Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Pola μου έχεις δίκιο, το grade είναι ο βαθμός ωρίμανσης, στον υπερηχο δεν μου είπαν τίποτα η αλήθεια είναι απλά εγώ μετά που τα διαβαζα άρχισα να το σκαλίζω γιατί το σύγκρινα με του Άγγελου κ είδα ότι σε εκείνον ήταν ήδη ΙΙ όταν κάναμε το doppler. Διαβάζοντας δεν βρήκα κατι σημαντικό , δεν είναι κ καλό να ωριμάζει ο πλακούντας πριν την ώρα του αλλα κ καθηστετημένη ωρίμανση μπορεί να σχετιζετια με διαβήτη διάσαβα κ λίγο αγχώθηκα αν κ η καμπύλη μου ήταν καλή. Τελοσπάντων θα δούμε τι θα πει κ ο ντόκτορ...

Μammy γύρισε προς τα πάνω το κουκλάκι σου ε; αν θυμάμαι καλά όμως θα κάνεις καισαρική οπότε δεν σε απασχολεί και τόσο η θέση ή κάνω λάθος;

Κατά τα άλλα εεμίς είμαστε καλά, εκτός απο την πεθερα μου που κόλλησε αυτή τη νέα γρίπη κ ανησυχούμε λίγο γιατί έχει κ μεγάλο πρόβλημα με το αναπνευστικό της ...

Στο πρώτο μωρό εγω είχα φτιαξει βαλίτσα όταν μπήκα στο μήνα μου αλλα τώρα κάθε φορά που βλέπω το τικεράκι μου αγχώνομαι , μόνο 44 μέρες :shock: μου φαίνονται τόσες λίγες ... αυριο μεθαύριο θα αρχίσω να μαζεύω τα βασικά :tongue:

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά. Σας φιλώ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Ania περαστικα στην πεθερα σου!Εχεις δικιο καισαρικη θα κανω οποτε δεν μας αποσχολει η θεση του απλως δεν μπορεσα να φω φατσουλα 3D!!!Σου φαινονται λιγες οι μερες???Εμενα γιατι μου φαινεται οτι ειμαι εγκυος κανα χρονο και μετραω μια μια τις μερες?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

:PΚαλημέρα κοριτσάκια,

mammy μου σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να πάει καλα΄η γυναίκα γιατί είναι κ αγύριστο κεφάλι κ δεν θέλει να πάρει ούτε τα φάρμακα που τις έγραψε ο γιατρός....

Εμένα η εγκυμοσύνη μου φάνηκε ότι πέρασε πάρα πολύ γρήγορα, κ η αλήθεια είναι ότι δεν ανυπομονώ και τόσο, απολαμβάνω αυτή τη φάση που είμαι σπίτι με τον μικρό κ έχουμε ακομα μια σχετική ηρεμία. Με τρομάζει η εικόνα με τα δυο μωρά σπίτι κ για να είμαι ειλικρινής ψιλοφοβάμαι κ την γέννα . Σκέφτομαι πως θα περάσει μόνο του το Αγγελάκι μου 3 μέρες χωρίς εμένα , αν θα είναι κανείς σπίτι όταν με πιάσουν οι πόνοι, πολλά , πολλά, γενικά έχω άγχος. :roll:

Εσένα τα παιδάκια σου είναι και μεγαλούτσικα κ είναι τα πράγματα διαφορετικά, και καταλαβαίνουν κ θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν με το μωρό όσο να ναι , οπότε λογικό να ανυπομονείς να ξαναέχετε ένα μπεμπάκι στο σπίτι. :P Οσο για την φατσούλα , δεν πειράζει σαν το φυλάει για έκπληξη για να πάθετε πλάκα όταν την αντικρύσετε :-D

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Σκέφτομαι πως θα περάσει μόνο του το Αγγελάκι μου 3 μέρες χωρίς εμένα , αν θα είναι κανείς σπίτι όταν με πιάσουν οι πόνοι, πολλά , πολλά, γενικά έχω άγχος. :roll:

Εσένα τα παιδάκια σου είναι και μεγαλούτσικα κ είναι τα πράγματα διαφορετικά, και καταλαβαίνουν κ θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν με το μωρό όσο να ναι , οπότε λογικό να ανυπομονείς να ξαναέχετε ένα μπεμπάκι στο σπίτι. :P Οσο για την φατσούλα , δεν πειράζει σαν το φυλάει για έκπληξη για να πάθετε πλάκα όταν την αντικρύσετε :-D

Ania εχεις δικιο θυμαμαι και εγω οταν ηταν να παω για τη γεννα του μικρου ειχα πλανταξει στο κλαμα που αφηνα το μεγαλο μου!Μη νομιζεις και τωρα οταν θα ερθει η ωρα παλι το ιδιο θα ειναι...γιατι δεν ειναι σαν να τα αφηνεις στη γιαγια για να πας ενα διημερο ταξιδακι, αγχωνεσε για πολλα!!!Και εγω φοβαμαι τη γεννα κι ας ειναι καισαρικη, αλλα προσπαθω να μη το αφηνω να με επηρρεασει απο τωρα...το αφηνω για την τελευταια βδομαδα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

κι εγω κοριτσια εαν και ειναι 2η εγκυμοσυνη αγχωνομαι πολυ περισσοτερο και μπορω να πω φοβαμαι τη γεννα, χωρις να εχω υποφερει στην πρωτη. Πως θα αφησω τη ζουζουνα μου στο σπιτι? Μαλλον πως θα κοιμηθω εγω χωρις αυτην στην κλινικη?

Κουραστηκα, ειμαι ενα ρακος θελω να τελειωσει και τα νευρα Τ Σ Ι Τ Α, μαλλωσα με την κολλητη μου, μαλωνω με τον ανδρα μου και γενικοτερα με οποιον βρεθει μπροστα μου, δεν μπορω να συγκρατηθω!Κουραστηκαααααααααααααααααααααα!!!!!!:(

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!

Που ειστε ολες?Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!!!!!

Μαρια-Ελενα πολλα νευρα λεμε!!!

Αντε σχεδον 5 εβδομαδες...χθες πηγαμε για ψωνια, τα εχω στολισει στο καθιστικο και τα χαζευω...ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

MAMMY3 ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝ. ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!! ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλα καλά από εμένα. Απλά έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο. Εγώ ρε κορίτσια δεν έχω νέυρα, βέβαια δεν έχω σχεδόν ποτέ και εκτός εγκυμοσύνης. Γενικά προσπαθώ ότι με ενοχλεί να μην το λαμβάνω υπ' όψιν μου και όταν αρχίζει να γυρίζει το μάτι μου παίρνω βαθιές αναπνοές και κάνω θετικές σκέψεις. Μετά από λίγο μου περνάει. Βέβαια φαντάζομαι για εσάς που έχετε ήδη παιδάκια δεν είναι και τόσο εύκολο. Κουράγιο!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!! ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!

Ετσι ακριβως!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλα καλά από εμένα. Απλά έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο. Εγώ ρε κορίτσια δεν έχω νέυρα, βέβαια δεν έχω σχεδόν ποτέ και εκτός εγκυμοσύνης. Γενικά προσπαθώ ότι με ενοχλεί να μην το λαμβάνω υπ' όψιν μου και όταν αρχίζει να γυρίζει το μάτι μου παίρνω βαθιές αναπνοές και κάνω θετικές σκέψεις. Μετά από λίγο μου περνάει. Βέβαια φαντάζομαι για εσάς που έχετε ήδη παιδάκια δεν είναι και τόσο εύκολο. Κουράγιο!!!

Μπραβο Tzamin!!!Πως τα καταφερνεις?Εγω γενικα τα'χω τα νευρακια μου αλλα ειδικα τωρα...

Τελοσπαντων...πηγε κανενα κοριτσι στο γιατρο να μας πει νεα για το νινακι??? Θα ηθελα να ειχα εναν υπερηχο να το βλεπω συνεχεια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Έχω μια ερώτηση για τις κοπέλες που είναι ήδη μανούλες. Μένουμε στην Αθήνα με τον άντρα μου και οι οικογένειές μας είναι στην επαρχία. Οπότε σε περίπτωση που θέλω κάποιον να με βοηθήσει τις πρώτες μέρες μετά την γέννα (μαμά ή πεθερά) θα πρέπει να μείνουν μαζι μας. Εν τω μεταξύ δεν έχουμε και κανένα ανάκτορο οπότε θα είμαστε λίγο στιμωχτά. Φοβάμαι ότι αν ζητήσω από κάποιον να έρθει δεν θα μπορώ να ηρεμίσω και να περάσουμε λίγο χρόνο μόνοι μας με τον άντρα μου και το μωρό μας και θα εκνευρίζομαι. Η ερώτησή μου είναι: Η πρώτη αυτή περίοδος με το μωρό είναι τόσο δύσκολη που δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας με τον άντρα μου? Χρειάζομαι οποσδήποτε βοήθεια? Υπ' όψιν ο άντρας μου δεν θα δουλέψει για καμιά 10αρια μέρες και είναι καλός και με δουλειές και με μαγείρεμα.

Τί με συμβουλεύετε?:?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin εγω στο πρωτο μου παιδακι ειχα την πεθερα μου στο σπιτι για εικοσι μερες και με βοηθησε πολυ γιατι ημουν εντελως απειρη!Μολις εκλεγε το μωρο, εκλεγα και εγω και κοντευα να λιποθυμησω απο το φοβο μου!Στο μικρο μου δεν εμεινε μαζι μας λογω των υποχρεωσεων που ειχε αλλα δεν ειχα προβλημα και πιο "ξεψαρωτη" ημουν αλλα ειχα και τις γιαγιαδες μου που εμεναν κοντα και με βοηθουσαν με τα ψωνια και με το μεγαλο μου.Απο τη στιγμη που θα εχει αδεια ο αντρας σου κ θα ασχολειτε με το σπιτι-μαγειρεμα εισαι μια χαρα μονο αν θες βοηθεια απο καποιον πιο "εμπειρο" για να ασθανεσε ασφαλεια.Εμενα θα ερθει παλι πρωτα ο θεος, τωρα βεβαια δεν θα μενουμε στο ιδιο σπιτι, για τα μεγαλα μου που θα εχουν σχολεια, αγγλικα κλπ.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

κοριτσακια τι κανετε? δεν προλαβα να σας διαβασω ολες ειχα την μικρη μου με πυρετο και δεν μπορω να κατσω πολυ !

βασω μου να σου πω εμενα παρ ολο που ειναι η μαμα μου κοντα δεν ηθελα κανενα μαζι μας ειχε παρει και εμενα ο αντρας μου αδεια και προσπαθησαμε να μαθουμε μαζι να μεγαλωουμε το μωρο αν ειστε και οι δυο δεν θα δυσκολευτειται και αποψη μου θα ειναι και καλυτερα θα μαθετε και οι δυο το παιδι και να το φροντιζεται ασε που θα θελεις καποιες στιγμες πιο προσωπικες με το παιδι και θα ερθετε ακομα πιο κοντα αν δεις μετα την αδεια οτι δυσκολευεστε ζητα απο καποιον βοηθεια αν και δεν νομιζω να σου χρειαστει θα δεις και εσυ οτα γεννησεις ποσα πραγματα ξερεις που ουτε καν το φανατζεσαι ολα καλα θα πανε παντως χωρις αγχος ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Tzamin εγω στο πρωτο μου παιδακι ειχα την πεθερα μου στο σπιτι για εικοσι μερες και με βοηθησε πολυ γιατι ημουν εντελως απειρη!Μολις εκλεγε το μωρο, εκλεγα και εγω και κοντευα να λιποθυμησω απο το φοβο μου!Στο μικρο μου δεν εμεινε μαζι μας λογω των υποχρεωσεων που ειχε αλλα δεν ειχα προβλημα και πιο "ξεψαρωτη" ημουν αλλα ειχα και τις γιαγιαδες μου που εμεναν κοντα και με βοηθουσαν με τα ψωνια και με το μεγαλο μου.Απο τη στιγμη που θα εχει αδεια ο αντρας σου κ θα ασχολειτε με το σπιτι-μαγειρεμα εισαι μια χαρα μονο αν θες βοηθεια απο καποιον πιο "εμπειρο" για να ασθανεσε ασφαλεια.Εμενα θα ερθει παλι πρωτα ο θεος, τωρα βεβαια δεν θα μενουμε στο ιδιο σπιτι, για τα μεγαλα μου που θα εχουν σχολεια, αγγλικα κλπ.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Μάλλον θα ξεκινήσω χωρίς εξωτερική βοήθεια και αν δούμε στις πρώτες 2-3 μέρες ότι τα πράγματα είναι σκούρα θα ζητήσω ενισχύσεις.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

κοριτσακια τι κανετε? δεν προλαβα να σας διαβασω ολες ειχα την μικρη μου με πυρετο και δεν μπορω να κατσω πολυ !

βασω μου να σου πω εμενα παρ ολο που ειναι η μαμα μου κοντα δεν ηθελα κανενα μαζι μας ειχε παρει και εμενα ο αντρας μου αδεια και προσπαθησαμε να μαθουμε μαζι να μεγαλωουμε το μωρο αν ειστε και οι δυο δεν θα δυσκολευτειται και αποψη μου θα ειναι και καλυτερα θα μαθετε και οι δυο το παιδι και να το φροντιζεται ασε που θα θελεις καποιες στιγμες πιο προσωπικες με το παιδι και θα ερθετε ακομα πιο κοντα αν δεις μετα την αδεια οτι δυσκολευεστε ζητα απο καποιον βοηθεια αν και δεν νομιζω να σου χρειαστει θα δεις και εσυ οτα γεννησεις ποσα πραγματα ξερεις που ουτε καν το φανατζεσαι ολα καλα θα πανε παντως χωρις αγχος ;)

Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Αλλά το κυριότερο είναι ότι αν έρθει κάποιος θα πρέπει να είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο, κάτι που μάλλον θα μας δυσκολέψει όλους. Θα την κάνω την απόπειρα και βλέπουμε. :)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Tzamin και εγώ συμφωνώ με τα υπόλοιπα κορίτσια, καλύτερα να ξεκινήσεις μόνη σου, να έχεις το χρόνο σου με το μωράκι κ τον άντρα σου κ την ησυχία σου. Αν δεις τα πολύ δύσκολα τότε ζητάς βοήθεια.

Εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα με τον θηλασμό και όλη μου την ημέρα κ την ενέργεια την κατανάλωνα σ αυτό κ έτσι δεν είχα χρόνο όχι να μαγειρέψω αλλά όύτε κ να φάω. Ολη μέρα με το μωρό αγκαλια κ όταν κοιμόταν internet για να βρω λύση στο πρόβλημά μου. Ημουν μόνη με τον άντρα μου κ κάπως τα καταφέραμε αλλα φυσικά άξιζε τον κόπο κ νομίζω ότι αν είχα κ άλλους στο σπίτι μάλλον θα με τρελαίνανε παρα θα μου έκαναν καλό.

Μπορείς όμως από πριν να έχεις φτιάξει στην καταψυξη κανένα μπιφτεκάκι , κανένα κιμά για μακαρόνια ή καποιο άλλο φαγητό που σας αρέσει κ να το έχεις έτοιμο για τις πρώτες μέρες.

Το να περιποιηθείς το μωρό δεν είναι κάτι δύσκολο το θεμα είνια ο χρόνος, ότι σε χρειάζεται συνέχεια κ δεν σου μένει χρόνος για κάτι άλλο.

Από νεύρα κορίτσια κ εγώ πάω μια χαρά , όλη μέρα σε κρίση, για τους άλλους δεν με νοιαζει τους λέω "μην τα βάζετε με την γκαστρωμένη" κ κάνουν πίσω :mrgreen:, για εκείνο που στεναχωριεμαι είναι που χάνω την υπομονη μου με τον Αγγελο κ μετά γίνομαι κουρέλι.....:cry:

Συγνώμη για το σεντόνι , σας φιλώ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...