Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα σας, το βράδυ η μικρη είχε γκρίνια, δεν βολευοταν με τίποτα στο κρεβάτι της, υποθέτω ειναι απο το εμβόλιο, εγω κοιμήθηκα νωρίς και σήμερα αισθάνομαι καλύτερα, για να δούμε!!

Dimista, το πήρα το smart trike χθες, το συναρμολογησαμε και της άρεσε πολυ, πηγα και στο Ικεα για να πάρει ο αδελφός μου μια βιτρίνα και γινότανε χαμός, μου θύμισε ημέρα Σάββατο, στο jumbo της Πειραιώς είχε λιγο κόσμο!!

Πως παει ο μικρός με το συμπλήρωμα, είδες διαφορα;

Della, απο δω και πέρα έτσι θα ειναι μετα παιδια μας, μέχρι να αρχίσουμε να συνεννοούμαστε θα έχουμε κυνηγητό!

έλεγα να σιδερωσω τώρα αλλα βαριέμαι, θέλω να φτιάξω και cupcakes τα οποία τρώω για πρωινο, πρεπι να κατέβω να πάρω απαντήσεις σε εξετάσεις αίματος που εκανα, γενικά έχω αρκετά εξωτερικές δουλειές !

Τελικα τι θα κανονισουμε για την συνάντηση....

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...

Άλλος άνθρωπος είμαι σήμερα. Το στομάχι μου μια χαρά και κοιμήθηκα και από τις 9.30 και ξεκουράστηκα. Η Έλενα εν τω μεταξύ κοιμάται σερί εδώ και 10 μέρες.

Βιβή μου έχεις απόλυτο δίκιο. Προσωπικά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και πάντα βλέπω τα κάλά σε κάθε κατάσταση. Και αυτό που λες με τους φίλους μας έχει βοηθήσει πολύ. Οι φίλοι είναι η καλύτερη γιατρειά. Μερικές φορές όμως πραγματικά ζηλεύω όσους έχουν κοντά μια μαμα ή πεθερά για μια ώρα ανάγκης.

Della κι η δικιά μου έχει γίνει θηρίο. Δεν ασχολείται με τα παιχνίδια της σχεδόν καθόλου και μέσα στο σπίτι γκρινιάζει συνέχεια και κάνει ζημιές. Μόνο αν βγούμε έξω είναι καλή. Αναρωτιέμαι αν την έχω κακομάθει εγώ ή είναι η ηλικία? Κορίτσια όλα τα παιδάκια είναι έτσι ή έχω την κούκλα του σατανά :tongue:?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin ειναι και αυτο που λες σίγουρα. Πολλές μέρες λέω να είχα έναν άνθρωπο να μου την κρατήσει 1 ώρα να μην ακούω την γκρίνια της. Ντρέπομαι που το λέω :oops: αλλα ειμαι στα ορια μου!!! Εκτός σπιτιού ειναι απαιχτη, προσπαθω να είμαστε έξω οσο περισσότερη ώρα γίνεται για να περνάει καλα. Ειναι πολυ δύσκολο παιδι.

Ο άντρας μου εχει απειρη δουλεια.. Κάθε βράδυ εχει διάβασμα, δεν προλαβαινει ούτε να κοιμηθει.. Οσο για φλερτ κι έρωτες ας μην σχολιάσω καν!

Αλλα μέσα σ΄ όλα αυτα ειναι σαν κερασάκι ότι μου λείπουν οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου.

Della εσένα δε σου λείπει η Θεσσαλονίκη;

Κι οσο σκέφτομαι ότι όλοι με θυμούνται σαν τη χαρα της ζωής κι εγω αισθάνομαι τόσο θλίψη.. Ειναι κι ο Σεπτέμβρης που δε βοηθάει την ψυχολογία. Δεν ειναι τυχαίο ότι οι περισσοτερες αυτοκτονίες ειναι το φθινόπωρο.

Βιβή έχεις δίκιο, είμαστε πολυ τυχεροί με τα ταξιδια.. Ουφ, δεν ξέρω τι έχω παθει και γκρινιαζω, συγνώμη!!!

Χτες βγήκαμε στο Metro mall με το ζευγάρι που μετακομίζει Θεσσαλονίκη. Πήγα και την μικρη λίγο στον παιδοτοπο. Στην επιστροφη κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο, δεν άντεξε η καημενη! Θα μου λείψουν κι αυτοί, όλοι φεύγουν γμτ! Τουλάχιστον όχι εξωτερικό!

Ελπίζω να σταματήσω να γκρινιαζω σύντομα γιατι βλέπω να με πετάτε έξω απο το καφε!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο μικρος ηρθε πριν 1,5 ωρα απο το σχολειο και ειναι στα "φορτε"του!

Τζαμιν,το ιδιο σκεφτομαι κι εγω για τον δικο μου.Και νιωθω ασχημα βεβαια που. δεν αντεχω!Αφου ειναι ετσι και τα αλλα παιδακια τουλαχιστον παρηγοριεμαι.

δεν παιζεται πια ο δικος μου!

Νινα-Νανα,κι εγω στα ορια μου ειμαι,μη σου πω οτι τα νευρα μου ειναι κροσσια πλεον.Νιωθω πολυ ασχημα που νιωθω ετσι,αλλα με σκαει!Μου λειπει η πατριδα μου,οι γονεις μου,ο αδελφος μου!Μου λειπει η μυρωδια της πολης μου,οι γνωστοι μου ανθρωποι που μου λενε "καλημερα".Ολα αυτα τα ομορφα πραγματα που ταυτιζονται με την ανεμελια των παλαιοτερων χρονων.Δεν τον αλλαζω με τιποτα τον μικρουλη μου,αλλα ωρες ωρες θα ηθελα λιγακι να μην ακουω γκρινιες και τσιριδες.

NXbrp3.png

κορίτσια , αν σας παρηγορει αυτό και ο δικός μου είναι ενα θηρίο. τελευταία τα εχει βάλει με το λαπ τοπ , με παιρνει απο το χερι να το ανοιξω (προσπαθει , αλλα δεν βαζει κοντρα στο άλλο χερι....χαχχαχα) , μετα το κλεινει ...ξανα απο το χερι και παει λεγοντας. σημερα στις κουνιες ανεβαινε ορθιος στα παγκάκια και ηθελε να πηδάει κατω και αλλα πολλά .....εννοειται δεν θελει να μπει στο καροτσι , δεν καθεται πια στο παρκο (απορω γιατι δεν το μαζευουμε , αυτη την στιγμη εχει μεσα ρουχα για σίδερο).

Γενικα και εγω νθωθω οτι λετε ..οτι θα ηθελα να ειμαι κ λιγο μονη , αλλα αυτοματα μου λειπει. χανω ωρες απο την ζωη του και στεναχωριεμαι , αλλα πως να τα προλαβω όλα ?

εγω στο δικο μας μαγαζι ειχα παει , απο οταν ηταν 20 ημερων και στην δουλεια που ειμαι τωρα , οταν ηταν 3 μηνων....οποτε καταλαβαινετε πως ενιωθα.

παω στις κουνιες και δεν γνωριζω τα αλλα παιδάκια , ενω ο αντρας μου που τον παει καθε μερα φυσικα τα γνωριζε. σημερα ειχα ρεπο και πηγαμε το πρωι , αλλα επρεπε να παω και λαικη , να μαγειρεψω , να βαλω πλυντηριο και ταυτοχρονα να ειμαι και μαζι του να χοραστουμε λιγο ο ενας τον αλλο

τελοσπαντων , δεν τελειωνει αυτη η κουβεντα και με περιμενει το σιδερο

τα λεμε........φιλάκια !!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Τί παρήγορο που συμπάσχουμε..... και δεν είμαι η μόνη που η καθημερινότητά μου δεν είναι "διαφήμιση του βιτάμ" :rolleyes:.

Χτες είχαμε πολύ ωραίο απόγευμα με την μικρή μου. Την πήρα από τον σταθμό και πήγαμε στην δουλειά του άντρα μου για να τον δούμε λίγο. Μετά πήγαμε Jumbo Παιανίας (δίπλα στην εταιρεία του καλού μου), επιστρέψαμε σπίτι στις 6 και κοιμήθηκε μέχρι τις 7. Πρόλαβα να μαζέψω και να μαγειρέψω. Όταν ξύπνησε παίξαμε χωρίς πολλές γκρίνιες και παρ' όλο που είχε κοιμηθεί το απόγευμα, στις 9 πήγε για ύπνο. Άλλη ψυχολογία είχα το βράδυ μετά από ένα τόσο εύκολο απόγευμα. Ήρθε ο καλός μου και είχα όρεξη να τον νταντέψω κι αυτόν λίγο και να τον φροντίσω με τρυφερότητα.

Πάντως ακούω ότι όταν θα τελειώσουν το λύκειο, οι δυσκολίες είναι λιγότερες :tongue:.

Julie τελικά όλα καλά?

Σας φιλώ κοπελιές

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Άντε να ανέβει λίγο η διάθεση!!!

Όποια πει ότι η ζωή της θυμίζει διαφήμιση του βιτάμ απλά δε λέει αλήθεια!!!

Εμένα χθες δεν κοιμόταν με τίποτα το απόγευμα...και εγώ είχα τόσες δουλειές!!!

Happy thoughts φιλενάδες!!!!!

Αχ κορίτσια ντροπή που το λέω αλλα "χαίρομαι" που δεν είμαι η μόνη που είμαι στα όρια μου! Νόμιζα ότι κάτι δεν παει καλα!

Della συμπασχεις πλήρως μαζι μου! Ο κόσμος στην Αθήνα δεν σου φαίνεται διαφορετικός; Είχα μια κουβέντα με μια φίλη κι αυτο λέγαμε. Γενικώς οι Αθηναίοι κρατούν μια απόσταση ή μου φαίνεται; Εγω όταν κάθομαι για καφε στη Θεσσαλονίκη έχω συνηθίσει να ανοίγουμε ολοι τα εσώψυχά μας, στην Αθήνα φοβάται ο κόσμος να ανοιχτεί. Η ιδέα μου ειναι;

Tzamin σας ζηλεύω.. Εμένα πάλι διάβαζε μέχρι τις 3:30. :(

Βιβή κοιμάται και το απόγευμα; Εμένα μόνο μεσημέρι κοιμάται.

Kitty πολυ ζωηρος ε; Δεν πειράζει. Καλύτερα ζωηρος παρα γκρινιάρης όπως η δικια μου!

Χτες πήγαμε κούνιες απο τις 5:30 μέχρι τις 8:00. Μετα παραγγειλαμε σουβλάκια! :tongue: Απο τότε που ξέρω ότι δεν θα ξαναβαλω μαγιο το έχω ξεφτυλίσει! :oops:

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Σήμερα είχα καθαριότητες και ήρθαν το πρωί οι γονείς μου και πήραν τον μικρό και τον πήγαν βόλτα μέχρι να τελειώσω.Δεν υπήρχε περίπτωση να τις κάνω με την ησυχία μου και να είναι ο μικρός μέσα στα πόδια μου.

Εδώ και 2 βδομάδες περίπου ο μικρός μας θέλει δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί.Τον βάζουμε το αργότερο 9.30 να κοιμηθεί και τον παίρνει ο ύπνος 11.00.Έχω κουραστεί να το κάνω κάθε βράδυ.Δεν ξέρω πως να κόψουμε αυτήν την κακιά συνήθεια.Εσάς σας έχει τύχει?Τι θα κάνατε για να μην συνεχιστεί?Θα είχαμε ελεύθερο χρόνο από τις 9.30 και τώρα έχουμε από τις 11.00.Αν φύγουμε από το δωμάτιό του βάζει τα κλάματα.Βρείτε μου 1α λύση.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Αχ κορισια μου μια απο τα ιδια ολες!!!Σημερα νομιζα οτι θα παθω εγκεφαλικο...ημουν σιγουρη δηλαδη οτι πρεπει να παω στο νοσοκομειο,μετα προσπαθησα να χαλαρωσω και να καταλαβω οτι ηταν μια κριση αγχους :cry:.

Λοιπον...θα τα καταφερουμε το Σαββατο?Εγω θα μαλλον θα εχω και τρια παιδια :shock:........Να κανουμε μια λιστα για το ποιες θα ειμαστε?τι λετε?Αν δουμε οτι δεν τα καταφερνουν αρκετα κοριτσια ας παμε οσες μπορουμε και να κανονισουμε αλλη "κανονικη" συναντηση του καφε μας.

Kitty,Arma εσεις εχετε ενημερωθει?ειναι καποια λλη κοπελα που δεν εχει ενημερωθει?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και ο δικός μου τα ίδια κάνει με τα δικά σας.Έχει ζωηρέψει πολύ,ανοίγει ντουλάπια,αλλά το καλό είναι ότι δεν τα βγάζει έξω,στην κουζίνα έχουμε βάλει πορτάκι,του αρέσει να κοπανάει το καρεκλάκι του ,όταν δεν θέλει να φάει άλλο τα πετάει κάτω και παίζει με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα παιχνίδια του.Έχω κουραστεί να καθαρίζω το πάτωμα από αυτά που πετάει.Ο άντρας μου ,μου πήρε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι και με έχει σώσει λίγο.

Η Βrooke μου έδωσε ωραίες ιδέες τι να κάνω για να τον απασχολώ λίγο και να κάθεται ήσυχος .Κάτι θα κάνω από αυτά.

Lila's mom για το συμπλήρωμα που με ρώτησες δεν ξέρω αν είναι καλό να του δίνουμε το γάλα με το ρόφημα σοκολάτας γιατί φοβάμαι ότι θα συνηθίσει το γάλα να το πίνει με σοκολάτα και όχι άσπρο.

Κοριτσια δεν ξερω αν διαβασατε και στο site,χρειαζονται τροφιμα μακρας διαρκειας,γαλατα 1ης,2ης και 3ης ηλικιας,σχολικα και ρουχα,τα ρουχα ισως δυσκολο γιατι πρεπει να ειναι πλυμενα,σιδερωμενα και χωρισμενα με ταμπελακια για το φυλο κ ηλικια παιδιου.Οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους μας αλλα ακομα και ενα πακετο μακαρονια ή φακες ειναι πολυτιμα γι'αυτες τις ψυχουλες!

Καλο βραδυ!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Δημητρα αφου εγραψα και τα δυο ειδα οτι εγραφες και εσυ :)!

Αυτο ουτε να το ξανασκεφτεις...ειπαμε φρικαρουμε αλλα η ζωη ειναι ωραια και τα παιδακια μας μας χρειαζονται!!!

Ελπιζω να καταφερετε να ερθετε!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...