Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Elzu καλο ταξίδι και καλη αρχη! Να έρθουν όλα εύκολα! Σε ποια πόλη πας; Που ξέρεις μπορει να συναντηθούμε αν φύγουμε κι εμείς (διόλου απίθανο)...

Kitty χαθηκες!!! Πω πω μεγάλο έξοδο! Τι αυτοκίνητο έχεις; Ιταλικό ειναι κι εχει τόσο ακριβά ανταλλακτικά;

Α, εμείς αλλάξαμε αυτοκίνητο (πάλι). Απο BMW πήγαμε σε Ford Mondeo. Πίσω εχει τόσο χώρο που χωράει όλες τις βαλίτσες κι εμάς μαζι! :tongue:

Lila's mom γράφουν άνω των 3 αλλα αν είσαι μπροστα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα την αφήσεις να φάει τα καπακια και το χρωμα. Εμένα όταν τελειώσει τη ζωγραφική καθαρίζει και το τραπεζάκι της με βρεγμενο σφουγγαρακι!!! :shock: Λέω να της μάθω να σφουγγαριζει κιόλας να μην κουραζομαι βρε αδερφέ! :tongue:

Dimista πριν ένα μήνα ήταν 8 κιλα.

Julie παγματι ειναι πολυ ωραία σνακς. Της αρέσουν πολυ τα στικς απο καροτο που ειναι τραγανά.

Della αυτα τα στικς ειναι σαν γαριδακια. Αφου θα με δει κανεις και θα νομίζει ότι δίνω γαριδακια στο παιδι μου!

Σήμερα πήγαμε στο Golden Hall τελικα. Έλιωσε στο παιχνίδι η μικρη, 3 ωρες χτυπιόταν στους παιδοτοπους! Φαγαμε και στο ιταλικό, ωραία περάσαμε. Ήρθε και το ζευγάρι που θα πηγαίναμε κέντρο (αναβλήθηκε το μουσείο).

Την Παρασκευή φεύγουμε για Θεσσαλονίκη. Βρε κορίτσια, να σας πω κάτι; Κανονισα να δω έναν πρώην μου το Σάββατο το βράδυ.... :oops: Έχω να τον δω 6 χρόνια...

Καλησπέρα Νινα-Νανα,

δεν ειναι μονο τα ανταλλακτικα , τελικα εχει παρει και τα πετάλια και θεέι και φαναρτζή......τελοσπάντων , τι να κανουμε...

πως ετσι , με τον πρώην ? εγω γενικά , δεν θελω να εχω καμία σχέση με τους πρώην, δεν βρίσκω τον λόγο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίνα Νάνα καλορίζικο το αυτοκίνητο.Μπράβο που περάσατε ωραία στο golden hall.Είχε κόσμο?Καλό ταξίδι για αύριο και να περάσετε τέλεια?Να σε ρωτήσω κάτι?Ο άντρας σου γνωρίζει ότι θα συναντήσεις τον πρώην σου?Του το είπες?

Dimista δεν ειναι δίκο μας το αυτοκίνητο, εταιρικό ειναι. Κόσμο ετσι κι έτσι, τις καθημερινές ειναι ήσυχα.

Το ξέρει, δεν εχει πρόβλημα. Για να δούμε κιόλας αν όντως τον συναντήσω, μπορει να μην βολέψει.

QVjlp3.png

Κορίτσια τα sticks καρότου και τις μπάρες δημητριακών οrganic τα βρίσκετε στο σ.μ.?

Σκέφτομαι να του πάρω.Ή αυτά τα συγκεκριμένα αν δεν τα έχει το σ.μ. ποια μου προτείνετε να του πάρω?

Καλό απόγευμα σε όλες σας και σε όλα τα μικρά παιδάκια σας!

Τα εχει μόνο στα βιολογικα προϊόντα.

QVjlp3.png

Λοιπόν κάναμε δυο εμβόλια το mmr και το μαντου για να δούμε ελπίζω να μην έχουμε θέμα' date=' αυτή την στιγμή όμως παίζει και είναι μέσα στην καλή χαρά!!!

Από κιλά είμαστε 9,500 και 76 πόντους ύψος, πιστεύω καλά ειμαστε, όσον αφορά το ότι δεν τρώει φαγητό εύκολα μου είπε να μην ανησυχώ αφού πίνει γάλα και τρώει κρεμες!!![/quote']

Δώσε έμφαση στην καλη πρόσληψη σιδήρου (δλδ όχι κρέας με τυρί κτλ). Σε αυτές τις ηλικίες ο σιδηρος ειναι το θέμα. Η μεγάλη ημερήσια πρόσληψη ασβεστιου (πχ απο γάλα και κρεμες) μειώνει την αφομοίωση του σιδήρου.

QVjlp3.png

Καλησπέρα Νινα-Νανα,

δεν ειναι μονο τα ανταλλακτικα , τελικα εχει παρει και τα πετάλια και θεέι και φαναρτζή......τελοσπάντων , τι να κανουμε...

πως ετσι , με τον πρώην ? εγω γενικά , δεν θελω να εχω καμία σχέση με τους πρώην, δεν βρίσκω τον λόγο

Τα αποτελέσματα του Ισαακ δηλαδή ειναι καλα; Πολυ χαίρομαι!

Βασικά, έχω κρατήσει καλη σχέση με όλους όσους σημαίνουν κάτι ακόμα για μένα. Εννοώ ότι καλώς ή κακώς περάσαμε κάποια πράγματα μαζι κι ειναι ωραίο να μαθαίνει ο ένας τα νεα του αλλού. Θεωρω κάποιους ανθρώπους παζλ του εαυτού μου, δλδ όλα παίζουν ρόλο για να γίνει ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος κι οι εμπειρίες ειναι σημαντικό κομμάτι. Κάποτε κι εγω δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με πρώην, μεγαλώνοντας αναθεωρησα, μου έλειψαν κάποιοι άνθρωποι (και δεν εννοώ μόνο πρώην γκομενους, αλλα και πρώην φίλες, κολητες, γειτονισες κτλ).

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Επιτέλους Παρασκευή!!!

Καλά κοιμήθηκε το βράδυ, αλλά το απόγευμα μας έκανε εμετό...πάλι. Όχι όμως φαγητό, μόνο σάλια! Ρε κορίτσια, πως εξηγείται αυτό. Η παιδίατρος δεν ανησυχεί, αλλά εγώ έχω προβληματιστεί. Χθες πέρα από τα συνηθισμένα έφαγε ταλιατέλες φούρνου το μεσημέρι...να της έπεσαν βαριές και να ήταν από αυτό;

Το μεταπτυχιακό του άντρα μου είναι στο ΟΠΑ και λέγεται πληροφοριακά συστήματα. Είναι κάτι σχετικά καινούριο και βλέπει ότι η αγορά κινείται προς τα εκεί, οπότε είπε να το κάνει. Εγώ μόνο με τα γερμανικά, νομίζω ότι είμαι κομπλέ! Τον θαυμάζω για το κουράγιο του. Εγώ το (ένα και μοναδικό) μεταπτυχιακό το έκανα αμέσως μετά το πτυχίο και τώρα και να με πλήρωναν δε νομίζω ότι θα το αποφάσιζα!

Σήμερα το βράδυ θα πάμε για ρομαντικό δείπνο! Το περιμένω πως και πως να βγούμε λίγο μόνοι μας!

Αυτά από εμάς! Φιλιά!

Καλημέρα κορίτσια....

Όλα καλά από εμάς. Χτες ήμασταν παιδική χαρά από τις 5.30 έως 7.40. Νινα νανα δεν σας είδα.

Αναφορικά με παλιές σχέσεις, συμφωνώ με την Νινα νανα. Με δύο ανθρώπους που είχα σχέση στο παρελθόν και τους αγαπούσα πολυ, εξακολουθούμε και ανταλάσουμε κανένα email με νέα ή τηλεφώνημα (1 φορά τον χρόνο ή λιγότερο, γιατί ο ένας είναι στην Αμερική). Για εφήμερες σχέσεις δεν καίγομαι να μάθω νέα. Και ο άντρας μου με μια κοπέλα που είχε 6 χρόνια σχέση διατειρεί κάποια επικοινωνία αντίστοιχη με την δική μου. Δεν γίνεται να διαγραφούν κάποιοι άνθρωποι από μέσα μας όταν έχουν υπάρξει πολύ σημαντικοί για εμάς. Δεν εννοώ να γίνουμε φίλοι και να κάνουμε παρέα αλλά μια επικοινωνία που και που δεν είναι κακό να υπάρχει.

Lila's mom μαζί τα κάνατε τα εμβόλια? Εμένα μου έκαναν πρώτα το mantoux και 3 μέρες μετά (εφ' όσον ήταν αρνητικό) μου έκαναν το mmr. Σήμερα είμαστε στην 15η μέρα του mmr και μέχρι τώρα δεν είχαμε παρενέργειες. Νομίζω ότι στις 7-10 μέρες εκδηλώνονται οι παρενέργειες του ιού ιλαρα, στις 14-18 ερυθρά και 20-22 παρωτίτιδα. Έτσι το διάβασα κάπου δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως έχουμε ακόμη μια εβδομάδα να περιμένουμε.

Αυτά τα ολίγα.

Φιλάκια και καλή Παρασκευή!!!

Βιβή καλά να περάσετε

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin ποτε δε θα συναντηθούμε στην παιδικη; Απίστευτο! Έπαιζε ο άντρας μου μπάσκετ στο Ελληνικό και μας άφησε στο metro mall. Πήγαμε στον Παιδοτοπο. Ειναι τέλειος! Παλιά δούλευα σε παιδοτοπους αλλα αυτός ειναι φοβερή κατασκευή. Η μικρη έπαιζε πάνω απο 2 ώρες, κουράστηκε πολυ, στο τέλος με πήρε απο το χεράκι για να φύγουμε. Πήρα κι απο το imaginarium ένα ξύλινο παζλ με ζωακια. Της άρεσε πολυ! Ε και μετα ήρθε ο μπαμπάς μας και φύγαμε. Με τούτα και με εκείνα 11:30 κοιμήθηκε το ζωηρουλι μου!

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Lila's mom 1α χαρά είναι τα κιλά της μικρής σου παρόλο που λες ότι δεν τρώει εύκολα.

Κίττυ χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα του Ισαάκ.

Βιβή ο εμετός μπορεί πράγματι να ήταν από τις ταλιατέλες.Έφαγε πολύ?Πάντως αφού δεν ανησυχεί η παιδίατρος δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Καλά να περάσετε στο ρομαντικό δείπνο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν και Νίνα χαίρονται πολύ παιχνίδι τα μικρά σας!Μπράβο καλά κάνετε!

Νίνα Νάνα και γω έχω δουλέψει σε παιδότοπο.Έχω ωραίες αναμνήσεις.

Και γω θέλω να του πάρω puzzle.

Kαλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες σας και σε όλα τα παιδάκια σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Τα αποτελέσματα του Ισαακ δηλαδή ειναι καλα; Πολυ χαίρομαι!

Βασικά, έχω κρατήσει καλη σχέση με όλους όσους σημαίνουν κάτι ακόμα για μένα. Εννοώ ότι καλώς ή κακώς περάσαμε κάποια πράγματα μαζι κι ειναι ωραίο να μαθαίνει ο ένας τα νεα του αλλού. Θεωρω κάποιους ανθρώπους παζλ του εαυτού μου, δλδ όλα παίζουν ρόλο για να γίνει ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος κι οι εμπειρίες ειναι σημαντικό κομμάτι. Κάποτε κι εγω δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με πρώην, μεγαλώνοντας αναθεωρησα, μου έλειψαν κάποιοι άνθρωποι (και δεν εννοώ μόνο πρώην γκομενους, αλλα και πρώην φίλες, κολητες, γειτονισες κτλ).

ναι, μια χαρα ειναι ο μικρούλης μας !!!:P

συμφωνώ οτι οι πρώην -αλλοι λιγοτερο , αλλοι περισοτερο - ειναι κομμάτια του εαυτού μας και πολυ μ αρεσει η έννοια του παζλ. προσωπικά δεν με βοήθησε το να εχω καποιες επαφες με πρωην , ειδικά με εναν συγκεκριμενο που οταν βρεθηκαμε μετα απο 4 χρόνια χωρισμου , υπήρξαμε αλλον ενα ενάμισι χρόνο μαζί , αλλα στην ουσία χωρίς νόημα

τελοσπαντων , είχα κολλησει απιστευτα μαζι του , σε σημειο που δεν θελω να το ξαναπερασω , οποτε αν κατι με γυρναει πισω , προτιμώ να μην έχω καμία σχεση με αυτη την κατάσταση

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzamin ποτε δε θα συναντηθούμε στην παιδικη; Απίστευτο! Έπαιζε ο άντρας μου μπάσκετ στο Ελληνικό και μας άφησε στο metro mall. Πήγαμε στον Παιδοτοπο. Ειναι τέλειος! Παλιά δούλευα σε παιδοτοπους αλλα αυτός ειναι φοβερή κατασκευή. Η μικρη έπαιζε πάνω απο 2 ώρες, κουράστηκε πολυ, στο τέλος με πήρε απο το χεράκι για να φύγουμε. Πήρα κι απο το imaginarium ένα ξύλινο παζλ με ζωακια. Της άρεσε πολυ! Ε και μετα ήρθε ο μπαμπάς μας και φύγαμε. Με τούτα και με εκείνα 11:30 κοιμήθηκε το ζωηρουλι μου!

αα...ειμαστε αρκετα κοντα στο metro mall , θα τον παω κι εγω στον παιδότοπο. να συνελθω λιγο απο αυτη την εβδομαδα , γιατι που επεσε πολυ βαριά !!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα!

Lila's mom 1α χαρά είναι τα κιλά της μικρής σου παρόλο που λες ότι δεν τρώει εύκολα.

Κίττυ χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα του Ισαάκ.

Βιβή ο εμετός μπορεί πράγματι να ήταν από τις ταλιατέλες.Έφαγε πολύ?Πάντως αφού δεν ανησυχεί η παιδίατρος δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Καλά να περάσετε στο ρομαντικό δείπνο.

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου !ηταν εντελώς προληπτικό , αλλα επρεπε να γινει . εχει κανενα αλλο αγοράκι σκαφοειδή θώρακα ? ( αναμεσα στο στηθος , λιγο πιο βαθουλωτό)

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σε και απο εμένα, σήμερα δούλευα, εκανα γενικη στο σπίτι, πήγα για αλλαγές δώρων, ευτυχώς η μικρη πήγε βόλτα στα πεθερικα μου και ήμουν μονη, αύριο πιστεύω θα ολοκληρώσω τις αλλαγές, θα πάω Γλυφάδα που έχει όλα τα καταστηματα, αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι παρόλο που είχα ακριβα δωρα ήταν τα περισσότερα κακόγουστα μάλιστα μου έφεραν και μια κουβέρτα fleece απο επώνυμο μαγαζι αλλα ειναι για αγοράκι μιας και έχει σιελ λεπτομέρειες, τι να πω, θα πάω βέβαια να την αλλάξω, έχει και κάρτα αλλαγής αλλα πραγματικα φαίνεται σαν να βαριοντουσαν να διαλέξουν κάτι ωραίο και χρηστικό, α ένα άλλο δώρο ήταν σετάκι καλοκαιρινο, το μπλουζάκι για 18 μηνών, το σορτς για 4 ετών.....Το άλλο τρία διαφορετικά άτομα μου πήραν το ίδιο σετ κολαν στο ίδιο χρώμα-μεγεθος...

Τζαμίν και εγω νόμιζα ότι θα της κάνει μόνο το priorix, αλλα μου λέει πρεπει να κάνουμε και το μαντου, σήμερα μετα απο ένα 24ωρο δεν παρατήρησα κάτι μόνο το σημαδακι απο την βελόνα, βέβαια στο 72ωρο θα είμαστε σίγουροι, αν και ο φαρμακοποιός μου, μου είπε ότι συνήθως στην μια μέρα φαίνεται.

Dimista, σήμερα έφαγε στους παππούδες, γεμιστά, πατατουλα, αγγουρακι, και μισό αχλαδι, μόνο σε μένα κάνει την δύσκολη ίσως δεν εώς και εγω υπομονή και δεν πιεζω την κατάσταση! Εσυ τι έκανες ξεκινησες τα συμπληρώματα;

Νινα-Νανα, καλα να περάσετε στην Θεσσαλονίκη, όλοι οι συγγενείς σου εκει δεν ειναι; Ο παιδοτόπος που πήγατε στο mall για τι ηλικίεσ ειναι, μπαίνεις και εσυ ή έχει ειδικο προσωπικό που τα προσέχει; Σκεφτομουνα να πάμε αύριο το απόγευμα, εάν θέλει ο μπαμπάς μας!!!

Βιβή, καλα να περάσετε στο δείπνο σας, ωραία που θα ειναι!!!!

Κιττυ, μπράβο για τα αποτέλεσματα σας, μια χαρα!!

nJ2dp3.png

πωπω.... εγραφα μια ώρα και σβήστηκε....

ξανα λοιπόν...

εχω να μπω μια εβδομάδα και γίναν τόσα πολλά... θα σχολιάσω σύντομα... καλό ταξίδι και καλή αρχή Elζου να σας να σας ερθουν όλα όπως τα ονειρευεστε...

κιττυ λυπάμε για το ατύχημα ευτυχώς δεν χτυπησε κανέις... τα σίδερα φτιάχνονται οι άνθρωποι όχι....

Νινα νανα καλά να περάσετε στην συμπρωτεύουσα όσο για τους πρώην γνωμη μου να τους αποφύγεις αν σου ξυπνάνε συναισθήματα...Θα δοκιμάσω τις μπάρες με την πρώτη ευκαιρία... Τα στικς καρότου ειναι έτοιμα; εγω νομιζα ότι τα κόβεις απο τα καρότα μόνη σου!

ΓΙουλη συμφωνω το φθινοπωρο είναι τόοοσο όμορφη εποχη , θα ήθελα να την ζω βεβαια στην εξοχή γιατι στην πολή χανεις όλες τις ομορφιές αλλα οι ζεστες πιτσάμες, τα πρώτα κουβερτάκια και το ζεστο τσάι είναι υπέροχα!!!

Σημερα πηγαμε βόλτα στο mallστον Αγ. Δημήτριο, για κατι ψωνια και ξετρελάθηκα με τις πιτσάμες του oysho- καλά το έγραψα? πηρα μια με την hello kitty, και έκανα και μια παραγγελέια απο τα υπέροχα ροφήματα που παραγγέλνω απο αγγλία για να είμαι ετοιμη για τον χειμώνα.... για την Λαμπρινή αγόρασα μια παιδική ποδιά μαγείρικής από το ζαρα home και μια πλαστική κανάτα για να κάνουμε ασκήσεις montessori- να μάθει να γεμίζει το ποτήρι!!!- ... ναι το ξέρω έιμαι υπερβολική αλλα την βρήκα μπροστα μου και μου ήρθε η ιδέα! και πήγα και στο imaginarium-nina nanna με 2 μέρες διαφορά- και της πήρα κάτι πλαστικά πινελάκια και υλικά για σταμπο και μπογιές και ταμπον για σφραγίδες- αυριο θα έχουμε δημιουργίες... μετά θα τα πάω και στο σχολείο να παιξουν και οι συμμαθητές της Λαμπρινής!!!! Η κορη μου μπαινoβγαινε όλη την ώρα από το μικρό πορτάκι του μαγαζιού.....ο παιδότοπος ήταν κλειστός... μετά φαγαμε cinnabone... μα τι τέλειο που είναι!!! και ας παχαίνει....

φιλάκια πολλά ... δεν ξέρω αν θα προλάβω να γράψω μες στην εβδομάδα γι αυτό σας φιλώ όλες γλυκά και σας ευχομαι καλή εβδομάδα και μια όμορφη Κυριακή!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...