Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα.

Η Έλενα είναι μια χαρά αλλά εγώ χάλια. Χτες είχα πολύ εμετό και πυρετό όλη νύχτα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά κομμάτια. Είμαι στην δουλειά βέβαια γιατί έχουμε προγραμματισμένες συναντήσεις που δεν μπορώ να ακυρώσω. Αν δεν καταρεύσω καλά θα είναι.

Lila's mom τί είναι το smart trike?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Μπήκα στα πολύ γρήγορα από τη δουλειά!

Την Παρασκευή περάσαμε υπέροχα...και όλο το σκ ήταν γεμάτο!Βόλτες με τη μικρή...την έβγαλα νοκ άουτ! Αλλά της άρεσε πολύ.

Τελικά έχουμε επιβεβαιώσει για το Σάββατο;

Εμείς λέμε να πάμε έτσι και αλλιώς.

Την Κυριακή πήγαμε στο mall.

Σήμερα θα πάμε στο εκπτωτικό χωριό, χωρίς τη Μένια όμως μήπως και ψωνίσω τίποτα!

Αυτά τα νέα μας!

Φιλιά!

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το ταξίδι, για να δούμε αν θα πετάξουμε... Πετάμε στις 3 παρά, κι από είδα θα κάνουν απεργία μέχρι τις 13:00 οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οπότε ελπίζω να καταφέρουμε να φύγουμε (έστω και με καθυστέρηση της πτήσης). Καθαρίζω λίγο το σπίτι, και έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσες. Η μικρή προβλέπεται να πάθει σοκ τον πρώτο καιρό κι ανησυχώ λίγο. Όχι μόνο θα χάσει τον παππού και την γιαγιά που την παίζουν και της κάνουν όλα μα όλα τα χατίρια, αλλά θα αρχίσει πάλι και την childminder και νομίζω δεν θα της αρέσει καθόλου. Ουφ, αναμένω πολλή γκρίνια και δυσκολίες στον ύπνο :(

Για το ταξίδι έχω ετοιμάσει μικρές δραστηριότητες κι αγαπημένα σνακς οπότε ελπίζω να περάσουμε ήσυχα κι όμορφα.

Δεν ξέρω αν θα έχουμε σύνδεση, και πόσο θα προλαβαίνω να μπαίνω τις πρώτες μέρες. Αν δεν ξαναμπώ εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ όμορφα στη συνάντησή σας!

Σας φιλώ όλες!

6237481d19.png

Julie καλο ταξίδι, καλη επιστροφη! Κι η δικια μου παθαίνει ένα μικρο σοκ όταν επιστρέφουμε απο ταξίδι, αλλα όχι την πρώτη μέρα. Στην αρχη ειναι χαρούμενη που πήγε σπίτι της.

Elzu καλη αρχη στη δουλεια σου! Αυτές τις μέρες έμαθα ότι φεύγει Γερμανία ένα φιλικό ζευγάρι καθώς κι ο πρώην μου.

QVjlp3.png

Julie ελπίζω να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και να μην ταλαιπωρηθείτε. Αν πάτε και σε καινούριο σπίτι που δεν ξέρει τους χώρους σίγουρα θα της παρει κάποιο διάστημα να ξανασυνηθήσει στο πρόγραμμα. Καλή επανένταξη λοιπόν.

Nina nana όλα εντάξει με την συνάντηση?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin περαστικά!!!

Στο αυτοκίνητο κάθεται γιατι ταξιδεύουμε βράδυ και κοιμάται. Πχ την Παρασκευή φύγαμε 23:00 και την Κυριακή 22:00.

Σε όσους παιδότοπους έχω παει με βάζουν μέσα μαζι της. Μέχρι τα 3 λέει ειναι υποχρεωτικό να συνοδεύεται το παιδι. Ίσως στα μικρά συνοικιακά να μην ειναι έτσι.

Βιβή εγω ένα πέρασμα μπορω να το κάνω φαντάζομαι (ποια περιοχή ειναι είπαμε?). Αυτο το Σ/Κ θα ειναι Αθήνα η μαμα μου και 6 συγγενείς απο την Κρήτη (θειοι και πρώτα ξαδερφια) οπότε δεν ξέρω πως θα είμαι απο χρόνο.

Lila's mom τι σύμπτωση.. Κι εμένα χτες έπεσε στην τσουλήθρα κι έκανε ένα μαύρο μάτι λες κι έφαγε μπουνιά η κακομοιρα. Όλη η παιδικη άκουσε το κλάμα της.

Νομίζω εχει παιδικά.

QVjlp3.png

Julie ελπίζω να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και να μην ταλαιπωρηθείτε. Αν πάτε και σε καινούριο σπίτι που δεν ξέρει τους χώρους σίγουρα θα της παρει κάποιο διάστημα να ξανασυνηθήσει στο πρόγραμμα. Καλή επανένταξη λοιπόν.

Nina nana όλα εντάξει με την συνάντηση?

Ωχ ναι το ξέχασα ότι μετακομίζουν. Θα ειναι δύσκολα μέχρι να προσαρμοστεί.. Για όλους δηλαδή, αλλα υπομονη, σύντομα θα είναι μια χαρα.

Το όλα εντάξει όπως το πάρει κανεις.... Ας πούμε ναι! Απο την μια χάρηκα απο την άλλη όχι.. Νομίζω καταλαβαίνεις!!! Πάντως συνειδητοποιώ ότι σε κάποιους ανθρώπους έριξα μαύρη πέτρα (και δεν εννοώ πρώην) και αυτο μου εχει στοιχίσει ψυχολογικά.

QVjlp3.png

Della δεν κατάλαβα ποιον μου είπες να φιλησω! :oops: Κάτι δεν έπιασα!

Kitty καταλαβαίνω τι εννοείς. Είχα κι εγω παρόμοια ιστορία με πρώην που ξανά μανά τα ίδια αλλα χωρίς νόημα. Θυμήθηκα κάτι που έλεγε η Ρανια στους singles:οι πρώην ειναι σαν το σπίτι των γονιών σου.. Νιώθεις πολυ ωραία κάθε φορα που πας εκει αλλα αυτο δε σημαίνει ότι θες να μείνεις και για πάντα εκει! ;)

Τελικα μετα τη συνάντηση καταλήγω σε αυτο που λέει η Ρανια. Όλοι οι άνθρωποι που κάτι είχαμε μαζι τους ειναι πολυ καλοί για τη δεδομένη χρονική στιγμη. Άπαξ και τελειώσει τελείωσε!

Σίγουρα ένιωσα "πράγματα" όταν τον είδα, μια νοσταλγία, μια θλίψη, όλα ανακατεμένα με χαρα.. Για μένα το συγκεκριμένο άτομο συμβολίζει μια πολυ ξένοιαστη περίοδο της ζωής μου, τις διακοπές στο εξοχικό μου όπου ζούσα τρελές μέρες και νυχτες. Στην ουσία δεν είμαι σίγουρη αν μου έλειψε αυτο το άτομο ή εκείνη η περίοδος της ζωής μου. Και για να το προεκτεινω η Θεσσαλονίκη, οι φίλες μου... :(

Κοιτώντας όμως το μέλλον δεν βλέπω κάτι τέτοιο, αντίθετα βλέπω τον πιο τέλειο σύζυγο κι όλο το πακέτο ευτυχίας :P

Πάντως θα ήθελα να τον ξαναβλεπω όταν μπορώ τον πρώην, βασικά δε βρίσκω λόγο τελικα να χανομαι.. Φεύγει και Γερμανια..

QVjlp3.png

Κατα τ αλλα περάσαμε ένα άπαιχτο Σ/Κ! Η μικρη ξεσαλωσε! Την έβλεπα και την καμάρωνα. Έπαιξε με την νονα της, τα ξαδερφια της. Δεν με έψαξε καθόλου. Καθόμουν κι έπινα καφε, είδα μια φίλη και δεν ανησύχησα λεπτο. Πέρασε υπέροχα. Ειδικα στο χωριο (ήρθε κι η φίλη μου-νονα της) κι έμεινε μαζι μας. Θυμηθήκαμε τα παλιά, ήπιαμε κι ένα κρασακι και 12 το βράδυ βρέθηκα με τον πρώην (η μικρη άργησε να κοιμηθει). Ο άντρας μου ψύχραιμος, μου έκανε εντύπωση... 100 φορές τον ρώτησα αν εχει πρόβλημα που θα πάω, όχι έλεγε! Και το εννοούσε! Προς τιμήν του!

Την Κυριακή πήγε εκκλησία με την νονα της και κοινωνησε και μετα πήγαμε για καφε στο χωριο. Το μεσημέρι πήγαμε στον αδελφό μου για φαγητο και έπαιξαν όλα τα ξαδερφια στον κήπο. Τέλεια περάσαμε.

Στην επιστροφή στο αυτοκίνητο κατάφερα να κάνω μια ψυχαναλυση στον εαυτό μου! Την χρειαζομουν! :tongue: Κατέληξα στο γιατι έχω μπερδεμένη ψυχολογία τον τελευταίο καιρο που ειναι πολυ σημαντικό για να το παλέψω.

Brooke τι έγινε με τις δημιουργίες σας; Τα κατάφερε η μικρη σου;

Αυτα!!!! Φιλιά!!!

QVjlp3.png

Γεια σας και απο εμένα, χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά με έπιασε ο λαιμός μου και λιγο συναχι τι να πω εκει που καθόμουν, τελος πάντων έφαγα καραμέλες και ήπια μερικά ζεστά ελπίζω να συνέλθω!!!! Σήμερα πήρα και το cd με τις φωτο απο την βάφτιση για να δούμε τι θα δούμε!!!!!

Τζαμίν το smart trike ειναι αυτο το τρικυκλο με την τεντα και το χερουλι που κάνει μέχρι 3+ ετων, σήμερα είσαι καλύτερα;;

Νινα-nana, πολυ ωραία περασατε όλοι σας μπράβο, σίγουρα όλοι μας νοσταλγουμε στιγμές, πρόσωπα που έχουν μείνει στην καρδια μας!!!!

Julie, εύχομαι καλη επιστροφη, ποτε υπολογίζεται να ξανά έρθετε;;

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Lila's mom της έχω πάρει κι εγώ τέτοι ποδήλατο. Το χρησιμοποίησε πάρα πολύ από 9 μηνών έως 1 έτους. Από την στιγμή που άρχισε να περπατάει έχει καταργήσει όλα τα μεταφορικά μέσα. Περιμένω να φτάσουν τα πόδια της τα πεντάλ μήπως και επανέλθει το ενδιαφέρον της. Περαστικά σου. Εγώ είμαι αρκετά καλύτερα σήμερα αλλά κοιμάμαι όρθια καθότι άυπνη. Ανυπομονώ να φτάσει 8.30 να βάλω την Έλενα για ύπνο.

Nina nana δεν ξέρω αν η μπερδεμένη ψυχολογία σου μοιάζει με την δικιά μου, αλλά ίσως να είναι ότι δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου και το ζευγαράκι σου. Τουλάχιστον το δικό μου πρόβλημα αυτό είναι. Χτες που ήμουν χάλια και έκανα εμετό συνέχεια, είχα την Έλενα να γκρινιάζει και να θέλει τα δικά της. Δεν είχα έναν άνθρωπο να με βοηθήσει για μισή ώρα έστω. Με έχει κουράσει πολύ αυτή η κατάσταση. Εκτός του ότι έχω την πλήρη ευθύνη του παιδιού (ο άντρας μου δουλεύει νυχθημερών και ταξιδεύει και πολύ), δεν έχω και λίγο χρόνο μόνη με τον άντρα μου να πάμε για ένα δείπνο όπως πήγε η Βιβή ή για ένα ποτό, να φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε. Δεν θα γκρινιάξω άλλο γιατί ξέρω ότι δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που το βιώνει αυτό.

Σας αφήνω....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα!Τι κάνετε?

Βrooke σε ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες που μου έδωσες για να απασχολώ τον μικρό.Πάντα έχεις ωραίες ιδέες!

Τζαμίν είσαι καλύτερα σήμερα?Μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε?

Lila's mom πώς είναι ο λαιμός σου?Το πήρες το smart trike?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Nίνα Νάνα χαίρομαι που περάσατε τέλεια στην Θεσσαλονίκη!Μπράβο σου που θεωρείς τον σύζυγό σου τέλειο.Στενοχωρήθηκες που ο πρώην σου θα πάει Γερμανία?

Ελζού καλή αρχή στην καινούρια σου δουλειά!

Julie καλό ταξίδι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια.Ο Κωνσταντινος σημερα εχει "λυσσαξει".Ξεσηκωσε εν σπιτι ολοκληρο,εκανε πολλες ζημιες και γκρινιαξε αρκετα.Μονο στην παιδικη χαρα ηταν καλος.Ευτυχως τωρα κοιμαται.

Tzamin και Lila's mom,περαστικα σας βρε κοριτσακια!

Julie,ελπιζω να ταξιδεψατε καλα και στην ωρα σας,χωρις καθυστερησεις!

Nina-Nana,Λ.Π.εννοουσα τον Λευκο Πυργο.

Εγω το καλοκζιρι που πηγα Θεσσαλονικη ειδα τον πρωην απι μακρυα.Μου θυμθσε αυτα ακριβως που περιγραφεις:ξενοιασια,ανεμελια,φοιτητικα χρονια.Τον αντρα μου δεν θα τον αλλαζα με τιποτα αλλα και το παρελθον,μου ανηκει.

Βιβη, πως περασατε στο εκπτωτικο χωριο;κι εμενα μου αρεσει τρελα.

Τελικα θα συναντηθουμε;που;ποτε;

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Nina-nana και Tzamin με βάλατε σε σκέψη! Και νομίζω ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρίσκετε κάτι θετικό και ευχάριστο κάθε μέρα. Μπορεί να σας φαίνεται μια πολύ απλοϊκή σκέψη αλλά μετά από πολλά ζόρια κατάλαβα ότι η ζωή μας γίνεται ενδιαφέρουσα με απλά και καθημερινά πράγματα. Βάσω, μου είχε κάνει από την αρχή πολύ μεγάλη εντύπωση ότι είχατε συχνά -και καθημερινές - φίλους στο σπίτι, αφού το πρόγραμμα της μικρής βοηθούσε. Κατερίνα σας θαύμαζα πάντα για τις συχνές σας εκδρομές. Η μητρότητα είναι μοναδική αλλά κανείς δε μπορεί νομίζω να είναι προετοιμασμένος για το πόσο αλλάζει τη ζωή μας. Σε όλες μας κάτι λείπει. Αν θυμάστε ήμουν η πρώτη που επέστρεψε στη δουλειά και σκεφτόμουν συνέχεια ότι δεν είμαι καλή μαμά γι'αυτό. Ας μην αφήνουμε να μας παίρνει από κάτω!!!! Happy thoughts only!!! Φιλιά, καλό βράδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...