Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Lila s mom , κυριως αυτα που στοιχιζουν ειναι τα ανταλλακτικά. τους ξερουμε χρόνια στο συνεργειο και μπορουμε να μην τα δώσουμε και όλα μαζί. αλλά κυρίως ειναι το γ@μ@το και εννοείται οτι δεν χρειαζόμασταν τετοιο έξοδο

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lila's mom τα ρούχα με τα μεγαλύτερα νούμερα γιατί δεν τα κρατάς για πιο μετά?Πάντως πολλές αλλαγές έχεις κάνει.

Τζιτζίνα με γεια το μαλλί.Η Αθήνα μου έλειψε.Επίσης και το σπίτι μου.Τις 3 τελευταίες βδομάδες είχα βαρεθεί αλλά καθόμουνα για το παιδί.Αν πάω Τζάμπο θα του πάρω και γω.Ή στο Μαλλ.Ευχαριστώ για την ιδέα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν χαίρομαι που είσαι καλύτερα.Υπομονή θα σου περάσει και ο βήχας.

Νίνα Νάνα πόσα κιλά είναι η μικρή?Επειδή δεν αγχώνεσαι ρώτησα.

Κίττυ 1α χαρά είναι ο μικρός σου και από κιλά και από ύψος !Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο Παίδων που θα πάτε.

Πω πω ρε Κίττυ.Κρίμα για αυτό που σου συνέβηκε με το αυτοκίνητο.

Ελζού μακάρι να σου πάνε όλα καλά στην Γερμανία!Πότε φεύγεις?Είχα την εντύπωση πως έβγαζες κέρδος από τα μπλουζάκια.

Καλό βράδυ σε όλες και σε όλα τα παιδάκια.

Διαφημίσεις

Καλησπερα καφεδακι μας!Πηγαμε στη νονα μας σημερα και περασαμε πολυ ωραια.Εγινε βεβαια και κατι που με χαλασε αλλα τι να κανω.Η κουμπαρα μου ειχε βγαλει γαριδακια και εφαγε και ο μικρις μου.Ρε κοριτσια!!!!Τρελαθηκε ο μικρος!Ετρωγαν τα δικα της και δεν μπορουσα να τα εξαφανισω.Ο δικος μου εκστασιαστηκε.Ειχα μια ελπιδα οτι δεν θα του αρεσαν αλλα το παλιοπαιδο ενθουσιαστηκε.Μου ερχοταν να παθω εγκεφαλθκο που τον εβλεπα.Τελοσπαντων,εγω δεν θα του δωσω οποτε θα περιοριστουμε στο σημερα.

Kitty,κι ο δικος μου τις ιδιες σκανδαλιες με τον Ισαακ κανει.

Ευτυχως που στο τρακαρισμα δεν χτυπησες.Οι λαμαρινες φτιαχνονται!

Τ ζιτζινα,με γεια το μαλλι!Το δαχτυλο της Ειρηνης πως ειναι;

Tzamin,μου ελυσες απορια πολλων ετων!

Η Ελενα αλλαξε τμημα φετος;Ο δικος μου αλλαξε και τον βλεπω πιο χαρουμενο.Πρεπει να κανουν πιο πολλες δραστηριοτητες.Εμεις συναντηση δεν καναμε ακομη

NXbrp3.png

Μαμμυ,το πηρα το π.μ. thanks!

Εγω συμφωνω με ο.τι θελετε!

Βrooke,καλα κανεις και μας λες για ολα αυτα.Η ιδεα του αφρου με ξετρελανε.Θα αρεσει και στον μικρο.

Nina-Nana,το Αφροδιτακι "μυριστηκε"τις καινουριες μποτες και ηθελε να κανει την πασαρελα της ε;Θηλυκο βλεπεις!Τον δικο μου αυτα δεν τον αγγιζουν καθολου!

Lil's mom,πως τη φωναζετε τη μικρη;Βγαλατε κατι και απο τα δυο;

NXbrp3.png

Elzu,σου ευχομαι ειλικρινα,να τακτοποιηθεις γρηγορα και να μπορεδουν να ερθουν η Δημητρουλα και ο αντρσς σου.

Καλη αρχη κοριτσακι και καλο κουραγιο!

Αν μπορειε μπαινε μονο να μας λες νεα σου.Και της Δημητρουλας βεβαια.

καλι ταξιδι!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα, Ελζού μου εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα κι όλα να σας πάνε όπως τα ονειρεύεστε από εδώ και πέρα. Καλή σας τύχη μέσα από την καρδιά μου!

Νινα-Νανα αυτές τις μπάρες παίρνουμε συνέχει στην Αγγλία. Γενικά όλα τα πράγματα της organix είναι τέλεια!Η μικρή μου τα λατρεύει. Νομίζω πως αυτή η μπάρα στο μπαζάρ είχε όντως μαργαρίνη γιατί το έκζεμα της μικρής μου δεν έχει φύγει ακόμα. Λογικά θα είχε φύγει γιατί σπίτι δεν τρώει τίποτα απαγορευτικό. Ήμουν περισσότερο χαλαρή από όσο θα έπρεπε νομίζω εκείνη τη μέρα γιατί έτσι κι αλλιώς ήμασταν σε φάση να δοκιμάζουμε τα γαλακτοκομικά, αλλά νομίζω πως θα τα κόψω μαχαίρι πάλι.

Ντελλα όπως τα λέει η τζαμίν είναι, εγώ οδηγάω ευρωπαικό αμάξι έτσι κι αλλιώς αλλά έχω συνηθίσει να είμαι στην δεξιά μεριά, δεν μπορώ να αλλάξω, τρομάζω μην μπω σε λάθος ρεύμα.

Brooke κάθε φορά μου αρέσει να σε διαβάζω, πάντα λες όμορφα και χρήσιμα πράγματα, είσαι θησαυρός.

6237481d19.png

Dimista συμφωνω με τα κορίτσια, να μην αγχώνεσαι όσο βλέπεις το παιδάκι σου χαρούμενο και δραστήριο. Είναι ολιγόφαγος ή απλώς δεν παίρνει εύκολα βάρος?

Κιττυ καλά να είμαστε, όλα τα άλλα ξεπερνιούνται!!!!Ωραία που είναι κοινωνικός ο μικρός σου!

Κι εγώ άλλαξα το μαλλί μου επιτέλους!!!!!!Το έκοψα και το έκανα κάτι σαν φόρμα (για να είναι σγουρό επειδή έχω ίσιο μαλλί).

6237481d19.png

Τζιτζίνα συμφωνώ, λατρεύω αυτήν την εποχή. Για τους λόγους που λες αλλά και γιατί την έχω συνδυάσει με νέα σχολική/ακαδημιακή χρονιά όπου όλα είναι καινούρια. Βάζεις στόχους, ανανεώνεσαι και γενικά με γεμίζει αισιοδοξία αυτή η καινούρια αρχή! Κι όπως είπες λατρεύω το χουχούλιασμα, κουβερτούλες, κουρελούδες, κούπες με αχνιστό καφέ, το πρώτο πουλόβερ, τέλεια!!!!!

6237481d19.png

Elzu καλο ταξίδι και καλη αρχη! Να έρθουν όλα εύκολα! Σε ποια πόλη πας; Που ξέρεις μπορει να συναντηθούμε αν φύγουμε κι εμείς (διόλου απίθανο)...

Kitty χαθηκες!!! Πω πω μεγάλο έξοδο! Τι αυτοκίνητο έχεις; Ιταλικό ειναι κι εχει τόσο ακριβά ανταλλακτικά;

Α, εμείς αλλάξαμε αυτοκίνητο (πάλι). Απο BMW πήγαμε σε Ford Mondeo. Πίσω εχει τόσο χώρο που χωράει όλες τις βαλίτσες κι εμάς μαζι! :tongue:

Lila's mom γράφουν άνω των 3 αλλα αν είσαι μπροστα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα την αφήσεις να φάει τα καπακια και το χρωμα. Εμένα όταν τελειώσει τη ζωγραφική καθαρίζει και το τραπεζάκι της με βρεγμενο σφουγγαρακι!!! :shock: Λέω να της μάθω να σφουγγαριζει κιόλας να μην κουραζομαι βρε αδερφέ! :tongue:

Dimista πριν ένα μήνα ήταν 8 κιλα.

Julie παγματι ειναι πολυ ωραία σνακς. Της αρέσουν πολυ τα στικς απο καροτο που ειναι τραγανά.

Della αυτα τα στικς ειναι σαν γαριδακια. Αφου θα με δει κανεις και θα νομίζει ότι δίνω γαριδακια στο παιδι μου!

Σήμερα πήγαμε στο Golden Hall τελικα. Έλιωσε στο παιχνίδι η μικρη, 3 ωρες χτυπιόταν στους παιδοτοπους! Φαγαμε και στο ιταλικό, ωραία περάσαμε. Ήρθε και το ζευγάρι που θα πηγαίναμε κέντρο (αναβλήθηκε το μουσείο).

Την Παρασκευή φεύγουμε για Θεσσαλονίκη. Βρε κορίτσια, να σας πω κάτι; Κανονισα να δω έναν πρώην μου το Σάββατο το βράδυ.... :oops: Έχω να τον δω 6 χρόνια...

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...