Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μας κοριτσια.Πηγαμε στο mall το απογευμα και περασαμε ωραια.Περπαρησε πολυ ο μικρος και κουραστηκε αρκετα οποτε στο αυτοκινητο για την επιστροφη κοιμηθηκε.

Χθες στο σχολειο ειχαν αγιασμο και μετα εκαναν μπαρμπεκιου στην αυλη.Φυτεψαν και βασιλικο και μου τον εφερε στο σπιτι μετα.Περναει πολυ ωραια.Ερχεται πολυ χαρουμενος καθε μεσημερι.Το πρωι ομως κλαιει.Τι στο καλο ειναι αυτο; Brooke και Nina-Nana,τα φωτα σας!!!Αφου περναει ωραια,το πρωι γιατι κλαιει;

Χθες το απογευμα πηγαμε κι εμεις παιδοτοπο με τη νονα μας.Στην αρχη,αργησε πολυ να μπει και καθοταν πανω μου,μετα ομως δεν ξεκολλουσε με τιποτα.Ωραια ηταν!

Kitty,μπραβο για τα αποτελεσματα του Ισαακ.Ειναι μια χαρα το αντρακι!

Dimista,τα δοκιμασε ο Κωνσταντινος τα συμπληρωματα;του αρεσαν;

Lila's mom,ωραιο τικερακι εβαλες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lila's mom,αυτο με τα δωρα το εζησα κι εγω.Ειδικα με τη γεννηση του μικρου μου πηραν πολλες βλακειες οπου ξεπατωθηκα να πηγαινω να τα αλλαζω και να συμπληρωνω χρηματα για να παρω κατι που ηθελα.Στη βαφτιση δεν ειχα το κουραγιο να το ξανακανω οποτε δεν πηγα τιποτα πισω.Και καποιες βλακειες πουμου εφεραν δεν τις αλλαξα.Εφτασα στο σημειο να παρακαλαω να μη μου φερουν τιποτα.

Βιβη,μηπως η Μενια οαιζει εντονα μετα το φαγητο και γι 'αυτο εχει εμετο;

Τζαμιν,η Ελενα στον παιδοτοπο καθεται;εχω την εντυπωση οτι ο δικος μου,πρεπει να περασε τον παιδοτοπο για σχολειο και γι'αυτο στην αρχη δεν κατεβαινε απο μενα.

Νινα-Νανα,καλα να περασεις στην πατριδα.Να ΜΕ φιλησεις τον Λ.Π.

Καλο Σαββατοβραδο κοριτσια.

NXbrp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Della την Έλενα πρώτη φορά την πήγα στο παιδότοπο την προηγούμενη εβδομάδα. Της άρεσε αλλά με ήθελε κοντά. Έπαιζε με την υπεύθυνη του παιδότοπου αλλά αν με έβλεπε να απομακρύνομαι έτρεχε πίσω μου. Πιστεύω όμως ότι όταν γνωρίσει τον χώρο καλύτερα και τις κυρίες εκεί, θα κάθετε και θα παίζει με τα παιδάκια.

Νινα νανα στο αυτοκίνητο κάθεται τόσες ώρες? Της Έλενας δεν της αρέσει καθόλου. Ούτε κοντινές αποστάσεις δεν κάνουμε χωρίς γκρίνια.

Το Σάββατο το βράδυ έκανε και η Έλενα εμετό στον ύπνο της και τρόμαξε πολύ. Εν τω μεταξύ δεν είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν εμετό (ούτε γουλίτσες δεν έβγαζε σαν νεογέννητο) και ήταν αρκετά σοκαριστικό και για εμένα. Αφού την έπλυνα και αλλάξαμε και σεντόνια, ενώ νύσταζε πολύ δεν ήθελε να κοιμηθεί και καταλήξαμε να κοιμηθούμε μαζί. Μάλλον φοβόταν μην της ξανασυμβεί. Στο σταθμό μου είχαν πει την Παρασκευή να έχω το νού μου γιατί κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα. Βέβαια εγώ είχα το νου μου στα κακά της, για εμετό δεν μου πέρασε από το μυαλό. Ας ελπίσουμε ότι αυτό ήταν και τελείωσε.

Σας φιλώ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Μολις επεστρεψα απο τη δουλεια.

Τζαμιν,χθες πηγαμε σε αλλο παιδοτοπο και στην αρχη ειχαμε τα ιδια,αλλα μετα μπηκε και περασε πολυ ωραια.Βεβαια,καθε τοσο,ερχοταν απο το διχτυ,με φωναζε,με κοιτουσε αν τον βλεπω και γελουσε.

Περαστικα για την Ελενα,καλα που μου το ειπες να πφοσεχω κι εγω.

NXbrp3.png

Γεια σας και από μένα και καλή βδομάδα.Τι κάνετε?

Περάσαμε ωραία το ΣΚ!Το Σάββατο πρωί πήγαμε π.χαρά και το απόγευμα στο Μαλλ.Ο μικρός περπάτησε αρκετά ,έτρεξε στους διαδρόμους και έπαιξε σε ένα μεγάλο καράβι "playmobil".Eίχε πολλά παιδάκια μέσα και 1α κοπέλα που τα πρόσεχε.Του άρεσε πολύ!Πρώτη φορά τον άφησα μόνο του και νόμιζα ότι θα κλάψει αλλά δεν έκλαψε καθόλου.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Μετά πήγαμε στο "ya su" και φάγαμε γιαούρτι.Έχει ωραία γιαούρτια.Δώσαμε και στον μικρό αλλά δεν ήθελε με τίποτα.

Την Κυριακή θέλαμε να πάμε παραλιακή αλλά δεν προλάβαμε και βγήκαμε στην περιοχή μας.

Α!Από το μαλλ του πήρα ένα ξύλινο παζλ με ζωάκια μήπως ασχοληθεί λίγο ,κάθησε λίγο και ασχολήθηκε και μετά το βαρέθηκε.Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον απασχολώ περισσότερο.

Ο άντρας μου πήγε και στα "Τζάμπο" και πήρε πορτάκι για την κουζίνα.

Lila's mom πώς πάνε οι αλλαγές?Τελείωσες?Αυτό που έγραψες ότι είδες 3 ίδια σετ μου θύμισες ότι στον γάμο μου 2 διαφορετικά άτομα μας έκαναν το ίδιο δώρο,από το ίδιο μαγαζί ,αλλά με διαφορετικά χρώματα.Και αυτό που έγραψες για την κουβέρτα που ήταν μπλε ,μου θύμισες ότι στο μαιευτήριο μας έφεραν ψαλιδάκι και βούρτσα σε χρώμα ροζ.Αλλά δεν τα αλλάξαμε ,τα δώσαμε σε 1α φίλη μας που έκανε κοριτσάκι.

Ντέλλα και Lila's mom η κρέμα δεν αξίζει.Την έφτιαξα 2 φορές και δεν πήζει με τίποτα ,προσπάθησε και ο άντρας μου μήπως κάνω κάποιο λάθος αλλά και πάλι δεν έπηζε.Ήταν νερουλή.Το ρόφημα δεν του άρεσε και του το βάζουμε στο γάλα και το πίνει.

Ντέλλα και σεις Σάββατο πήγατε μαλλ?

Βrooke με γεια τα πράγματα που πήρατε από το μαλλ.Δώσε μου καμιά ιδέα πώς να απασχολώ τον Κωνσταντίνο.Το cinnabone είναι γλυκό?

Διαφημίσεις

Ντέλλα και σεις Σάββατο πήγατε μαλλ?

Βrooke με γεια τα πράγματα που πήρατε από το μαλλ.Δώσε μου καμιά ιδέα πώς να απασχολώ τον Κωνσταντίνο.Το cinnabone είναι γλυκό?

http://pinterest.com/mpapado/baby-play/

http://pinterest.com/mpapado/kidsplay/

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα κοριτσια μου και απο την Γερμανια πλεον! Σας ευχαριστω για τις ευχες σας...δεν προλαβαινω να σας διβασω βρε κοριτσια...λετε τοσα πολλα που αν μια μερα δεν...μετα χαθηκα....Dimista κερδος ειχα...ετσι μαζεψα τα λεφτα για να μπορεσω να ερθω στην γερμανια...αλλα δεν εφταναν για να μεινουμε στην ελλαδα...ηταν σαν να δουλευω ολη μερα για 20-30 ευρω αλλα δουλεια ολη μερα που σπανια το καταφερνα αυτο με την δημητρουλα...εδω βρηκα την επομενη μερα αμεσως δουλεια και σημερα δηλωθηκα κιολας...με πολλες δυσκολιες βεβαια αλλα τελικα εγινε...και αυριο η πρωτη μερα στην δουλεια...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπέρα και απο εμένα, χθες έπεσε απο το κρεβάτι και κάναμε καρούμπαλο, σε δευτερόλεπτα γίνονται, είχαμε και απο την προηγούμενη εβδομάδα ένα και τα κάναμε σετ!

Ευτυχώς το μαντου ήταν αρνητικό, τώρα περιμένω μη τυχόν κάνει παρενέργειες το mmr!!!

Dimista, σχεδόν τελείωσα, μου έμειναν μόνο 3 πυζαμακια απο το τζάμπο όπου θα τα αλλάξω και θα βάλω διαφορα για να της πάρω το smart trike, κουράστικα παρα πολυ και όσο έβλεπα το σπίτι μεσα στο σακουλομανι τρελαινομουν, ευτυχώς τα τακτοποίησα μεσα σε θήκες και τα έκρυψα!!!!

Ευτυχώς που το πίνει ο μικρός μεσα στο γάλα, τουλάχιστον να μην παει χαμένο!!

Τζαμίν, ελπίζω η μικρη να ειναι καλύτερα σήμερα!

Della, το Σάββατο πραγματικα γινεται χαμός, ενώ καθημερινή που πήγα ήταν άδειο, αύριο λέω να πάω Ικεα, ξέρετε εάν το Η&Μ δίπλα έχει παιδικα;;

Τελικά τι θα γίνει με την συνάντηση του Σαββάτου, θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε ολες;

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...