δεν μπορούσα να την ηρεμήσω. Της εξηγούσα ότι δεν πειράζει και ότι έγινε επειδή δεν φορούσε πάνα και ότι θα τα μαζέψουμε, αλλά δεν ηρεμούσε. Μετά την έκανα μπανάκι και κοιμήθηκε.

Αύριο αν ξυπνήσω καλά το πρωί, θα πάω στο ληξιαρχείο του Αμαρουσίου, να δηλώσω τη βάφτιση. Και βαριέμαι....Μετά ίσως πάω avenue. Ψήνεται καμιά κοπέλα για βόλτα?

Nina-Nana να περάσετε πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Καταλαβαίνω τη χαρά σου. Πόσο ανάγκη έχουμε όλες να αλλάζουμε παραστάσεις.

Tzamin εγώ όλο το καλοκαίρι της έβαζα την crilen της frezyderm και δεν την ακούμπησε τίποτα. Και τώρα που το είχα λίγο αμελήσει γιατί έλεγα πως δεν έχει κουνούπια, την έχουν κάνει χάλια. Πιο πολύ όμως μες το σπίτι. Από που μπαίνουν τα άτιμα...

Brooke δεν είναι άσχημη ιδέα το πικ νικ, μήπως όμως χρειαζόμαστε κάτι λίγο πιο περιοριστικό, για να μπορούμε να τα πούμε και λίγο? Γιατί υποθέτω ότι τα παιδάκια μας θα θέλουν να εξερευνήσουν όλο το χώρο.

Από σπίτι ακόμη δε βρήκαμε κάτι που να μας αρέσει και να βολεύει. Και θέλω τόσο να φύγω από εδώ γιατί έχει βγάλει πολύ υγρασία. Ελπίζω σύντομα να βρούμε κάτι.

Καλό μεσημέρι κοριτσάρες μου!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...