Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ντέλλα και γω νιώθω άσκημα που λέω ότι δεν αντέχω και δεν μου αρέσει που τα έγραψα.Γιατί την ώρα που τα έγραφα ένιωθα πώς είμαι κακιά μαμά.Αλλά εννοείται πώς τον αγαπάω και τον λατρεύω όπως όλες μας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίνα Νάνα δεν έχεις ανάγκη.Τρώγε άνετα ό,τι σου κάνει όρεξη.

Βιβή η Μένια είναι ζωηρή?

Κίττυ ούτε ο δικός μου δεν κάθεται εύκολα στο καρότσι,στο πάρκο κάθεται ελάχιστα.Ο δικός σου μάλλον είναι της τεχνολογίας.

Τζαμίν 1α χαρά είναι η Έλενα.Τουλάχιστον κάθεται και παίζετε.Τι γλυκειά που είσαι που φρόντισες τον άντρα σου με τρυφερότητα.

Είσαι τυχερή που η Έλενα κοιμάται στις 9.30.

Νίνα Νάνα και μένα ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα και όταν γυρνάει από την δουλειά ,συνεχίζει και δουλεύει μέχρι αργά.Για μένα ο άντρας μου τις καθημερινές είναι απών.

Διαφημίσεις

Γεια σας, εμείς έχουμε λίγες μυξουλες αλλα ευτυχώς χωρίς πυρετό, ίσως ειναι απο το εμβολιο, διανύουμε την 8 προς 9η ημέρα!!!

Αυτο που λέτε για την υπομονή έχετε δίκιο, εγω δεν θέλω να είμαι αχαριστη γιατι έχω βοήθεια και μπορω να αφήσω την μικρη, ακόμη και στο άντρα μου αλλα ώρες ώρες νιώθω να εξαντλούμαι, βέβαια εάν κοιτάξω στο παρελθόν μιας και την απέκτησα μετα απο 10 χρόνια γάμου νιώθω πιό γεμάτη τώρα παρα οταν είμασταν μόνοι...

Dimista, ακριβώς τα ίδια και μένα, ξεκινάμε να πίνουμε το γάλα στη 9-9.30 και μόλις φτάσει στην μεση κατεβαίνει κάτω και παιζει και καταλήγει να κοιμάται στις 11.... Σήμερα δε πήρε το κάδο απο το μπάνιο (αδειος και καθαρός) το έβαλε σε μια γωνία που την βόλευε και ανέβηκε πανω και κατεβαινε, ξανα το ιδιο, τι ήθελε ούτε και η ίδια ήξερε, βέβαια τελευταία θέλει να ανεβοκατεβαινει σκαλοπάτια οπότε κανει προπόνηση όπου βρει....

Στην συνάντηση θα έρθουμε, αλλα πρεπει να ανταλλαξουμε τηλέφωνα ώστε να βρεθούμε, όποια θέλει ας μου στείλει πμ για να της δώσω το δικο μου, να έχουμε ένα στοιχειο!!!

Μόλις τώρα κοιμήθηκε 'θέλω να ελπιζω', πάω και εγω!!

Καλο βράδυ σε όλες σας!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια, το έχουμε περάσει και εμείς αυτό με τον βραδυνό ύπνο. Πέρασε από μόνο του κάποια στιγμή, αλλά φυσικά μέχρι τότε είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Ήθελε μόνο με εμένα αγκαλιά και αφού αποκοιμόταν την άφηνα στο κρεβάτι.

Χθες το βράδυ ενώ είχε πιει γάλα και ετοιμαζόταν να κοιμηθεί χτύπησε μια πόρτα ο αντρας μου κατά λάθος και αντί να κοιμηθεί στις 10 καταλήξαμε στις 11:20 και στην αγκαλιά μου. Πάλι δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα για μένα!

Ελπίζω να μην το συνεχίσει σήμερα!!!

Λοιπόν, εμείς όπως έχω ξαναπεί είμαστε οκ για τη συνάντηση...ελπίζω να έχω προλάβει να διαβάσω τα γερμανικά (έχω και τεστ τρομάρα μου!).

Φιλιά σε όλες

Καλημέρα....

Στην συνάντηση εγώ μάλλον δεν θα έρθω. Θα πάμε χωριό. Είναι απ' ότι φαίνεται η μοναδική ευκαιρία να πάμε στο χωριό μέχρι τα Χριστούγεννα... Θα πάμε λίγο να την δούν παππούδες και γιαγιάδες, γιατί πλησιάζει και η Σαντορίνη και δεν θα τις θυμάται για να κάτσει μαζί τους όσο θα λείπουμε. Να κανονίσουμε και άλλη μια συνάντηση μετά από αυτό. Θα μας πει και η Βιββή την ιδέα για το meeting point που είχε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα, μια σκνίπα έκανε πάρτυ στο σώμα του παιδιου μου χθες βράδυ.... Σηκώθηκε πουά, όλο το καλοκαίρι δεν την τσίμπησε ούτε ένα, τελος πάντων πήρα απο το φαρμακείο μια αντιβιοτική αλοιφή και της έβαλα!!

Nina-Nana συμφωνώ μαζι σου για την συνάντηση, αυτο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να περάσουμε απο την εκδήλωση να δώσουμε αν έχουμε κάτι ή να αγοράσουμε γιατι νομίζω ότι θα στήσουν πάγκους με διαφορα προς πώληση και μετα να πάμε για καφε στο floca ή στο Fridays, γιατι όντως δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε!!!

Άρα προς στιγμή θα πάμε:

Dimista

Nina-Nana

Βιβή

Mommy3

Lila's mom

Ελπίζω να έγραψα όσες έχετε πει ότι θα πάτε.....

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τελικά πετάξαμε μια χαρά κι είμαστε Αγγλία πλέον. Πήγε χθες η μικρή για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στην childminder κι έκλαψε όταν την αφήσαμε αλλά όταν πήγαμε να την πάρουμε ήταν χαρούμενη κι έπαιζε. Σήμερα το πρωί πάλι έκλαιγε όταν την αφήσαμε αλλά μας είπε η κοπέλα ότι αφού φύγαμε ηρέμησε σε 1 λεπτό, και το απίστευτο ήταν πως όταν πήγαμε να την πάρουμε δεν ήθελε να φύγει!!!Ανακουφίστηκα πάρα πολύ που τελικά δεν έχει πρόβλημα γιατί το πρωί που την είδα να ουρλιάζει είχα στενοχωρηθεί πολύ. Νομίζω πως θυμόταν και την κοπέλα και το σπίτι της και προσαρμόστηκε πολύ εύκολα τελικά.

Με την αγορά του σπιτιού μας έχουν σπάσει τα νεύρα, φαίνεται πως αυτή η διαδικασία δεν θα τελειώσει ποτέ, τώρα νοικιάσαμε κάτι για 3 εβδομάδες (ευτυχώς το σπίτι είναι τέλειο και πολύ μεγάλο) αλλά φαίνεται πως δεν θα έχουμε τελειώσει ούτε στις 3 εβδομάδες, και μετά ή θα πρέπει να βρούμε άλλο ή να μείνουμε περισσότερο εδώ. Εν τω μεταξύ είναι πανάκριβα τα short term lets.

Αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε και σε ρυθμούς δουλειάς, θα παρακολουθώ κι ένα reading course και πρέπει επιτέλους να τελειώνω με το τωρινό project μου γιατί το έχω τραβήξει πολύ, μακάρι να το λύσω σύντομα, το θέλω τόσο πολύ!!

Αχ και βαχ, πιάσατε ευαίσθητο θέμα. Νομίζω όλες έχουμε φτάσει στα όρια μας αυτόν τον καιρό, είναι που έχει μαζευτεί και η κούραση όλου του χρόνου. Εγώ στην Αθήνα ξεκουράστηκα αρκετά (με βοήθησαν πάρα πολύ οι γονείς μου) αλλά τώρα προβλέπεται να περάσουμε δύσκολα. Είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία νομίζω, το καθένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά όλα είναι απαιτητικά.

Τζαμίν γέλασα πολύ με την "κούκλα του σατανά", κι εγώ έτσι νιώθω. Κι ό,τι περιγράφεις για την Έλενα ισχύει και για την δικιά μου.

Νινα-Νανά, εσύ νομίζω είσαι πιο δύσκολη θέση επειδή έχεις την μικρή συνέχεια. Τον πρώτο χρόνο που δεν δούλευα κι ήμουν 24/7 με την μικρή είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου. Τώρα στενοχωριέμαι που τα πρωινά την αφήνω βέβαια, αλλά από την άλλη νιώθω πιο ισορροπημένη. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και γεμίζω μπαταρίες από αυτό. Δεν το σκέφτεσαι καθόλου να αρχίσεις να δουλεύεις λίγο, ή να κάνεις το μάστερ που έλεγες?

Dimista, δύσκολο που έχεις τον μικρό τις καθημερινές ουσιαστικά μόνη σου. Τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα να περνάτε οικογενειακά και να πηγαίνετε βόλτες για να είστε όλοι χαρούμενοι!Οι δραστηριότητες της brooke είναι όντως τέλειες, αν κάνεις κάποια να μας πεις πώς τα πήγατε!

Brooke, τί έγινε με το κανατάκι με το νερό? Είχα δει ένα βίντεο στο Youtube με ένα παιδάκι 17 μηνώ που το έκανε τέλεια αυτό!

Lila's mom, το καημένο το κοριτσάκι σου!Ελπίζω να της περάσουν γρήγορα τα τσιμπήματα και να μην την ταλαιπωρήσουν πολύ.

mammy3 εσύ με 3 παιδιά φαντάζομαι τα περνάς όλα σε τριπλό βαθμό, για πες μας, πότε ησυχάζουν λίγο τα πράγματα?

Βιβή ελπίζω σήμερα να σε αποζημιώσει και να κοιμηθεί νωρίς και να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν!

ΦΙλιά πολλά!

6237481d19.png

Γεια σας και από μένα!Επιτέλους ο Κωνσταντίνος ,κοιμήθηκε.Πάλι στις 11.00.Δεν μου αρέσει που κοιμάται έτσι αργά.Αλλά τουλάχιστον κοιμάται σερί.

Το πρωί πήγαμε παιδίατρο και έκανε το εμβόλιο της ηπατίτιδας.Μετά πήγαμε σ.μ.

Julie xαίρομαι που φτάσατε καλά στην Αγγλία και η μικρή προσαρμόστηκε πολύ εύκολα.

Julie πάντα βγαίνουμε τα ΣΚ και περιμένω πως και πως να έρθει το ΣΚ για να περνάμε οικογενειακά όπως έγραψες και συ.Με τους γονείς μου,μένουμε στην ίδια περιοχή και όταν έχω πολλές σπιτικές δουλειές έρχεται η μητέρα μου και τον κρατάει για να κάνω τις δουλειές.Οπότε που και που έχω 1α βοήθεια.

Lila's mom δεν είχα πει ότι θα έρθω στα σίγουρα.Είχα γράψει πώς αν δουλεύει ο άντρας μου δεν θα έρθουμε και τελικά δουλεύει οπότε δεν θα έρθουμε.

Ελπίζω η αλοιφή που πήρες για την μικρή σου να της κάνει καλό!

Τζαμίν καλό ταξίδι για αύριο και να περάσετε τέλεια!

Βιβή καλή επιτυχία στα Γερμανικά.

Lila's mom συγχαρητήρια που δεν το έβαλες κάτω και προσπάθησες 10 χρόνια για να φέρεις στον κόσμο την μικρή σου.

Κορίτσια καλά να περάσετε αύριο στην συνάντηση,καλό ΣΚ και καλό βράδυ σε όλες σας και σε όλα τα ζωηρούλια σας!

Dimista εμένα τις τελευταίες μέρες κουράζεται πολυ στην παιδικη επειδή πάμε απο νωρίς οπότε μέχρι τις 10:30 εχει κοιμηθεί. Αλλιώς κοιμόταν 11.

Lila's mom που βρέθηκε η σκνιπα; Πω πω περαστικά! Καλη ιδέα για να πάμε αλλου μετα.

Julie καλα ξεμπερδέματα με το σπίτι!!! Να πω την αλήθεια υπάρχουν κάποια σενάρια αλλα θα δούμε πως θα πανε. Μέχρι τότε δεν λέω τίποτα. Βέβαια, μια αλλαγή στην καθημερινότητά μου θα είχε ως αποτέλεσμα ότι ούτε ταξιδια δε θα μπορούσαμε να κάνουμε εύκολα.

Tzamin καλα να περάσετε!!

Απο εβδομάδα που θα φύγει ο άντρας μου επαγγελματικό ταξίδι στην Πελοπόννησο θα πάω Θεσσαλονίκη αεροπορικώς. Δεν έβγαλα ακόμα εισιτήριο και να πω την αλήθεια έχω ένα άγχος γιατι η μικρη δεν εχει μπει σε αεροπλάνο. Το πήρα απόφαση να πάω και να μην μείνω εδω μόνη με αυτήν την ψυχολογία γιατι την κατάθλιψη την έχω στο τσεπακι..

Καληνύχτα.

Ας μου στείλει οποία παει συνάντηση το κινητό της.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...