Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

καλημέρα φιλενάδες!!

Χθες με πήρε ο ύπνος νωρίς με τη μικρή και έχω ξυπνήσει από τις 5.30. Βρικόλακας!! Τώρα περιμένω να έρθουν να πάρουν τα χαλιά (ναι, ναι καλά διαβάζετε τώρα τα δίνω, το καλοκαίρι τα κρατούσα μήπως και αυγατίσουν:tongue:) και μετά θα φύγω για τη δουλειά.

Elzu καλή αρχή και καλή δύναμη!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά εκεί και να ζείτε όμορφα και άνετα και να είναι πολύ καλύτερα. Με τη δουλειά που έχεις ξεκινήσει θα συνεχίσεις ή θα κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό?

Κitty όντως σε χάσαμε...Τι πακέτο αυτό με το αυτοκίνητο..Ειναι σπάσιμο τέτοιο έξοδο απο το πουθενά, να λες όμως πάλι καλά που ήταν το αυτοκίνητο και δε χτύπησε κανείς. Δυστυχώς αυτά συμβαινουν. Να μας πεις τί έγινε με την εξέταση του Ισαάκ.

Della με το δάχτυλο, τα ίδια σκ@τα@. Προσπαθώ λίγο με συζήτηση. Της λέω "Βγάλε αγάπη μου το δαχτυλάκι να μη στενοχωριεται και η μανούλα, αχ τι καλό παιδί που είσαι, αχ ποσο σε αγαπάω" και η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα το βγάζει. Στον ύπνο της όμως....Κούμπωμα!

Tzamin ο παιδικός έχει ανοίξει, αλλά μου είπαν ότι επειδή δεν έχουν προσωπικό, έχουν πάρει μόνο τα μεγάλα παιδάκια και από Οκτώβρη, μάλλον θα ξεκινήσουν και τα μικρά ("...είναι ευαίσθητη ηλικία και χρειαζόμαστε άτομα...")

Nina-Nana....ωχ...πρόσεχε γιατί αυτά είναι επικίνδυνα...χι, χι.

Σας αφήνω για να φύγω.

Καλημέρες!!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα....

Tzitzina τελικά αυγάτησαν τα χαλιά? Εγώ τα έπλυνα και τα μάζεψα Ιούλιο. Περίμενα μήπως πληθούν μόνα τους.... αλλά τίποτα :tongue:.

Εμείς πήγαμε χτες σε έναν παιδότοπο δίπλα στο σπίτι μας. Ήταν πολύ ωραία. Πληρώνεις ?7 είσοδο για το παιδί καί περιλαμβάνει και έναν χυμό, όπως και ένα κουπονάκι με 50% έκπτωση για την δεύτερη επίσκεψη ? 3,5). Το έχουν δύο κυρίες οι οποίες κάθονται μέσα στον παιδότο πο και παρακολουθούν τα παιδιά και παίζουν μαζί τους. Οπότε μπορείς να καθήσεις κι εσύ να χαλαρώσεις μισή ώρα ή αν είσαι με φίλη να πιείς έναν καφέ. Όλοι οι χώροι και ο κήπος είναι διαμορφωμένοι για παιδιά και είναι κληδωμένα από παντού. Νομίζω ότι τώρα που χαλάει ο καιρός και δεν θα μπορούμε πάντα να πηγαίνουμε παιδική χαρά ή πλατεία, θα την πηγαίνω εκεί.

Elzu πολλές ευχές και από εμένα από καρδιάς. Να σας έρθουν όλα όπως το αξίζετε από εδώ και στο εξής και κυρίως να μπορέσετε να ανταμώσετε γρήγορα με την Δημητρούλα και τον αντρούλη σου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Α ξέχασα.... Η Έλενα κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει ούτε μια φορά το βράδυ. Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί που είπιε γάλα και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8. Είχαμε να κοιμηθούμε έτσι τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Τί ξεκούραση ήταν αυτή!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ααααααααα τέλεια Τζαμίν, εύχομαι να το κρατήσει αυτό το πρόγραμμα!Εμάς κάθε πρωί ξυπνάει και μεταναστεύει στο κρεβάτι μας για να συνεχίσει τον ύπνο της, αλλά τουλάχιστον δεν κουράζομαι να την ξανακοιμίζω - συνήθως κοιμάμαι πριν ξανακοιμηθεί αυτή :tongue:.

Νίνα-Νανά κι εμένα της αρέσουν τα sticks καρότου (σου το είπα, μοιάζουν χεχε). Τί καλά που πάτε Θεσσαλονίκη, να περάσετε τέλεια!!! Κι εγώ μιλάω με κάποιους πρώην μου, εξαρτάται πώς έχει τελειώσει η σχέση και πώς ήταν. Νομίζω πως θα χαρείς να τον δεις μετά από τόσα χρόνια. Φοβερό που καθαρίζει το τραπεζάκι της μετά την ζωγραφική η μικρή!

Ντέλλα πιο πάνω που σου έγραψα πως έχω συνηθίσει την δεξιά μεριά του δρόμου, εννοούσα πως έχω συνηθίσει την αριστερή που οδηγάμε στην Αγγλία (Ακόμα κι όταν το γράφω το μπερδεύω, φαντάσου στον δρόμο!!!)

Τζιτζίνα μην στενοχωριέσαι καλή μου για το δάχτυλο, θα περάσει, αφού τουλάχιστον όταν το καταλαβαίνει το βγάζει είναι καλό σημάδι, το βράδυ είναι και κουρασμένη και δεν έχει συνείδηση, είναι πιο δύσκολο...Όλα καλά θα πάνε, να σκέφτεσαι θετικά. Ίσως να είναι καλύτερα σε αυτή τη φάση που δεν πουκαταλαβαίνει να μην το κάνεις big deal μπροστά της για να μην γίνει big deal στο κεφάλι της και μετά δυσκολεύεται περισσότερο. Όταν θα αρχίσει να καταλαβαίνει θα της το εξηγήσεις κι όλα θα πάνε καλά!

Καλημέρα σε όλες, φιλάκια πολλά!

6237481d19.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα κουτουλάω...η Μένια ήταν ξύπνια από τις 2 μέχρι τις 4 και 15! Τελικά απελπίστηκα, της έδωσα να πιεί γάλα και την πήρε ο ύπνος. Δεν ξέρω τι είχε αλλά ήθελε να κοιμηθεί το καημένο, την έπαιρνε ο ύπνος και μετά από λίγο ξυπνούσε πάλι! Ίσως είναι από τα δόντια γιατί τις τελευταίες ημέρες την βλέπω να θέλει συνέχεια πιπίλα ή κάτι στο στόμα.

Τελικά ξύπνησα στις 7 (την ώρα που έπρεπε να είμαι στη δουλειά), οπότε όπως καταλαβαίνετε απογειώθηκα...

Nina-nana θα συμφωνήσω...το νου σου...αυτές οι συναντήσεις μπορεί να έχουν περίερη εξέλιξη (καλά όχι πάντα! αλλά μπορεί).

Elzou μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να βρείτε εκεί όσα αυτή η χώρα δε μπόρεσε να σας προσφέρει. Η Γερμανία είναι κοντά, όποτε μας νοσταλγείτε θα έρχεστε (οκ, ίσως όχι αμέσως αλλά δεν είναι και Αυστραλία!).

Mammy μη λες ποτέ ότι έκλεισες...πέρασε ο πονοκέφαλος? αν όχι κάνε και ένα τεστ...δε χάνεις τίποτα! Τι 3, τι 4, τώρα έχεις συνηθίσει!!!

Κορίτσια, ο άντρας μου ξεκινάει 2ο μεταπτυχιακό!!!Δε ξέρω που βρίσκει το κουράγιο!!! Οπότε 2 φορές την εβδομάδα θα είμαι μόνη μέχρι το βράδυ με τη μικρή...και από εβδομάδα ξεκινάμε και τα γερμανικά ξανά...το φορτώσαμε πάλι το πρόγραμμά μας!

Διαφημίσεις

Tzitzina κανε υπομονη για το δάχτυλο, φάση είναι θα περάσει σύντομα. ;) Συμφωνώ με τη Julie. Τα πράγματα για τα παιδια μας έχουν τη σημασία που τους δίνουμε εμείς.

Tzamin ποιος ειναι ο παιδοτοπος; Με ενδιαφέρει πολυ! Στείλε ένα πμ αν δεν σου κάνει κόπο!

Julie κι εγω μιλάω με όλους τους πρώην μου (σχεδόν) απλα με τον συγκεκριμένο δεν έχουμε βρεθεί απο τότε που έληξε η σχέση. Τι λέω κι εγω τώρα ε; :oops: Πάντως είμαι πολυ χαρούμενη και να πω την αμαρτία μου το βράδυ που κανονιζαμε τη συνάντηση αισθάνθηκα μια γλυκεια νοσταλγία για ο,τι περάσαμε. Νομίζω ειναι ανθρώπινο, συμβαίνει ε; Να ανησυχησω;

Βιβή μπράβο του! Σε τι αντικείμενο;

QVjlp3.png

Kαλησπέρα και από μένα!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!

Το πρωί πήγαμε στην π.χαρά που είναι κοντά στο σπίτι χωρίς καρότσι.Πρώτη φορά τον πήγα βόλτα χωρίς καρότσι.Ωραία ήτανε αλλά είχε μόνο άλλα 2 παιδάκια.

Ντέλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφεύγουμε πάντα ό,τι είναι απαγορευτικό για τα παιδιά μας.Στην κουμπάρα σου που σίγουρα έχεις θάρρος μαζί της γιατί δεν είπες ότι ο δικός σου δεν τρώει γαριδάκια ?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Νίνα Νάνα καλορίζικο το αυτοκίνητο.Μπράβο που περάσατε ωραία στο golden hall.Είχε κόσμο?Καλό ταξίδι για αύριο και να περάσετε τέλεια?Να σε ρωτήσω κάτι?Ο άντρας σου γνωρίζει ότι θα συναντήσεις τον πρώην σου?Του το είπες?

Τζιτζίνα μην ανησυχείς και μεις όταν γυρίσαμε τα καθαρίσαμε.Άφησα το σπίτι καθαρό με βρώμικα χαλιά.:oops:

Τζαμίν της άρεσε της Έλενας στον παιδότοπο?Ευχαριστήθηκε παιχνίδι?Ωραία που κοιμήθηκε σερί.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Διαφημίσεις

Βιβή εύχομαι η Μένια να κοιμηθεί σερί σήμερα και να μην έχει τα δόντια.

Μπράβο ο άντρας σου όρεξη για δεύτερο μεταπτυχιακό και Γερμανικά?Πώς θα τα προλαβαίνει?Μεταπτυχιακό σε ποιο τομέα?

Κορίτσια τα sticks καρότου και τις μπάρες δημητριακών οrganic τα βρίσκετε στο σ.μ.?

Σκέφτομαι να του πάρω.Ή αυτά τα συγκεκριμένα αν δεν τα έχει το σ.μ. ποια μου προτείνετε να του πάρω?

Καλό απόγευμα σε όλες σας και σε όλα τα μικρά παιδάκια σας!

Lila's mom το ρόφημα στο έγραψα λάθος.Resource λέγεται.Την κρέμα στην έγραψα σωστή

Ρώτησα την παιδιατρο μας για αυτά τα δυο που σου έδωσε και μου είπα ότι είναι πολύ καλά, μάλιστα είχε της nutricia τον κατάλογο με αυτά τα συμπληρώματα και τα διαβάσαμε μαζί, μόνο να του αρέσει το ρόφημα!!!

nJ2dp3.png

Λοιπόν κάναμε δυο εμβόλια το mmr και το μαντου για να δούμε ελπίζω να μην έχουμε θέμα, αυτή την στιγμή όμως παίζει και είναι μέσα στην καλή χαρά!!!

Από κιλά είμαστε 9,500 και 76 πόντους ύψος, πιστεύω καλά ειμαστε, όσον αφορά το ότι δεν τρώει φαγητό εύκολα μου είπε να μην ανησυχώ αφού πίνει γάλα και τρώει κρεμες!!!

nJ2dp3.png

καλημέρα φιλενάδες!!

Χθες με πήρε ο ύπνος νωρίς με τη μικρή και έχω ξυπνήσει από τις 5.30. Βρικόλακας!! Τώρα περιμένω να έρθουν να πάρουν τα χαλιά (ναι, ναι καλά διαβάζετε τώρα τα δίνω, το καλοκαίρι τα κρατούσα μήπως και αυγατίσουν:tongue:) και μετά θα φύγω για τη δουλειά.

Elzu καλή αρχή και καλή δύναμη!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά εκεί και να ζείτε όμορφα και άνετα και να είναι πολύ καλύτερα. Με τη δουλειά που έχεις ξεκινήσει θα συνεχίσεις ή θα κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό?

Κitty όντως σε χάσαμε...Τι πακέτο αυτό με το αυτοκίνητο..Ειναι σπάσιμο τέτοιο έξοδο απο το πουθενά, να λες όμως πάλι καλά που ήταν το αυτοκίνητο και δε χτύπησε κανείς. Δυστυχώς αυτά συμβαινουν. Να μας πεις τί έγινε με την εξέταση του Ισαάκ.

Della με το δάχτυλο, τα ίδια σκ@τα@. Προσπαθώ λίγο με συζήτηση. Της λέω "Βγάλε αγάπη μου το δαχτυλάκι να μη στενοχωριεται και η μανούλα, αχ τι καλό παιδί που είσαι, αχ ποσο σε αγαπάω" και η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα το βγάζει. Στον ύπνο της όμως....Κούμπωμα!

Tzamin ο παιδικός έχει ανοίξει, αλλά μου είπαν ότι επειδή δεν έχουν προσωπικό, έχουν πάρει μόνο τα μεγάλα παιδάκια και από Οκτώβρη, μάλλον θα ξεκινήσουν και τα μικρά ("...είναι ευαίσθητη ηλικία και χρειαζόμαστε άτομα...")

Nina-Nana....ωχ...πρόσεχε γιατί αυτά είναι επικίνδυνα...χι, χι.

Σας αφήνω για να φύγω.

Καλημέρες!!!

Καλησπέρα !!!

όλα καλά με τις εξετάσεις του Ισαάκ. εκανε καρδιογράφημα η υπέρηχο, έκλαιγε ο καυμένος , ειδικά στον υπέρηχο που κράτησε κι αρκετή ώρα.

ααα....δάχτυλο έχουμε κι εμεις στο στόμα, οταν ετοιμάζεται να κοιμηθεί, οταν βλέπει διαφημίσεις ...άντε να δούμε πως θα το κόψουμε

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...